- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- толкова ли е лошо да си девствен/а
Немога да разбера толкова ли е важно да си правил/а секс с някой??? И какво означава "тя е девствена за к'во ти е" ??
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Ами да девствена съм ..Първоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
Ами няма да се плашиш какво като повечето не саПървоначално написано от bebkata
Аз пък се кефя на хора които са успели да се запазят до някаква известна степен
Както се казва за всичко си има време и място
![]()
![]()
![]()
![]()
Бих се радвал на те от колкото на кварталната курва, които всички се хвалят, че са я минали .. Бих преживял този специален миг с теб .. не с нея, защото това се помни цял живот : )
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
ohhh...
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Като ти гледам и другата тема, явно гаджето ти иска да те зареже, защото не му се занимава с девственици.![]()
Колкото до " тя е девствена за какво ти е " => това, че ти познаваш разни нещастници, не значи, че всички момчета са такива.
Схвани, че имаш повърхностни хора около себе си и затова така те избиват комплекси.
Никой никога не би тръгнал да те зарязва и изолира, само защото си девствена(естествено, ако не е някакъв пълен ретард). Дишай спокойно и спри да се вдетиняваш.
слава богу не ми е гадже ....Първоначално написано от mArMaLaDkA
Определено да! :PПървоначално написано от NoobasaurusRex
Тоя с "тя е девствена, за кво ти е" е пълен кретен. Просто девствените изискват малко повече внимание от т. нар "квартална курва", която можеш да минеш на 2, на 3... и нищо повече. Той който те обича, ще е с теб, независимо каква си![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Ако не си го слагаш на ум няма да те тормози.Ще си такава, каквато искаш да бъдеш, а не която ще се хареса на г-н Х.![]()
Е що за въпрос е това? Някой някога казвал ли ти е "ти си девствена,за к'во си ми?"Тва никой няма да го направи... освен ако не е янкой ,който е с теб само за секса,а ти не желаеш да го направиш тъй като до сега не си .
Ми ако момчето е с теб само за едното ебане естествено, че е лошо. Първо на никой не му се отваря девствено момиче.. Второ, че девствените търсят сериозна връзка за да пуснат на някой (сериозна за момента).
Иначе е хубаво да си девствен в тези времена в които е препълнено с ненаебани курвички на по 12-13 години ..
ми на мен ми е проблемлекинко ако тя е девствена значи е на около 14, 15, 16 години..., а аз не искам да се занимавам с малки пикли
В днешно време е 'старомодно' да си девствена.![]()
''Леееко'' грубо и грешно беше тваПървоначално написано от WILD__BOY
Ама карай.
По темата : ''ДА,много е лошо... НЕПОПРАВИМО най-вече..''я стига глупости... Ти си едно най-нормално момиче заобиколено (явно) от малоумници.
Mи за да кажеш,че не искаш това момиче,понеже е девствена ти си ОГРОМЕН МАЛОУМНИК!Първоначално написано от NoobasaurusRex
до WILD_BOY:
Ми на 14-15,хубаво,ама на 16 като е девствена и какво?И аз бях девствена на толкова и не б яха,както се изказа,' малка пикла'.А на 18 ако някоя е девствена и тя ли е пикла?![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ти нали се сещаш, че той wild_boy не е докосвал женско .. всички, които говорят така за женския пол изобщо не ми харесват.. обаче като ни пораснат пишките търчим при вас .. налии :# не искам да се причислявам, но и аз съм мъж ( до някъде )Първоначално написано от Extremescream
![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Айде - похвали се !![]()
Чувал съм, че по пазарите за булки това се харчело най-скъпо![]()
- според теб, не по-малко велики потребителеПървоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
Стой си такава тогава. Не бързай, че много ще патишПървоначално написано от bebkata
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
какво лошо има да се девствена , радвай му се...А който ти е казвал така , прати ми го
![]()
![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
Няма какво повече да и се обсъжда на темата.
Отговора е ясен.