View Full Version : Болезнено....
hamacs563
07-12-2009, 20:19
Здравейте, искам да разкажа за моя проблем и ако може някой да помогне със съвети ще бъда много благодарна.Работата е там,че 1 година и 4 месеца подържам връзка с момче което е от друг град.Обичаме се ужасно много.Само че той е от по срамежливите а аз от по нахаканите и съм си и доста капризна и трудно признавам грешките си.Няколко пъти сме се виждали,но имаме мн сходни неща.Правехме планове за съвместен живот и всички онези мили думи и обещания......Един ден всичко се обърка :-# влязох му в скайпа и видях една хронология в която той казва на момиче от неговия град,че я харесва....Направо се побърках и му казах и той ми каза,че незнае как е станало и че е просто моментно увлечение ( в хронологията беше написал,че е скъсал с гаджето си и аз го взех при сърце и наистина скъсахме но не беше точно скъсване,а той поиска кратка почивка) и,че е сигорен,че бързо ще мине и така,а онзи ден ми каза,че може да е от зодията му,защото стрелците бързо им пламвала любовта,но и бързо огасвала и също така ми каза,че все още ме обича.Нз какво да правя в депресия съм и просто се обърнах към този форум с идеята,че може да има и други като мен и че може би ще бъде проявено разбиране към мен.
Мисля, че вече той е намерил друга иии те е отписал от картинката .. :? Мнооооого гадно е постъпил и НЕ ЗАСЛУЖАВА прошката ти ... :? :?
Kukumqvka
07-12-2009, 20:35
Еми все пак сте от различни градове .. доколкото разбрах и понеже му се е доискало да усети парфюма на някоя по-отблизко и тебе те е нямало .. и няма как да си ти .. те е заменил.
Фактите говорят сами .. намери си друг.
smileforyou12
07-12-2009, 20:41
Отписал те е така тактично... тази почивка май означава край. :?
Мила, знам какво ти е, но трябва да се бориш! В случая, това че сте от различни градове много пречи, ако бяхте по-близо едва ли щеше да е така. И така, каквото и да става не спирай да се бориш. Ако не си оправите отношенията, мисли си за друго нещо, излизай с приятелки, търси нови запознанства и ще срещнеш друга любов, която ще ти помогне да го забравиш. :) Това от мен, дано да съм бил полезен. :)
С извинение към авторката но приятеля ти е ебати хюмнето...зодията му била такава :razz: :razz: :razz: Все бях чувал скапани изказвания в такъв момент но неговото е на първо място вече.Моя съвет е бий му камшика и да чезва правите на глупава щом е почнал веднъж с тия игрички кво ще му вярваш ли пак ? Момчето май иска мачо да го раздава на 2-стола да стои но просто си го хванала и е почнал с плоските измислици и оправдания казвай му чао и това е най доброто което може да направиш.
Мила, знам какво ти е, но трябва да се бориш! В случая, това че сте от различни градове много пречи, ако бяхте по-близо едва ли щеше да е така. И така, каквото и да става не спирай да се бориш. Ако не си оправите отношенията, мисли си за друго нещо, излизай с приятелки, търси нови запознанства и ще срещнеш друга любов, която ще ти помогне да го забравиш. :) Това от мен, дано да съм бил полезен. :)
За кво да се бори?За един,като всички останали?И заради зодията било то..и кво ти вика "мн бързо ми пламна любовта към тебе,ама мн бързо и огасна" ? И се занимаваш с тоя..обичал те дръжки..бий му шута и тва е.
^^То мъжете все тъпи оправдания измислят :lol:
по темата: по-добре не го търси известно време, щом пък иска почивка...
lunichkataaa
07-12-2009, 21:14
Явно не ви е било писано да сте заедно.Изобщо не се тормози,не го заслужава.След време ще намериш друг по-подходящ от този и съм сигурна,че ще ти е по-добре.Така че приеми раздялата ви като нещо добро.Хорато са го казали - щом една врата се затвори,друга се отваря.В най-неочаквания момент ще срещнеш друго момче и
той ще е по-добрият за теб!
кви планове сте правили како сте се виждали няколко пъти незнам.... разберете, че тоя скайп и каквото и там да ползвате НЕ е начин да имате връзка. айде малко по-сериозно
И той е зле, ама ти си още по-зле ... как ще влизаш в чужд скайп и ще му четеш хронологията. Това доверие ли е? Той ако влезе в твоя, сигурна ли си, че няма да намери компромати?
А пък и той е един ... за зодията няма да коментирам. Но що за идиот държи хронология на подобни разговори след като е дал скайп паролата си на гаджето си.
Добре че живеете в това време ... във всяка друга епоха, хора като вас нямаше да оцелеят.
И той е зле, ама ти си още по-зле ... как ще влизаш в чужд скайп и ще му четеш хронологията. Това доверие ли е? Той ако влезе в твоя, сигурна ли си, че няма да намери компромати?
А пък и той е един ... за зодията няма да коментирам. Но що за идиот държи хронология на подобни разговори след като е дал скайп паролата си на гаджето си.
Добре че живеете в това време ... във всяка друга епоха, хора като вас нямаше да оцелеят.
+1
Кажи му да си смени зодията! 8)
хаха къф шантав срелец , той направо застрелян. аз съм стрелец но по принцип сме добре
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
07-13-2009, 06:58
рофл :Д скайп из нот реалити кидз 8-)
fire_cat
07-13-2009, 07:22
От твоя страна наистина не е било хубаво да му влизаш в скайпа, макар че си разбрала доста. Неговата постъпка е много подла, да не говорим че ти си била готова да бъдеш с него и наистина го харесваш. Остави го да си "почине" най-много седмица. После му пиши и го питай още ли изпитва симпатия към теб. Задай му въпроса направо и нека ти отговори с да или не. Ако отговори с да, може и отново да те баламосва, така че не се обнадеждавай, но продължете да си контактувате и виж как ще се развият нещата. Ако отговори с не, то тогава не ти е нужно да го разпитваш, защото каквато и да е причината, той е взел решение. Остави го и се съсредоточи върху нещо друго.
Абеееееееее зодията моля ви са... :lol: :lol: :lol: .. СМЕШКА... никфа почивка не му давай на тоя... режеш и тва е.. Щом се е стигнало до там да признава на друго момиче, че я харесва начи нямаш работа с него.. :?
NeZaPoznat
07-13-2009, 07:34
Здравейте, искам да разкажа за моя проблем и ако може някой да помогне със съвети ще бъда много благодарна.Работата е там,че 1 година и 4 месеца подържам връзка с момче което е от друг град.Обичаме се ужасно много.Само че той е от по срамежливите а аз от по нахаканите и съм си и доста капризна и трудно признавам грешките си.Няколко пъти сме се виждали,но имаме мн сходни неща.Правехме планове за съвместен живот и всички онези мили думи и обещания......Един ден всичко се обърка :-# влязох му в скайпа и видях една хронология в която той казва на момиче от неговия град,че я харесва....Направо се побърках и му казах и той ми каза,че незнае как е станало и че е просто моментно увлечение ( в хронологията беше написал,че е скъсал с гаджето си и аз го взех при сърце и наистина скъсахме но не беше точно скъсване,а той поиска кратка почивка) и,че е сигорен,че бързо ще мине и така,а онзи ден ми каза,че може да е от зодията му,защото стрелците бързо им пламвала любовта,но и бързо огасвала и също така ми каза,че все още ме обича.Нз какво да правя в депресия съм и просто се обърнах към този форум с идеята,че може да има и други като мен и че може би ще бъде проявено разбиране към мен.
Божеее !! :lol: И ти се смяташ за 'нахакана' .... ай стига ВЕ !!! :razz: :razz: :razz:
hamacs563
07-13-2009, 07:39
От твоя страна наистина не е било хубаво да му влизаш в скайпа, макар че си разбрала доста. Неговата постъпка е много подла, да не говорим че ти си била готова да бъдеш с него и наистина го харесваш. Остави го да си "почине" най-много седмица. После му пиши и го питай още ли изпитва симпатия към теб. Задай му въпроса направо и нека ти отговори с да или не. Ако отговори с да, може и отново да те баламосва, така че не се обнадеждавай, но продължете да си контактувате и виж как ще се развият нещата. Ако отговори с не, то тогава не ти е нужно да го разпитваш, защото каквато и да е причината, той е взел решение. Остави го и се съсредоточи върху нещо друго.
Проблема е там,че непрекъснато общуваме и се държим много добре един с друг,а онзи ден ми каза,че ме обича всеоще,но трябва да си подреди мислите
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
07-13-2009, 07:42
Аз съм за реалните, искрени, директни, непринудени етц отношения ...
Стигат ли се до такива съмнения ... следенета, несигурност етц ... просто е конфузно и неприятно.
fire_cat
07-13-2009, 07:42
Тогава нека ги "подреди", но не му давай шанс пак да ги "разметне". :)
sladkalady
07-13-2009, 07:44
Зодията му виновна....Той си е харесал друго момиче и просто се оправдава със зодията си...Има няколко причини той да постъпи така:
-писнало му е да сте на разстояние и да не може да се виждате
-може да го дразниш с поведението си(ти сама каза че си по -нахакана и не признаваш грешките си);
Дай му време щом той иска...Нека да видим какво ще реши и ако "случайно" не иска вече да сте заедно ,гледай да не ти пука...Има и други момчета.
П.С.Наистина не е хубаво да влизаш в чужди скайпове.Аз влязах в скайпа на приятеля ми един ден и от там разбрах за изневярата му...поради тази причина вече не сме заедно...
За кво да се бори?За един,като всички останали?И заради зодията било то..и кво ти вика "мн бързо ми пламна любовта към тебе,ама мн бързо и огасна" ? И се занимаваш с тоя..обичал те дръжки..бий му шута и тва е.
Познавам момичето, ясно? Аз по-добре знам как стоят нещата.Тя не може без него, а и по нейните думи и тои без нея, за това нека да се бори!
NeZaPoznat
07-13-2009, 08:33
Познавам момичето, ясно? Аз по-добре знам как стоят нещата.Тя не може без него, а и по нейните думи и тои без нея, за това нека да се бори!
Спри сериалите !!
hamacs563
07-13-2009, 09:59
Спри сериалите !!
Не са сериали просто той наистина е навътре в нещата ;)
zwezduchkaa
07-14-2009, 12:32
Хаах и това ако не е най-тъпото извинение .. "трябва да си подредя мислите" ... Аз ако това го видя точно никога няма да му простя.. Освен тва от къде си сигурна че примерно тва момиче не го е отрязало и за тва "още те обича" .. Той явно е искал с тебе чата с нея излизане там секс глупости типично за повечето момчета ;) На твое място бих го резнала веднага без да ми мигне окото .. :)
sunshinebaby
07-14-2009, 13:51
този скайп...
понякога си мисля, че само ми обърква живота :cry:
още повече, че сте от различни градове и ти не можеш да знаеш какво прави и с колко други момичета се е забъркал.Любовта от разстояние не може да е пълноценна, убедила съм се :-s
Тоя скайп яко ви размътва мозъците обаче, ей.. как не разбрахте, че връзките по скайп НЕ са реални... как може да сте се виждали няколко пъти и да имате вече някакви си планове за бъдещето..?! Големи кръчмарски сметки, голямо нещо ей.. Моя съвет е по-добре да го зарежете тоя скайп и да се огледате навън за някое гадже..скайпа не заменя истинската близост между двама души :?
Абе зодията му е виновна :razz: :lol:
Не си заслужава,според мен.Наистина жалко за това,което ти се е случило,той не те заслужава,остави го да си понесе последствията..
Успех занапред. :-) :-)
Спри сериалите !!
Не са сериали просто той наистина е навътре в нещата ;)
Кат е навътре в нещата искай си само неговото мнение и изобщо не си прави труда да пускаш тема щом всеки коментар,който не допада на твоите добре запознати приятели ще пречи.
Никога не се доверявай на момче така сляпо.
Понякога ти се иска да не разбираш нащата, нали?
Ако всичко УЖ е вървяло добре, защо ти е искал почивка, не се ли усъмни?
А ти какво правиш в неговия скайп? (В случая - добре, че си влязла..)
Не случайно съм против връзките от разтояние, нито знаеш какво прави, нито с кого е...
Не е същото.
Забрави го и си намери друг.
iliqn4eto0o
07-19-2009, 11:04
:( Много гадно наистина .. виж и моя фр е супер далеч от мен на 150 км сме един от друг не се виждаме много често + тва любовта ни е от пръв поглед и той е стрелец както и твоя .. ноо ако аз прочета такова нещо .. никога не бих му простила :( извинявай ако те наранявам като ти го казвам но стрелците не са такава зодия .. мисля, че си държат на думите поне съдейки по моя приятел : )) мога да те посъветвам да продължиш напред с високо вдигната глава и да намериш някой който наистина те заслужава :) Късмет мила дано съм помогнала :) :-)