View Full Version : Бирена Мая !
LiLGrizzly
07-13-2009, 20:55
Значи казаха ми да взимам по 3-пъти на ден ! Искам да ми обясните малко за тази Бирена Мая.. там хубаво ли е да я вземма не е ли да ми обясните за нея ! :)
За какво ти е пък тази бирена мая?!? Искаш да дебелееш?
LiLGrizzly
07-13-2009, 21:27
За какво ти е пък тази бирена мая?!? Искаш да дебелееш?
Казаха ми че е хубаво да пия защото има витамини ! И исках да ми обясните дали е хуваво наистина.. полезно ли е... !
Бирената мая е много евтина и много полезна...премахва мускулна треска, дава енергия, помага за качването на маса..пил съм половин година 3 пъти на ден по 2-3 хапчета и за 5 лева опаковката е супер далавера 8-)
LiLGrizzly
07-13-2009, 23:34
Мерси за инфото.. щом е полезно ще продължавам да пияя ! :) Ако имате някакво друго инфо отностно бирената мая.. може да пишете по темата ! :)
hamilcar
07-14-2009, 02:09
Също така помага на косата, ноктите и кожата. А колко се качва от нея е относително.
преди я пиех за отваряне на апетита, и се сещам, че имаше този ефект.
Canis_Dirus
07-14-2009, 08:21
бирената мая има витамини от Б-групата. Това, че от нея се "дебелее" е мит.
Сръбвам си профилактично, няма проблем с нея.
От бирената мая не се дигат килограми, а помага за дигането...отваря апетита много :)
Абе това с апетита е много относително, аз веднага ви казвам, че съм пил на времето и не ми се е повдигал апетита, така че тук го има и елемента на плацебо ефекта, според мен :0
ако от бирената мая се качваха килграми , мускула възстановява, и имаш енергия...нямаше да се трошат толко пари за стероиди и добавки...
единствената полза е че е пъкана с витамини (най-вече Б) прочиства организма от токсини ( до някъде) и пардиш кат разпран :) ... наистина отзаде на опаковката пише "При споеристи...по еди колко си хапа (3х6 дневно) ...но ако целиш резултати във фитнеса , не чакаи...
за профилактика е добре да я пиеш :)
:oops:
YakUZa777
07-27-2009, 14:04
Изпил съм доста бирена мая, просто ти отваря апетита и от там може би се качва, поне при мен.
adizitk1
07-27-2009, 20:40
Ми да хубава си е, аз си пия по 3 хапчета на ден (сутрин 2 и вечер 1) и тва лекар ми го препоръча (диетолог). :)
Има мн витамини в сми хубава е по 3 хапчета на ден се взимат аз взимах по 5 но не прекаляваи защото ако не тренираш ще ти отпусне корема!