Влез

View Full Version : Най-болезнена?

SuperBadSuperFresh
07-17-2009, 19:02
Коя любов е най-болезнена?Несподелената?За бранената?Изгубената? Аз имам опит само в несподелената и то беше одавна,не мога да определя дали е най-болезнена,но определено отнема много....

Hilary_
07-17-2009, 19:08
Изгубената любов е минало и няма за какво да се тъгува за нея ... няма да се върне!!! :? Забранена любов няма .. никой не може да ти забрани да обичаш някой ... :? Несподелената според мен най-много боли .. :?

bog4eto
07-17-2009, 19:28
Няма лесна любов :D

mimsssssss
07-17-2009, 19:42
никоя любов неможе да бъде забранена защото никой няма контрол над чуствата ти.несподелената за мен не е любов,защото любовта е чуство за двама.мисля че изгубената защото сигурно найстина боли да намериш човека с когото искаш да прекараш целия си живот и той да ти бъде отнет от смъртта

ItalianMafia
07-17-2009, 19:42
Загубената е най-болезнена.. Несподелената също боли, но от нея поне няма спомени, а само непреодолима мъка..

pretzel
07-17-2009, 20:02
ох несподелената разбира се.. от изгубената поне имаш някакви спомени и тн. а забранената е дори интересна :Д

Sladurchoo
07-17-2009, 20:05
Несподелената .. :(

AceXe
07-17-2009, 20:13
Изгубената любов е минало и няма за какво да се тъгува за нея ... няма да се върне!!! :? Забранена любов няма .. никой не може да ти забрани да обичаш някой ... :? Несподелената според мен най-много боли .. :?

Страхотно го каза. :)

bog4eto
07-17-2009, 20:59
Под "забранена" не се ли разбира да обичаш някой,той/тя теб също,но да не можете да бъдете заедно,защото (примерно) най-добрия/добрата ти фр е влюбена в него/нея.. Щото такъв варянт има.Иначе естествено,че никой не може да ти забрани да обичаш.. 8-)

sweetchef
07-17-2009, 21:07
Несподелената :(

vampirekiss
07-17-2009, 21:10
Ами от всички изброени много боли.От изгубената болка има,но има и хубави спомени,има надежди,та дори и умрели надежди,но все пак нещо има,което те крепи.Несподелената е просто убиваща.Убиващо е да занеш,че човека,за когото даваш всичко и правиш и невъзможното,не дава пет пари как си,дали страдаш,дали изобщо си жив.Ужасно е да ставаш всяка сутрин с мисълта,че другия не го е грижа за теб,всяка вечер да се чудиш къде е и да се питаш за коя ли си мечтае или още по-лошото-да знаеш коя е и вечно да се питаш с какво е повече от теб.От тази любов най-много боли.

evelinka1122
07-17-2009, 21:25
мисля че от всички боли...
несподелена... ти го обичаш, а той/ тя НЕ
забранената.... те се обичат, но всичко и всички са против тях...
изгубената... може пак да се обичат, но примерно тъпото разстояние да ги разделя и това я прави по изгубена от тях самите...
не мога да кажа от коя боли повече... не пожелавам никоя от трите!

FiRe_LaDy
07-17-2009, 21:37
изгубената... може пак да се обичат, но примерно тъпото разстояние да ги разделя и това я прави по изгубена от тях самите...

+ 1

YourPoison
07-17-2009, 21:44
не пожелавам на никой нито една от трите...но според мен най-много боли от несподелена ..

258
07-17-2009, 21:48
Ами от всички изброени много боли.От изгубената болка има,но има и хубави спомени,има надежди,та дори и умрели надежди,но все пак нещо има,което те крепи.Несподелената е просто убиваща.Убиващо е да занеш,че човека,за когото даваш всичко и правиш и невъзможното,не дава пет пари как си,дали страдаш,дали изобщо си жив.Ужасно е да ставаш всяка сутрин с мисълта,че другия не го е грижа за теб,всяка вечер да се чудиш къде е и да се питаш за коя ли си мечтае или още по-лошото-да знаеш коя е и вечно да се питаш с какво е повече от теб.От тази любов най-много боли.
Ще ме разплачеш .. :-#
И според мен несподелената е най-болезнена .. изгубената поне някога си я имал, а забранена според мен не съществува .. Но има още един вид любов а именно да обичаш някой и да не знаеш какви са неговите чувства .. :(

MaMkaMy
07-17-2009, 21:51
Аналната.. :-o
много точно казано !

brokeninside13
07-17-2009, 22:07

+111111!
Несподелената определено.

SuNsEt
07-17-2009, 22:09
Е много ясно,че несподелената.
Примерно,да виждаш човека,който обичаш,всеки ден и да знаеш,че той не би те обикнал.Толкова близо и същевременно толкова далеч.

vicito
07-18-2009, 06:54
Преди няколко години харесвах едно момче, ама той мене не...Пишех му, ала-бала (тоест досаждах му) ама беше ми много гадно...След това ходех с едно момче, ама бях на 13, та родителите ми не го харесваха (всъшност не го познаваха) и ми забраниха да съм с него, ама аз пак си ходех с него, ама се скарахме...И след това имах разочарование от едно много сладко по онова време за мен момче... Тоест изпитала съм и трите и според мен най-много боли от раздялата.

Dollystar
07-18-2009, 07:07
Несподелената много ясно! :-)

UnhappyGirL
07-18-2009, 07:52
Според мен е несподелената :?

Jumbie483
07-18-2009, 07:54

най-точно казано..

slun4ice_90
07-18-2009, 10:30
В този живот човек трябва да опита от всичко,за да си научи уроците. :)

allie
07-18-2009, 10:55
Несподелената .. :?

MadeOfWater
07-18-2009, 11:02
В този живот човек трябва да опита от всичко,за да си научи уроците. :) :-# :-# :-#

Co0kieGirl
07-18-2009, 11:54
+1

elle_123
07-18-2009, 12:16
Е много ясно,че несподелената.
Примерно,да виждаш човека,който обичаш,всеки ден и да знаеш,че той не би те обикнал.Толкова близо и същевременно толкова далеч.
Да,вярно е.. :(

gLypChenCee
07-18-2009, 12:26
Всички казват, че изгубената не е болезнена, защото е минала ..
Ами ако ти си направил нещо супер глупаво и за това си изгубил любовта си .. Ами ако недай си боже любовта ти го сполети нещо като тежка болест от която умира или е умрял .. Не мисля че ще боли по-малко от колкото тва че някъв пикльо не ти е обърнал внимание .. :)

sulley
07-19-2009, 15:32
Имах несподелена,имам и загубена. :cry:
Мен ме боли повече от изгубената,защото както казаха по-горе,остават спомени и отвратителните въпроси "Какво можеше да бъде,ако бяхте останали заедно?"

irr3plac3able
07-19-2009, 15:41
несподелената :cry:

FCB
07-19-2009, 15:57
Всяка е болезнена.Гадно е да обичаш някой а той теб не.Мен лично най - много ме боля от забранената.Обичахме се много,но се наложи да се разделим заради нашите.Но както и да е , всичко минава.Поне ми останаха много красиви спомени от моята забранена любов,която после се превърна в една изгубена любов ...

epss
07-19-2009, 16:42
никоя любов неможе да бъде забранена защото никой няма контрол над чуствата ти.несподелената за мен не е любов,защото любовта е чуство за двама.мисля че изгубената защото сигурно найстина боли да намериш човека с когото искаш да прекараш целия си живот и той да ти бъде отнет от смъртта
+10

Slave4You
07-19-2009, 18:11
Ми според мен забранената, т.е. когато обичаш някого и той те обича, но по няква причина не може да сте заедно.. аз така мисля:)

beb4yy
07-19-2009, 18:20
Изгубената хм боли всичко в нея спомените докосването усмивката всичко страдам заради този вид любов в момента споделената не съм имала но сигурно боли :o

Priceless
07-19-2009, 18:31
От любовта винаги боли .. във всичките и видове ... даже истинската и споделената любов понякога може да бъде адски болезнена.
Според мен .. от несподелената най-много боли от тук изброените. От личен опит го казвам. Ужасно е ... :?

babyto92
07-19-2009, 18:34
Определено несподелената и изгубената (разбира се само когато си обичал мн силно).Несподелената съм я ипитвала само веднъж :smt095