Влез

View Full Version : Питанка за балсамите-оцветители

lDoLLl
07-16-2009, 11:39
Искам да си потъмня цвета на косата, а ако го направя с нормална боя ще бъде пагубно, затова залагам на балсам-оцветител.
Ползвам хининова вода и стимулант за косата на Икаров (а!, и бадемово масло забравих). Въпросът ми е, след като си наклепам косата с оцветител, ще има ли някакъв проблем ако продължа да си ги ползвам?
В упътванията пише да не се използва само на изрусена коса, ама това не ми помага особено.

Мерси. :)

Ufff
07-16-2009, 11:51
ъъъ защо ще е "пагубна" боята?

Pliok0019
07-16-2009, 12:59
Няма да имам никакъв проблем. Продължавай да ги използваш.

lDoLLl
07-16-2009, 13:22
Не искам нормална боя, първо защото много бързо ще ми писне цветът, а и боята, независимо какъв цвят е, не е особено полезна за косата. Моята наистина е в ужасно състояние и не ща да я боядисвам.

Pliok0019 благодаря ти :)

lazzza
07-16-2009, 23:10
aa с тея тъпии оцветителии сии преебах жестоко косатаа .. и после направо мазахх боя и сега съм вместо с коса с метла ... няма значение по добре се боядисайй и си ползвай там мазилата дет си ги мажеш :?

vellvet
07-17-2009, 14:23
миналата година имах руси кичури и за да скрия вече порасналата коса и изсветлелите кичури реших да си потъмня косата с оцветител. 1я път беше добре, но мнооого бързо се отми и от там вс следващ опит с оцветителите беше направо жалък докато един ден косата ми не стана розова от оцветителя и ги спрях :) най добре отиди при фризьор да те боядиса и след това продължавай да поддържаш косата си както до сега и няма да се отрази толкова пагубно на косата ти :)