View Full Version : Не и доставя удоволствие
ragenfury
07-15-2009, 12:14
От доста време вече правим секс с приятелката. Болката при нея по принцип продължи доста време в началото, защото е доста нежна. Сега вече не я боли, но не изпитва и никакво удоволствие.
Искам да разбера какви може да са причините за това. Изключвам големината на разните органи ;)
NeZaPoznat
07-15-2009, 12:16
От доста време вече правим секс с приятелката. Болката при нея по принцип продължи доста време в началото, защото е доста нежна. Сега вече не я боли, но не изпитва и никакво удоволствие.
Искам да разбера какви може да са причините за това. Изключвам големината на разните органи ;)
Гаждето и не го бива ! Да се образова малко и да включи и други органи - езика например ... :lol: :lol: :lol:
На колко години е? Свършвала ли е сама досега..?
ragenfury
07-15-2009, 12:29
@NoobasaurusRex Nope. Иначе нямаше да сме заедно.
@NeZaPoznat Шегата настрана.. Много е срамежлива като става въпрос за там долу, а за орален секс не ще и да чува. Но някак си не ми се струва логично без език да няма удоволствие..
@Ufff Тя е на 18. Сама не е. Само след стимулация от моя страна (с ръка).
Други идеи?
Би трябвало да има удоволстие. Виж, да свърши вече е друго нещо. Най лесно би трябвало да е когато тя е отгоре и мисионерска, защото има стимулация на клитора. Но ако тя не се отпусне и се кефи на самия секс, тогава не очаквай нещо кой знае какво.
ragenfury
07-15-2009, 12:41
@Ufff
Да ти кажа и аз си мисля, че не може да се отпусне. Бая са и набивали в главата колко било нередно да се прави отрано, колко опасно било да не забременее и разни такива.. Но това си мисля че с времето ще се промени и ще се отпусне.
Затова и питах какви може да са другите причини. Има ли нещо, което аз мога да направя за да се поотпусне и да разкара подобни мисли?
golqmumnik
07-15-2009, 12:43
изгледай това филмче да се понаучиш на номерца (http://www.bgshare.com/search_ok.html?ime=sex+positions&raz=all&size_select=&size=&sort_type=data&sort_order=DESC)
NeZaPoznat
07-15-2009, 13:00
@NeZaPoznat Шегата настрана.. Много е срамежлива като става въпрос за там долу, а за орален секс не ще и да чува. Но някак си не ми се струва логично без език да няма удоволствие..
Други идеи?
Ето го проблема онбре ! И мен ако ме е срам и на мен няма да ми е кеф ! Айде успех !
ragenfury
07-15-2009, 13:06
Други идеи?
Ето го проблема онбре ! И мен ако ме е срам и на мен няма да ми е кеф ! Айде успех !
Май не се изразих правилно - срам я е ако става въпрос за това да я гледам там (и въобще да насочвам главата си натам с каквато и да е цел) - не от секса или докосването.
NeZaPoznat
07-15-2009, 13:18
Май не се изразих правилно - срам я е ако става въпрос за това да я гледам там (и въобще да насочвам главата си натам с каквато и да е цел) - не от секса или докосването.
Вържи си очите и и удари една шпакла. Няма друг начин онбре. Блъскането на това в онова което правите сега не е секс а просто клецане ..... или си разнообразете позите или след време ще предпочиташ чикиите вместо да се мъчиш с нея.... сега не ми казвай и че не ти духа :?
ragenfury
07-15-2009, 13:22
Thx. Получих инфото което ми трябваше.
DJ_Mrav4o
07-15-2009, 13:24
Съгласна.
Защото е лесбийка, но още не го е осъзнала...
Тва е възможност, другото е да си й резнали най-важното нещо без което не би изпитвала никакъв кеф, трета възможност да е фригидна и то на психична основа (а не някакви физически проблеми).
Според мен, някой трябва да му обясни на тва момиче, че няма нищо срамно, и тва е нещо съвсем нормално, което дори и родителите й доста са правили, щом тя е налице :)
ItalianMafia
07-15-2009, 14:36
Съгласна.
и аз