View Full Version : Как косата ми да се задържи така?
sladur4etyYy
07-16-2009, 22:07
искам да си направя подобна на тази прическа. баш същата, като тая, която искам, не намерих, но е нещо такова http://3.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu4/Sj5T3_PLOCI/AAAAAAAAFUE/nJPJAC8uzVE/s400/summer-2009-hairstyles-4.jpg , само дето искам отдолу да е права, а и аз съм с бретон, затва няма да седи точно като на снимката. въпроса е в тва, че искам да седи по- повдигната, а много бързо ми слиза надолу. с лак дали ще стане или трябва и леко да топирам преди тва? и ми се ще да издържи поне 5-6 часа ;д
Едит: прическата, която искам, е 99% като тая, само че отдолу да е права http://g06.hit.bg/PARISSS.jpg (сега намерих линка ;д)
teenmenie
07-16-2009, 22:10
лак :-|
sladur4etyYy
07-16-2009, 22:14
ама с лак не седи достатъчно нагоре 8-)
smileforyou12
07-16-2009, 22:17
Трябва да се топираш и после слагаш лак. :)
mimsssssss
07-16-2009, 22:22
Трябва да се топираш и после слагаш лак. :)
+1 и от тея малките секретните черни фиби
teenmenie
07-16-2009, 22:22
мнгоогоо топиране + много лак
фризьор :P
sladur4etyYy
07-16-2009, 22:31
а дали може да стане, ако накъдря на вафлички в корените и по- дилните пластове на косата, която ще вдигна, и после да напръскам с лак и да сложа фибички?
sladur4etyYy
07-16-2009, 22:40
фризьор :-o
леле, как не се бях сетила ;д
еми питаш ме - казвам ти :shock: хаха ..
sladur4etyYy
07-16-2009, 22:56
и все пак...
а дали може да стане, ако накъдря на вафлички в корените и по- долните пластове на косата, която ще вдигна, и после да напръскам с лак и да сложа фибички?
Топирай я, тея вафлички нищо не правят.
и все пак...
а дали може да стане, ако накъдря на вафлички в корените и по- долните пластове на косата, която ще вдигна, и после да напръскам с лак и да сложа фибички?
Стига с тия вафлички,ужасно селско е.Ако се топираш както трябва и сложиш малко фибички ще се получи.Най-добре е да отидеш на фризьор да ти покаже веднъж как става и после ще си я правиш сама. ;]
j_adore2
07-17-2009, 07:03
и все пак...
Стига с тия вафлички,ужасно селско е.Ако се топираш както трябва и сложиш малко фибички ще се получи.Най-добре е да отидеш на фризьор да ти покаже веднъж как става и после ще си я правиш сама. ;]
Ти как определяш кое е градско и кое е селско ?! :?
Иначе това с вафлички не става,трябва да си топираш косата и полсе лак. ;) а отстрани се хваща с 2 черни фибички :P
трябва да я топираш , малко фибички и мноооооогооооооо лак би трябвало да стане
allergic
07-17-2009, 07:33
даа... много лак да седи едно такова гадно и изкуствено :?
не прекалявай с лака
и все пак...
Ти как определяш кое е градско и кое е селско ?! :?
Иначе това с вафлички не става,трябва да си топираш косата и полсе лак. ;) а отстрани се хваща с 2 черни фибички :P
А ти как определяш в какъв смисъл употребявам думата?
Ее,ако не се направите на умни няма да заспите сиг.
Нещо такова ли имаш предвид? Цък (http://www.youtube.com/watch?v=iJMaAkUS-gQ)
justgodlike
07-17-2009, 10:50
лично аз съм си правила така косата и много се озорих но първо я топирах назад ама яко след тва напръсках с бая лак обаче като пръскаш с лак гледай да е отдалече защото ако е от много близо стават едни бели като пърхут и изглежда гадно обаче гледай да не си сасипеш косата :D късмет ти пожелавам
Priceless
07-17-2009, 11:27
Абе правиш вафлички и после топираш . А много лак недей да слагаш, щото първо, че косата се втвърдява супер много и второ, че стои ужасно изкуствено и гадно . :)
vampirekiss
07-17-2009, 13:05
И с по-малко лак става.Важното е просто да е силнофиксиращ.
раздели косата която искаш да повдигнеш на 2 3 пласта като най външния си остава не топиран само лакиран на другите пластове им направи вафли в основата леко лакирай топирай след това пак леко лакирай и така докато не стигнеш до 1я не топиран пласт оформяш както искаш да стои и слагаш от тези мъничките черни фибички и отново лакираш :) аз така се правя и на мен ми се получава :)
sladur4etyYy
07-18-2009, 10:14
успях да я направя, мерси на всички :D
няма нужда от топиране :) Наместваш я така, слагаш фиби и мн лак
DivoTo_KoTe
07-18-2009, 20:28
фризьор :-o
Да бе фризьор за две фибки.
Взимаш си много от тези черните фиби или фуркети.Първо топираш и защипваш и слагаш много лак.
Аз лично съм си я правила на много гладка и права коса и изглежда много хубаво.
emin3mchet0
07-27-2009, 17:45
Прави са мацките преди мен :) Ако си намериш някой по - сръчен да ти помогне също ще ти е от полза ;-)
dopeforever
07-29-2009, 19:59
Тупирва се идеално,пръска се убилно с лак за коса,и се захваща с шнола отзад.