View Full Version : Какво бихте направили за приятел
teenmenie
07-19-2009, 22:11
Колко далеч може да стигнете в името на приятелството ?
Какво бихте направили за приятел ?
За добър/ра приятел/ка бих направила абсолютно всичко стига да знам , че си заслужава и не ме използва :)
FuCkInBuBbLeGuM
07-19-2009, 22:16
Зависи до колко ми е приятел... за най - добър приятел - почти всичко, но ако знам че би направил/а същото и за мен.
TheGirlNextDoor
07-19-2009, 22:52
http://www.vbox7.com/play:97e0e1ea :)
Въпросът е много общ и абстрактен - както виждаш и отговорите до тук не са кой знае колко конкретни. Може би ще е по-лесно да се отговори ако изредиш 10-15 неща и ние да изберем кои от тях бихме направили и кои не :)
За най-добрата ми приятелка бих направила абсолютно всичко, независимо какво би ми коствало. Тя безброй пъти ми е доказвала, че гозаслужава на повече от 100%.
А за останалите си приятели.......зависи от това какв отрябва да направя.
chocolateMaggie
07-20-2009, 07:16
мм .. за приятел бих направила всичко по силите ми .. аа за най- добър приятел ии това, което не е по силите ми ;]
lipsvashh_mi
07-20-2009, 08:40
за приятелите си правя почти всичко..за най-дабрата ми приятелка й в огъня скачам :) :)
Complicated
07-20-2009, 08:41
Имам една единствена ИСТИНСКА приятелка и за нея бих направила всичко, дори ако трябва да убия човек. :smt059
А за другите приятели каквото мога. :)
teenmenie
07-20-2009, 08:53
И аз да драсна нещо :-D
Имам много малко истински приятели, но за тях си бих дала живота и те много пъти са го доказвали че го заслужават.
А за останалите ще направя каквото ми е по силите :).
Опитвам се да помагам на всички около себе си по някакъв начин, когато имат нужда.
Ако им е необходима помощ - аз съм насреща, макар че, признавам си, понякога наистина не ми е до проблемите на другите.
Разбира се, очаквам същото в замяна, но не винаги го получавам.
А за приятел... хм, имам една истинска приятелка, за която бих направила всичко, абсолютно всичко.
BaBsYyY_SeXyYy
07-20-2009, 09:38
Опитвам се да помагам на всички около себе си по някакъв начин, когато имат нужда.
Ако им е необходима помощ - аз съм насреща, макар че, признавам си, понякога наистина не ми е до проблемите на другите.
Разбира се, очаквам същото в замяна, но не винаги го получавам.
А за приятел... хм, имам една истинска приятелка, за която бих направила всичко, абсолютно всичко.
+1
rauwkost
07-20-2009, 09:39
+1 Точно там е проблема, че помагам на който мога и после (мъжки полов орган).. НИЩО не бих направила за "приятел" поне на този етап, просто защото когато вярваш прекалено на някой и влагаш зверските усилия всичко отива по дяволите! Вечно приятелство няма!
lenito_sf
07-20-2009, 09:59
За 7 мои приятелки бих направила абсолютно всичко... Казват ,че истински приятели не се намират лесно, но явно аз съм олучила правилният момент .. :smt007
kalashnik
07-20-2009, 10:06
Имам доста приятели, но само един ми е истински, другите се съмнявам, че ме използват. Та за този най-добър приятел и живота си ще си дам, а и той би направил същото за мен, сигурен съм защото го е доказвал много пъти.
ThePowerOfLove
07-20-2009, 11:01
Доста неща бих направила :)
djudjulinkaa
07-20-2009, 14:40
Вече нямам ИСТИНСКА приятелка.. за това вече за никой нищо не бих направила .. само за МЕН :grin: :D :D
DeadSilence
07-20-2009, 15:29
За приятел бих направилаа почти всничко, но зависи до колко е добър!
YouCantStopMe
07-20-2009, 15:45
И аз съм така.Опитвам се да оправя всички проблеми на другите,та чак понякога забравям за моите..в стремежа да помогна на някого.
Иначе за истински приятел бих направила всичко,което е по силите ми.
endless07
07-20-2009, 16:38
Ами абсолютно всичко бих направил,но тъи като в момента нямам истински приятели не ми се налага... :smt069
MartyParty
07-20-2009, 16:50
Абсолютно във всичко бих подкрепила приятел,стига да ме убеди,че постъпва по възможно най-правилния начин.
Благодат е да си ми приятел като се замисля-на всички помагам,обаче сама на себе си почти никога.А и вече станаха малко хората,от които знам ,че мога да получа качествен съвет.
deschinci
07-20-2009, 18:04
зависи от това колко ми е добра :-o
smiLexaga1n
07-20-2009, 18:28
за приятел не бих направила много, защото от личен опит знам, че не винаги заслужават това, което правя за тях... както каза някой по горе: получавам единствено "мъжки полов орган"...
за истински приятел бих направила много, но не знам вече дали имам такива приятели....
Много точно казано. От доста време не съм "мяркала" истински приятел, все си намирам някакви, които ме използват и после си патя. Но иначе за истински приятел бих направила много неща, но не всичко. :) А сега с моите "приятели" правя каквото ми е по силите, не се насилвам :D, защото не си заслужава.
deschi95
07-20-2009, 20:03
За най-добрата ми приятелка бих направила всичко..
nefchi_bs
07-20-2009, 22:11
Ми не знам...Зависи кого е,мястото,начина,времето,пр ичината..Но мисля че има само един човек заради когото бих и убила ...
TheDevilInMe
07-23-2009, 15:43
Аз помощ не отказвам, винаги се отзовавам на помощ на приятели и дори на познати, но понякога всичко ми писва и го пращам подяволите. Иначе за моята най - добра приятелка - абсолютно всичко, както и тя за мен, многократно съм се обедила в това. :)
MadeOfWater
07-23-2009, 16:34
Бих направила абсолютно всичко. :)
Имам доста приятели, но само един ми е истински, другите се съмнявам, че ме използват. Та за този най-добър приятел и живота си ще си дам, а и той би направил същото за мен, сигурен съм защото го е доказвал много пъти. Ти си знаеш, че и аз за теб всичко бих направил.
Ами много неща,но не и всичко.Тя ще ме разбере,защото ми е най-добрата приятелка.
Seducti0n
07-23-2009, 21:58
:) нещо не ме блазни идеята ей така с лека ръка да кажа, че съм готова на всичко, защото ще излъжа
Важно е човек наистина да бъде точен и надежден,
когато ситуацията го налага,
а не да се прави на голямата работа, пък като стане напечено да се покрие.
за приятел-зависи какво трябва да направя
а за най добър приятел-абсолютно всичко стига да знам че си заслужава
the_best_f
07-24-2009, 07:03
Има няколко човека, за които бих направила онова, което е по силите ми. Те са истинските приятели. Макар и малко, винаги можеш да разчиташ на тях, както и те на теб. :)
TheNewReligion
07-24-2009, 07:22
Ако някой ме помоли за помощ, бих се отзовала , стига това, което се изисква от мен, да не е много опасно и човекът, на когото помагам, да е сериозен.
Jumbie483
07-24-2009, 07:33
зависи какво ще се изисква от мен..
за приятели бих направила нещо, което е по силите ми..
а за най-добрата приятелка или приятел бих направила всичко, стига да им помогна с това..
Assshley
07-24-2009, 14:46
За истинските ми приятели бих направила дори и невъзможното . Бих дала всичко от себе си винаги.
За истинските ми приятели всичко правя и те гознаят и отвръщат със същото :grin:
Sladurchoo
07-26-2009, 12:16
зависи колко добър приятел .. зависи и от случея .. но все пак за мен приятелите означават много .. и бих направила много неща .. :-D
KeInEnAmE
08-09-2009, 16:00
Зависи до колко ми е приятел... за най - добър приятел - почти всичко, но ако знам че би направил/а същото и за мен.
и аз съм на същото мнение
sladur4etyYy
08-10-2009, 00:39
много неща, но трябва наистина да го чувствам приятел, иначе и пръста няма да си мръдна.