PDA

View Full Version : Детронирайте machoka от властта! Само тук, само сега!

Страници : 1 [2]

hardball
07-23-2009, 22:50
Вие чакате внуците ви ли да почнат да влизат във форума за да спрете да се бутате и да си "търсите правата" ли?

global
07-23-2009, 23:00
Глобале, повтарям ти като на олигофрен.... На колко години си ?
докажи, че не си олигофрен и не те притеснява възрастта ти и ми отговори
И на мен ми е любопитно. Аз не крия своята - 27г.
Аз съм на колкото дадеш.

Глобал отдавна е надраснал препоръчителната въздраст за форума.. :)
Ти си преминал далеч границата на мисленето на тийн - в нашият форум пише, че си с психоотклонения поради това, че си пуснал линкове на снимки с жестокости и насилие.

Вие чакате внуците ви ли да почнат да влизат във форума за да спрете да се бутате и да си "търсите правата" ли?
Би било добре за форума ако всички над 19 г. престанат да идват. А те даже цял раздел си направиха.

Nakadah
07-23-2009, 23:06
И на мен ми е любопитно. Аз не крия своята - 27г.
Аз съм на колкото дадеш.

Глобал отдавна е надраснал препоръчителната въздраст за форума.. :)
Ти си преминал далеч границата на мисленето на тийн - в нашият форум пише, че си с психоотклонения поради това, че си пуснал линкове на снимки с жестокости и насилие.

Би било добре за форума ако всички над 19 г. престанат да идват. А те даже цял раздел си направиха.
баце
земи си набии 2 шамара
и се успокой

InnchetO
07-23-2009, 23:09
глобалче на колко си бе пиле шарено ?Понеже той не отговори => около 27 :)

JackASS82
07-23-2009, 23:11

Ама разбира се. Всъщност си мечтая да видя първата регистрация на правнука ми. Да полеем с бира първия му БАН (загуба на форумната му девственост) и да се регнем пак и двамата. Ше му ударя едно спамерско рамо ако трябва :D (ако паркинсона не забавя твърде много форумните ми реакции)

На Глобал му давам 30-35години. Ерген. Уцелих ли?

global
07-23-2009, 23:28
А аз ти давам 60. Уцелих ли?

Nakadah
07-23-2009, 23:31

за пореден път ти казвам
отиди и си удари 2 шамара
се почувстваш по добре

JackASS82
07-23-2009, 23:45
Тц! На 27 съм без ебавка. Ако на 60 изглеждам така ше те черпа един ТИР с бира! Тоя с каската на аватара ми съм аз. Истинска снимка ми е това. И тебе съм те мяркал на някаква замацана снимка от GSM. Горе долу моя възраст си. И имаш твърде прогресивни идеи за 15 годишен. Като се замисля ДOИП ще реши проблема с купените гласове из основи. По тази причина никога няма да го приемат доброволно.

global
07-24-2009, 01:12
А, с GSM не съм се снимал, кой знае какво си видял.
Кажи сега нещо по темата - добре ли е новия форум?

Joc
07-24-2009, 02:53
сега искам пък снимка на глобала! да го видя какво представлява ДОИП-мена

TheBlackStranger
07-24-2009, 05:22
ИМА ЛИ КУЧКИИИИИИИИИИ, КУЧКИ ?!

БЛСФДГОДФГФДГФДГФДГФДГДФ

Pliok0019
07-24-2009, 08:22
На Глобал му давам 30-35години. Ерген. Уцелих ли?
Тц.

global
07-24-2009, 12:21
Аз не мога да проумея хората, които ще се регнат в онова подобие на форум, само и само за да пишат глупости на глобал, така му наливате вода в мелницата и задълбочавате психичните му проблеми...
А предпочиташ да наливаш вода в мелницата на мачока и да му пишеш глупости на него и да задълбочаваш неговите психични проблеми ли?

Тук е мястото да кажа, че тези писма не са писани за тийн аудитория, а до мениджмънта на сайта и това, че ги е пляснал тук, не означава, че са от нивото да бъдат коментирани от тийнове, които да правят подобни коментари, които са обидни и клеветнически, защото не отговарят на истината, а аз да съм принуден да им отговарям, за да не съм само аз потърпевшия.

Чудя се дали ако си извадя документ, че нямам психични проблеми, клеветниците ще бъдат баннати или те могат да бъдат баннати само въз основа на правилата.

Иначе във форума може да се пише и без регистрация, но е добре да си запазите името преди някой да ви го регистрира.

Valhala
07-24-2009, 12:44
Абе Мачке, (не е обида,просто ми е по-радващо 8-) ) ти сам си си виновен за олигофренщината,която излива Глобъл по твой адрес.Още в началото,когато той започна да излива ``компетентните`` си мнения във форума,срещу него се вдигна една маса от потребители,които се почувстваха да някаква степен обидени от същите мнения...И когато тия хора настояваха за БАН, нямаше последствия.През това време нашия човек продължаваше да хули всичко,което му изнася,като дори голяма част от мненията му бяха анти-национални,с което той продължаваше да ни обижда, и веднага давам конкретен пример - темата за народната музика, като от твоя страна отново нямаше адекватно противодействие.
В крайна сметка е нормално човек,който до един момент си е правил каквото иска, да вдигне такъв шум,когато правата му бъдат отнети.Не искам да излезе,че го защитавам,за мен той е идиот във всяко отношение, :lol: но все пак съзирам доза истина в това,което е написал.

global
07-24-2009, 13:00
И на какво основание мнението ми за народната музика трябва да бъде цензурирано според теб?

s3xy
07-24-2009, 13:10
леелее, до 11 страница стигнах, повече бисери на глобала НЕ мога да прочета .. целияя свят е срещу него, само той разбира нещата тц тц .. ;х баннали го, голяяяяяяяяяма работа, я се осъзнай малко, живота ти само в форуми и нереални мечти минава, осъзнай се и си наваксай! верно, мачока си се държи по негов си начин, ама иначе няма да е мачока, кфо като заключва теми и не дава обяснения (да, случвало ми се е) я се осъзнайте, кфото може прави и той за форума, я се поставете на негово място поне за малко! аз не виждам какво все още се занимаваш с глобала, вече 20 страници нищо конкретно не те пита, само едни и същи глупости говори пак и пак, я направо го банни пак и готово! тцтцтц направо се ядосвам .. после другите му били виновни .. ;х

global
07-24-2009, 13:13
s3xy, какво ще кажеш за новия форум?

s3xy
07-24-2009, 13:14
s3xy, какво ще кажеш за новия форум? ще кажа, че няма никой освен ЗипФейл регистриран ..

global
07-24-2009, 13:19
А, повече са, а и е пуснат още от преди ден. Ти няма ли да се регистрираш?

s3xy
07-24-2009, 13:21
А, повече са, а и е пуснат още от преди ден. Ти няма ли да се регистрираш? не се обиждай, но не .. и без това не ми остава време през годината за форуми, тоя си го обичам .. пък и влизам тук основно заради хората ..

global
07-24-2009, 14:21
global Спри се вече! Престани да пишеш в тази тема и да обсъждаш изобщо това! Моля те замълчи вече!
Защо ме обвиняваш мен - мен ако питаш, на тази тема мястото и изобщо не е тук и бих я изтрил цялата. Не съм я пуснал аз.

А, повече са, а и е пуснат още от преди ден. Ти няма ли да се регистрираш? не се обиждай, но не .. и без това не ми остава време през годината за форуми, тоя си го обичам .. пък и влизам тук основно заради хората ..
Да де, ама кофти админ. Може пък да заобичаш и другия. Да ти кажа, може да се пише и без регистрация, така че няма да ти се разсърдим ако пишеш.

babity
07-24-2009, 16:23
^К'во са пра'иш на няк'ва ощипана мома? Бил невинен не знам си какво си... Мачока си "върза коня" по възможно най - хитрия начин и ти продължаваш да го духаш. С постването на тези писма той демонстрира доверие на потребителите си, както и прозрачност относно случващото се по вина на олигофрени като теб. Пардон, ти си единствен по рода си. Форума ти е няк'ва пародия просто. И не, защото е зле мястото, от което си го копирал, а защото изобщо си го копирал понеже си се усетил абсолютно неспособен да измислиш нещо, начин да си оформиш разделите така, че да привлечеш тукашните потребители? Давам ти въпрос над който да помислиш, защото жал ми става чак. За какъв чеп един потребител, който вече си пише тук и няма проблеми с началството или потребителите ще реши да се изнесе оттук. Просто без да има причина усилието е излишно. Ти не предлагаш нищо по - ново или по - интересно, а средностатистическия потребител не страда много от "тиранията на Мачока". Ако осмисляше идеите си преди да се пънеш да ги правиш реалност щеше да си наясно, че са неизпълними в този им вид и нямаше да се излагаш толкова.

п.п. Недей ни разправяй за "ако си си бил извадил свидетелство, че си редовен"! Всички знаем, че няма лекар с всичкия си, който да ти го издаде! :razz:

YakUZa777
07-24-2009, 16:36
Не си видял в кофата какви теми пуска 8-) Добре, че там олигофренията преобладава и само го хранят.

global
07-24-2009, 18:39
Ти си един злобен олигофрен, който в идеалния вариант трябва да е баннат от всички форуми. Какво си е вързал, не виждаш ли, че го няма от два дни - най-вероятно е уволнен вече или му е забранен достъпа. Ако е искал прозрачност, да я е предоставил преди моите писма, в съответния подфорум. Това в момента е слабост - за да се направи на много велик, е пуснал писмата и занимава потребители, на които не им е работа да решават тези въпроси.

Относно форума - ако пък бях измислил нови текстове, щеше да кажеш, че са тъпи, ясно е, че каквото и да направя, ще кажеш, че е мноо зле. Аз писах вече в другия раздел защо форумът е същия:

1. Защото нямаше време
2. Защото така някои ще се издразнят
3. Защото ме мързеше
4. Защото вероятно еволюцията неслучайно е създала точно такива раздели и едва ли можем да преоткрием топлата вода, само, за да е нещо различно
5. Защото участниците са свикнали с тези раздели и ще им е по-лесно да се ориентират и ще знаят кое какво е, а не да се чудят
6. За да не може никой да каже, че форумът е тъп, защото, след като е същия като този, ще следва, че и този е тъп.

След като всички правят коли с по 4 колела, защо аз трябва да се опитвам да направя кола с 3 или 5, за да съм оригинален?

Да, може да се променят разделите и описанието към тях. Като имам време може и до там да стигна. Вие си дайте предложенията междувременно. Но важното е, че форумът е пуснат и не е лош.

Така, както в магазина има разнообразие и всеки път си взимаш различни неща, така е и с форумите. За какво усилие става дума - просто влизаш и пишеш (е, точно ти дали ще пишеш, ми е все едно).

Разбира се, че това за "свидетелството" са пълни клевети. Айде ходи да чистиш ла*ната на грозното си куче (викам и аз да ти отговоря в твоя стил).

babity
07-24-2009, 19:24
Виждаш ли, не ме разбра дори какво ти казваш. Самия казваш, че всеки форум трябва да е различен, независимо от насочеността или възраст/пол на потребителите, обаче си правиш копи/пейст на нашия форум и се мислиш за велик. Това, че уж те мързи няма да скрие непродуктивността ти. От месеци си злобееш зад мониторчето ако имаше действителен шанс сега нямаше да знаеш що е мързел. Никой не те кара да откриваш топлата вода. Можеш да си наименуваш разделите по - различно с няк'ви по - забавни имена, примерно... Що се отнася до мачока не бързай да ликуваш! Някои хора, за разлика от теб, имат социален живот, а освен него и ангажименти към себе си и останалите. Не вярвам да са му взети права или да се крие с подвита опашка. Ако наистина на ръководството не му беше през трибуквието за твоите жалби досега щяха да са го накарали да ти се извинява!

AceXe
07-24-2009, 19:46
...........................

Мачока просто го няма. Изобщо не е с преустановен достъп или уволнен, колкото и да бленуваш за това. Като един администратор на форум целящ да създаде общество, не можеш да наричаш никого "олигофрен". Факта, че го правиш говори за неопитност и неспособност да проявяваш малко дипломатичност. С нея се печели много, повярвай ми.

Колкото до форума - не си прав. Точно различното привлича хората. Ако правиш копие на друг форум, предлагаш на пазара нещо, което вече е факт. А това е крайно неефективен метод за популяризация на един проект. По тази логика ще създам сайт като днес.бг, защото така хората ще са свикнали да боравят с него и ще го посещават само него, само че това не може да се случи.

global
07-24-2009, 19:49
Къде съм казал, че трябва да е различен форума? Казах, че ако си в магазин можеш да си взимаш една и съща стока от различни производители. И то не, защото е различна, а просто за разнообразие.

Не аз, а ти злобееш от месеци. Аз си имам и друга работа и не съм имал време да измислям нови имена на разделите. Отделих време за функционалността и дизайна и др. такива, настройки и т.н. В момента пускам и други форуми, този го пуснах между другото. И все пак е ясно, че каквото и да направя, няма да ти хареса, така че какво да си давам зор?

...........................

Мачока просто го няма. Изобщо не е с преустановен достъп или уволнен, колкото и да бленуваш за това. Като един администратор на форум целящ да създаде общество, не можеш да наричаш никого "олигофрен". Факта, че го правиш говори за неопитност и неспособност да проявяваш малко дипломатичност. С нея се печели много, повярвай ми.

Колкото до форума - не си прав. Точно различното привлича хората. Ако правиш копие на друг форум, предлагаш на пазара нещо, което вече е факт. А това е крайно неефективен метод за популяризация на един проект. По тази логика ще създам сайт като днес.бг, защото така хората ще са свикнали да боравят с него и ще го посещават само него, само че това не може да се случи.
Пръв мачока цензурира домейна ми с думата ОЛИГОФРЕН. Той си позволява и други неща по адрес на потребителите. По-добре на него му дай този акъл. Тази първа ме нарече по този начин и аз много добре знам, че ако не я нарека олигофрен, ще изсипе още 10 пъти по толкова обиди и пак няма да дойде във форума. За теб "дипломатичност" означава може би да търпя обиди и да се унижавам. Тогава пък ще кажат, че съм ретард сигурно. За мен е печалба това да кажа истината и това, което мисля, а не да спечеля хора във форума си, за сметка на това да си мълча.
Като имам време ще сменя разделите и описанието, много ясно, не ми е в стила да копирам едно към едно, беше направено нарочно.

InnchetO
07-24-2009, 20:23
Глобале, мачока просто е по- ни кефи от тебе :-)

caseoftheex
07-24-2009, 20:25
Глобале, мачока просто е по- ни кефи от тебе :-)

Говори за себе си!

InnchetO
07-24-2009, 20:27
^Не съм само аз на това мнение и мисля, че сме повече, затова говоря в множествено число :-)

Ама какво правите двамата с Глобал в тоя тъп форум!? :shock: Яяяя бързо се спасявайте в СУПЕР–МЕГА–ГИГА ЯКИЯ форум на Глобал!

caseoftheex
07-24-2009, 20:28
^Не съм само аз на това мнение и мисля, че сме повече, затова говоря в множествено число :-)

Ама какво правите двамата с Глобал в тоя тъп форум!? :shock: Яяяя бързо се спасявайте в СУПЕР–МЕГА–ГИГА ЯКИЯ форум на Глобал!

Не ми давай акъл какво да правя.

InnchetO
07-24-2009, 20:57
Ейй верно ли бе :razz: кой го е казал тва? велик ум е ейййй :lol: :lol: :lol:

спрях да чета по-дългите мнения след 15та страница :D

InnchetO
07-24-2009, 21:14
Как не се сетих.. :D

*заклевам се мислех да напиша вместо "спрях да чета по-дългите мнения" - "спрях да чета мненията на глобал" :lol:

AceXe
07-24-2009, 21:26
Сам се издаваш, че ти пука от мнението на останалите. "Щели да те нарекат ретард...". Абе както искат да те наричат. Тебе грее ли те нещо? Мен защо не ме наричат ретард, въпреки че понякога се държа умишлено остро към някои, защото са не на място? Защото така си правя нещата и си меря всяка дума и знам ответната реакция предварително. Ти не го правиш. Каже ти някой, че си идиот и вече скачаш да псуваш. Това не значи дипломатичност. Не да се обясняваш като някоя драгалевска лелка, а с малко думи да казваш много неща. Най-интересното ми е защо не се съсредоточиш върху един форум и да го развиеш, а не да стартираш през ден форуми и накрая да се чудиш в кой да ходиш... Какъв смисъл намираш в това?

И между другото... Нещо спомена за дизайн на новия ти форум... Може ли да го видя? :)

caseoftheex, ако се опитваш да избиеш комплекса си за липса на внимание и търсене на сензацията в простотии, не е това начина. ;)

RetarD1024
07-24-2009, 21:39
Момчета, твърде навътре приемате нещата ми се струва. Отпуснете се малко и се забавлявайте. Малко ли проблеми има в реалния свят та сте подхванали толкова сериозно виртуалните :)

global
07-25-2009, 06:33
Сам се издаваш, че ти пука от мнението на останалите. "Щели да те нарекат ретард...". Абе както искат да те наричат. Тебе грее ли те нещо? Мен защо не ме наричат ретард, въпреки че понякога се държа умишлено остро към някои, защото са не на място? Защото така си правя нещата и си меря всяка дума и знам ответната реакция предварително. Ти не го правиш. Каже ти някой, че си идиот и вече скачаш да псуваш. Това не значи дипломатичност. Не да се обясняваш като някоя драгалевска лелка, а с малко думи да казваш много неща. Най-интересното ми е защо не се съсредоточиш върху един форум и да го развиеш, а не да стартираш през ден форуми и накрая да се чудиш в кой да ходиш... Какъв смисъл намираш в това?

И между другото... Нещо спомена за дизайн на новия ти форум... Може ли да го видя? :)

caseoftheex, ако се опитваш да избиеш комплекса си за липса на внимание и търсене на сензацията в простотии, не е това начина. ;)
Защото ти не си настроил целия форум срещу себе си с пускането на тема против чалгата и народната музика примерно или за смяна на знамето и името на страната. Ето, ти си ретард. Смотан ретард и селянин. Ще ти го повтарям във всеки пост щом не ти пука. Така добре ли е?
Аз имам форуми от години, но не виждам какво повече мога да направя за популяризирането им.
А новите, които пускам, са с друга тематика, всеки си е отделно.
Дизайна може да го видиш като влезеш във форума.

AceXe
07-25-2009, 07:53

Защото ти не си настроил целия форум срещу себе си с пускането на тема против чалгата и народната музика примерно или за смяна на знамето и името на страната. Ето, ти си ретард. Смотан ретард и селянин. Ще ти го повтарям във всеки пост щом не ти пука. Така добре ли е?
Аз имам форуми от години, но не виждам какво повече мога да направя за популяризирането им.
А новите, които пускам, са с друга тематика, всеки си е отделно.
Дизайна може да го видиш като влезеш във форума.

Наричай ме както искаш ;)
Какво повече ли?! Точно затова не се правят сто форума. Няма значение, че са на различни тематики. Хващаш един форум и го развиваш до дупка. Има хиляди начини да го популяризираш, само че няма да откривам Америка за тебе. Седни малко, помисли и ще ти светне.

Хаха... Дали не съм се сетил да вляза да видя дизайна?! Но понеже видях само сини линии, които вадят очите. защото са много и тънки на бял фон и накрая червен Arial надпис писан на Paint и затова реших, че дизайна не е готов още. Прави разлика между семплост, стил и липса на дизайн. Твоя форум се причислява към третото.

Колкото до това дали го взимам присърце... Не. Влизам във форума като няма какво да правя и понякога предпочитам да пиша тук, пред Секс раздела. :)

Joc
07-25-2009, 08:06
Говнарска работа... глобала е идиот, всички му се вързаха и всички станаха идиоти!

global
07-25-2009, 08:33
Ретард си. С какво този форум има по-добър дизайн? Иначе вярно е, че някое по-хубаво банерче няма да навреди, но изглежда аз нямам нужната програма или опит да правя добри банери. Но приемаме дарения под формата на банерчета, защото знам, че за някои е удоволствие да правят такива неща. Много по-смотан е твоя сайт. Някакво умряло зелено, недоорязан фавикон без прозрачен фон, скапано сиво и жълтокафяво, скучно и никого неинтересуващо съдържание, неясна тематика и цел на сайта, празен форум.

Има теми, които не могат да се съчетаят в един форум, а трябва да се пусне отделен форум по дадените теми. Аз имах тийн раздел в стария форум, но там има основно раздел за политика и някак си не върви двата да се съвместяват в един форум. Колкото до популяризирането, пробвал съм каквото мога, какво да направя като системата на google не оценява това, което трябва да оцени? Примерно беше линквана темата с филма за обама от замунда и над хиляда души отвориха въпросната тема и гледаха филма, но абсолютно никой не писа във форума. Явно хората нещо ги спира или просто са си малоумни. Тук аз се предавам. Виждам, че и ти не си успял в популяризирането на твоя сайт.

Тъп ретард!

YakUZa777
07-25-2009, 08:41
Ретард си. С какво този форум има по-добър дизайн? Иначе вярно е, че някое по-хубаво банерче няма да навреди, но изглежда аз нямам нужната програма или опит да правя добри банери. Но приемаме дарения под формата на банерчета, защото знам, че за някои е удоволствие да правят такива неща. Много по-смотан е твоя сайт. Някакво умряло зелено, недоорязан фавикон без прозрачен фон, скапано сиво и жълтокафяво, скучно и никого неинтересуващо съдържание, неясна тематика и цел на сайта, празен форум.

Има теми, които не могат да се съчетаят в един форум, а трябва да се пусне отделен форум по дадените теми. Аз имах тийн раздел в стария форум, но там има основно раздел за политика и някак си не върви двата да се съвместяват в един форум. Колкото до популяризирането, пробвал съм каквото мога, какво да направя като системата на google не оценява това, което трябва да оцени? Примерно беше линквана темата с филма за обама от замунда и над хиляда души отвориха въпросната тема и гледаха филма, но абсолютно никой не писа във форума. Явно хората нещо ги спира или просто са си малоумни. Тук аз се предавам. Виждам, че и ти не си успял в популяризирането на твоя сайт.

Тъп ретард!
EPIC FAIL :lol: :lol: Господи хора намерете си работа ...

AceXe
07-25-2009, 08:46

Тъп ретард!

:razz: :razz: :razz: :razz: Умееш да ме развеселяваш... Скоро ще разбереш в каква грешка си относно популяризацията. До някоя друга седмица ще схванеш в каква заблуда си. ;)

Ilikeliljon
07-25-2009, 09:02
Не знам, мен глобала нещо ме кефи :D :D :D Може с това как винаги е в опозиция и как винаги се защитава :lol: :lol: :lol: Друг е въпроса доколко са верни нещата, които говори, но тях няма да ги коментар. Бих казал Респект мен 8-) 8-) 8-) 8-) А също така и що наистина не вземете да седнете на една маса с Мачока, на по бира и картофи или бира и цаца и да се разберете по мъжки 8-) 8-) :grin: :grin: :grin:

global
07-25-2009, 09:15
^
него вече са го уволнили, защо ще сядам на една маса с него?

:razz: :razz: :razz: :razz: Умееш да ме развеселяваш... Скоро ще разбереш в каква грешка си относно популяризацията. До някоя друга седмица ще схванеш в каква заблуда си. ;)
Човеко, аз вече години наред се мъча да схвана, а ти искаш за няколко седмици. Всъщност не, че не разбирам - просто си имам мнение, което трябва да кажа.

Ilikeliljon
07-25-2009, 09:25
^

Откъде си толкова сигурен, че Мачока е уволнен, може ли да те попитам това??? :) :)

faststep
07-25-2009, 09:30
Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!
:smt011

global
07-25-2009, 09:33
Глобале ти си мега ама мега тъп.
Хората се опитват да ти кажат, че ' не ставаш ' но ти си яко във филма.
Като твоя форум е по-хубав, и всичко ПО, отивай в него и популизирай идеята за смяната на българското знаме и всичко що ти е в главата.
Вече сериозно се замислям да не си човек със психически отклонения стил Галин Калчев - Релефа. :shock:
Сега знам, че ще 'нахраниш'.
Давай :-)
Не го знам тоя. Ти един клип не можа да намериш, който го изтриха, а си тръгнал акъл да даваш.

Добре, аз "не ставам". Но форума?

^

Откъде си толкова сигурен, че Мачока е уволнен, може ли да те попитам това??? :) :)
Аз казвам!

caseoftheex
07-25-2009, 10:36
Васко пак като му тегли ножа преди нова година глобала пак ще ревне.
Искам да му видя лицето като му изпише това "вашият достъп до форума е забранен" :razz:

Аа.. не е вярно.

Пише:
"Вие сте изгонен от този форум!
Моля свържете се с администратор за повече информация!"

InnchetO
07-25-2009, 10:39
Абе, глобале, защо си си сменил линка? :lol: Или по точно си сложил да пише друго, а линка пак е към форума ти? :lol: ХАхахАХхАхахАХАа искаш някой да се излъже да кликне и да кажеш "оООоо аз вече имам 5 посещенияяя яд ли ви еее" :razz:

global
07-25-2009, 10:58
^ Ами, защото давам скайп ваучер. Побързай да си го спечелиш.

В една друга тема ти казах "Форума ти е толкова развит колкото и мозъка" ;)
http://iqtest.dk/

Аз тези съобщения, че съм баннат, ги получавам всеки ден - не казах ли, че няма форум, който да не ме е баннал освен моите собствени? Във форума на Атака трият наши регистрации всеки ден, това съобщение е нещо като "Здравей". То не ни притеснява, нормално си е.
Да не говорим, че част от прокситата, през които пиша тук, са баннати и постоянно ми излиза това съобщение, че съм изгонен от форума.

AceXe
07-25-2009, 11:46
Искам да му видя лицето като му изпише това "вашият достъп до форума е забранен" :razz:

Аа.. не е вярно.

Пише:

Ти от личен опит ли знаеш ?

caseoftheex
07-25-2009, 11:54

Аа.. не е вярно.

Пише:

Ти от личен опит ли знаеш ?

мхм
доста пъти съм го гледала тоя надпис

InloveAgain
07-25-2009, 12:22
и преди да се регна бая съм го зяпала този форум ..
и искам да кажа ,че каквото и да е направил мачока ,то е било за доброто на всички, и напълно заслужено за някои хора!!!!

ScionOfStorm
07-25-2009, 14:18
глобале, не ти ли писна да мрънкаш..?

skuck
07-25-2009, 15:46
абе хора... тва е само форум...

Force
07-25-2009, 16:57
абе хора... тва е само форум...точно ... прекалено се вживявате

mgxpower
07-25-2009, 19:36
global жалък си е бате много жалък 8)

djuki
07-25-2009, 19:56
^

Аз казвам!да ти си все виждащ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

UnaBletoLoVeU
07-25-2009, 21:40
абе хора... тва е само форум...точно ... прекалено се вживявате

Най-сетне някой, който мисли като мен.
Тъкмо започнах да се чудя дали аз не разбирам, че става нещо важно или в действителност е тъпа игра на още по-тъпо пишлеме, което има само един живот и то у форума.

БТВ, ДОИП е антизаконно, антиморално, антихуманно. Надявай се да постигнеш нещо :razz:

vivteen
07-25-2009, 21:45
ne me e qd za drygo ami machoka ot 2005 e v foruma stanal e administrator pomagal e mnogo na foruma i izvednaj global se poqvqva i za6toto my e kef po4va da hyli i go mahat

kirilicata mi se preeba

malone
07-25-2009, 22:06
Глобале за тия седем,осем месец за които пишеш в този форум,май не разбара,че няма как да станеш звезда и тук и че никой няма да търпи промиващи те ти мозъка мнения.Поведението и е двулично тичаш да се оплакваш като малко дете и всички са ти виновни,защото не ти се кланят и не ти казват колко си велик.Май нямаш достойнство щото ако имаш досега да си се омел 100 пъти и в тая тема да спамят лумпелите дето и е кеф да псуват и да се правят на по-велики от админите.

Disrespect
07-26-2009, 09:25
ае ей боклук мизерен, педераст жалък, за къв се мислиш ти бе
серем ти на живота, шибаняк, ега те тръшне чумата, мърша плиткоумна

за кво го пуснахте тука пак, само да сере през устата

бегай да умираш някъде, леке! на никой не си нужен, на никой не му пука за теб, дишаш ни въздуха! СМЪРТ!!

s3xy
07-26-2009, 10:22
глобале, само не разбрах
щом всеки ден от всички всевъзможни форуми освен твоите те банват, защо ти пука за този, в който май почти никой не те иска? Не че се заяждам, просто ми е изключително интересно

Joc
07-26-2009, 10:25
щото скоро ще удари 30така и разбира, че не се е изявил в тоя живот... а във форумите никой не го познава..

Valhala
07-26-2009, 16:44
И на какво основание мнението ми за народната музика трябва да бъде цензурирано според теб?

Еми съвсем простичко е - до някаква степен,искаме или не,като българи народната ни музика е свързана с нас,тя е част от нас. И аз лично се обиждам,когато някой,независимо кой, нарича най-добрите ни певици 'бабички,които само извиват' примерно.Не съм някакъв запален фен на народната музика ,но няма да тръгна на ляво и дясно да обиждам,най-малко от уважение към корените си. :x

global
07-26-2009, 19:59
глобале, само не разбрах
щом всеки ден от всички всевъзможни форуми освен твоите те банват, защо ти пука за този, в който май почти никой не те иска? Не че се заяждам, просто ми е изключително интересно
Не е заради личното ми участие във форума, яд ме е, че такъв като тоя гази потребителите по начина, по който го прави. Трябва да се отстрани самото явление и да се установи свобода на изказванията на мнения по всички форуми. Не може едни да могат да си говорят, каквото си искат, а други - не - затова страната е на това положение.

щото скоро ще удари 30така и разбира, че не се е изявил в тоя живот... а във форумите никой не го познава..
На базата на какво се изхвърляш с подобни твърдения? Аз пък казвам, че ти гониш 40те, после ходи доказвай, че нямаш сестра, както е вица.

Еми съвсем простичко е - до някаква степен,искаме или не,като българи народната ни музика е свързана с нас,тя е част от нас. И аз лично се обиждам,когато някой,независимо кой, нарича най-добрите ни певици 'бабички,които само извиват' примерно.Не съм някакъв запален фен на народната музика ,но няма да тръгна на ляво и дясно да обиждам,най-малко от уважение към корените си. :x
Това важи само за част от хората. Мога да ти кажа, че преди великото селско преселение в София такова нещо нямаше. Около мен, всичките ми познати, никой не слуша такова нещо. Като искат да не им викаме бабички, да не се обличат и държат като такива. А пък част от тях наистина са си бабички - по възраст, манталитет, обличане.
А тук като за някои поп-певици казваха, че са баби, не трябваше ли първо те да бъдат баннати?
И това, че според теб са добри певици, не значи, че е вярно.
И какво значи това "искаме или не" - ти искаш ли или не искаш? Защото аз нещо като не харесвам, не го искам - затова и доста хора вече не ползват селски кенефи, защото няма какво толкова да се гордеят с тях. Но не знам, може някои да ги смятат част от корените си, може и музей на селския кенеф да направят. Може би някои искат да си спомнят и турското робство, дало голям принос към развитието на тази музика.
Тук най-редовно се обиждат участници на лична основа без последствия, а това, за което говориш, не е лична обида. Освен това, в крайна сметка, ако не ги наричаме бабички, излиза, че няма основание за цензура.

machoka
07-26-2009, 20:54
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=266290

Циркът затваря, клоуните си тръгват.