PDA

View Full Version : възможно ли е..?

katyperry11
07-11-2009, 10:54
Първо,много се извинявам,ако има такава тема,но наистина много рових и не открих..аз съм момиче на 15..Преди няколко дена с гаджето ми имахме интимни взаимоотношения ,но не секс...всичко останало,но без така нареченото ''отваряне''.Изпразни се върху гърдите ми..та искам да попитам възможно ли е,ако е попаднала сперма на половия ми орган (за което се съмнявам) да има лоши последствия...или спермата трябва да попадне във влагалището и тогава..?

monincetyyy
07-11-2009, 10:56
Първо,много се извинявам,ако има такава тема,но наистина много рових и не открих..аз съм момиче на 15..Преди няколко дена с гаджето ми имахме интимни взаимоотношения ,но не секс...всичко останало,но без така нареченото ''отваряне''.Изпразни се върху гърдите ми..та искам да попитам възможно ли е,ако е попаднала сперма на половия ми орган (за което се съмнявам) да има лоши последствия...или спермата трябва да попадне във влагалището и тогава..?
Ти много си се поровила... НЕ НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ!!!

bebe7o
07-11-2009, 11:01

Как от гърдите ще ти стигне до оная раота та чак и да влезе и да стане бебето. СТИГА ГЛУПОСТИ БЕ!!! :-x

LiSicHkAa
07-11-2009, 12:37
Как от гърдите ще ти стигне до оная раота та чак и да влезе и да стане бебето. СТИГА ГЛУПОСТИ БЕ!!! :-x
+1 :?

loveme
07-11-2009, 12:42
](*,) :razz: Бремена си :-)

hooliganka89
07-11-2009, 13:26
Хахахаха,неграмотна работа :razz:
Защо не попиташ майка си?Да ти обясни нагледно ситуацията :razz:

Little_Lady93
07-11-2009, 13:29
Божеее закво ги правите тия работи като изглежда нищо не знаете.АААДСКИ ЗЛЕ!Не си бременна и земи си купи някоя друга книжка за секса може и с картинки ако ще ти е по лесно да разбереш :-D

experiment_m
07-11-2009, 13:30
Направо почвай да се притесняваш. :razz:

chukleto
07-11-2009, 13:35
абе след секс без кундом приятелката ми казва че я боли кръст(както преди да и дойде всеки месец) но не и идва и закъснява с половин ден дали сме сгафили ? :)

Sevgincho
07-11-2009, 13:40

Не е възможно ! напразно не се притеснявай .. Давай на устата ти да се изпразне , тогава може близнаци да родиш :D

amk933
07-11-2009, 13:42
След месец ще родиш! ;)

Sevgincho
07-11-2009, 13:44
абе след секс без кундом приятелката ми казва че я боли кръст(както преди да и дойде всеки месец) но не и идва и закъснява с половин ден дали сме сгафили ? :)

Хе хе , да не я правяш душманската :razz: :razz: , ами пробвайте с кондом бе човек , като не искаш да ти се изпоти задника и да търсиш 300 лв за аборт 8-)

chukleto
07-11-2009, 13:51
това не беше отговор на моя въпрос

metalcheto
07-11-2009, 13:55
оффффффффффффффффффф да бременна си зимай ескапел бързо! баси неграмотните се едно путката ти е на гърдите :razz: :razz: земи се образовай малко тогава пиши :-x

Sevgincho
07-11-2009, 13:58

Не се притеснявай , кръста неможе да боли от това , по - вероятно след заради бурния секс , а и за закъсняването незнам , ден и половина не е много за да си правиш изводи , че приятелката ти е бременна . Но няма да е лошо да й купиш тест за бременност , за всеки случай :) и друг път , като не се доверяваш на себе си , не го прави без презерватив :)

chukleto
07-11-2009, 14:14

Не се притеснявай , кръста неможе да боли от това , по - вероятно след заради бурния секс , а и за закъсняването незнам , ден и половина не е много за да си правиш изводи , че приятелката ти е бременна . Но няма да е лошо да й купиш тест за бременност , за всеки случай :) и друг път , като не се доверяваш на себе си , не го прави без презерватив :)

баце аз видях как сфуршвам извън нея...а и аз както знам преди да влязат в цикъл имат болки в кръста гърдите или корема ддз...ето ти доказателство

"След като момичето е имало вече няколко цикъла, може да забележи, че тялото или настроенията й се променят малко преди началото на поредния цикъл. Например, възможно е гърдите да я наболяват или да набъбват, или да получи пъпки по лицето. Никой, обаче, не може да разбере само по външния вид, дали момичето е в месечния цикъл."

pi4man
07-11-2009, 14:31

Няма начин спокс :?

xPorcelainHeartx
07-11-2009, 14:40
[quote=katyperry11]Първо,много се извинявам,ако има такава тема,но наистина много рових и не открих..аз съм момиче на 15..Преди няколко дена с гаджето ми имахме интимни взаимоотношения ,но не секс...всичко останало,но без така нареченото ''отваряне''.Изпразни се върху гърдите ми..та искам да попитам възможно ли е,ако е попаднала сперма на половия ми орган (за което се съмнявам) да има лоши последствия...или спермата трябва да попадне във влагалището и тогава..?

Ако е момче го кръстете на мен - Мартин :-) :lol:

chukleto
07-11-2009, 15:02
може ли някой да каже какво мисли по моята случка моля :(

bezimennata17
07-11-2009, 16:50
кви хора сте вие бe???? момичето не знае и тарси помощ,а вие я обиждате :@.Нали затва е тоя форум-да се задават въпроси ебахти хората! И не няма ти нищо миличка!!!

Junona
07-11-2009, 17:36
Защо се заяждате толкова грубо с момичето, само не знам ... Не не е възможно... :(

malkotoo
07-11-2009, 18:59
нищо ви няма и на двамата айде мирясвайте

purple__love
07-12-2009, 11:48
Не може да стане нищо, дори и ако ти попадне на входа на влагалището... Пенисът изхвърля на такива струйки и с такава скорост сперматозоидите, че те да могат да стигнат до маточните тръби и да стане работата... и понякога дори така не става, тъй като много от сперматозоидите измират във водна среда още преди да са стигнали. това че е на входа на влагалището ти - абсолютно нищо не значи ! Няма как просто да си бременна!

gabsit000
07-12-2009, 12:13
Не може да стане нищо, дори и ако ти попадне на входа на влагалището... Пенисът изхвърля на такива струйки и с такава скорост сперматозоидите, че те да могат да стигнат до маточните тръби и да стане работата... и понякога дори така не става, тъй като много от сперматозоидите измират във водна среда още преди да са стигнали. това че е на входа на влагалището ти - абсолютно нищо не значи ! Няма как просто да си бременна!

именоо