Влез

View Full Version : Бъдещетооо ви

mariqqqqq
07-12-2009, 10:39
Е как сте си представяли и си представяте бъдещето..с какво бихте искали да се занимавате,да учите,или въобще плановете вии :-P

gaz370
07-12-2009, 11:09
Завършвам висше образование и ставам корабен готвач :P :P

valence7o
07-12-2009, 11:59
Ми то и аз с висше обрз. и зад някое бюро в офис да си клата краката. 8-)

it_ends_tonight_
07-12-2009, 12:29
О, аз си представям да имам поне 4 деца, да съм женена за някой фотограф/художник, да съм криминалист и да се срещам поне веднъж седмично с някой заплетен случай на плесенясало във неизползваем водоем тяло.

LedenooMomiche
07-12-2009, 16:33
Много пъти съм се замисляла,но и аз не знам какво искам да правя по-нататък.Просто живея в настоящето,пък каквото ще става-ще стане. :)

titinkaa
07-12-2009, 18:03
искам да следвам за висше Бизнес администрация или счетоводство нещо в тая сфера,след това или ще бачкам в офис или ще си направя собствен бизнес :)

iveetyy
07-12-2009, 18:53
Аз засега се насочвам към право , но все още е рано да се каже. Имам още доста време да мисля по този въпрос. :)

jilib0n
07-12-2009, 19:55
с архитектура искам да се занимавам ама да видим .. :?

selens
07-12-2009, 20:37
искам да следвам за висше Бизнес администрация или счетоводство нещо в тая сфера,след това или ще бачкам в офис или ще си направя собствен бизнес :)
Същото :)

yambolov
07-12-2009, 20:47
мисля да следвам право ,а нататака кавото стане......мислил съм след време да вляза в политиката :lol: :lol: :lol: :lol: то малко луди има там че кусур съм и аз ама ае :-D :-D

Hysteric_Bitch
07-12-2009, 20:48
О, аз си представям да имам поне 4 деца, да съм женена за някой фотограф/художник, да съм криминалист и да се срещам поне веднъж седмично с някой заплетен случай на плесенясало във неизползваем водоем тяло.

Мале, открадна ми мечтата. Ама аз сериозно.

lipsvashh_mi
07-12-2009, 20:52
завършвам училище,влизам в медицинска академия,уча стоматология..завършвам общата медицина в БГ и се изнасям да специализирам някъде в чужбина...евентуално се връщам в БГ след това за малко колкото да си стъпя на краката и да започна да работя при някой познат..като се наложа и изкарам пари пак се връщам и продължавам работата си и живота си извън БГ..другия вариант е като специализирам направо там да си се остановя..пък и ще съм свикнала с обстановката и начина на живот :)
за семейството-като направя стабилна кариера и мога сама да се издържам ще си и имам...искам 1 или 2 деца,не повече...
абе мани..то моите планове големи..дано ги осъществя само :)

soif
07-12-2009, 21:11
същото

your_secret
07-12-2009, 21:49
Ммм... по принцип искам да имам голямо семейство+собствен/или семеен/ бизнес, обаче наще си казват думата и май ще завърша право и ще стана прокур/следовател/адвокат/т.н.... :?

SweetDead
07-12-2009, 22:25
същото
И аз, ама с много.. :? :? :? :?

Jumbie483
07-13-2009, 03:26
надявам се да уча право или мениджмънт
а иначе бъдещето си го представям щастливо със сбъднати мечти и големи постижения :grin:

teenems
07-13-2009, 07:58
да имам най-малко 3 деца
да имам висше - право
да си имам офис и да си седя там и да чакам делото ;дд

NqkfaNikakva21
07-13-2009, 10:03
да имам най-малко 3 деца
да имам висше - право
да си имам офис и да си седя там и да чакам делото ;дд

така, само, че искам деца колкото Господ даде :)
и + висше икономика, което смятам да взема преди правото :D

bEbsI
07-13-2009, 11:00
Ще си стана прост даскал.. 8-)

xoxi
07-13-2009, 12:42
като за начало ми се иска да завърша успешно немската гимназия, след това да замина в Германия и там вече ще го мисля :)

Rofl4e
07-13-2009, 18:42
висше във Варна във икономическия (икономика и индустрия) ще разботя след това нещо по специалноста :)

и омъжена с 1 дете(ако може момче) 8-)

Seducti0n
07-13-2009, 19:35
:)семейството за мен е по-важно от образованието, иначе се надявам да уча право
3 дечица-2 големи момчета и една малка принцеска-да се грижат за нея

Искам да живея в къща на брега на моренцето, хихи :::

Lysit0
07-13-2009, 19:39
До няколко години да се омъжа за човека,когото обичам и да имаме 2 деца,да заживеем заедно.

krisscha
07-14-2009, 08:20
Аз пък трудно си представям своето бъдеще... Едно такова странно чувство на страх ме обзема. Всеки иска да има хубав живот, но от друга страна аз знам, че в моя нищо няма да е перфектно. Не съм достатъчно амбициозна и готова да преследвам мечтите си, нямам ясни цели и това ужасно ме плаши и ме кара да мисля, че ще свърша някъде в средата на нищото - с кофти работа, без семейство, с малко пари... Но когато си помечтая "без задръжки" :-D , си представям как ще завърша висше, може и да попътувам в други страни по бригади, ще се наживея едно хууубаво за няколко години и след това, на около 26, да речем, ще се омъжа и ще създам едно стабилно и щастливо семейство... ;D

shmurkam
07-14-2009, 08:37
Искам да стана преуспял дизайнер в Италия, да обикалям целия свят, да нямам собствен дом, защото ще се налага да го сменям прекалено често. Да се омъжа за китарист или фотограф и евентуално да имам едно дете-момче. Но и двамата няма да са доволни, щото съм фурия все шавам насам-натам. :lol:

brokeninside13
07-14-2009, 09:33
на 16 съм и още не съм мислила по тоя въпрос..

ameli
07-14-2009, 17:13
адвокат, а през свободното време като татуист и маникюрист :P

Wassil
07-14-2009, 17:21
Бизнесче ,нещо а-у в Германия , или евентуално адвокат пак в Дойчланд ;д

pLqmi92
07-14-2009, 20:03
завършвам и учене в чужбина :)

tonie__
07-14-2009, 20:20
да изкарам останалите ми годинки в Руската,да се надяваме ще излазя с поне по един сертификат на език,след това зависи как съм с оценките ще се насоча или към право/журналистика или към икономика,искам да живея или в Гърция или да си отана в Пловдив,деца-колкото Бог дал,на всичко съм доволна и това е за сега 8-)

moon_flower
07-15-2009, 19:34
Ми аз ще си кандидатствам в икономическия - международни отношения или международни икономически отношения. (има разлика :D ) и после (даж боже да завърша де) искам да имам работа с добро заплащане и голямо щастливо семейство!! :D :D

evi_vd
07-15-2009, 19:34
искам да уча право в софийския университет :-o

tonii
07-16-2009, 13:25
Моето сигорно ще ви прозвучи смешно, но много обичам да пея занимавам се с музика свиря на китара (класическа,електрическа) и на пиано свиря.
Много ми се иска като дойде време да си ореждам живота по същество да се занимавам с музика.
Влече ме много. А и като казах, че обичам да пея имах предвид, че пея хубаво. Не се хваля или нещо такова просто си казвам истината. :grin:
Може като завърша да се явя в някое издание на Music Idol.
Ако все пак не се получи ще запиша висше образование право.
И ще стана адвокатка ако имам късмета. :)

keri123
07-16-2009, 17:04
Искам да уча археология или българска народна хореография! Искам да живея и уча в Париж! Искам да обиколя света!
Обаче най-вероятно ще се занимавам с икономика в България и Париж ще видя някой слънчев ден!! :grin: Колко е готин животът,а? 8)

ThePowerOfLove
07-16-2009, 17:28
Аз искам да следвам нещо икономика..още нз, и после ако си имам приятел да се спасяваме извън БГ :) Ако пък не..поне във Варна искам :)

myHeartIsOnlyForYou
07-16-2009, 21:10
Изчетох всички мнения!Най-много са за право.Явно следващото поколение юристи ще е доста голямо :D .В мнението,което най-много ми хареса съформникът(чката)казваше, е ще следва стоматология :) ..Браво - добър избор :!: Аз искам да следвам медицина,последната година някъде да си родя малко бебче..след това да специализирам и да стана докторка.Засега ми харесват тези:офталмолог(очен лекар),гинеколог,детски лекар.Все пак докато уча ще имам много време да си избера...пък и тогава ще придобия по-ясна представа към кое имам по-голям интерес.Забравих да кажа,че някъде на 22 ще се омъжа(ако има за кого,надявам се за сегашния ми приятел,надеждата е голяма,защото щом и двамата го искаме значи ще стане :) ).И така на 24 да му родя бебок,а по-късно като вече има сериозна работа и стабилни доходи още един.Е разбира се за първия ще трябва той здраво да работи,ама ако го иска няма начин :-D .Ехх..доста сериозни мечти и амбициии имам...ще се постарая да бъа упорита и отговорна и да постигна това,което искам :)

mimsssssss
07-16-2009, 22:28
висше образование,4 деца(1-то е осиновено),омъжена,работя като психиатър в клиника,а през уикендите или празниците съм доброволка в дом за сираци.долу горе така :)

ali13
08-12-2009, 21:13
искам да уча журналистика и после.. редактор на вестник може би .. репортер .. Това ме влече ..

ali13
08-12-2009, 21:16
А,забравих да кажа .. Ще си остана в България !! Напоследък се намират много малко хора ,които наистина да обичат сраната си ,за жалост .. И много малко млади хора остават тук .. Но незнам още ,това са надежди,каквото сабя покаже

ShtrudeL
08-12-2009, 21:23
За бъдещето мога само да си мечтая. Имаше една приказка:
"Не прави планове за бъдещето,когато не си господар дори на утрешния ден."

pikLaA
08-12-2009, 21:38
завършвам училище,влизам в медицинска академия,уча стоматология..завършвам общата медицина в БГ и се изнасям да специализирам някъде в чужбина...евентуално се връщам в БГ след това за малко колкото да си стъпя на краката и да започна да работя при някой познат..като се наложа и изкарам пари пак се връщам и продължавам работата си и живота си извън БГ..другия вариант е като специализирам направо там да си се остановя..пък и ще съм свикнала с обстановката и начина на живот :)
за семейството-като направя стабилна кариера и мога сама да се издържам ще си и имам...искам 1 или 2 деца,не повече...
Оле оле и аз също мисля така да правя, но всъщтност малко се отказах от стоматологията и мсиля с няква хирургия да се занимавам, но незнам и аз, ама определено ще е нещо свързано с медицината и сигурно няма да съм в БГ :) и така :Р Надявам се да изпълня мечтите си, то всичко зависи от нас самите :)

Sunwell
08-13-2009, 11:39
Оле оле и аз също мисля така да правя, но всъщтност малко се отказах от стоматологията и мсиля с няква хирургия да се занимавам, но незнам и аз, ама определено ще е нещо свързано с медицината и сигурно няма да съм в БГ :) и така :Р Надявам се да изпълня мечтите си, то всичко зависи от нас самите :)
Станахме 3ма аз не отдавна съм решила,че т'ва ще уча.Онкология.
ще режем крака и ще спасяваме животи xd

KickstartMyHeart
08-13-2009, 12:58
Влизам в юридическия факултет на СУ, специализирам в Америка и най-вероятно там ще си остана.
И въпреки това мечтата ми е да продължа да се занимавам с музика и да стана рок звезда, ама няма. 8-) 8-) 8-)

anonimchetou
08-13-2009, 13:16
в бъдещото си се виждам извън Бг ... Влече ме музика танци.. дискотечен живот.. но преди това учение.. Искам да съм на сцена.. бурен живот..с приятели.. общо взето луди работи 8)

mrtn
08-13-2009, 13:56
завършвам си висшето образование тука..фармацевт ще ставам, една аптечка.. и нататъка незнам квото стане :D :smt102

eveto_xx
08-13-2009, 14:08
Завърша ли - си хващам "парцалите" и заминавам извън страната (ако хвана стипендия). В най-лошия случей - Софийския , слад това сериозно ще си изнеса "парцалите" в краен случей в Дания, ако не ме искат никъде . След това си намирам работа в България, да съм си при семейството. Раждам 2-3 дечица на половинката ми, той ги гледа, чисти, готви, аз издържам семейството. На 50 ще съм секси мацка с перфектни крака, като съседката във фитнеса.Искам децата ми да се гордеят с мен, да не се срамуват да кажат ''Това е мама ''
Мечти, мечти...Кой знае дали утре няма да ме бутне кола :(

Blo0DMoNey360
08-13-2009, 14:10
в бъдещото си се виждам извън Бг ... Влече ме музика танци.. дискотечен живот.. но преди това учение.. Искам да съм на сцена.. бурен живот..с приятели.. общо взето луди работи 8)

Същото е при мене! Не си представям да живея обикновен живот,като всички останали...Да си скъсвам шибания задник за по 300-400лв заплата...Не мерси! Като стана на 19 някъде,смятам сериозно да се захвана и да направя нещо голямо,извън България ест. Само трябва да намеря подходящите хора...

mynichka
08-13-2009, 15:58
Искам да си завърша висшето образование ( Счетоводство и контрол, което тази година започвам) понататък магистратура МИО или Финанси, или нещо друго иии ...след доста време счетоводна кантора :)

Revoa
08-13-2009, 22:29

Същото е при мене! Не си представям да живея обикновен живот,като всички останали...Да си скъсвам шибания задник за по 300-400лв заплата...Не мерси! Като стана на 19 някъде,смятам сериозно да се захвана и да направя нещо голямо,извън България ест. Само трябва да намеря подходящите хора...
Evalata i na dvamata
I az se vijdam vuv muzikata mislq rapur da u4a v muzikalnata v norvegiq i posle kum amerika.

LuxurySk0B
09-23-2009, 13:19
Ако върви така както е тръгнало архитект ще ставам това ми беше и желанието

clever
09-23-2009, 14:23
Искам да стана лекар ! :grin: :grin:

devi
09-23-2009, 18:52
Да завърша НПГПФ. След време да уча визуални изкуства в Прага,Чехия и да се преместя да живея в Осака,Япония, където да рисувам комикси и да продължа да изработвам темплейти за различни сайтове. Искам след време да си осиновя дете (момче) пък по-късно може и да си родя някое. За сватба нз, но съм почти 100% сигурна, че ако има няма да е за българин, понеже почти всичките ми гаджета са били от Чехия, Америка, Естония, Испания и тн, а сегашното е руснак. Късмет! Искам човек, с който да споделя живота си да бъде човек на изкуството (художник,фотограф...човек като мен). :D

stealthyGirl
09-23-2009, 18:55
По принцип искам да бъда моден дизайнер от малка, но не знам дали ще го осъществя. Може да стана и преводачка някъде в Европа и много други. Висше със сигурност. Ама няма да се правя на интересна с 3 висши завършени с тройка или незаслужена шестица (да пъхам пари).

p1nk_girl4e
09-23-2009, 19:06
Планове имам колкото искаш ,но нали знаете ако искате да разсмеете Бог разкажете му за плановете си. :)

LittleDude
09-23-2009, 19:07
I Don't Have A Future... :(

Sanguis
09-24-2009, 14:33
Завършвам училище,където вече съм усвоила няколко езика,взимам висше по хмм някаква филология и заминавам.Живея в Италия.Намирам си страхотна работа(може би ще стана консул 8-) ).Омъжвам се.Имам си 1-2 деца.Вече много съм се издигнала и съм забогатяла и си купувам вила в Сен Тропе,пътувам по света и,разбира се,от време на време си идвам в милата родина :)

П.П.Да,такава съм си скромничка по принцип :lol:

smiLexaga1n
09-24-2009, 14:55
Все още съм малка (едва 8-ми клас :D), но съм го измислила.. Завършвам някои от големите университети (Оксфорд, Харвард, Кеймбридж, Йейл, Пристън ) 8-) голяма мечта.. И така след като съм си завършила висшето (като специалност искам право ;]) отивам в Лас Вегас и ставам адвокат, за приятел имам някъв модел :D , и имам огромен апартамент, може и цял хотел 8-) Та за сега мисля, че това ми е мечтаното бъдеще. 8) Трудно осъществимо, но пък мечтите са безплатни. :)

tanchu
09-24-2009, 15:13
искам да съм моден дизайнер..или да съм звезден стилист в Америка,тъй като тук няма кой знае какви звезди за обличане :-D

DeteNaDiavola
09-24-2009, 17:32
такамм... аз да кажа в професионален план : завършвам училище, отивам да уча в Академията на МВР, излизам оттам полицай, и си гледам живота..
в личен план.. бих искала да имам едно дете (момче), но ако е от човека, който обичам.. иначе не искам да имам друг до себе си.. в краен случай си осиновявам едно момченце и ще си го гледам сама..

casey
09-24-2009, 17:42
Завършвам 7клас. Отивам в Математическата или Английската. Ако имам възможност ще се преместя в чужбина да уча някъде след това. Мисля да ставам брокер на фондовата борса - обичам математиката 8-) .
В личен план мисля да се омъжа за някой, който обичам и в никакъв случайняма да прибързвам - дете съм на разведени родители и някак не ми се иска и моето дете да е така. Та представям си се с 1 или 2 дечица, по-възможност момиче и момче. :-)

DJ_Mrav4o
09-26-2009, 14:03
Искам да уча Международно право в Барселона, но ако не стане искам а бъда нотариус. Освен това искам да си имам лично мой "ергенски" апартамент, в който да има маса за Air Hockey, за другото нямам претенции. Но за тая работа трябва да се учи мнооооооооооого. 8-)

balon4eee
09-26-2009, 14:20
Собствен бизнес със сигурност Ако някой ще ме командва не е работа . Семеайсто с 1 момченце готин съпруг с готина работа .
Всички имаме мечти , малко от тях се осъществяват . Живеем в България . Тук за да си щастлив трябва да си оцелял
в Америка за да си щастлив , трябва да си осъществил мечтите си .

Hiph0pgirl
10-02-2009, 09:46
Много пъти съм се замисляла,но и аз не знам какво искам да правя по-нататък.Просто живея в настоящето,пък каквото ще става-ще стане. :)

Mee 2 :P

YourStar
10-02-2009, 16:25
Или мода или медицина :)

Dimana99
10-02-2009, 16:39
Имам големи надежди за 2012 година..

ragi
10-02-2009, 16:39
Аз също

LoveRetroMusic
10-02-2009, 18:38
същото
И аз, ама с много.. :? :? :? :?

И аз с архитектура, ама нямам много шанс, така че искам само да се махна от България - да науча добре поне 2 езика и това е ;]

sper
10-02-2009, 18:47
завършвам училище проигравам сичките си пари на бинго ставам клошар и умирам на следващата зима :-)

ByK
10-02-2009, 20:10
Мисля да завърша езиковата гимназия в която уча момента,след това да следвам право в Благоевград и после евентуално да разботя като адвокат или компютърен програмист :)

doublet
10-02-2009, 20:25
нещо с рисуване - дизайн, озеленяване...

CaSsIe
10-02-2009, 21:09
Искам да завърша висше в чужбина - не съм решила още каква специалност (макар че времето миизтича доста бързо) и да съм самостоятелна, сама да се гледам сама да се оправям, да не завися от никой! :grin:

Force_bladeR
10-03-2009, 10:06
Ми то и аз с висше обрз. и зад някое бюро в офис да си клата краката. 8-)

+1 8-)

LeMoi
10-03-2009, 12:09
всеки би си го представил уникално.. 8-)

kkaammii
10-03-2009, 14:48
Иска ми се да е безпроблемно и розово, но знам, че ще има и по-някоя неприятност за разкош :D 8)

danibebi
10-03-2009, 16:01
аз пък искам да стана ф0лк певица :grin: 0т най-известните..0свен т0ва искам да се 0мъжа и да имам п0не две деца..аа и да съм мн0г0 красива и интелигентна!! :) :)

bog4eto
10-03-2009, 17:56
Програмист. 8)

stupiddog
10-04-2009, 15:37
Като завърша искам да отида да уча в Лондон с архитектура : )

courtney
10-04-2009, 17:55
Ами.. винаги съм си се представяла да уча медицина във Великобритания. С най-добрата ми приятелка крояхме планове как ще ни приемат в един и същи университет и ще живеем заедно на квартира при някоя луда баба с многото й котки, която ще има Алцхаймер и ще забравя да ни иска наема. :lol: В адски филми се вкарвахме и по цял ден си мечтаехме и планирахме живота си след години, но след време спряхме. Най-много да се разочароваме един ден, когато не стане както сме го искали.. А и кой знае дали ще доживеем да се видим в университет.. Не ми се иска да правя планове за бъдещето, а да живея в настоящето, но ако стане както винаги съм го мислела, ще бъда много щастлива.

Carmen_Kass
10-04-2009, 19:29
Ми то моето не е бъдеще си стана реалност.Исках фирма-сега я ръководя (никой да не си мисли,че е много лесно и забавно-огромна отговорност е),паралелно с това уча...добре,че още не гледам и деца.