PDA

View Full Version : Крайно време беше

Brutalkiller666
07-11-2009, 18:03
EDIT:Тъй като хората не четат за развитието на събитията ще го напиша...хвана ме..каза ми че все още мога да оправа нещата..ама мене ми е гузно да я погледна в очите..

Крайно време беше и аз да се оплескам..
Така проблема
Хода с едно момиче и тя непрекъснато ми повтаря че съм можел да права квот си искам с други момичета и подобни а аз постоянно я убеждавам че не е права че немога да права такива работи че имам принципи..че немога докато съм с едно момиче да съм с друго ама ето на...так се развиха нещата че ммм кръшнах й....разбрахме се с момичето че за тва няма да споменаваме ама онова гадното как му се викаше.....съвест почна да ме изяжда..кво да права..да си затрая ли или да посрещна това което ме очаква след като кажа на приятелката ми с дигната глава?

Lysit0
07-11-2009, 18:13
Посрещни го...то каквото е писано ще стане.
Ама щом така ти вика,че да правиш квот' си искаш,се замисли,че може да иска да те разкара.

bebe7o
07-11-2009, 18:13
Ами наистина е кофти тръпка.. аз ако бях на твое място щях да си призная.. поради простата причина, че ако скрия нещо такова и точно съвестта ми се обажда.. и имам гадното чувство, че го лъжа.. Кажи си да ти е леко на душата.. каквото ще да става по-хуу да си честен.. Успех. :)

bebe7o
07-11-2009, 18:14
Посрещни го...то каквото е писано ще стане.
Ама щом така ти вика,че да правиш квот' си искаш,се замисли,че може да иска да те разкара.

Може и да иска да го провери дали му стиска и колко държи на нея..

Hilary_
07-11-2009, 18:15
хах ми тя сама си е казала, че може... :? :? Кажи и .. ако ти се разсърди ще е супер тъпо ... :?

P.S. Аз не разбирам тия хора дето като кажат .. "нищо ми няма" очакват да ги умоляват да споделят кво им е .. апфф ако иска бе ... :? :? (тва беше малко отклонение .. )

tItEufFf
07-11-2009, 18:19
Може да те е проверявала колко държиш на нея..
А майка ми ми е казвала, че изневяра не трябва да се казва. Защото така освен себе си нараняваш и другия човек, който започва да си мисли какво не е направил, къде е сгрешил и т.н. Според мен си затрай ако искаш да си с това момиче.

one_love
07-11-2009, 18:51
Dude, trai si... neshtoto narecheno syvest zaspiva sled vreme.. vervai mi.Prosto si trai.Tova e momentno systoqnie,koeto s vremeto minava.

Brutalkiller666
07-11-2009, 19:42
Jingles

ПГЕА говори ли ти нещо...по-подробно Професионална гимназия по Електротехника и автоматика гр.София..също известно като Киров..Булевард Овча купел...срещу автогарата...днеска не ми е много ден и ми писна от тебе..вторник...11:30 заповядай пред Киров да ти наритам гадния фейс

CucAgMuH
07-11-2009, 19:43
А майка ми ми е казвала, че изневяра не трябва да се казва. Защото така освен себе си нараняваш и другия човек, който започва да си мисли какво не е направил, къде е сгрешил и т.н. Според мен си затрай ако искаш да си с това момиче.

Ако не бях в добро настроение щях да те попитам дали баща ти знае какви ги говори майка ти 8-)

Kukumqvka
07-11-2009, 19:44
Ако искаш да запазиш момичето до теб . ТРАЙ СИ !

PurpleDream
07-11-2009, 19:50
хах ми тя сама си е казала, че може... :? :? Кажи и .. ако ти се разсърди ще е супер тъпо ... :?

P.S. Аз не разбирам тия хора дето като кажат .. "нищо ми няма" очакват да ги умоляват да споделят кво им е .. апфф ако иска бе ... :? :? (тва беше малко отклонение .. )
напълно съм съгласна

Brutalkiller666
07-11-2009, 19:50
да помеждодругото са докато пуших се замислих над това..на колко години си защото не искам да се окажа в неловката ситуация да бия пишлеме с 5 години по малко от мене защото ако е така ще трябва да те приключа с един удар..и не се притеснявай дори да си с 5 години по-голям нема да се напишкам в ръцете ти..ще ти пишкам в устата

bebe7o
07-11-2009, 19:52
да помеждодругото са докато пуших се замислих над това..на колко години си защото не искам да се окажа в неловката ситуация да бия пишлеме с 5 години по малко от мене защото ако е така ще трябва да те приключа с един удар..и не се притеснявай дори да си с 5 години по-голям нема да се напишкам в ръцете ти..ще ти пишкам в устата

Ам не искам да се меся ама Jingles не е ли момиче.. :D

Brutalkiller666
07-11-2009, 19:57
[22:56:03] Неси каза: a
[22:56:08] Неси каза: vsu6tnost prikliu4ihme
[22:56:09] Неси каза: :)
[22:56:12] Неси каза: za6toto razbrah
[22:56:14] Еди каза: хм?
[22:56:15] Неси каза: za
[22:56:15] Неси каза: vili
[22:56:17] Неси каза: a ne mi kaza
[22:56:18] Неси каза: :)

мисла че съм прецакан :D

bebe7o
07-11-2009, 19:58
[22:56:03] Неси каза: a
[22:56:08] Неси каза: vsu6tnost prikliu4ihme
[22:56:09] Неси каза: :)
[22:56:12] Неси каза: za6toto razbrah
[22:56:14] Еди каза: хм?
[22:56:15] Неси каза: za
[22:56:15] Неси каза: vili
[22:56:17] Неси каза: a ne mi kaza
[22:56:18] Неси каза: :)

мисла че съм прецакан :D

Казах ти да си признаеш.. кофти ситуация.. :D

tItEufFf
07-11-2009, 20:01

Ако не бях в добро настроение щях да те попитам дали баща ти знае какви ги говори майка ти 8-)

Те са разделени от бая време. В интерес на истината тя ми го каза, понеже е била много наранена когато баща ми й го е казал.

Brutalkiller666
07-11-2009, 20:03
Пфф защо нещата се разбират толкова бързо..мислех да си затрая а то си еба мамата

Faces
07-11-2009, 20:04
Ми братле кво да ти кажа преди време и аз имах такава приятелка но бях малък и заблуден хванах се за думите и...и спах с друга после и казах това което последва беше адски шамар напрао като се сетя и пак чувам камбани в ушите си но просто сведох глава защото си го заслужавах и разделихме се вкрайна сметка.Дали ще и кажеш или няма само ти си знаеш но бъди сигурен че понякакъв начин това ще ти се върне.

bebe7o
07-11-2009, 20:10

джингълс е име на плъх!
и не,не съм момиче,и да радвам се за тебе брутал,видях че не можеш да задържиш момиче до себе си ! :razz:

Абе да бе знам, че е плъх чела съм "Зеления път" ама говорех за теб :D .. Както и да е сори за грешката и за офф топика.. :D :)

one_love
07-11-2009, 20:14
Dude, trai si... neshtoto narecheno syvest zaspiva sled vreme.. vervai mi.Prosto si trai.Tova e momentno systoqnie,koeto s vremeto minava.

ти яко си трай,че си момче и пишеш с розово...

ha - ha - ha
jensko sym :)
razocharovan li si :P

Brutalkiller666
07-11-2009, 20:20

джингълс е име на плъх!
и не,не съм момиче,и да радвам се за тебе брутал,видях че не можеш да задържиш момиче до себе си ! :razz:

добре братле вече найстина ми умря коня..кажи къде и кога да ти спукам гадната физиономия защото имам адски голямата нужда да наритам някой в момента и ако сега откажеш се признаваш за пълна путка...моля те искам да ти разпилеа мозъка по некой паваж

Kukumqvka
07-11-2009, 20:20
Пфф защо нещата се разбират толкова бързо..мислех да си затрая а то си е** мамата

Съдбата си играе с теб :lol:

sextazy_baby
07-11-2009, 20:46
По-добре си признай

bebe7o
07-11-2009, 20:47
По-добре си признай

Късноо... сгащиха го вече.. :?

Bpa4aHcku
07-11-2009, 20:53
Ами секи които би се поставил на местото на приятелката ти би казал кайи й.
А тва за принципите ....ммм мн малко маже вече са с принципи,щастлив съм че съм 1 от тях :) :) :) !
имах приятелка и като осетих че сам в састояние да кръшна с др момиче просто си и казах и се разделихме. :? малко шибано но е факт :(

Iv4eTy
07-11-2009, 21:31
Крайно време беше и аз да се оплескам..
Така проблема
Хода с едно момиче и тя непрекъснато ми повтаря че съм можел да права квот си искам с други момичета и подобни а аз постоянно я убеждавам че не е права че немога да права такива работи че имам принципи..че немога докато съм с едно момиче да съм с друго ама ето на...так се развиха нещата че ммм кръшнах й....разбрахме се с момичето че за тва няма да споменаваме ама онова гадното как му се викаше.....съвест почна да ме изяжда..кво да права..да си затрая ли или да посрещна това което ме очаква след като кажа на приятелката ми с дигната глава?

А защо ти ги повтаря тези неща? Не живеете в един град или?

elsy
07-11-2009, 22:20
Кажи й :?

LedenooMomiche
07-11-2009, 22:44
Защо не четете малко вместо да пускате напразно коментари ? Разбрало се е вече..няма какво да си признава ;d

Brutalkiller666
07-12-2009, 00:13
Да згащи ме...уплеска се работата...

LedenooMomiche
07-12-2009, 00:25
Да згащи ме...уплеска се работата...
Кофти работа..Никъв шанс ли няма вече да се оправят нещата ?

FallOutGirl
07-12-2009, 00:32
ъм Еди ?!?! WTF dude :-o

Brutalkiller666
07-12-2009, 08:41
Каза че не е късно да оправа нещата..но пък на мене са ми е гузно да я погледна в очите..

plmn
07-12-2009, 09:13

тоест майка ти изневерява 8-) 8-)

FallOutGirl
07-12-2009, 10:15
тъп си 8-) А ти си само на 13. Пишката ти се не види още, за акъл да не говорим! Безполезен си в тази тема, не я нааквай :)

Aicken
07-12-2009, 10:17
щом ти е позволила - еби наред

Ufff
07-12-2009, 10:35
Не и казвай. Въпреки, че ти е позволила да си развяваш коня, на дали наистина го мисли и ще и стане кофти.

Brutalkiller666
07-12-2009, 12:52
тъп си 8-) А ти си само на 13. Пишката ти се не види още, за акъл да не говорим! Безполезен си в тази тема, не я нааквай :)

Той е на 13 о_O

Ооо не знаех..немога да се занимавам с дете с почти 5 години по-малък от мене..под достойнството ми е...извинявай малко приятелче че те предизвиках да ти спукам главата..ако знаех че си такова мъниче нямаше да се занимавам с тебе...