View Full Version : Бихте ли признали изневяра?
Основният ми въпрос е: Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо?
Изневерявали ли сте и защо?
Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например?
Ако сте изневерявали как сте се прикрили после или споделихте директно?
:) :)
много ясно че бих , боли ме уя се пак 8) правил сам си кефа и тфа е, ако ми пука обаче за жената не бих изневерил
lipsvashh_mi
07-13-2009, 05:46
до сега не съм изневерявала..просто съм на мнението,че когато си с 1 човек си само с него и това е....ако вече ги няма чувствата няма смисъл да сте заедно :?
а пък и момчето ,с което съм за мене си е най-готинотокакто се беше изразила,така,че по-готин накъде :P
ако все пак се случи ще си призная,понеже имам доста будна съвест..което не винаги ми е от полза де :o
Не съм изневерявала на човека , с когото съм ,дори не съм си помисляла,че искам да съм с друго момче.Аз имам очи само за мойто момче,така ,че няма какво да признавам.Чиста съм пред себе си,пред него и пред Бог. :) A,и когато човек има истински чувства,то той /тя никога не би изневерил,дори не би харесал друг човек.
hamacs563
07-13-2009, 07:35
Бих си признала изневярата,но не бих изневерила само,защото някой е по-готин от друг :) Преди време имах връзка с едно момче което уж ме обичаше много,но не го показваше,но на мен не ми пукаше прегръщах се и се целувах с един от най-добрите му фр и накрая той започна да заплашва момчето и да раздава юмруци :x но накрая се осъзна и вече си личеше,че сме гаджета :lol: :lol: но не след дълго му изневерих и той хоп не говорехме и не се виждахме (на 2-3 дни веднъж) и всичко свърши :) Абе тъпо и отегчително :? :? :? :?
до сега не съм изневерявала..просто съм на мнението,че когато си с 1 човек си само с него и това е....ако вече ги няма чувствата няма смисъл да сте заедно :?
а пък и момчето ,с което съм за мене си е най-готинотокакто се беше изразила,така,че по-готин накъде :P
ако все пак се случи ще си призная,понеже имам доста будна съвест..което не винаги ми е от полза де :o
1 към 1.. :-D :)
sladkalady
07-13-2009, 07:53
Не съм изневерявала досега,но ако се случи ще му призная...
XTREMEFREERIDE
07-13-2009, 08:02
1 към 1.. :-D :)
Изневерявала съм в предишните ми връзки. Случва се когато нещо ми липсва и чак като прибегна до друг мъж го осъзнавам(това е за тези, които сега ще се питат защо не съм скъсала просто с човека преди това..). Обикновено изневявата е това - отиваш при този, който ще ти даде това което ти липсва. Не съм им казвала, защото не виждам смисъл в това да ги наранявам. Така и не разбраха.
Len4etyYyy
07-13-2009, 08:10
Кирилицата е задължителна!
*hottie*
Не съм изневерявала нито сега, нито в предишните си връзки. В сегашния си приятел виждам мъжът-мечта, а в предните си връзки просто съм си тръгвала. То и изневеряването не е лесно...ходи, крий се, лъжи. По ми беше лесно да ги оставя и да вървя напред.
NeZaPoznat
07-13-2009, 08:29
Основният ми въпрос е: Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо?
Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например?
Като пораснеш - сама ще си отговориш :-P
Като пораснеш - сама ще си отговориш :-P
Аам... аз за себе си имам отговор. Искам да чуя вашите мнения и как бихте постъпили. :)
Nadelina
07-13-2009, 09:07
Бяхме се скарали много вечерта и на другия ден излизах с бившето си гадже. Нищо не съм правила с него, просто си говорехме, но самия факт, че го направих, беше подъл. После се чувствах виновна и естествено му признах. И му признах, защото в една връзка, ако си нямаме доверие, значи нищо нямаме и тя скоро ще се разпадне, бях напълно искрена и въпреки, че беше наранен, ми прости.
Даммм изневерявала съм :)
И да - признавала съм си :)
Що се отнася до това,защо съм изневерявала - защото бях раздвоена между тогавашния ми приятел и едно момче (Е.),а и в последствие се оказа,че винаги съм искала да бъда с Е.,но просто тези 2 години с тогавашното ми гадже са ме спирали да сложа край на всичко :) ... (малко заплетено стана ама ти поне знаеш за к'во точно говоря :))
Ако обичам някого истински не бих изневерила :? ... Друг е въпроса,че аз много трудно започвам да обичам едно момче :D
NeZaPoznat
07-13-2009, 10:03
Бяхме се скарали много вечерта и на другия ден излизах с бившето си гадже. Нищо не съм правила с него, просто си говорехме, но самия факт, че го направих, беше подъл. После се чувствах виновна и естествено му признах. И му признах, защото в една връзка, ако си нямаме доверие, значи нищо нямаме и тя скоро ще се разпадне, бях напълно искрена и въпреки, че беше наранен, ми прости.
Тъпо !
sextazy_baby
07-13-2009, 10:15
Досега не съм му изневерявала,понеже страшно много държа на него и го обичам,но дори и да стане нещо ще му призная,защото той го заслужава
Тъпо !
много....аз не бих в такива моменти си проличава кой кой обича
Wrathchild
07-13-2009, 10:38
Изневерявала съм в предишните ми връзки. Случва се когато нещо ми липсва и чак като прибегна до друг мъж го осъзнавам(това е за тези, които сега ще се питат защо не съм скъсала просто с човека преди това..). Обикновено изневявата е това - отиваш при този, който ще ти даде това което ти липсва. Не съм им казвала, защото не виждам смисъл в това да ги наранявам. Така и не разбраха.Същото и при мен. С разликата, че си казах какво и защо.
изневерявала съм, но не съм си признавала. и за в бъдеще не бих. не виждам смисъл в това.
Slave4You
07-13-2009, 12:35
Да.. аз винаги всичко си признавам, за каквото и да става въпрос. Мн ми е кофти да лъжа близки хора, а за такова сериозно нещо.. Въпреки че съм 100% че никога не бих го направила:)
Секс със знаменитости е позволен :) Всичко останало е под ножа! Аз не изневерявам и няма да понеса изневяра.
оуу много сложни въпросии :D начи на първия: Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо? еми в интерес на истината ако найстина много го хар. няма да му изнереря, а ако случайно му изнеревя ще е защото или ме е подразнил с нещо и да го дразня или защото вече не изпитвам нищо към него.
На втория: Изневерявали ли сте и защо?
ъмм да изневерявала съм, защото... просто е така ми е скимнало :razz:
пфф изморих се ве :-D на третия: Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например?
еми зависиии... нз не мога да отговора смислено на тоя въпрос :D
и на петия: Ако сте изневерявали как сте се прикрили после или споделихте директно?
еми аз съм изневерявала и имаше случай когато единия (боби) само ми даваше зор да идвам по бързо за да се видим докато аз през това време вях с друг (ники) и тогава стана много ама старшно много зеплетено и не можах да го крия повече .. само 2 дни успях :D :D :D и после да споделих защо съм изневерила ... ее тва беше :-)
mimkata1991
07-13-2009, 13:04
изневерявала съм на момчета, към които нямам нищо сериозно. Не съжалявам. Пък и тръпката, че правиш нещо нередно е.. :oops:
NaNa_SladuRana
07-13-2009, 13:30
аз бих,по-доре да е нещастен,но да съм честна,отколкото да живее в щастлива заблуда
m1nich3t0
07-13-2009, 13:46
аз бих,по-доре да е нещастен,но да съм честна,отколкото да живее в щастлива заблуда
:)
GossipGirl89
07-13-2009, 14:32
Мразя изневярата. Никога не съм изневерявала и нямам и намерение да го правя. За мен изневярата не е решение на проблемите - след като нещата не вървят слагам край на връзката и след това правя каквото искам и с когото искам. Иначе (малко вероятно е, но все пак) ако изневеря съм сигурна, че ще си призная след това - на мен самата ще ми бъде гузно и няма да мога да го премълча :)
Не съм изневерявала.. когато съм с един човека съм с него ... :?
AnincetoSexy
07-13-2009, 17:45
Не,аз съм уникална как ще ме сменя с друга .. :shock: 8-)
FiRe_LaDy
07-13-2009, 21:17
Бих казала веднага.Изневерих веднъж на сегашния ми приятел.Бях на дискотека с компания и .. просто се случи.Без чувства без нищо.Бяхме пийнали и така ... не че алкохола ме оправдава.На другия ден като стана му написах,че съм направила голяма глупост и искам да говорим.Излязохме и му казах всичко.А той ми прости,защото съм си признала сама и защото щеше да е тъпо всичко да приключи заради глупавата ми грешка.От тогава си имам 1 на ум където и да ходя.
Мисля,че бих.Но ако се стигне до там да искам да изневерявам,първо бих скъсала с момчето и след това бих слушала нагоните си.. :-o
ItalianMafia
07-14-2009, 16:07
Изневерих един път и си признах..
LovEsIckk
07-14-2009, 16:10
И аз съм си признавала..
И бих си признала!Най-малкото дори и да не обичам вече този човек имам уважение към него..
pe4enkata
07-14-2009, 17:34
едва ли!
sladur4etyYy
07-14-2009, 17:51
не бих си признала, щото няма смисъл. и да ме загризе съвестта, пак няма да му кажа. какъв е смисъла да го наранявам? особено пък ако към другото момче нямам абсолютно нищо и съм сигурна, че искам да съм си с моето гадже. ако призная, само може доверието да се изгуби и отношенията да се влошат, а не виждам смисъл връзката да се съсипва заради такава глупост.
DejaVu31
07-14-2009, 21:13
Изневерявала съм и не съм казвала.За мен е адски глупаво да изневериш на някого и да му го сервираш,ако искаш да си с него.Дай на него да му е гадно,за да ми чиста на мен съвестта. :?
FallOutGirl
07-14-2009, 22:05
Не, няма идея, положителна...
bloody_tower
07-14-2009, 22:30
Ако някой има гузна съвест ще признае. Целувката брои ли се за изневяра? И кой може да си признае като знае, че по този начин ще нарани човека до себе си. Някой изпитвал ли го е на гърба си? Аз лично ако тръгна да изневерявам късам с гаджето така е много по лесно а й нямаш това досадно чувство на вина. Не сте ли забелязали, че изневеряват тези, които или нямат чувства към партньора си, или искат да опитат от всичко по малко преди да навлязат в по-дълбок стадий. И не мислите ли, че ако обичате истински няма да изневерите?
Не съм изневерявал, бих признал.
Всичко останало е проява на слабост и лигавщини, мразя лигави работи.
Мразя тъпи деца които не знаят какво искат.
bloody_tower
07-14-2009, 22:45
Да не би да мислиш, че само децата изневеряват?
Нямам предвид "деца" като възрастова граница
sh3_1s_7h3_0n3
07-15-2009, 02:59
Нямам предвид "деца" като възрастова граница
Проява на слабост според мен е да изневериш изобщо, а не да не си признаеш. Освен това ако изневериш пък, ми се струва, че е много по-трудно да го скриеш, отколкото да си признаеш. ;) ПРизнаваш си и ти олеква пък после да става каквото ще. Но да го таиш в себе си... това направо може да те побърка. ;)
Jumbie483
07-15-2009, 04:36
Никога не съм изневерявала, но ако стане нещо такова бих си признала веднага. Не мога да крия такива тайни от любимия човек.
kobrichka
07-15-2009, 14:47
Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо? - не, не бих признала, защото всичко ще се промени и отношение и просто вече няма да е нищо както преди. Ще се появят съмнения и караници.
Изневерявали ли сте и защо?- Да веднъж изневерих, просто защото не поучавах от гаджето си необходимото. Имах нужда да бъда обичана, а той не ми даваше тази обич. Бяхме заедно просто по-навик.
Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например? - не това е супер глупава причина за изневяра.
Ако сте изневерявали как сте се прикрили после или споделихте директно?- ми опитах се да го скрия, но просто се чувствах не намястото имах чувството, че той знае всичко. Просто се разделихме и в последствие той беше разбрал.
Не съм изневерявала и мисля, че ако найстина обичаш някой не би му изневерил поради каквато и да е причина ..
Ако някога изневеря .. да, бих си признала.Първо че не мога да лъжа приятеля си в лицето ( е не че не мога ама не бих искала :D ) и второ - ще се чувствам виновна ..
Да бих си признала , но не съм изневерявала до сега 8)
mimsssssss
07-17-2009, 22:23
Основният ми въпрос е: Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо? - бих признала,защото поне това му дължа-честност
Изневерявали ли сте и защо? - да,защото нямах чуства към човека с когото бях и двамата си правехме каквото искаме
Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например? - не не бих изневерила на човека когото обичам само защото някой ми се струва готин.
Ако сте изневерявали как сте се прикрили после или споделихте директно? - казах си директно,без увъртане и беше очи в очи
Бих признала, обаче много ме съмнява да ми се наложи... Твърде много имам, за да го изгубя :-)
valdesbg
07-18-2009, 10:05
Да. Изневяра е когато партньора не знае. Щом е информиран - не е изневяра. А и честността е на първо място, както и не спестването на информация. Аз искам да знам ако са ми изневерявали.
Не, не ми се е отдавал случай.
По тази причина не, ако ще изневерявам по друга бих.
Не съм, но ако го сторя - както казах по горе - ще си кажа.
evelinka1122
07-18-2009, 10:08
в началото май не... но после истината винаги излиза наяве... имам голяма съвест ще си призная след време...
slun4ice_90
07-18-2009, 10:19
Не ми се е случвало,за да ти отговоря. :)
bubinkaa
07-18-2009, 11:22
90% не бих си признала... 8-)
gLypChenCee
07-18-2009, 12:35
Против това съм ..
Защото ако се поставиш на мястото на другия е ужасно ..
Признавали са ми изневяра ..
И тогава 2 месеца не бях на себе си и се питах "какво не съм му дала?" "С какво тя е по-добра от мен" ..
Казах му че ще "простя" но така и не можах ..
Лесно е да кажеш "Все едно нищо не се е случило" но когато става дума за прошка ..
Така и не можах да му простя ..
А от там и проблемите ..
Вярно е, че истината ще излезе ..
Но .. Предпочитам да ми го каже някой друг и с надежда да го попитам дали е така и той да ми отвърне "не" и аз наивно да му повярвам .. :( :(
Sladurchoo
07-18-2009, 17:11
Да бих .. :)
fifinkathefreak
07-18-2009, 17:56
Странното е,че не бих.
Не и втори път.
Много се опарих първият и още си бера ядовете от тогава.Не бих признала,защото,когато същият този човек ми изневери и си призна навременно аз му простих само,защото беше целувка.Иначе нямаше.Мислех,че е спал с онова момиче и просто..не можех да го преглътна,колкото и да исках,колкото и да го обичам.Нямаше да мога.Това е единственото нещо,което съм се зарекла повече да не споделям.
Никога няма да го направя,за мен е повече от тъпо и долно ;)
Определени бих си признала за изневярата.Досега не съм го правила и ако наистина обичам човека няма и да го направя.Кофтито е ,че съм такъв характер,че и много бързо ми омръзва нещо ,особенно ,ако виждам ,че чувствата не са взаимни. :)
xHARDCANDYx
07-18-2009, 21:02
ДА
Priceless
07-19-2009, 09:41
Не съм изневерявала, не смятам и да го правя. 8) Като обичам човека, с когото съм и когато той ми дава всичко, от което се нуждая .. защо да го правя? :?
guinessgirl
07-21-2009, 23:52
Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо? не,защото бих се чувствала тъпо
Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например? не съм обичала,но..първичният инстикт при мен е най-силен
Признавала съм си .. но май беше по-добре да не го правя :? :(
Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо? не,защото бих се чувствала тъпо
Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например? не съм обичала,но..първичният инстикт при мен е най-силен
И аз така, но е най- добре да потренираш върху самоконтрола си. :) :)
не съм обичала,но..първичният инстикт при мен е най-силен
И аз така, но е най- добре да потренираш върху самоконтрола си. :) :)
Ооо ДА...Дивото Зове
therichbitch
07-22-2009, 19:09
ми да, аз даже предупреждавам преди да изневеря, колкото и странно да звучи
Бих и казал що не туко виж и тя се влючи в компанията :D
0nem0retIme
08-03-2009, 23:19
Ако уважаваш дадения човек,не би изневерил...а и ако имаш наистина силни чувства,пак е изключено... :)
Мойто мнение е,че когато си с един човек и срещнеш друг,който ти допада повече,или просто усетиш,че не е както преди,и си склонен към изневяра,по-добре си кажи навреме,за да не го/я караш да страда... :)
Няма да призная много ясно да не съм мазохист.
AnIcHkAtA
08-04-2009, 05:30
Мисля, че не би ми стискало, но и че не бих изневерила.
Ако е станала грешка, не знам.Може би не.
В анкетата гледам 78 човека са отговорили да,но 99% съм сигурен че няма да им стиска да го направят.
Obi4amMaikaTi
08-04-2009, 21:33
zafisi ot chufekyt s koito sym .. ako si zaslujafa i naistina dyrja na nego fyobshte ne bih stignala do iznefqra . no ako e porednata broika ko ti puka ;p
miminkaa
08-23-2009, 22:24
Бих... И без това рано или късно ще се разбере
:)
SomewhereInTime
08-23-2009, 23:58
Бих си признала, колкото и да ми е трудно. Свикнала съм да бъда честна към хората, които обичам. Както и аз бих искала момчето да ми каже,ако стане нещо такова и бих му простила. Ако реши, обаче, че може да си прави каквото си иска, ще го зарежа и това е.
dimitar_ak
08-24-2009, 05:16
Призната грешка е половин такава, но непризната не е изобщо грешка. Отричам до смърт :-D
mechtaq_za_teb
08-24-2009, 05:19
Не съм изневерявала и смятам, че не бих го направила. Винаги, когато започвам връзка, аз влагам в нея и просто не мога да си представя, че ще погледна друго момче.
cookie66
08-25-2009, 18:54
По добре да признаеш от колкото да криеш защото е мн по гадно така
Magic_Girl
08-25-2009, 18:58
Не бих признала...все пак да мислим реално. Ако обичаш някой не би му изневерил. Щом си изневерил или не го обичаш остатъчно, или нещо се съмняваш в чувствата си.
shmurkam
08-25-2009, 19:29
Зависи много.
Изневерявала съм. Не. Не съм казвала на момчето, докато то не разбере само. Но за него и останалите със сигурност не ми е пукало. Беше ми все тая като разбра. Той беше боклук и навярно все още е.
Но със сегашния ми приятел...хм...надали бих му изневерила, а дори да го направя, ще си поговоря с него и ще се разделим човешки, защото той не заслужва онази кучкарска част от мен и мисля, че поне от уважение бих му дължала истината :)
peteto_love
08-25-2009, 19:46
Да бих си признала,би било по-добре да научи от мен не от някой друг..Да 1 път и не се гордея с това,просот така се случи овлякох се по-друго момче.Споредмен,когато си с един човек и го обичаш за теб е само той,винаги има по-добри,по-красиви,по-умни и т.н. Споделих директно,мисля че,за мен беше по-достойно..На всеки може да се случи,никой не е господар на чувствата си..Рано или късно всичко се разбира,затова е хубаво д а си признаеш...
Assshley
08-26-2009, 11:26
Незнам .Може би ще крия известно време и накрая ще му кажа,но едва ли някога бих изневерила особено ако имам чувства към приятеля си .Да нараня този,когото обичам .. незнам .. сигурно би ми тежало на съвестта.100 % ще ме измъчва мисълта и ще му кажа .. все пак хората са казали,че истината боли,но това не означава,че лъжата лекува.
Ох, и аз на 15 години мислех, че като се влюбя никога няма да изневеря. Ама не било така...
Изневерявала съм. И понякога съм признавала. Ама не постигнах нищо с това. Нито ми олекна на съвестта, нито нищо. Уж ми простиха, ама нещо не ми беше достатъчно.
Тей че:
Призната грешка е половин такава, но непризната не е изобщо грешка. Отричам до смърт :-D
Marinchety
09-01-2009, 10:57
Изневерих на приятеля ми още в началото и му признах просто защото не обичам да лъжа някого :) Хубавото е че ми прости.
differentbynature
09-01-2009, 20:05
Всичко бих признала.. мразя да лъжа приятеля ми :)
ММ до сега не съм изневерявала но и не бих го направила ако имам чувства към някой др бих му го признала а и да му изневеря не бих го лъгала :-)
аз и още 99 човеци бихме си признали :D
ако обичам момчето ми няма да му изневеря, а направя ли го, не бих могла да го излъжа....
ако пък не ми дреме... що да му казвам :D :-D
lifelesscorpse
09-01-2009, 20:43
Не съм изневерявала все още.Не мисля,че бих могла.Ако нещо не е като хората във връзката ни,то по-скоро ще поговорим за проблема,който ме тормози,и който евентуално би ме навел на мисълта да изневеря,отколкото да тръгна да правя каквото и да било с друго момче...
Ако въпреки всичко изневеря на приятеля си,то веднага ще му кажа,колкото и странно да звучи.Просто не мога да крия каквото и да било от него,пък камо ли такова нещо като изневярата...Предпочитам да му кажа всичко в очите,вместо да го лъжа и да си мисли,че всичко е наред.
А и не винаги това,че обичаш някого силно е гаранция,че няма да му изневериш.Според зависи де...
Пък и не винаги след изневярата следва раздяла.Изневярата е по-скоро сериозна причина да се поговори за проблемите и да се разрешат.Не знам...-мое виждане...не знам... :-o
bRoKeN_InSiDe
09-01-2009, 23:29
Никога не бих изневерила, а ако го направя едва ли ще имам смелостта да си призная!
Никога няма да ми прости, но рано или късно бих признала...просто ще ме гризе от вътре, няма да мога да го целувам и прегръщам по същия начин след изневяра, което е ужасно. (тва е в случай, че го обичам, иначе не ми пука особено)
mArMaLaDkA
09-01-2009, 23:42
Толкова ме избива на искреност, че чак е глупаво на моменти.
Съответно, да, най-вероятно бих си признала.
Основният ми въпрос е: Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо? Да, бих му признала, защото рано или късно всичко се разбира, а предпочитам да ги разбере от мен рано отколкото от някой си след време и да се почувства, сякаш всички други освен него са знаели.
Изневерявали ли сте и защо? Да, защото той беше в друг град, имаше неща които ми липсваха, които има в една нормална връзка и ги потърсих при друг.
Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например? Този, на когото изневерих го обичах, но не и защото другия беше по- готин от него. (вече изясних причините за изневярата)
Ако сте изневерявали как сте се прикрили после или споделихте директно? Казах му на следващия ден.
ем не съм изневерявала,но ако ако го направя ше призная..в една истинска връзка НЕ трябва да има лъжи..
Аз бих си признала, но не бих изневерила на човека, когото обичам!
А другото не е любов .. :-o :-o :-o
SolemnityOfDeath
06-09-2010, 21:54
Ако се случи някой ден, мисля, че бих признал. Едва ли ще го задържа в себе си, трудни са ми такива неща.
valdesbg
06-09-2010, 21:57
И съживихте тази тема, защото ..... ?
SolemnityOfDeath
06-09-2010, 22:05
Защото явно има смисъл.
Но, ако настояваш, може и нова да се направи.
valdesbg
06-09-2010, 22:07
Съм сантиментален.А момичето , чийто профил коментирах ми напомня на някой лол.
А това нас ни касае, понеже ... ? :-o
SolemnityOfDeath
06-09-2010, 22:10
Брато, едва ли теб те касаят моите мнения, както и мен - твоите, но не виждам някой да си отваря човчицата.
Защо сега е наложително?
valdesbg
06-09-2010, 22:15
Щото темата неслучайно беше на трицифрена страница. А сега ще се изсипят още една камара кексове, кифли, кифладжии, баници, локумки и всякакви произведения на сладкарското изкуство.
И ще напишат същите мнения както тия, които вече са написани.
Което отново ни връща към първоначалната ми теза - темата неслучайно беше на трицифрена страница :)
SolemnityOfDeath
06-09-2010, 22:25
Ще кажеш, че темите на първа страница не са същото в по-голямата си част...
Gr0zDan0v
06-09-2010, 22:29
ако все пак се случи ще си призная,понеже имам доста будна съвест..което не винаги ми е от полза де :o+1 :)
valdesbg
06-09-2010, 22:31
Въпроса е че тях никой не ги съживява. Всяка тема която е изгубила смисъла си/изживяла е времето си бива забравена и отива на задните страници. И ако не се намери някой малоумник да я върне пак сред първите - ще е супер :)
А иначе... нали знаеш "Има хиляди теми като моята, ама аз държа да ми отговорите. Нищо че отговорите ще са същите. И ако може да не ме нападате че питам дивотии"
Глупава история, с която не можем да се преборим.
много ясно че бих , боли ме уя се пак 8) правил сам си кефа и тфа е, ако ми пука обаче за жената не бих изневерил 8)
hahavteen
06-10-2010, 08:13
Бих си признала само ако искам да се разделя с човека с който съм. В противен случай ще си мълча.
Не бих изневерил, че да казвам ;)
Да! 100% бих признала,защото ако стигна до там,че да изневеря на човека до себе си,то значи НЕ ГО ОБИЧАМ и искам да се разделим..Така че ако реша да изневерявам,то значи съм решила и да се разделя с човека до мен ;)
Едва ли ако обичаш някого би изневерил,защото някой си друг бил по-хубав...
mincheto
06-10-2010, 12:58
Признавала, и винаги бих го направила .
Но искам и на мен да ми признават като са ми изневерили.
IndependentGirl
06-10-2010, 16:47
Не бих изневерила, за да си признавам.. :]
Аз никога не съм изневерявала, защото съм адски моногамна, но ако някога го направя бих си признала. Имам един сериозен проблем - гузната съвест. А относно това дали другият е по-готин... Ем, всичко е относително.... Абсолютно всичко!
Я да повторя нещо, което пише малко по-напред в темата:
Признат грях - половин грях.
Непризнат грях - не е грях.
аз пък никога не бих си признал 8-)
TheBeliever
06-10-2010, 20:15
Досега не съм изневерявала и честно казано не мога да се поставя в такава ситуация. Мисля, че ако се стигне до изневяра, то ще е при вече разпаднала се връзка. Но отново казвам, не мога да си представя как бих действала.
soul1199
06-10-2010, 20:49
:) :)Значи,когато съм с един човек съм изцяло с него,от мен няма,как да има изневяра,защото първо-не съм способна и второ-малко или много ще държа на този човек.Предпочитам,ако толкова искам някой друг да се разделя с приятеля си и тогава да тръгна към съответния,просто би ме глождило от вътре това,че съм изневерила.
Бих признала.
Друг е въпросът, че изневяра от моя страна е крайно невероятна, тъй като би била в разрез с всичките ми разбирания, ценности и принципи.
А ако изневеря И НЕ призная, значи ще съм стигнала до най-ниското ниво на упадък на човешката същност.
BurnDown
06-11-2010, 21:33
Не съм стигала до това положение и не мисля, че ще стигна, или поне се надявам, но все пак...не бих.
Абе как тука всички се обичате "толкус" много :)
LovelyGirl
06-11-2010, 22:21
^Не обичта е единствената причина, поради която да не изневериш.Поне за мен.
Вярването на един един човек не го прави задължително истина , нали така ? Ако се случи обратното..би ли искала да те държат " на тъмно " ?
Да.
Първо да кажа, че гласувах с НЕ
Прочетох всяко едно мнение и искрено ми стана забавно "ДА бих признал/а, но това едва ли ще се случи..досега никога не съм го правил/а"
Как знаете, че ще си признаете, ако не сте били изправяни пред подобна ситуация?И аз едно време си мислех, че не бих изневерила, или ако се случи бих си казала и заминала..ДА АМА НЕ
Има различни определения за изневяра,но най - точно ми се струва "Изневяра е всичко това, което не искаш да разбере партньорът/ка ти "
Както при повечето и на мен ми липсваше близостта с партньора и тогава се появи момче, което в началото приемах изцяло прителски, но след време разговорите станаха по-интересни :-D и естесвено се случи..да беше само целувка(някои ще кажат че не е много) но за мен самият факт за голямото желание беше достатъчен да се почувствам виновна :(
ДА чувствах се виновна, но не признах защото след такива ситуации макар и някои да намират сили да простят никога не е същото.И поради тази причина не исках да споделя :) Просто защото знаех,че ще има оттам нататък съмнения и глупости :) И да кажа, че никога не се случи нищо повече с другото момче..по тази логика щях да разваля връзката си заради 20секунди неконтролируемост :-)
hahavteen
06-12-2010, 10:42
Хмм аз пък мисля че няма нужда да натоварвам човека който обичам с моите грешки. Нека ми тежи на мен на съвестта и нека на мен да ми е обица на ухото. Защо да си призная и да ми олекне а той да страда след като съм разбрала че съм сгрешила и няма да повторя? :-o Не е правилно да се изневерява и аз също не мога да си представя да го направя но все пак никога не можеш да знаеш какво ще ти поднесе съдбата. За това и в предишното си мнение казах че ще си призная само ако съм осъзнала че не обичам човека с който съм и искам да се разделим. Макар че и тогава ще си помисля добре дали искам да го оставя с мисълта че не ми е дал достатъчно и съм потърсила близостта на друг...
LoveLetter
06-12-2010, 13:18
По-добре на "тъмно", отколкото вече да нямаш никакво доверие... Ако ще изневеряваш - пази си го за себе си.
Именно. :)
GunSnSteelflowers
06-12-2010, 18:07
Ами, ако наистина го обичам надали ще имам очи за друг.. Но ако е нещо временно и не съм сигурна в себе си може би бих го направила. И тогава бих му признала, няма смисъл да лъжа себе си и някой друг, просто ще приключа с въпросната връзка.
krem4et0
06-13-2010, 15:48
Какво всъщност те притеснява? Че някои хора се самозаблуждават, че не е възможно двама души да не си изневерят или, че това е присъщо само на влюбения и хвърчащ из облаците човек да мисли така?
По темата: имала съм симпатии към друг в началото на връзката ни, но не съм предприемала нищо. Т.е. не съм изневерявала. Не бих изневерила, но за да не казвам никога, ще кажа, че не бих изневерила, ако все още обичам мъжа си. А спра ли да го обичам, вероятно няма да сме заедно. Както каза слънчице, ако искам да се разделим, бих му признала, в противен случай-не.
За мен няма по-готин, по-красив, и по-добър мъж. Такъв е на защото е най-най в света, а защото олицетворява моя идеал за мъж. Последните 5 години с ръка на сърцето заявявам, че няма мъж, който да ми е харесал поне малко, да не говорим на равно с половинката. И не говоря само визуално, а и като цяло. Извън добрия тон и приятелските отношения, към друг мъж не ми е трепвало НИЩО. Да не забравям, че и сексът за мен не е просто секс...абе дълга и широка.
По отношение на неговата изневяра важи същото правило. Не бих могла да живея и секунда с човек, който е докосвал друга...дори и за 1 път. Имам малко развито чувство за собственост и притежание. Самата мисъл би ме побъркала. Ако нещо направи, да го прави като хората - тихо и дискретно.
bobito_th
06-13-2010, 16:18
Бих казала за изневярата си, но не мисля, че някога ще изневеря. Все пак се предполага, че ще обичам илии поне ще имам по-силни чувства към този човек, а тогава какъв смисъл има в това да изневеря ?
Какво всъщност те притеснява? Че някои хора се самозаблуждават, че не е възможно двама души да не си изневерят или, че това е присъщо само на влюбения и хвърчащ из облаците човек да мисли така?
Всъщност, нищо не ме притеснява. Интересен ми е фактът, че на тази възраст всяка следваща любов е най-силна, но де факто не трае вечно, както си обещаваме. Интересен ми е фактът, че обекта на чувствата се сменя много често, но задължително с гръмкото изречение "Той/тя е единствен и никога не бих изневрил/а!".
Кремче, има и изключения от това общо правило, но просто на мен ми е интересно.
Аз съм твърдо анти фалшивия морал. И никога на никого не съм обещавала, че няма да изневеря. Нито съм се заблуждавала, че цял живот ще бъда единствена за някого.
Изневярата е обидна, но е напълно човешка. Затова и предпочитам да бъда "на тъмно". Защото, ако знам, ще ми е трудно да простя :)
Но не, нищо не ме притеснява :)
krem4et0
06-17-2010, 06:38
Не си ли обещала това, когато си се омъжвала? То обещанието не е като завещанието все пак, но си мисля, че верността е част от брачната клетва. И не това, което ви казват по време на ритуала, а това, което значи бракът. Поне за мен бракът не е институция, договор, подпис, а обещание за любов, подкрепа, разбирателство и не на последно място - вярност, заявено пред най-близките. Обещание, че си принадлежите един на друг. Другото е някаква хартийка.
Поне аз бих се омъжила само, ако съм сигурна, че мога да изпълня подобно обещание, както и че отсрещната страна ще направи същото. Може би не завинаги, защото всичко се случва, но за много години напред. Разбира се всеки има различни разбирания за верността, връзката и бракът.
Ама не си мисли, че съм се щурнала с главата напред да изневерявам. Просто предпочитам да бъда реалист :)
Но думичката вечно е далеч от речника ми. За много години - да, но вечно... хм.
krem4et0
06-17-2010, 08:40
Е, не си го мисля. А вечни неща няма, но когато си влюбен/обичаш си мислиш, че това ще е вечно (до живот по-скоро). Илюзия или не - вярата, че любовта е непреходна във времето е това, което я прави толкова силна, уникална и значима за всеки обичащ човек.
П.С. Малко съм под влияние на емоции и ми е едно такова розово и хубаво на душата. Трудно би ми се помрачила вярата в любовта. Реалистично или илюзорно, но аз вярвам, че не мога да изневеря на човека до мен, докато го обичам толкова силно. Отиде ли си любовта - нещата стават мнооого по-различни. Това се опитвам да кажа през цялото време.
hahavteen
06-17-2010, 08:54
Не знам до колко е по темата но като четях коментара на Кремчето се сетих за точно този цитат.
Ако един ден си зададете въпроса „Ако днес срещна този мъж за първи път, ако отново се запозная с него, дали пак ще се омъжа за него?”, а искреният отговор е „Не знам”, тогава във взаимоотношението има проблем. Трябва да се избираме един друг ежедневно. В този свят мъжете се делят на две групи – едните, които искат да бъдат избрани веднъж завинаги; и другите мъже, тези като мен, които искат да бъдат избирани всеки ден. Този избор е труден, но когато знаеш, че всеки ден ти си избиран в брака ти, тогава можеш да бъдеш спокоен, да изпиташ радост от връзката си с другия.
http://e-vestnik.bg/9317/iz-lektsiyata-na-horhe-bukay-za-lyubovta-iznesena-v-sofiya/
Ето и интервюто с него http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/898726210-Horhe_Bukay_predstavya_naynovata_si_kniga_v_Bulgar ia.html ако някой се интересува . Знам че много хора не го харесва и смятат че говори с клишета и бла бла но аз лично споделям мнението му за любовта.
BrainlessROCKBABY
06-17-2010, 08:59
много трудно :/
candyelle
06-17-2010, 10:05
Бих си признала..но не бих изневерила,ако обичам и държа на човека до мен : ]
Бих си признала ,защото вътрешно ще ми е страшно гузно .
Paramour
06-17-2010, 11:33
1. Ако съм с него, значи това искам! Ако му изневеря това значи, че вече не искам да съм с него... аз ако не исках щяхме да сме скъсали.
2. Не, не съм!
3. НЕ!
4. Ако изневеря... ами вероятно ще му кажа, а той ще реши дали може да ми прости. 8-) 8-) 8-)