- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как косата ми да се задържи така?
искам да си направя подобна на тази прическа. баш същата, като тая, която искам, не намерих, но е нещо такова http://3.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu...irstyles-4.jpg , само дето искам отдолу да е права, а и аз съм с бретон, затва няма да седи точно като на снимката. въпроса е в тва, че искам да седи по- повдигната, а много бързо ми слиза надолу. с лак дали ще стане или трябва и леко да топирам преди тва? и ми се ще да издържи поне 5-6 часа ;д
Едит: прическата, която искам, е 99% като тая, само че отдолу да е права http://g06.hit.bg/PARISSS.jpg (сега намерих линка ;д)
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ама с лак не седи достатъчно нагоре![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
+1 и от тея малките секретните черни фибиПървоначално написано от smileforyou12
мнгоогоо топиране + много лак
фризьор :P
а дали може да стане, ако накъдря на вафлички в корените и по- дилните пластове на косата, която ще вдигна, и после да напръскам с лак и да сложа фибички?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
фризьор![]()
леле, как не се бях сетила ;дПървоначално написано от lazzza
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
еми питаш ме - казвам тихаха ..
и все пак...
Първоначално написано от sladur4etyYy
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Топирай я, тея вафлички нищо не правят.
What you give is what you get!
Стига с тия вафлички,ужасно селско е.Ако се топираш както трябва и сложиш малко фибички ще се получи.Най-добре е да отидеш на фризьор да ти покаже веднъж как става и после ще си я правиш сама. ;]Първоначално написано от sladur4etyYy
Ти как определяш кое е градско и кое е селско ?!Първоначално написано от Izzy_
![]()
Иначе това с вафлички не става,трябва да си топираш косата и полсе лак.а отстрани се хваща с 2 черни фибички :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
трябва да я топираш , малко фибички и мноооооогооооооо лак би трябвало да стане
даа... много лак да седи едно такова гадно и изкуствено
не прекалявай с лака
А ти как определяш в какъв смисъл употребявам думата?Първоначално написано от j_adore2
Ее,ако не се направите на умни няма да заспите сиг.
Нещо такова ли имаш предвид? Цък
лично аз съм си правила така косата и много се озорих но първо я топирах назад ама яко след тва напръсках с бая лак обаче като пръскаш с лак гледай да е отдалече защото ако е от много близо стават едни бели като пърхут и изглежда гадно обаче гледай да не си сасипеш косатакъсмет ти пожелавам
Абе правиш вафлички и после топираш . А много лак недей да слагаш, щото първо, че косата се втвърдява супер много и второ, че стои ужасно изкуствено и гадно .![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И с по-малко лак става.Важното е просто да е силнофиксиращ.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
раздели косата която искаш да повдигнеш на 2 3 пласта като най външния си остава не топиран само лакиран на другите пластове им направи вафли в основата леко лакирай топирай след това пак леко лакирай и така докато не стигнеш до 1я не топиран пласт оформяш както искаш да стои и слагаш от тези мъничките черни фибички и отново лакирашаз така се правя и на мен ми се получава
![]()
успях да я направя, мерси на всички![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
няма нужда от топиранеНаместваш я така, слагаш фиби и мн лак
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Да бе фризьор за две фибки.Първоначално написано от lazzza
Взимаш си много от тези черните фиби или фуркети.Първо топираш и защипваш и слагаш много лак.
Аз лично съм си я правила на много гладка и права коса и изглежда много хубаво.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?