View Full Version : Не можел да свърши с презерватив...да бе
Моят хубавец твърди, че не можел да свърши по смъртно с презерватив!
Аз си останах на моето, че ако го правим ще бъде С предпазни мерки. И знаете ли какво стана? Отказа секс! :shock:
За първи път ми се случва момче да откажe секс..и ми стана малко чудно.
Та въпроса ми е.... Дали ме баламосва нещо и се опитва да го съжаля или наистина има такъв проблем??? Възможно ли е да не може да свърши с презерватив бе хора?!
mArMaLaDkA
07-11-2009, 05:29
Закучил се е да става неговото. Само, дето не знам дали ти е отказал, за да го съжалиш, или просто се пъне като магаре на мост, може би и двете. Нищо му няма, просто е лигльо. :lol:
opaaaaaaaaaaaa
07-11-2009, 05:37
ми кажи му че и ти не можеш да свършиш без презерватив 8-)
Sevgincho
07-11-2009, 05:45
И какво оплаши ли те , така като ти отказа ? Недей да му вярваш , като види , че номера няма да му мине , ще си сложи найлончето и ще дойде при теб 8-)
В началото ние го правихме Без със моя, но реших че трябва да използвам предпазни средства. В началото му спадаше и не му беше комфортно, както и на мен. И той твърдеше, че нищо не чувствал, че нямало да може да свърши, че незнам си какво.. Започнах противозачатъчни и сега съм в почивка и като му казах че има огромна вероятност от забременяване след прием на противозачатъчни и така хубаво взе да си чувства :D :grin: Даже и си свършва в мен с презерватива... Така че не му се връзвай.. Ако иска секс,нека да играе по твоята свирка :)
значи понякога има една вероятност като си с презерватив и по принцип свършваш по бавно...... вместо да свършиш просто може да ти спадне патката говорим след повече от 40-50 мин непрестанен секс.. случвало ми се е просто но рядко
experiment_m
07-11-2009, 06:28
Занася те. Но като не му се вържеш на номерата ще видиш как ще почне и с презерватив да върши работа. А и зависи какви ползва. Има някои които са като пластмаса. Ползвайте някои по-фини, за да може да се усещате. 8-)
Мога а ти предложа или Дурекс Елит ( ние ползваме такива) Или Дурекс Ултра Тин ( на той пък е прекалено тънък и не ни е удобен на нас. не можеш да го усетиш изобщо, даже и когато се изхлузва... ) :?
kindergarden
07-11-2009, 06:53
Ахахахха! Ми тогава да свършва на фона на романтичния плач на бебе :?
Че и аз съм така #-o Пробвайте с други работи :) Или го остави без секс и ти , но все някога ще се реши ;) :D А другото ... Вземете Durex Ultra thin , може да помогне ;)
А и вие като кажете , че ще става татко ... От къде сте толкова сигурни ... 2 години го правих без презерватив ... И 1 път не захвана гада :lol: То така лесно се забременява ... :lol: Опа влезе 1 сперматозоидче - "КРАЙ БАЩА СЪМ" :razz:
kindergarden
07-11-2009, 07:45
Че и аз съм така #-o Пробвайте с други работи :) Или го остави без секс и ти , но все някога ще се реши ;) :D А другото ... Вземете Durex Ultra thin , може да помогне ;)
А и вие като кажете , че ще става татко ... От къде сте толкова сигурни ... 2 години го правих без презерватив ... И 1 път не захвана гада :lol: То така лесно се забременява ... :lol: Опа влезе 1 сперматозоидче - "КРАЙ БАЩА СЪМ" :razz:Роден си с късмет.Едва ли някой иска да си играе хазартни игри с такъв залог :? Трудно става,ама не чак толкова
Имах едно такова бивше гадже. Накрая си направихме пълни изследвания и минах на противозачатъчни. Но бяхме отдавна заедно и си имахме доверие..
hooliganka89
07-11-2009, 08:07
Ми и на мен ми се случи веднъж подобно нещо :)
Много ме искаше и накрая като стана дума за гумичката като се запана,че не иска и аз се запънах,че не искам без и така и не правихме секс :D
ами кажи му че няма да го правите докато не се съгласи на твоето ... рано или късно ще дойде при теб
vampirekiss
07-11-2009, 08:22
Тези мъжките са големи играчи обаче.Не му вярвай!Остави го да си бие на ръчна 5-6 дни и виж как ще дойде.
MakeMeLaugh
07-11-2009, 08:23
А бе стига с тия повърхностни отговори без разсъждения бе мамка му..
Бахти веднага обвинихте естествено момчето още преди да се е доказало какъв е слчуая точно, мн дразнещо женско мислене.
Точно като лапета реагирате с това правене напук - ти пък му кажи еди кво си, остави го на чекии и т.н. Така не се прави качествена зряла връзка между двама човека. Винаги има изключения, нека видим какъв е случаят :)
Малеее, доста си му насъбрала.. Моят хубавец вика :smt042 :smt042
Не звучи така сякаш мн държиш на него : P
Сега, напълно възможно е да го има проблема с гумичките. И наистина може да му е прекалено притъпено чувството и да не може да свърши или дори да му спада. НО това не значи, че не тряба да опитате 1-2 пъти все пак да видите дали при теб ще е така. Може пък с теб да не му спада, всяка вагина е рзлична и чувството ще е различно. И също пробвайте след това с някой от тънките модели гумички.
На мен също първите пъти в началото ми беше много некомфортно и ми се е случвало ми е спада само заради гумата или не съм можел да свърша. Ама това бяха само пътвите пъти, после се свиква. И с някои гуми се чувствам мн добре, с други не толкова, оказва си влияние.
Може да се притеснява от това, че ще се изложи и твърдо да ти е отказал да го прави с гума, щото е кофти излагацията.
Другият вариант е просто да ти прави въртели, но е 50 на 50.
Може да се прави на интересен и да иска да си постигне своето и то доста добре.
Докато не пробвате с гуми няколко пъти и с различни няма как да разберете.
Мен ме съмнява, че дори и да има проблем, дори и да няма, с точно тази тактика чрез твърдото отказване на секс се опитва малко да те изманипулира и да омекнеш. Щото дори дам има проблем, ако си поискаш все пак да видиш както ще стане, ако държи на теб и не е само заради ръчкането ще се съгласи и след това да предприемете мерки, а не направо на неговата както той иска май :)
Дано ме разбра, ама тва е деликатна тема с тия тактики и отказвания ей така : Р
П.П. е ти пък кво толкова, че са ти отказвали секс, всеки може да отказва когато си поиска, тва че в Космополитън пише, че всеки път като видим гола жена й скачаме не е така ;)
:-P
Кажи му да си купи durex ultra thin найстина хубави са и се едно си без гума
experiment_m
07-11-2009, 09:36
Нека тренира на сухо и да свиква с мисълта или с кондомите. Ей заради такива плейбойчета, които искат от първото е..не да го мушкат без кондом, скоро няма да остане момиче без гъбички и не знам си какви не други ужасии. Пък в крайна сметка като си затвърдите връзката с времето и си имате повече доверие винаги може да почнете и без кондоми. Не бързайте.
А и MakeMeLaugh ще ме извиняваш ама с тези романи, ако си мислиш, че си казал нещо повече от другите - много се лъжеш. Айде да си имама уважението и всеки да си отговаря, както му е удобно.
MakeMeLaugh
07-11-2009, 09:45
Исках да го кажа по-подробно и що-годе по-обосновано, а не с 1 изречение стил - остави го на сухо и ще видиш каво ще стане или само се прави не го слушай.
;)
nenormalnik
07-11-2009, 10:36
При мен се наблюдава нещо подобно, като чукам друга слагам задължително презерватив и доста често не свършвам.Обикновенно като стане така го вадя и свирката е решение...
monincetyyy
07-11-2009, 10:45
Абе и аз го имах тоя проблем. Всичко е до психическа нагласа. Искал той да чука без презерватив и за тфа му спада или не свършва щото си внушава че не му е хубаво. Знаеш ли моя приятел как така го отучих от тая тъпотия.. С всичко се свиква, стига да има желание :P (освен ако няма някаква алергия към латекс но ти не си го написала тъй че.. )
Vichko0o
07-11-2009, 11:47
Да да свиквало се с презерватив... В началото с приятелката ми уж щяхме с презерватив да го правим. На всеки 3 минути ми спадаше, а да свърша беше изключено.... Почнах да мастурбирам с презерватив да свикна с тая проклета гума.... Не става и това е ! Самото леко усещане на латекса, а не на кожа не е толкова приятна, да сега вече не ми спада тооолкова често но свършване няма ... Продължавам да изпитвам некомфорт от презерватива колкото и "тънък" да е ! Вярно хубаво предпазно средство си е, но е неудобство кой каквото ще да ми твърди ! Както каза MakeMeLaugh 50 на 50 е да те врътка, ама да си наясно, че може и наистина да има проблем!!! Хвани го един ден възбуди го до полуда сложи му гумичката с уста, ако почне да се съпротивлява кажи "нека да опитаме" и ако му спадне малко след това значи не те е лъгал :) Успех от мен !
krem4et0
07-11-2009, 12:16
Лиготия е за мене. Моят си свършва долу-горе еднакво бързо и с, и без презерватив. Като му се вържеш на акъла да го направиш без, забрави после да го накараш да сложи. Разбира се има случаи на алергии или на много слаба чувствителност на пениса, но те са единични. Към колегите по-горе....не е до презервативът ще знаете. Щом през дънки сам докарвала до края...Сменете си мацката с такава, която ви възбужда до пръсване, без дори да ви докосва. не презервативът, а тази, с която спите е виновна. Еб**и мъжете сте-то трябва едно тамънене за вашия оргазъм. Ако партньорката ви провлича и през чувал ще свършите. Той сексът не е в търкането на пенис и влагалище....
Иначе може да ползваш алтернативни начини за предпазване от бременност - противозачатъчни, глобули, диафрагми...и прочие, но те не пазят от болести!
LiSicHkAa
07-11-2009, 12:33
Закучил се е да става неговото. Само, дето не знам дали ти е отказал, за да го съжалиш, или просто се пъне като магаре на мост, може би и двете. Нищо му няма, просто е лигльо. :lol:
+1
Vichko0o
07-11-2009, 12:48
Лиготия е за мене. Моят си свършва долу-горе еднакво бързо и с, и без презерватив. Като му се вържеш на акъла да го направиш без, забрави после да го накараш да сложи. Разбира се има случаи на алергии или на много слаба чувствителност на пениса, но те са единични. Към колегите по-горе....не е до презервативът ще знаете. Щом през дънки сам докарвала до края...Сменете си мацката с такава, която ви възбужда до пръсване, без дори да ви докосва. не презервативът, а тази, с която спите е виновна. Еб**и мъжете сте-то трябва едно тамънене за вашия оргазъм. Ако партньорката ви провлича и през чувал ще свършите. Той сексът не е в търкането на пенис и влагалище....
Иначе може да ползваш алтернативни начини за предпазване от бременност - противозачатъчни, глобули, диафрагми...и прочие, но те не пазят от болести!
Да да точно така ние мъжете сме за "тамъненето" ще знаеш ! За тва вие жените постоянно пищите колко сме некадърни и куп други простотий .... Значи щом презерватива е на ПСИХИЧЕСКА основа, то тогава и женския оргазъм е на такава ... Не сексът е един разговор нищо повече, кви търкания кви прониквания, няма такива неща, сядате говорите и двамата свършвате още докато сте в дрехите... Абе кви са тея глупости бре ? Това, че си докарвала някой неопитен, несдържащ се младеж да свърши през дънките браво на тебе чувствай се горда ! Хъх да сменя мацката си за някоя дето да ме възбуда до пръсване ... Та заради мойта приятелка стоя по 25 часа дневно и 8 дни седмично стоя твърд та даже понякога и топките почват да ме болят от превъзбуда .... Уцелила си неопитно момче и за това си успяла да го накараш да свърши така, за съжаление такива момчета са малко ! Има момчета, които не могат да е*ат с кондоми и това е истина ! Както написах в предишното си мнение, последвай съвета ми как да направиш всичко и ако стават гафове явно може наистина да има я алергия, я некомфорт, но ако са врели накипели и с презерватив не му спада и свършва то тогава го научи с презерватив. Пък ако не е случайно момче, познавате се от много време, знаеш къв е що е лично мнение, че без презерватив ще ви е най-добре. Но ако е случаен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО презерватив !!!!
Little_Lady93
07-11-2009, 13:17
Абе я стигаааа ! Кво стаа тука 90% от мъжете не могат да свършат с презерватив едва ли не.Кви са тия глупости.Само се правите ина интересни, въобще не ви пука за гаджетата ви.Представяте ли си какво и е на нея след секи секс да се притеснява дали не бременна.Щото да и от предсеменната течност може да се забременее.Компетенции такива!Много еви е лесно нали няма да във вас после тва бебе, вие винаги можете да се измъкнете.Няма никакъв психологически проблем.Има твърдоглави манерки, които са ТОООЛКОВА зрели, че въобще не се замислят.Като толкова не можете с презерватив не правете секс докато не се научите.Хах.Ако ми дойде един такъв хич няма да му се връзвам на глупостите :booooomb:
Като толкова не можете с презерватив не правете секс докато не се научите.Хах.Ако ми дойде един такъв хич няма да му се връзвам на глупостите :booooomb:
Ми, ако се познавате от достатъчно време и имате стабилна връзка защо не бе тва да не ти е казарма, няма да правиш това, няма да правиш онова докъто не се научиш, тва е удоволствие на него като му е по-хубаво без презерватив ще го прави без, пък вече другото зависи от тебе, ако си намерила човек на който му пука за теб и който ще те пази и като усети, че свършва ще си изкара карабината и ще свърши другаде... стига се оплаква
Vichko0o
07-11-2009, 14:15
Абе я стигаааа ! Кво стаа тука 90% от мъжете не могат да свършат с презерватив едва ли не.Кви са тия глупости.Само се правите ина интересни, въобще не ви пука за гаджетата ви.Представяте ли си какво и е на нея след секи секс да се притеснява дали не бременна.Щото да и от предсеменната течност може да се забременее.Компетенции такива!Много еви е лесно нали няма да във вас после тва бебе, вие винаги можете да се измъкнете.Няма никакъв психологически проблем.Има твърдоглави манерки, които са ТОООЛКОВА зрели, че въобще не се замислят.Като толкова не можете с презерватив не правете секс докато не се научите.Хах.Ако ми дойде един такъв хич няма да му се връзвам на глупостите :booooomb:
То и за тва самотна ще си умреш .... Кво ни нападате ? Нещем презервативи и тва е ! Като се познаваш с момчето от достатъчно време що па да не правиш секс без презерватив ? Като е нова връзката или ако е "секс за една нощ" естествено, че с презерватив... Смисъла на секса се губи заради презерватива. Ако природата беше решила да се прави секс с презерватив, щеше да ни ражда с ВГРАДЕН ! Вие жените си мислите, че е лесно, но всъщност е ДООООСТА трудно. Притъпява се чувствителността, понякога презерватива стяга и намалява кръвоснабдяването, самото усещане от колкото и да е тънкия презерватив е неприятно само по себе си, такаче недей ми развива малоумни теорий, че всичко е фантасмагория и инат....
Little_Lady93
07-11-2009, 15:58
То и за тва самотна ще си умреш .... Кво ни нападате ? Нещем презервативи и тва е ! Като се познаваш с момчето от достатъчно време що па да не правиш секс без презерватив ? Като е нова връзката или ако е "секс за една нощ" естествено, че с презерватив... Смисъла на секса се губи заради презерватива. Ако природата беше решила да се прави секс с презерватив, щеше да ни ражда с ВГРАДЕН ! Вие жените си мислите, че е лесно, но всъщност е ДООООСТА трудно. Притъпява се чувствителността, понякога презерватива стяга и намалява кръвоснабдяването, самото усещане от колкото и да е тънкия презерватив е неприятно само по себе си, такаче недей ми развива малоумни теорий, че всичко е фантасмагория и инат....
Егати фантасмагориите :-x Ако беше толкова "ужасно" закво изобщо се произвеждат презервативи, никой нямаше да ги копува?!? И ако не си наясно човека и делфина са единствените животни, което правят секс не само за размножаване (за което не нужен презерватива ест.), а и за удоволствие.
Ииии накаря въобще не ме познаваш, че да казваш как ще си умра :D :D ... егати заблудения
Просто иска да си направи кефа май... или да разправя какъв мъж е.. не знам, странно. :shock:
mimsssssss
07-11-2009, 19:17
В началото ние го правихме Без със моя, но реших че трябва да използвам предпазни средства. В началото му спадаше и не му беше комфортно, както и на мен. И той твърдеше, че нищо не чувствал, че нямало да може да свърши, че незнам си какво.. Започнах противозачатъчни и сега съм в почивка и като му казах че има огромна вероятност от забременяване след прием на противозачатъчни и така хубаво взе да си чувства :D :grin: Даже и си свършва в мен с презерватива... Така че не му се връзвай.. Ако иска секс,нека да играе по твоята свирка :)
EroSennin
07-11-2009, 19:50
всичко е само в главата му :)
windowlicker
07-11-2009, 21:52
Ти в момента не искаш да чуеш мнението на хората, а това, което ти се иска да чуеш.
Така си задала въпроса, че никой няма да ти отговори по по-различен начин, от този, в който вече си сигурна така или иначе...
swords1010
07-12-2009, 00:27
Май чисто си се инати... съвременните презервативи са достатъно тънки, за да не му създават проблеми. Я поговори с него по-добре и му изясни, че държиш на безопасността, а за него едва ли ще е чак такъв проблем да използвате презервативи. :)
KokoDjambo
07-12-2009, 07:11
Аз си останах на моето, че ако го правим ще бъде С предпазни мерки. И знаете ли какво стана? Отказа секс! :shock:
Та въпроса ми е.... Дали ме баламосва нещо и се опитва да го съжаля или наистина има такъв проблем??? Възможно ли е да не може да свърши с презерватив бе хора?!
Да бе не можел....Като не го слага както трябва,ще муе гадно.А щом е отказал секс е бати лешпера!Не трябва да се изпуска бройка или пък ти не го кефиш достатъчно даже хич и си е търсил предтекст!
Според мен нещо те върти в 6-цата тоя.
п.с. Само за протокола, аз не бих ти отказал :smt080
Vichko0o
07-12-2009, 10:50
Егати фантасмагориите :-x Ако беше толкова "ужасно" закво изобщо се произвеждат презервативи, никой нямаше да ги копува?!? И ако не си наясно човека и делфина са единствените животни, което правят секс не само за размножаване (за което не нужен презерватива ест.), а и за удоволствие.
Ииии накаря въобще не ме познаваш, че да казваш как ще си умра :D :D ... егати заблудения
Презервативите се произвеждат, не за да увеличат удоволствието, а да намалят шанса за болести, забременяване, допълнително овлажнение. Винаги ще се кУпуват и ще се ползват. Аз съм наясно, че и делфините го правят за удоволствие, но това с какво ще помогне на авторката за информация ? Щото аз не се сещам за делфин как си слага презерватив :shock: :shock: Аз малоумни теорий не развивам, просто ти си малоумна, че да ги схванеш ;) Аз ако съм заблуден, ти със сигурност трябва да се откажеш от контактуването с хора ;)
П.П. Ако ще говориш още простотий пиши си по темата и не ме занимавай мене, не ми се четат просташки и недосмислени мнения !
swords1010
07-12-2009, 10:57
^Айде да спрете да се джавкате? :)
krem4et0
07-12-2009, 12:17
Vichko0o, всъщност говоря за дългогодишния си приятел, с който правя секс от много години и който всеки ден възбуждам (и той мене) до пръсване. На 24 е. Много ясно, че оргазмът е в главата. Всъщност ако по време на секс той ми шепти, че съм красива, че го възбуждам, че ме желае, че ме обича, количеството и качеството на оргазмите ми се повишава н пъти. Ако аз съм настроена на тази вълна, мога да свърша при първото докосване. Всичко е една игра, и тя не е там долу, където ти си мислиш, а е точно в главата. ти за мен не се тревожи-ползваме презерватив 3 месеца в годината, когато правя пауза от оралните контрацептиви. Не намирам почти никаква разлика във времетраенето на секса. не разбирам какво общо има от колко време познава сексуалния си партньор, с възможността да забременея от него, да ми лепне инфекция, гъбички или нещо по-страшно. да не би да има някаква пряка функция между тези неща? Аз познавам моя партньор от 5 години, не съм му изневерявала, той на мен-също и пак се пазим от бебета по някакъв по-благонадежден начин от ваденето на края на акта или случайността.
търси оправдание за да не спи с теб
Vichko0o
07-12-2009, 12:43
Моля те не споменявай повече "до пръсване", че си представям как се разгонвате до полуда и експлодирате :D :D
По темата. Виж разбирам за какво говориш, но в секса важат хиляди фактори. Като започнеш от умора, стрес та може да стигнеш и до това, че не си се изпишкал/а.... Но не всичко е в главата.... Просто някой хора се нуждаят от "търкането" за да се достигне оргазъм, ако беше така като ти го казваш дали момичетата щяха да се оплакват толкова много, че мъжете не им докарват оргазми? Дали пък тогава мъжете ще правят секс 5-10 минути и свършват и тва е .... Значи тука не става въпрос за любов, доверие, а става въпрос за разликата межу с презерватив и без, тъй като ти го правиш по 3 месеца с презерватив, останалите без мисля, че най-добре би трябвало да знаеш разликата.... Аз нямам намерение да чакам до последно и точно в последния момент да го извадя, щото точно така се правят най-много деца ! Просто съм си изучавал известно време кога, какво, как, защо и съм наясно кога точно трябва да спра без да има последствия... Според мен презерватива трябва да се ползва в случай на "секс за 1 нощ, момче страдащо от преждевременна еякулация, момче несигурно в себеси" и разните такива, не от хора, които ходят сумати време заедно познават се един друг и да не изпитат пълното удоволствие от секса. Аз лично съм против презервативите поради простата причина, че може и малко но притъпяват усещането !!!! Отностно възбудата до "пръсване" знам за какво говориш кремчет0, но пак заявявам, че заради тъпите презервативи с приятелката ми сме пропуснали доста удобни моменти за секс, или сме нямали презерватив или ми е спадал заради него...
krem4et0
07-12-2009, 12:56
За мен лично разлика няма. Кажи ми точно как ще съм на 100% сигурна, ако не пия противозачатъчни и не ползваме презерватив? Той не е за еднократен секс бе човек. Той е, за да те пази от болести, предавани по полов път и от нежелана бременност. А за тия въпросни болести няма да питам след колко време, след като ходиш с някоя търчите за ръка до лабораторията. това всеки път ли е така? След всяко посещение на басейн ли го правите? Не си застрахован, разбери. То с презерватив стават бебета, та ти искаш да си 100% сигурен като го правиш без. Отговори ми на следните 2 кратки въпроса: колко често ти и твоята партньорка се изследвате за полово предавани болести, инфекции, гъбички и прочие? 100% ли си сигурен всеки път след акта, че тя няма шанс тя да забременее?
Бтв. ти си противоречиш-липсата на презерватив е попречила да се случат нещата между вас в сексуален план. Нали презервативът беше за секс със случайна, а не с приятелката?
Vichko0o
07-12-2009, 13:29
Това беше за в началото, ако си беше направила труда да ми прочетеш предишните постове нямаше да ми ги задаваш тея въпроси .... Няма метод, който да дава 100% сигурност! Освен кастрация... Да описах за какво е презерватива.... Ти наистина не ми четеш постовете, за кво да си правя труда да ти отговарям изобщо ? След като ходя с някоя търча до лабораторийте да знаеш. Имал съм няколко приятелки и само с последната интимни контакти.... Само и единсвено със сегашната ми приятелка правим нещо повече от "целувка", аз съм и първия също. Тъй като имах кофти момент преди време си направих почти всички възможни тестове за ППБ, но съм чист, убеден съм, че и тя е чиста.... Но това няма значение, най-вероятно сега заради лятото сигурно на 3 или 6 месеца ще си правим изследвания за всеки случай, макар да не ходиме на "произволни" места... Отностно въпроса за "100% ли съм сигурен, че след акта тя не е бременна" мога да те попитам същото ......... Ти сама казваш, че не може да си 100% сигурна в противозачатъчните но въпреки това м изадаваш въпроса. Не естествено няма как да съм сигурен, точно за това от време на време тя си прави профилактично тестове за бременност, за да имаме представа какво става. Не си противореча, в началото докато все още бяхме малко време заедно естествено, че ползвахме презерватив, но като се задълбочиха нещата почнахме да си имаме повече доверие и го махнахме... Скоро време и тя ще започне да взима противозачатъчни евентуално и няма да има толкова притеснения... Сега като решиш да пишеш някакъв пост, съобрази се, че много от нещата, които написа вече ги бях казал и ти едва ли не просто не си направи труда да ми прочетеш постовете, за това те моля да ги прочетеш и най-добре да пишеш по тях докато ги четеш ! Щото ти ми се скара за нещо което не си разбрала !
krem4et0
07-12-2009, 14:21
Разбира се, че не съм 100% сигурна. Той обаче и така не свършва мен. Слабо вероятно е в подобна комбинация да се случи нещо. Не желая бебе точно сега, но ако стане за мен лично това не е проблем. Презервативът махнахме след дълги убеждения от МОЯ страна и няколко лекции за благонадеждността на противозачатъчните. Колкото за болестите-за 5 години заедно сме си предали всичко, което е могло да си преподадем. Не се боя. И ние сме си били първи и единствени.
Останах с впечатление, че имаш чести сексуални контакти с неблагонадеждни персони. Извинявам се.
:D
miss_kiss181
07-12-2009, 15:53
абе принципно моя свършва по-бавно като е с капут но до сега не е имал проблем чак пък д ане може да свърши заради капута. Според мен се е запънал просто е така за да стане неговото и при мен беше същото по едно време,но аз се оттървах леко с мако трикове естествено.
Един и на мен ми писна да седя на сухо и му спретнах такова шоу, че го побърках и след тва нямаше къде да ходи :lol: сложи си капута и беше незабравимо. :grin: