View Full Version : егати .. :(
AnincetoSexy
07-13-2009, 18:00
Значи , с приятеля ми скъсахме от бая време и след като мина малко време се запознах с едно момче .. Той е страшен забавен,готин,има си парички не е някой безпаричник ,очи коса .. а бе страшен .. Ся идва кулминацията ,начи момичето дето живее над него е влюбена в него,в задния блок има други две момичета- сестри,който и те го харесват .. Днеска го видях с една моя стара приятелка на центъра ,и тя го хареса само за него ми говореше и ся разбрах че са се видяли на кафе .. Що около готините момчета има по 100000000 момичета бе ... пфффф .... искам да е само мой .. :(
Що около готините момчета има по 100000000 момичета бе ... пфффф .... искам да е само мой .. :( отговорът се съдържа в поста ти :) щот са готини , имат това, което повечето момичета търсят в момче
Мии несе давай толкова лесно .. докажи му, че ти си по-добра от всичките ... 8)
има си парички не е някой безпаричник :(
Те повечето момичета такива търсят :-x
Kukumqvka
07-13-2009, 18:19
И ние к'во можем да направим?
Тя и авторката си има вид ,че е само за парите с момчетата....
(нищо лично)
Това адски ме дразни,да си с някой заради парите му.
Безмислено ,глупаво и ти няма да се чувстваш добре.
Ако не си с човека до теб,защото го обичаш то няма да е живот просто....
ПАРИТЕ РАЗВАЛЯТ ЧОВЕКА.
Punisherrr
07-13-2009, 18:31
Не мога да не кажа,че съм лееееееееееееко възмутена от тва,което чета... но :-o ... без коментар.
Ами както ти го искаш,така и те го искат... нали е ''готиния пич с паричките'' ;) ... а такива като теб има още 10000 ...
...БОЙ,бой,бой..за батковците с парички 8-) ...
Някой се е изпразнил на тая роза ли?
(нищо лично)
ПАРИТЕ РАЗВАЛЯТ ЧОВЕКА.
Защо да не и е хубаво тя, ако е жадна за пари кво и пука дали и е хубаво.ПАРИТЕ НАЙСТИНА РАЗВАЛЯТ ХОРАТА, но за жалост в днешно време без пари си за никаде :(
(нищо лично)
ПАРИТЕ РАЗВАЛЯТ ЧОВЕКА.
Защо да не и е хубаво тя, ако е жадна за пари кво и пука дали и е хубаво.ПАРИТЕ НАЙСТИНА РАЗВАЛЯТ ХОРАТА, но за жалост в днешно време без пари си за никаде :(
^^ Така е,но не трябва главната цел да е да ни намери богат мъж...
Това е адкси глупаво.
Пък и той и да има пари,незначи,че ще и дава на ден по колкото тя си иска, даже може да не и дава и да я бие..повечето от така наречените 'мутри' са празноглави идиоти,които знаят само как да бият жените.Това НЕ са мъже.
(нищо лично)
ПАРИТЕ РАЗВАЛЯТ ЧОВЕКА.
^^ Така е,но не трябва главната цел да е да ни намери богат мъж...
Това е адкси глупаво.
Пък и той и да има пари,незначи,че ще и дава на ден по колкото тя си иска, даже може да не и дава и да я бие..повечето от така наречените 'мутри' са празноглави идиоти,които знаят само как да бият жените.Това НЕ са мъже.
Да я бият бе, да не си е търсила "богати момченца"
Kostadin_682
07-13-2009, 18:46
Подкрепям...
Ако обеднее ти ще го търсиш ли?
^^ Надали ще го потъсри....
SiNiStEr
07-13-2009, 19:33
Някой се е изпразнил на тая роза ли?
да ти кажа ли и аз това се чудех :-o
djojinka
07-13-2009, 19:44
Да има си парички,но ако тьрсиш такова момче те са много!Той не е единстевен,но ако толкова даржиш на него му покажи че ти си единствена! :)
Да има си парички,но ако тьрсиш такова момче те са много!Той не е единстевен,но ако толкова даржиш на него му покажи че ти си единствена! :)
+1 и не да разбере ,че си с него заради самия него,a не заради парите му.това може да го нарани ,ако разбере,че си с него заради парите му.
malkotoo
07-13-2009, 19:52
ехх тия пари бе
отивай и му казвай, че го искаш и толкос... той да си избира
Take_That
07-13-2009, 20:22
Що около готините момчета има по 100000000 момичета бе ... пфффф .... искам да е само мой .. :( отговорът се съдържа в поста ти :) щот са готини , имат това, което повечето момичета търсят в момче
Бих добавила и както каза авторката "не е някой безпаричник"... Може би ще е само твой ако не гледаш само парите в него, а го харесваш такъв какъвто е. Сигурно на момчето му е омръзнало да го харесват заради тъпите пари........
got2Bthe1
07-13-2009, 21:22
има си парички не е някой безпаричник
Момиче точно заради това ще кажа че си абсолютната патица....оди му лапай ше е само твой....и ше си харчиш паричките му....на баща му де....
Момиче точно заради това ще кажа че си абсолютната патица....оди му лапай ше е само твой....и ше си харчиш паричките му....на баща му де....
патица.....меко казано :D
angeldeamor
07-14-2009, 07:09
Що около готините момчета има по 100000000 момичета бе ... пфффф .... искам да е само мой .. :( Както сама каза тои е много готин а за готините неща винаги трябва да се полагат много повече усилия нормално е около него да има един куп момичета които да се опитват да го спечелят но за да е само твой ще трябва много да се постараеш и да се отличиш от конкуренцията ;) успех :-)
NeZaPoznat
07-14-2009, 10:05
Значи , с приятеля ми скъсахме от бая време и след като мина малко време се запознах с едно момче .. Той е страшен забавен,готин,има си парички не е някой безпаричник ,очи коса .. а бе страшен .. Ся идва кулминацията ,начи момичето дето живее над него е влюбена в него,в задния блок има други две момичета- сестри,който и те го харесват .. Днеска го видях с една моя стара приятелка на центъра ,и тя го хареса само за него ми говореше и ся разбрах че са се видяли на кафе .. Що около готините момчета има по 100000000 момичета бе ... пфффф .... искам да е само мой .. :(
Така е - много станахте курветата напоследък .... чак си пречите :P
колко си руса толко си и тъпа , ебu си майката пача
gorgeous
07-14-2009, 10:54
ти май го харесваш само заради косата, очите, парите.....а нещо, което другите не виждат в него ??! или слез на земята и виж реално ситуацията и твоето място в нея, или се откажи
NeZaPoznat
07-14-2009, 11:03
ти май го харесваш само заради косата, очите, парите.....а нещо, което другите не виждат в него ??!
Разбира се - заради душата му :lol: :lol: За съжаление пазара за сливи напоследък е в криза :lol: цените падат :-P
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=5272024#5272024
sunshinebaby
07-14-2009, 11:22
Еее хора, не бъдете толкова агресивни де :o Момичето може да не е такова, каквото го изкарахте. Иначе, миличка, какво да ти кажа...Ти сама си си виновна, че си харесала такова момче :( Опитай се да намериш някого, който няма да го преследват толкова момичета , пък и ти трябва да изпъкнеш някак си :wink:
Или избери да се бориш за него,или продължавай напред. :)
AnincetoSexy
07-16-2009, 17:25
То е казано- Остани без пари, за да разбереш кой те харесва и кой ти е приятел. И не мисля, че ще го искаш само за теб, ако остане без пари, мм?Пак казвам че го харесвам чисто и просто като човек ,и да няма пари пак ще го търся .. : О
колко си руса толко си и тъпа , ебu си майката пача
По-голям простак от това неможе да бъдеш ,бас ловя .. Ама във форума ,щото наживо ще ти вкарам комплекси за цял живот ..
Така е - много станахте курветата напоследък .... чак си пречите RazzКак така бързо ме определи като "курве" :shock: .. Приятелката ти не се ли изрусява? Или ти ходиш с някакви неподържани 14 годишни лапетии ..
Мерси за адекватните отговори които бяха 4 .. Бати и простаците дето ги има майна .. : І
AnincetoSexy
07-16-2009, 17:47
Абе, авторката, не знам... Не мога да ти помогна по въпроса, но искам да знам тва на картинката (розата), сперма ли е или??? :lol:хахахахахахахахахахаха а бе съмнява ме да е сперма ,колко човека трябва да са се таковали за да стане това количество бати .. 8-) 8-) .. Нещо друго е ,ама нз какво .. :D
lipsvashh_mi
07-16-2009, 17:50
вече и риторични въпросни ли задавате? Готин е ,хубав е ,забавен,че и пари има и питаш защо около него има много готини момичета....хмм,трудно ми е да се сетя :? Като изкарам 4то висше обещавам да напиша научен труд на тая тема и да ти го представя :D
кифлички... ко да са прай... :? най - лошото е че стават все повече и повече
sladur4etyYy
07-16-2009, 21:18
ааахахаха, момичето само спомена, като подробност, че момчето има пари, и вие веднага й скочихте. ужас, АДСКИ сте зле! не заслужавате даже да ви коментирам. ;p
авторке, мисля, че и сама знаеш защо около него има толкова момичета :D трябва да му влезеш под кожата, тва е ясно. само гледай да не става така, че ти да тичаш след него повече, отколкото той след теб, защото тогава ще си просто една от многото, които го преследваат. успех :-P
AnincetoSexy
07-17-2009, 10:42
ааахахаха, момичето само спомена, като подробност, че момчето има пари, и вие веднага й скочихте. ужас, АДСКИ сте зле! не заслужавате даже да ви коментирам. ;p
авторке, мисля, че и сама знаеш защо около него има толкова момичета :D трябва да му влезеш под кожата, тва е ясно. само гледай да не става така, че ти да тичаш след него повече, отколкото той след теб, защото тогава ще си просто една от многото, които го преследваат. успех :-Pмс за добрия отговор ,точно и аз това обмислям и вече съм категорична в това дето ще направя .. :) .. От едно изречение се хванаха всички,щото това им е болната тема .. Много се страхуват от това и има защо .. :P
Значи авторката...
Ти хубаво се правиш на света вода ненапита, но защо 14 годишните да са неподдържани, както ти ги наричаш? :D
Я си виж косата... на метла прилича 8-) 8-) 8-)
И явно си такава материалистка, че гледаш само парите и външния си вид :D
По-зле за теб... :D
П.с. Няма да е зле да си обогатиш сексуалната култура... :razz:
evelinka1122
07-17-2009, 12:48
еу и какво като има пари? голяма работа... тя просто уточнява!!! пфФ айде изяще я сега с дрехите! на това ли трябваше да обърнете внимание?
така по темата.... :) ами няма да е лесно, като има толкова мн момичета около него... просто му бъди все пред очите.. :) не се натрапвай много, и ако не стане не се притеснявай... той губи нали :-P айде успех и внимавай не всичко е такова каквото изглежда :)
еу и какво като има пари? голяма работа... тя просто уточнява!!! пфФ айде изяще я сега с дрехите! на това ли трябваше да обърнете внимание?
така по темата.... :) ами няма да е лесно, като има толкова мн момичета около него... просто му бъди все пред очите.. :) не се натрапвай много, и ако не стане не се притеснявай... той губи нали :-P айде успех и внимавай не всичко е такова каквото изглежда :)
Хах ... :D :D :D Ако парите не и правеха впечатление нямаше да ги спомене, нали? :P Пък и навсякъде е пълно с изрусени кифли... момчето определено има избор.. авторката си остава една от тези с мечтите... :-D
Според мен ако е бил заинтересован от нея е щял да и обърне внимание.
buntar90
07-17-2009, 13:16
да де трябваше да се спомене, че има парички без тях да го духа :D :D :D
не мисля че парите трябва да се изреждат редом с качествата на един човек ама айде :-o
Значи авторката...
Ти хубаво се правиш на света вода ненапита, но защо 14 годишните да са неподдържани, както ти ги наричаш? :D
+1 :D прилича на....ай да не казвам, че ще обидя нейно величество :? :D
Значи авторката...
+1 :D прилича на....ай да не казвам, че ще обидя нейно величество :? :D
Е па мен не ме е страх да си кажа мнението :D Какво, ще дойде и ще ме набие ли? :lol: :lol:
Ти го искаш, защото е готин. Ами съвсем нормално е щом е готин и други момичета да си падат по него. Освен това защо парите са толкова важни за теб? Знаеш ли, че познавам егати свестните момчета без пари и обратно пълните задръстеняци с мнооооооого пари... Ама и те си привличат от същия гьол жени - руси, с чувал картофи вместо гърди, очила скриващи половината лице (и за кво тогава се гримира), звезда е в разните му там флиртче, аха, импулс и т.н., поличка (не е задължително), която едвам скрива цепката на дупето, чалгата, която се дъни около нея винаги, 16 тона парфюм.... Да не навлизам в подробности викам аз.
Punisherrr каза: ''Не мога да не кажа,че съм лееееееееееееко възмутена от тва,което чета... но :-o ... без коментар.
Ами както ти го искаш,така и те го искат... нали е ''готиния пич с паричките'' ;) ... а такива като теб има още 10000 ...
...БОЙ,бой,бой..за батковците с парички 8-) '' +1 :)
За квото и да е с него си е само нейна работа ;)
Казаха ти го вече,мацка-не му тичай след гъза,влезни му под кожата,докажи,че си различна иии така .. :)
Казаха ти го вече,мацка-не му тичай след гъза,влезни му под кожата,докажи,че си различна иии така .. :)
Как ще докаже, че е различна... това си е типичната кифла :lol:
Не е типична кифла. Тя е кифла от долния клас. ;) Щото има и висококачествени кифли.
evelinka1122
07-17-2009, 21:15
ам да та светна, че всеки е различен, специален и уникален със своите черти и характер... има си начини да го докажеш...
а не мога да разбера какъв е проблема, че се заяждаш със всеки така....
супер си е момичето... ма ти май нещо комплекси ли усещам?
РС: всеки са гръмни най-накрая :)
успех
brokeninside13
07-17-2009, 22:12
Тва е едно от най-важните неща, нали? Да не кажа най-важното. :?
mimsssssss
07-17-2009, 22:20
щото има парички затва са навъртат около него :-x
ам да та светна, че всеки е различен, специален и уникален със своите черти и характер... има си начини да го докажеш...
а не мога да разбера какъв е проблема, че се заяждаш със всеки така....
супер си е момичето... ма ти май нещо комплекси ли усещам?
РС: всеки са гръмни най-накрая :)
успех
Да, точно комплексш усещаш.. направо десятката уцели :D :D :D
Не се заяждям със всеки, само с кифлите :P Щото стават само за украса... :P
Всеки може да се изруси, да се носи като фешън, да гледа главно парите на хората... искам да кажа, че не е различна от останалите. Ако момчето я е харесало, до сега е щяло да направи нещо. Няма смисъл да му се натиска. Не му е направила впечатление и няма смисъл да се прави на нещо, което не е за да привлече вниманието върху себе си.
YourPoison
07-18-2009, 08:51
щото има парички затва са навъртат около него :-x
така е.. ама това не е най-важното ако стане беден няма ли да го обичаш вече ..
gLypChenCee
07-18-2009, 08:56
Щото са готини предполагам?! :shock: Ама ти явно си прекалено задръстена за да се бориш за него и да покажеш на всички че той е само твой .. :?
И теб те яд сега, защото той си пръска паричките по някоя друга като теб... търсеща си някой да й плаща и да и купува скъпи подаръци!
Абе мила искам да те питам само един въпрос... :? И добре това е "баткото с паричките" Всички ги знаем тия, но мисли логично.
Какво би избрала гаджето ти да направи за теб??
Да ти купи нещо скъпо или да направи нещо от сърце?
Скъпите подаръци НЕ са всичко. Знай, че ако гаджето ти ти направи клипче с важи снимки или ти подари ваша снимка в рамка те цени много повече от тия буклуци, защото след тях тичат много курви , а е важно за приятеля ти да си единствена! :wink:
Sladurchoo
07-18-2009, 17:10
Нормално е готините всички да ги искат .. :-D .. то сигурно и другите дето са влюбени в него се питат защо всички го харесват и защо не е само техен .. :-D
Що около готините момчета има по 100000000 момичета бе ... :(
Щото са готини, да не повярваш :lol: :lol: :lol: