Влез

View Full Version : толкова ли е лошо да си девствен/а

bebkata
07-13-2009, 21:40
Немога да разбера толкова ли е важно да си правил/а секс с някой??? И какво означава "тя е девствена за к'во ти е" ??

bebkata
07-13-2009, 21:47
Мойто момиче, не е най- важно т'ва. Мойта примерно е девствена, но не ми е проблем. :) А ти девствена ли си, че питаш?

Ами да девствена съм .. :wink:

hamacs563
07-13-2009, 21:49
Мойто момиче, не е най- важно т'ва. Мойта примерно е девствена, но не ми е проблем. :) А ти девствена ли си, че питаш?

Ами няма да се плашиш какво като повечето не са :? Аз пък се кефя на хора които са успели да се запазят до някаква известна степен :) Както се казва за всичко си има време и място :) :) :) :)

migancy
07-13-2009, 21:53
Бих се радвал на те от колкото на кварталната курва, които всички се хвалят, че са я минали .. Бих преживял този специален миг с теб .. не с нея, защото това се помни цял живот : )

sKa73r4o93
07-13-2009, 22:39
ohhh...

mArMaLaDkA
07-13-2009, 22:39
Като ти гледам и другата тема, явно гаджето ти иска да те зареже, защото не му се занимава с девственици. :?
Колкото до " тя е девствена за какво ти е " => това, че ти познаваш разни нещастници, не значи, че всички момчета са такива.
Схвани, че имаш повърхностни хора около себе си и затова така те избиват комплекси.
Никой никога не би тръгнал да те зарязва и изолира, само защото си девствена(естествено, ако не е някакъв пълен ретард). Дишай спокойно и спри да се вдетиняваш.

bebkata
07-13-2009, 22:47
Като ти гледам и другата тема, явно гаджето ти иска да те зареже, защото не му се занимава с девственици. :?
Колкото до " тя е девствена за какво ти е " => това, че ти познаваш разни нещастници, не значи, че всички момчета са такива.
Схвани, че имаш повърхностни хора около себе си и затова така те избиват комплекси.
Никой никога не би тръгнал да те зарязва и изолира, само защото си девствена(естествено, ако не е някакъв пълен ретард). Дишай спокойно и спри да се вдетиняваш.

слава богу не ми е гадже ....

bebkata
07-13-2009, 22:55
Не се притеснявай, за всичко си има време, а аз мисля, че ти си още малка за секс, така ли е според теб?

Определено да! :P

DJ_Mrav4o
07-13-2009, 22:56
Тоя с "тя е девствена, за кво ти е" е пълен кретен. Просто девствените изискват малко повече внимание от т. нар "квартална курва", която можеш да минеш на 2, на 3... и нищо повече. Той който те обича, ще е с теб, независимо каква си :)

Heinze
07-13-2009, 23:03
Ако не си го слагаш на ум няма да те тормози.Ще си такава, каквато искаш да бъдеш, а не която ще се хареса на г-н Х. :-D

BePoHuKa
07-14-2009, 03:58
Е що за въпрос е това? Някой някога казвал ли ти е "ти си девствена,за к'во си ми?" :? Тва никой няма да го направи... освен ако не е янкой ,който е с теб само за секса,а ти не желаеш да го направиш тъй като до сега не си .

ItalianMafia
07-14-2009, 05:13
Ми ако момчето е с теб само за едното ебане естествено, че е лошо. Първо на никой не му се отваря девствено момиче.. Второ, че девствените търсят сериозна връзка за да пуснат на някой (сериозна за момента).
Иначе е хубаво да си девствен в тези времена в които е препълнено с ненаебани курвички на по 12-13 години ..

WILD__BOY
07-14-2009, 06:42
ми на мен ми е проблем ;) лекинко ако тя е девствена значи е на около 14, 15, 16 години..., а аз не искам да се занимавам с малки пикли

Lysit0
07-14-2009, 06:47
В днешно време е 'старомодно' да си девствена. :(

Punisherrr
07-14-2009, 07:33
ми на мен ми е проблем ;) лекинко ако тя е девствена значи е на около 14, 15, 16 години..., а аз не искам да се занимавам с малки пикли

''Леееко'' грубо и грешно беше тва :? Ама карай.

По темата : ''ДА,много е лошо... НЕПОПРАВИМО най-вече..'' :lol: я стига глупости... Ти си едно най-нормално момиче заобиколено (явно) от малоумници.

Extremescream
07-14-2009, 08:43

По темата : ''ДА,много е лошо... НЕПОПРАВИМО най-вече..'' :lol: я стига глупости... Ти си едно най-нормално момиче заобиколено (явно) от малоумници.

От малоумници? Т'ва, че не са няк'ви ебачи, не ги прави малоумници, велики Модераторе... :smt001

Mи за да кажеш,че не искаш това момиче,понеже е девствена ти си ОГРОМЕН МАЛОУМНИК!

до WILD_BOY:
Ми на 14-15,хубаво,ама на 16 като е девствена и какво?И аз бях девствена на толкова и не б яха,както се изказа,' малка пикла'.А на 18 ако някоя е девствена и тя ли е пикла? :?

migancy
07-14-2009, 09:01

От малоумници? Т'ва, че не са няк'ви ебачи, не ги прави малоумници, велики Модераторе... :smt001

Mи за да кажеш,че не искаш това момиче,понеже е девствена ти си ОГРОМЕН МАЛОУМНИК!

до WILD_BOY:
Ми на 14-15,хубаво,ама на 16 като е девствена и какво?И аз бях девствена на толкова и не б яха,както се изказа,' малка пикла'.А на 18 ако някоя е девствена и тя ли е пикла? :? Ти нали се сещаш, че той wild_boy не е докосвал женско .. всички, които говорят така за женския пол изобщо не ми харесват.. обаче като ни пораснат пишките търчим при вас .. налии :# не искам да се причислявам, но и аз съм мъж ( до някъде ) :D

NeZaPoznat
07-14-2009, 09:19
Айде - похвали се ! :D
Чувал съм, че по пазарите за булки това се харчело най-скъпо :?

Punisherrr
07-14-2009, 09:56

- според теб, не по-малко велики потребителе ;)

jghgh
07-14-2009, 10:20

Стой си такава тогава. Не бързай, че много ще патиш ;)

Sevgincho
07-14-2009, 10:41
какво лошо има да се девствена , радвай му се 8-) ...А който ти е казвал така , прати ми го :o :D

Rayzak
07-14-2009, 10:49
като мислиш че си уцелила точния човек ... тогава го мисли това дали ти треа да си или не

Punisherrr
07-14-2009, 11:33
Няма какво повече да и се обсъжда на темата.
Отговора е ясен.