.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Не можел да свърши с презерватив...да бе

Моят хубавец твърди, че не можел да свърши по смъртно с презерватив!

Аз си останах на моето, че ако го правим ще бъде С предпазни мерки. И знаете ли какво стана? Отказа секс!

За първи път ми се случва момче да откажe секс..и ми стана малко чудно.
    Та въпроса ми е.... Дали ме баламосва нещо и се опитва да го съжаля или наистина има такъв проблем??? Възможно ли е да не може да свърши с презерватив бе хора?!

Закучил се е да става неговото. Само, дето не знам дали ти е отказал, за да го съжалиш, или просто се пъне като магаре на мост, може би и двете. Нищо му няма, просто е лигльо.

ми кажи му че и ти не можеш да свършиш без презерватив

Град
    Асеновград
    И какво оплаши ли те , така като ти отказа ? Недей да му вярваш , като види , че номера няма да му мине , ще си сложи найлончето и ще дойде при теб

Град
    Хасково
    В началото ние го правихме Без със моя, но реших че трябва да използвам предпазни средства. В началото му спадаше и не му беше комфортно, както и на мен. И той твърдеше, че нищо не чувствал, че нямало да може да свърши, че незнам си какво.. Започнах противозачатъчни и сега съм в почивка и като му казах че има огромна вероятност от забременяване след прием на противозачатъчни и така хубаво взе да си чувства Даже и си свършва в мен с презерватива... Така че не му се връзвай.. Ако иска секс,нека да играе по твоята свирка

Голям фен Аватара на Aicken
    значи понякога има една вероятност като си с презерватив и по принцип свършваш по бавно...... вместо да свършиш просто може да ти спадне патката говорим след повече от 40-50 мин непрестанен секс.. случвало ми се е просто но рядко
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Занася те. Но като не му се вържеш на номерата ще видиш как ще почне и с презерватив да върши работа. А и зависи какви ползва. Има някои които са като пластмаса. Ползвайте някои по-фини, за да може да се усещате.

Град
    Хасково
    Мога а ти предложа или Дурекс Елит ( ние ползваме такива) Или Дурекс Ултра Тин ( на той пък е прекалено тънък и не ни е удобен на нас. не можеш да го усетиш изобщо, даже и когато се изхлузва... )

Супер фен Аватара на kindergarden
    Ахахахха! Ми тогава да свършва на фона на романтичния плач на бебе

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Че и аз съм така Пробвайте с други работи Или го остави без секс и ти , но все някога ще се реши А другото ... Вземете Durex Ultra thin , може да помогне

А и вие като кажете , че ще става татко ... От къде сте толкова сигурни ... 2 години го правих без презерватив ... И 1 път не захвана гада То така лесно се забременява ... Опа влезе 1 сперматозоидче - "КРАЙ БАЩА СЪМ"
    Станислава

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Че и аз съм така Пробвайте с други работи Или го остави без секс и ти , но все някога ще се реши А другото ... Вземете Durex Ultra thin , може да помогне

А и вие като кажете , че ще става татко ... От къде сте толкова сигурни ... 2 години го правих без презерватив ... И 1 път не захвана гада То така лесно се забременява ... Опа влезе 1 сперматозоидче - "КРАЙ БАЩА СЪМ"
    Роден си с късмет.Едва ли някой иска да си играе хазартни игри с такъв залог Трудно става,ама не чак толкова

hottie
    Guest
    Имах едно такова бивше гадже. Накрая си направихме пълни изследвания и минах на противозачатъчни. Но бяхме отдавна заедно и си имахме доверие..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ми и на мен ми се случи веднъж подобно нещо
    Много ме искаше и накрая като стана дума за гумичката като се запана,че не иска и аз се запънах,че не искам без и така и не правихме секс

ами кажи му че няма да го правите докато не се съгласи на твоето ... рано или късно ще дойде при теб

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Тези мъжките са големи играчи обаче.Не му вярвай!Остави го да си бие на ръчна 5-6 дни и виж как ще дойде.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

А бе стига с тия повърхностни отговори без разсъждения бе мамка му..
    Бахти веднага обвинихте естествено момчето още преди да се е доказало какъв е слчуая точно, мн дразнещо женско мислене.
    Точно като лапета реагирате с това правене напук - ти пък му кажи еди кво си, остави го на чекии и т.н. Така не се прави качествена зряла връзка между двама човека. Винаги има изключения, нека видим какъв е случаят

Малеее, доста си му насъбрала.. Моят хубавец вика
    Не звучи така сякаш мн държиш на него : P

Сега, напълно възможно е да го има проблема с гумичките. И наистина може да му е прекалено притъпено чувството и да не може да свърши или дори да му спада. НО това не значи, че не тряба да опитате 1-2 пъти все пак да видите дали при теб ще е така. Може пък с теб да не му спада, всяка вагина е рзлична и чувството ще е различно. И също пробвайте след това с някой от тънките модели гумички.
    На мен също първите пъти в началото ми беше много некомфортно и ми се е случвало ми е спада само заради гумата или не съм можел да свърша. Ама това бяха само пътвите пъти, после се свиква. И с някои гуми се чувствам мн добре, с други не толкова, оказва си влияние.
    Може да се притеснява от това, че ще се изложи и твърдо да ти е отказал да го прави с гума, щото е кофти излагацията.

Другият вариант е просто да ти прави въртели, но е 50 на 50.
    Може да се прави на интересен и да иска да си постигне своето и то доста добре.
    Докато не пробвате с гуми няколко пъти и с различни няма как да разберете.

Мен ме съмнява, че дори и да има проблем, дори и да няма, с точно тази тактика чрез твърдото отказване на секс се опитва малко да те изманипулира и да омекнеш. Щото дори дам има проблем, ако си поискаш все пак да видиш както ще стане, ако държи на теб и не е само заради ръчкането ще се съгласи и след това да предприемете мерки, а не направо на неговата както той иска май
    Дано ме разбра, ама тва е деликатна тема с тия тактики и отказвания ей така : Р

П.П. е ти пък кво толкова, че са ти отказвали секс, всеки може да отказва когато си поиска, тва че в Космополитън пише, че всеки път като видим гола жена й скачаме не е така
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на scyLLa
    Кажи му да си купи durex ultra thin найстина хубави са и се едно си без гума
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Нека тренира на сухо и да свиква с мисълта или с кондомите. Ей заради такива плейбойчета, които искат от първото е..не да го мушкат без кондом, скоро няма да остане момиче без гъбички и не знам си какви не други ужасии. Пък в крайна сметка като си затвърдите връзката с времето и си имате повече доверие винаги може да почнете и без кондоми. Не бързайте.

А и MakeMeLaugh ще ме извиняваш ама с тези романи, ако си мислиш, че си казал нещо повече от другите - много се лъжеш. Айде да си имама уважението и всеки да си отговаря, както му е удобно.

Исках да го кажа по-подробно и що-годе по-обосновано, а не с 1 изречение стил - остави го на сухо и ще видиш каво ще стане или само се прави не го слушай.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

по темата

При мен се наблюдава нещо подобно, като чукам друга слагам задължително презерватив и доста често не свършвам.Обикновенно като стане така го вадя и свирката е решение...

Град
    Maina Town
    Абе и аз го имах тоя проблем. Всичко е до психическа нагласа. Искал той да чука без презерватив и за тфа му спада или не свършва щото си внушава че не му е хубаво. Знаеш ли моя приятел как така го отучих от тая тъпотия.. С всичко се свиква, стига да има желание :P (освен ако няма някаква алергия към латекс но ти не си го написала тъй че.. )
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Да да свиквало се с презерватив... В началото с приятелката ми уж щяхме с презерватив да го правим. На всеки 3 минути ми спадаше, а да свърша беше изключено.... Почнах да мастурбирам с презерватив да свикна с тая проклета гума.... Не става и това е ! Самото леко усещане на латекса, а не на кожа не е толкова приятна, да сега вече не ми спада тооолкова често но свършване няма ... Продължавам да изпитвам некомфорт от презерватива колкото и "тънък" да е ! Вярно хубаво предпазно средство си е, но е неудобство кой каквото ще да ми твърди ! Както каза MakeMeLaugh 50 на 50 е да те врътка, ама да си наясно, че може и наистина да има проблем!!! Хвани го един ден възбуди го до полуда сложи му гумичката с уста, ако почне да се съпротивлява кажи "нека да опитаме" и ако му спадне малко след това значи не те е лъгал Успех от мен !
    De-Phazz - Anchorless

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Лиготия е за мене. Моят си свършва долу-горе еднакво бързо и с, и без презерватив. Като му се вържеш на акъла да го направиш без, забрави после да го накараш да сложи. Разбира се има случаи на алергии или на много слаба чувствителност на пениса, но те са единични. Към колегите по-горе....не е до презервативът ще знаете. Щом през дънки сам докарвала до края...Сменете си мацката с такава, която ви възбужда до пръсване, без дори да ви докосва. не презервативът, а тази, с която спите е виновна. Еб**и мъжете сте-то трябва едно тамънене за вашия оргазъм. Ако партньорката ви провлича и през чувал ще свършите. Той сексът не е в търкането на пенис и влагалище....

Иначе може да ползваш алтернативни начини за предпазване от бременност - противозачатъчни, глобули, диафрагми...и прочие, но те не пазят от болести!

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Закучил се е да става неговото. Само, дето не знам дали ти е отказал, за да го съжалиш, или просто се пъне като магаре на мост, може би и двете. Нищо му няма, просто е лигльо.
    +1

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Лиготия е за мене. Моят си свършва долу-горе еднакво бързо и с, и без презерватив. Като му се вържеш на акъла да го направиш без, забрави после да го накараш да сложи. Разбира се има случаи на алергии или на много слаба чувствителност на пениса, но те са единични. Към колегите по-горе....не е до презервативът ще знаете. Щом през дънки сам докарвала до края...Сменете си мацката с такава, която ви възбужда до пръсване, без дори да ви докосва. не презервативът, а тази, с която спите е виновна. Еб**и мъжете сте-то трябва едно тамънене за вашия оргазъм. Ако партньорката ви провлича и през чувал ще свършите. Той сексът не е в търкането на пенис и влагалище....

Иначе може да ползваш алтернативни начини за предпазване от бременност - противозачатъчни, глобули, диафрагми...и прочие, но те не пазят от болести!
    Да да точно така ние мъжете сме за "тамъненето" ще знаеш ! За тва вие жените постоянно пищите колко сме некадърни и куп други простотий .... Значи щом презерватива е на ПСИХИЧЕСКА основа, то тогава и женския оргазъм е на такава ... Не сексът е един разговор нищо повече, кви търкания кви прониквания, няма такива неща, сядате говорите и двамата свършвате още докато сте в дрехите... Абе кви са тея глупости бре ? Това, че си докарвала някой неопитен, несдържащ се младеж да свърши през дънките браво на тебе чувствай се горда ! Хъх да сменя мацката си за някоя дето да ме възбуда до пръсване ... Та заради мойта приятелка стоя по 25 часа дневно и 8 дни седмично стоя твърд та даже понякога и топките почват да ме болят от превъзбуда .... Уцелила си неопитно момче и за това си успяла да го накараш да свърши така, за съжаление такива момчета са малко ! Има момчета, които не могат да е*ат с кондоми и това е истина ! Както написах в предишното си мнение, последвай съвета ми как да направиш всичко и ако стават гафове явно може наистина да има я алергия, я некомфорт, но ако са врели накипели и с презерватив не му спада и свършва то тогава го научи с презерватив. Пък ако не е случайно момче, познавате се от много време, знаеш къв е що е лично мнение, че без презерватив ще ви е най-добре. Но ако е случаен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО презерватив !!!!
    De-Phazz - Anchorless

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си