View Full Version : Загуба на девственост и море
имам малък проблем братовчедка ми която е на 16 това лято ще ходи на лагер и дойде да ме пита и да ми иска съвет.Аз уж като по голяма(19г) би трябвало да знам ама ето че изпадам в ужасно затруднение и невидение по този въпрос.Тя заедно с нейното гадже от класа смятат да си направят сефтето на лагера и нейния въпрос е дали ако го направи ще има проблем после с влизането в морето защото ми развива теории че нали все пак разкъсването на химена и пркървяването е вид рана или аз нз и дали после от солената вода щяло да я боли и щипе.Нз какво да и кажа и нз кого да питам
Моля, пиши описателни заглавия на темите си!
krem4et0
metalcheto
07-11-2009, 10:23
хмм... много странен случай, никога не са ме питали такова нещо и за за не те подведа не мога да ти кажа
Extremescream
07-11-2009, 10:24
имам малък проблем братовчедка ми която е на 16 това лято ще ходи на лагер и дойде да ме пита и да ми иска съвет.Аз уж като по голяма(19г) би трябвало да знам ама ето че изпадам в ужасно затруднение и невидение по този въпрос.Тя заедно с нейното гадже от класа смятат да си направят сефтето на лагера и нейния въпрос е дали ако го направи ще има проблем после с влизането в морето защото ми развива теории че нали все пак разкъсването на химена и пркървяването е вид рана или аз нз и дали после от солената вода щяло да я боли и щипе.Нз какво да и кажа и нз кого да питам
Ma ти на 19 си много зле.Каква рана,какви пет лева?
youloveme
07-11-2009, 10:26
Според мен нищо няма да и стане :lol:
Нищо няма да и стане като влезе във водата.
И никаква рана не се получава.Боли първите няколко пъти,особено,ако е по остър.Но за никви рани няма място тук.
monincetyyy
07-11-2009, 10:50
В морето има какви ли не мръсотии тъй че тя трябва да се притеснява принципно независимо дали е девствена или дали сега си е направила сефтето. (от инфекции и т.н. ) А и просто не е препоръчително веднага когато свършат тя да се хвърли към морето.. Иначе нищо страшно :)
Нищо няма да й стане, няма да умре може спокойно да си влиза.. :?
brutalextazy2oo9
07-11-2009, 12:02
Да го напрай преди да си тръгне... :D
krem4et0
07-11-2009, 12:09
Да не влиза в морето, докато все още кърви. възможно е това да продължи 1-2 дни.
LiSicHkAa
07-11-2009, 12:35
Нищо няма да и стане.
Кажи и да не се напъва като плува, че ще й паднат червата .. :D
казах че тя ми развива теории .....а не че съм я посъветвала все още нещо.....чети ако обичаш по-внимателно ...
да ме го прави на морето или да го направи преди да си тръгне , ся зор ли е да го направат там и да я боли п*тката и да я сарби , и да и карви !? и да неможе тия 10 дни да се изкъпе едно хуубаво в моренцето и да трябва да лежи на пясака, ако карви даже дали ше лежи наплажа незнам ... по добре да не се е*е точно в тия 10 дни
Щом има кръв, значи има рана!! Следователно да не влиза 1-2 дена във водата, поради риск от инфекции.
Sevgincho
07-11-2009, 16:17
[quote="TraPPed"
Да го напрай преди да си тръгне... :D[/quote]
:razz:
Ebasi horata ste....momi4eto seriozno govori....Taka zna4i...az ne msilq 4e 6te i stane ne6to......,za6toto tova ne e rana...puk i kurveneto ne e 1-2 dena...a moje bi minuti....vsi4ko e okey....Puk da ne govorim ,4e nqkoi hora za purvi put go pravqt v moreto ......i o6te jiveqt!
Sevgincho
07-11-2009, 16:42
абе хораа .стига бее . Вие биология не сте ли учили , става въпрос за ципа , а не за рана ... пффф
Да бе, какви рани ви гонят, все едно кръвта, която жените "изпускат" при мензис, е предизвикана от рана. :lol: :lol: :lol:
therichbitch
07-11-2009, 17:51
така:
1. не е много желателно, тъй като ципата служи именно за предпазване и толкова кратко време след късането и, не мисля, че ще е добре /и то не изобщо да не влиза, но не да е на същия ден например/
2. от друга страна не би трябвало нищо да и стане, защото това НЕ Е РАНА /независимо дали има кървене/
3. откъде е сигурна изобщо, че ще прокърви, за всяко момиче е различно
hamacs563
07-11-2009, 18:59
Щом има кръв, значи има рана!! Следователно да не влиза 1-2 дена във водата, поради риск от инфекции.
Съгласна съм :) :)
солта е естествен дезинфектант, в кръвта си има бели телца които убиват микробите, п*тката и да не седи зеинала през цялоро време че да и се пълни с вода, споко по-голям ша е резила ако са почви на плажа с почервенели бански.. :grin:
В морето има какви ли не мръсотии тъй че тя трябва да се притеснява принципно независимо дали е девствена или дали сега си е направила сефтето. (от инфекции и т.н. ) А и просто не е препоръчително веднага когато свършат тя да се хвърли към морето.. Иначе нищо страшно :)
;-)
lifelesscorpse
07-11-2009, 20:43
така:
1. не е много желателно, тъй като ципата служи именно за предпазване и толкова кратко време след късането и, не мисля, че ще е добре /и то не изобщо да не влиза, но не да е на същия ден например/
2. от друга страна не би трябвало нищо да и стане, защото това НЕ Е РАНА /независимо дали има кървене/
3. откъде е сигурна изобщо, че ще прокърви, за всяко момиче е различно
Няма какво друго да допълня... :)
xPorcelainHeartx
07-11-2009, 23:05
[quote="TraPPed"
Да го напрай преди да си тръгне... :D
+1 струва ми се умно
да де ама зависи на кое черноморие си :) ако си надолу към китен може да влиза във водата ако по близо до бургаз по добре да не влиза :Д
Еб*ти проблема-ми да не влиза във водата бе
Still1ME1Still1HERE
07-13-2009, 16:35
Моля, пиши описателни заглавия на темите си!
krem4et0
Ципата е по далече от там където водата стига.Все едно като влезеш във ваната да ти се напълни с вода знаеш кое... Да няма притеснения,нека си влиза по всяко време,само във водата да не е сефтето,че там може да стане нещо такова.