View Full Version : случвало ли ви се е???
maackata
07-19-2009, 22:25
Когато правя секс с едно момче след това виждам течност по бельото ми това е течноста, която се отделя по време на секс, но количеството е доста по-голямо и незнам защто?С бившия ми приател сашто имаше но по-малко с него го правехме с презартив, а сега сваршва наван, може ли това да е причината или.. дайте мнение?
Ilikeliljon
07-19-2009, 22:33
Абе мацке осъзнаваш ли колко ти е объркано обяснението. Говориш за сперма и питаш дали е нормално да имаш по бельото, ами ако е свършил там, нормално е да имаш :D :D Ако случайно имаш предвид предеякулационната течност, нормално е да има, ако е бил в досег с бельото ти. И в крайна сметка не става ясно какво имаш предвид :-o :-o
Vichko0o
07-19-2009, 22:36
Колкото повече си възбудена толкова повече секрет ще има на бельото ти .... Както каза колегата по-горе, ако е свършил в/у бельото ти ще има повече да, ако ли не то секрета е изцяло то възбудата ти ! Явно новия ти приятел те възбужда повече от стария ;) Заради това, че си ужасно неграмотна се чудех дали да ти отговоря но нали сме тука да си помагаме реших да ти драсна 2 реда. Постарай се да пишеш малко по грамотно ако обичаш ! Не е върпос дали искаш и "че това е интернет и ще си пишеш както си искаш", а е въпрос на лична етика и възпитание !
maackata
07-19-2009, 23:17
Това на бельото ми е предеякулационната течност.Вапроса ми е защо се овеличи количеството? дали е само от по-голяма вазбуда...или има и друго
Ilikeliljon
07-19-2009, 23:21
Това на бельото ми е предеякулационната течност.Вапроса ми е защо се овеличи количеството? дали е само от по-голяма вазбуда...или има и друго
Не мога да ти отговоря на този въпрос, но най-простата логикса говори, че има повече за прочистване по пикочните пътища :D :D :D И моля те обърни внимание на правописните си грешки: Увеличи, а не овеличи, Възбуда, а не вазбуда, въпрос, а не вапрос.
още тъпи теми :? :? :? какво да не се притесняваш че си бреммена ??
ItalianMafia
07-19-2009, 23:32
още тъпи теми :? :? :? какво да не се притесняваш че си бреммена ??
:shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Macallan
07-20-2009, 07:38
туй нещо се нарича мъзга и колкото си по възбудена се отделя повече. По принцип служи като смазка.
о боже мой до къде я докарахме :shock:
Предполагам че течността по белъото си е твоята и е там защото си възбудена .
SpOrTs_GiRl
07-20-2009, 07:53
Аз, лично, разбрах само, че предеякулационната течност тече от тебе! :D ..
Бре.. за какво са ни мъже? 8-)
Ей ама си неграмотна като некоя кифла...