View Full Version : "Ще се видим утре"
Приятелят ми се прибра днес от работа и ми звъни да ми каже и аз го питам дали ще дойде, а той каза, че няма. Живеем на 20км разстояние и той попринцип идва с кола. Вика ми, че нямал газ и че няма пари да сипе, защото сега спестява, че му трябват. И на мен ми стана супер тъпо и той едва ли не ми се развика, че му се цупя... :o Ама 100% ще излезне с колата после (той пеша не ходи) :x И сега през седмицата му викам да остане в нас да спи и той се съгласи (кееееф) , защото попринцип не иска да остава-бил му неудобен дивана :x И му звъни един фр и вика да се събират и той веднага тръгна :shock: И КФО СТАНА С МОЙТО ОБЕЩАНИЕ?! И аз се разпраках, не знам защо, може би ми беше супер убидно... :shock: ама не исках той да види и малко след това си тръгна и нещо се пошегува "ама ти си готова да ревнеш :D " и аз нищо не казах... Има много случаи да е идвал и т.н. Утре отиваме при баба и дядо и ще сме заедно, ама нищо не пречи и сега... Ама просто исках да си го излея и да ви питам как да го накарам да дойде, супер гадно ми е сега, чувствам се някакси зарязана... :cry: :cry: :cry:
ItalianMafia
07-17-2009, 14:23
Сори ама приятеля ти е лайно ..
Кофти е направил .. определено .. :? Говори с него .. :?
Знам :-D :-D :-D
ItalianMafia
07-17-2009, 14:26
Еми така си е..
Пробвай и ти да се държиш така да видим как ще му е на него..
С неговите камъни по неговата глава..
Еми така си е..
Мислила съм, ама не мога :D Откакто съм с него съм станала много мекушава :oops: Може би защото много го обичам, а като му е гадно или аз съм му направила гадно, то ми става тъпо... :shock:
myHeartIsOnlyForYou
07-17-2009, 14:29
От колко време сте заедно???
От колко време сте заедно???
Скоро ще стане година :)
ItalianMafia
07-17-2009, 14:48
Еми така си е..
Мислила съм, ама не мога :D Откакто съм с него съм станала много мекушава :oops: Може би защото много го обичам, а като му е гадно или аз съм му направила гадно, то ми става тъпо... :shock:
Ми щом той може значи не те обича достатъчно ..
smal_girl
07-17-2009, 14:48
тоя твоя приятел е бахти идиота как може да постъпва така с тебе
Просто е инат... За липса на обич не може и дума да става, доказвал ми е милион пъти, че аз съм му въздуха :)
ItalianMafia
07-17-2009, 14:59
Бъди инат и ти .. ако не можеш стой и реви по него ..
Slave4You
07-17-2009, 15:07
Според мен трябва да си поговорите.. ама не да мънкаш нещо под носа си, а да си твърда -не че аз го мога това де :D просто казвам как трябва да бъде. Да разбере какво ти има на теб и че това ти е наистина мн кофти.
и аз тъй мисля :? ...абсолютен лигльо
golqmumnik
07-17-2009, 15:15
Иди ти ма,не стига,че сигурно е 20+ годишен и ходи с някво лапе на 15-16,ми и все трябва да ти ходи по гъза. :razz:
THeCheRry
07-17-2009, 15:25
Не мисля че МА е подходящото обръщение
от каде си сигурен че на 15-16
ми като я обича и няма как иначе ще и тича след гъза
а мило момиче мен ако питаш накажи го някак си за тази му постъпка
ItalianMafia
07-17-2009, 15:26
Иди ти ма,не стига,че сигурно е 20+ годишен и ходи с някво лапе на 15-16,ми и все трябва да ти ходи по гъза. :razz:
каза то и избърса лигите си ..
Много разбираш няма що .. :x
Take_That
07-17-2009, 17:04
Не го задушавай преклаено много.... за този случай обаче поговори с него
+1
На 60 е да знаеш!Не се прави на умник!На 18 е, пък и като ме обича, ще идва! Обаче дойде :grin: Казах му и той се извини, пък и останах много щастлива от изненадата му :grin:
lipsvashh_mi
07-17-2009, 17:35
да разваля така плановете,които вече стеси направили за 1то нищо е меко казано нагло и глупаво..не го търси -нека сам дойде и се извини..ако сам не се сети каво ти е и що си сърдита-да духа супата....мм,понягока мъжете се държат като пълни кретени :?
Приятелят ми се прибра днес от работа и ми звъни да ми каже и аз го питам дали ще дойде, а той каза, че няма. Живеем на 20км разстояние и той попринцип идва с кола. Вика ми, че нямал газ и че няма пари да сипе, защото сега спестява, че му трябват. И на мен ми стана супер тъпо и той едва ли не ми се развика, че му се цупя... :o Ама 100% ще излезне с колата после (той пеша не ходи) :x И сега през седмицата му викам да остане в нас да спи и той се съгласи (кееееф) , защото попринцип не иска да остава-бил му неудобен дивана :x И му звъни един фр и вика да се събират и той веднага тръгна :shock: И КФО СТАНА С МОЙТО ОБЕЩАНИЕ?! И аз се разпраках, не знам защо, може би ми беше супер убидно... :shock: ама не исках той да види и малко след това си тръгна и нещо се пошегува "ама ти си готова да ревнеш :D " и аз нищо не казах... Има много случаи да е идвал и т.н. Утре отиваме при баба и дядо и ще сме заедно, ама нищо не пречи и сега... Ама просто исках да си го излея и да ви питам как да го накарам да дойде, супер гадно ми е сега, чувствам се някакси зарязана... :cry: :cry: :cry: ti ne si dobre 4estnoo :?
Много ти е забавно май като знаеш? Ти си същата стока... Осеяла си поста с лигави емотки ми избоде очите, пишеш супер неграмотно и се хилиш като дебил. Като знаеш, че е лайно, за какво си с него и по-важния въпрос какво очакваш ние да ти кажем при положение, че ти сама си знаеш отговора? Много ги обичам такива като тебе, мърли.
P.S > Той като ти е приятел, защо спи на дивана много ми е интересно ?
ама голям характер е тва момче...
Много ти е забавно май като знаеш? Ти си същата стока... Осеяла си поста с лигави емотки ми избоде очите, пишеш супер неграмотно и се хилиш като дебил. Като знаеш, че е лайно, за какво си с него и по-важния въпрос какво очакваш ние да ти кажем при положение, че ти сама си знаеш отговора? Много ги обичам такива като тебе, мърли.
Всеки с мнението си и спи на дивана защото не съм пълнолетна и нашите няма да са щастливи!И не съм писала, за да си търся убиди!И до колкото знам тук може да пише всеки, който има нужда!Ще си сея каквито искам емотикони, да не е забранено?И да не съм неграмотна, КФО?Ще си пиша ама точно както си искам!КъФ си ми ти да ми казваш?Осазнай се и не се прави на нещо което не си!
Щях да кажа същото..
Всеки с мнението си и спи на дивана защото не съм пълнолетна и нашите няма да са щастливи!И не съм писала, за да си търся убиди!И до колкото знам тук може да пише всеки, който има нужда!Ще си сея каквито искам емотикони, да не е забранено?И да не съм неграмотна, КФО?Ще си пиша ама точно както си искам!КъФ си ми ти да ми казваш?Осазнай се и не се прави на нещо което не си!
Не ти трябва да знаеш кой съм... По-скоро разбери ти самата коя си, защото като те гледам си нямаш ни най-малка представа. Родителите ти нямат против да спи във вас, но имат против да е в твоето легло. Брилянтна логика. И второ аз не те обвинявам защо пишеш тук. Питам те какво искаш от нас да ти кажем. Че оня е лайно?! Е нали го знаеш, какво да ти го потвърждавам? Че е постъпил суперски?! Мисля, че не е нужно да те заблуждаваме...
Еми писах за съвет. И не само аз не те познавам, но и ти мен, затова не съди коя съм. Еми логиката на родителите ми е глупава-така де-и аз не ги подкрепям...А колкото за хилежите и че той е лайно-просто реших да се пошегувам...или е забранено?
Еми писах за съвет. И не само аз не те познавам, но и ти мен, затова не съди коя съм. Еми логиката на родителите ми е глупава-така де-и аз не ги подкрепям...А колкото за хилежите и че той е лайно-просто реших да се пошегувам...или е забранено?
Ми бъзика ти е тъп и неуместен. Ако го уважаваш тоя човек не може зад гърба му да говориш така независимо какъв е.
супер лигава си! ако аз бях на негово място щях да те зарежа.
Офф ,писна от такива тъпи коментари.Тии не виждаш ли снимката бе ?Ебати ,виж на момиче и е гадно ебахти хората ,аре тихо !!!
Та по темета :D ... Единственото,което ти е доказал в този момент е че предпочита приятелите си пред теб,това е адски гадно,ама какво да се прави.Не знам поговори с него. :)
sweetchef
07-17-2009, 21:15
Явно държи на приятелите си повече отколкото на теб :(
evelinka1122
07-17-2009, 21:18
ако бях на твоето място щях да му звънна да му кажа едно голямо "БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО" и да му затворя каквото иска такова да прави! кат му са .... няма ли пак да дойде при теб ?
YourPoison
07-17-2009, 21:57
много кофти е постъпил ..
Офф ,писна от такива тъпи коментари.Тии не виждаш ли снимката бе ?Ебати ,виж на момиче и е гадно ебахти хората ,аре тихо !!!
Та по темета :D ... Единственото,което ти е доказал в този момент е че предпочита приятелите си пред теб,това е адски гадно,ама какво да се прави.Не знам поговори с него. :)
Тя тая снимка направо кърти мивките. Веднага се разбира нейната възраст пъпките й зад ушите, размера гърди и т.н.
Не можеш да твърдиш, че тя е 20+ на базата на тая снимка.
Това не е говорене зад гърба, а една шега, дори и глупава да е! Пък и аз много пъти съм се шегувала и пред него по тоя начин. Оважавам го и го обичам повече от всичко! Да, неприятно ми беше, че каза,че няма да дойде, но пък ме изненада приятно с идването си. И не намесвай гърдите ми и т.н. Много голям разбирач се извади! Никой не казва, че съм на 20+, ама от снимка на 5 метра как видя всичко това? И за стотен път-не търсех убиди и подигравки, а след като това получих от някои, много МЕРСИ! Трогната съм, направо нямам думи... А за съветите, мерси, говорихме и се разбрахме...
Castaway
07-19-2009, 12:03
Хахаха... темата е пълната смешка .. Ми нормално, че приятелят ти ще иска да хой да пие с мъжка компания и да е*е ку*ви, от колкот' да спи на неудобен диван, щот мама ти и тати ти не го пускат с леглото ти :D ...
.. Сиг е с тебе, щот мама и тати като ги няма и му духаш в кенефите .. :D .. иначе не виждам причина такова лайно да е с някво лапе.. при положение, че и без друго очевидно ходи с други нощно време..
как и да е.. ти си тъпа и той е прост.. :) идеални сте един за друг :P :D
Доколкото разбрах,избира приятелите си пред теб,и то доста пъти и след като ти е обещал.Значи думата му пред теб не значи нищо и ако скоро не поговорите по въпроса,нещата може да се задълбочат,защото момчето може да си каже 'Хайде,номера мина веднъж,ще мине и сега'
И ще спре изобщо да се съобразява с теб. :x
Просто е инат... За липса на обич не може и дума да става, доказвал ми е милион пъти, че аз съм му въздуха :)
Явно ината му е в доста развита форма. :shock:
Swingswing
07-19-2009, 22:10
Хахаха... темата е пълната смешка .. Ми нормално, че приятелят ти ще иска да хой да пие с мъжка компания и да е*е ку*ви, от колкот' да спи на неудобен диван, щот мама ти и тати ти не го пускат с леглото ти :D ...
.. Сиг е с тебе, щот мама и тати като ги няма и му духаш в кенефите .. :D .. иначе не виждам причина такова лайно да е с някво лапе.. при положение, че и без друго очевидно ходи с други нощно време..
как и да е.. ти си тъпа и той е прост.. :) идеални сте един за друг :P :D
Евала за коментара, съсипах се от смях :lol: :lol: :lol: :lol:
Това не е говорене зад гърба, а една шега, дори и глупава да е! Пък и аз много пъти съм се шегувала и пред него по тоя начин. Оважавам го и го обичам повече от всичко! Да, неприятно ми беше, че каза,че няма да дойде, но пък ме изненада приятно с идването си. И не намесвай гърдите ми и т.н. Много голям разбирач се извади! Никой не казва, че съм на 20+, ама от снимка на 5 метра как видя всичко това? И за стотен път-не търсех убиди и подигравки, а след като това получих от някои, много МЕРСИ! Трогната съм, направо нямам думи... А за съветите, мерси, говорихме и се разбрахме...никъде не пише , че всички трябва да са добри и мили ... понякога има хора , които мислят по различно от теб . Когато пускаш тема имай на превдвид , че може да чуеш и доста критика.
Така сега по темата щом си сигурна , че те обича пък и ти него отиди и говорете . Кажи му че си се почувствала много гадно , че много искаш да си с него да прекарвате времето си заедно. Питай го защо е направил така измислете някакъв начин хем да се виждате хем той да си е с приятелите без да те пренебрегва !
Това не е говорене зад гърба, а една шега, дори и глупава да е! Пък и аз много пъти съм се шегувала и пред него по тоя начин. Оважавам го и го обичам повече от всичко! Да, неприятно ми беше, че каза,че няма да дойде, но пък ме изненада приятно с идването си. И не намесвай гърдите ми и т.н. Много голям разбирач се извади! Никой не казва, че съм на 20+, ама от снимка на 5 метра как видя всичко това? И за стотен път-не търсех убиди и подигравки, а след като това получих от някои, много МЕРСИ! Трогната съм, направо нямам думи... А за съветите, мерси, говорихме и се разбрахме...никъде не пише , че всички трябва да са добри и мили ... понякога има хора , които мислят по различно от теб . Когато пускаш тема имай на превдвид , че може да чуеш и доста критика.
Така сега по темата щом си сигурна , че те обича пък и ти него отиди и говорете . Кажи му че си се почувствала много гадно , че много искаш да си с него да прекарвате времето си заедно. Питай го защо е направил така измислете някакъв начин хем да се виждате хем той да си е с приятелите без да те пренебрегва !
+1