.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Не и доставя удоволствие

От доста време вече правим секс с приятелката. Болката при нея по принцип продължи доста време в началото, защото е доста нежна. Сега вече не я боли, но не изпитва и никакво удоволствие.

Искам да разбера какви може да са причините за това. Изключвам големината на разните органи

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Не и доставя удоволствие

Цитирай Първоначално написано от ragenfury
    От доста време вече правим секс с приятелката. Болката при нея по принцип продължи доста време в началото, защото е доста нежна. Сега вече не я боли, но не изпитва и никакво удоволствие.

Искам да разбера какви може да са причините за това. Изключвам големината на разните органи
    Гаждето и не го бива ! Да се образова малко и да включи и други органи - езика например ...

Град
    София
    На колко години е? Свършвала ли е сама досега..?

@NoobasaurusRex Nope. Иначе нямаше да сме заедно.

@NeZaPoznat Шегата настрана.. Много е срамежлива като става въпрос за там долу, а за орален секс не ще и да чува. Но някак си не ми се струва логично без език да няма удоволствие..

@Ufff Тя е на 18. Сама не е. Само след стимулация от моя страна (с ръка).

Други идеи?

Град
    София
    Би трябвало да има удоволстие. Виж, да свърши вече е друго нещо. Най лесно би трябвало да е когато тя е отгоре и мисионерска, защото има стимулация на клитора. Но ако тя не се отпусне и се кефи на самия секс, тогава не очаквай нещо кой знае какво.

@Ufff
    Да ти кажа и аз си мисля, че не може да се отпусне. Бая са и набивали в главата колко било нередно да се прави отрано, колко опасно било да не забременее и разни такива.. Но това си мисля че с времето ще се промени и ще се отпусне.

Затова и питах какви може да са другите причини. Има ли нещо, което аз мога да направя за да се поотпусне и да разкара подобни мисли?

@NeZaPoznat Шегата настрана.. Много е срамежлива като става въпрос за там долу, а за орален секс не ще и да чува. Но някак си не ми се струва логично без език да няма удоволствие..

Други идеи?
    Ето го проблема онбре ! И мен ако ме е срам и на мен няма да ми е кеф ! Айде успех !

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat

Други идеи?
    Ето го проблема онбре ! И мен ако ме е срам и на мен няма да ми е кеф ! Айде успех !
    Май не се изразих правилно - срам я е ако става въпрос за това да я гледам там (и въобще да насочвам главата си натам с каквато и да е цел) - не от секса или докосването.

Май не се изразих правилно - срам я е ако става въпрос за това да я гледам там (и въобще да насочвам главата си натам с каквато и да е цел) - не от секса или докосването.
    Вържи си очите и и удари една шпакла. Няма друг начин онбре. Блъскането на това в онова което правите сега не е секс а просто клецане ..... или си разнообразете позите или след време ще предпочиташ чикиите вместо да се мъчиш с нея.... сега не ми казвай и че не ти духа

Thx. Получих инфото което ми трябваше.

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Съгласна.
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Защото е лесбийка, но още не го е осъзнала...
    Тва е възможност, другото е да си й резнали най-важното нещо без което не би изпитвала никакъв кеф, трета възможност да е фригидна и то на психична основа (а не някакви физически проблеми).

Според мен, някой трябва да му обясни на тва момиче, че няма нищо срамно, и тва е нещо съвсем нормално, което дори и родителите й доста са правили, щом тя е налице
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Цитирай Първоначално написано от DJ_Mrav4o
    Съгласна.
    и аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си