.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на lDoLLl

Питанка за балсамите-оцветители

Искам да си потъмня цвета на косата, а ако го направя с нормална боя ще бъде пагубно, затова залагам на балсам-оцветител.
    Ползвам хининова вода и стимулант за косата на Икаров (а!, и бадемово масло забравих). Въпросът ми е, след като си наклепам косата с оцветител, ще има ли някакъв проблем ако продължа да си ги ползвам?
    В упътванията пише да не се използва само на изрусена коса, ама това не ми помага особено.

Мерси.

Град
    София
    ъъъ защо ще е "пагубна" боята?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Няма да имам никакъв проблем. Продължавай да ги използваш.

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Не искам нормална боя, първо защото много бързо ще ми писне цветът, а и боята, независимо какъв цвят е, не е особено полезна за косата. Моята наистина е в ужасно състояние и не ща да я боядисвам.

Pliok0019 благодаря ти

aa с тея тъпии оцветителии сии преебах жестоко косатаа .. и после направо мазахх боя и сега съм вместо с коса с метла ... няма значение по добре се боядисайй и си ползвай там мазилата дет си ги мажеш
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

Голям фен
    миналата година имах руси кичури и за да скрия вече порасналата коса и изсветлелите кичури реших да си потъмня косата с оцветител. 1я път беше добре, но мнооого бързо се отми и от там вс следващ опит с оцветителите беше направо жалък докато един ден косата ми не стана розова от оцветителя и ги спрях най добре отиди при фризьор да те боядиса и след това продължавай да поддържаш косата си както до сега и няма да се отрази толкова пагубно на косата ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си