Влез

View Full Version : детската любов

lazzza
07-20-2009, 01:39
Такаа . състоянието ми е отчайващо поради няколко причини една от които искам да споделя тук и да помоля за съвет . значии историята е следната преди около месец срещнах любовта ми от ранната възраст ( детската градина ) с която сме били заедно 6 години .. от бебета . както и да е ии той знае че съм аз аз знам че е той . сичко е ок обаче аз се влюбих в него .. той е единственото момче с което изпитвам някакво удоволствие .. а той не иска да е с мен иска само да спим и тва е .. а аз му обясних че искам връзка и че не мога така общо взето всичко си казах в очите .. той обаче ми каза че иска само секс от мен и това е .. а аз много искам да съм с него не мога така .. ако някой се сеща да каже какво е най-добре да направя ?! :-o :)

pam1
07-20-2009, 03:20
не му пускай забрави го с времето :)

Jumbie483
07-20-2009, 04:05
не му се връзвай
т.е. остави го и не го търси

hamacs563
07-20-2009, 05:30
не му се връзвай

;-)

AceXe
07-20-2009, 06:22
Това, че сте били заедно 6 години не значи, че сте формирали еднакъв мироглед. Той има други представи за хората и по друг начин разбира нещата. Освен това не го вини. Не обичам подлизурковците и мърльовците, които използват жените все едно са инструмент за удоволствие и нищо повече. Но в случая нещата са по-различни. Човек, с когото си приятел много години някакси не може да ти бъде любов. Може и да има изключения, но просто така са устроени хората. Възможно е той да изпитва същото и за него да е невъзможно да се влюби в теб, точно защото те познава прекалено добре. А когато познаваш някого твърде добре, спира да ти е толкова интересен и съответно не се влюбваш в него. Ти защо мислиш, че рано или късно любовта в двойките угасва? Точно защото опознавайки се губят взаимен интерес и започват да търсят други по-загадъчни хора, за които нищо не знаят. В това се крие тръпката на любовта. :)

Priceless
07-20-2009, 06:23
Това, че сте били заедно 6 години не значи, че сте формирали еднакъв мироглед. Той има други представи за хората и по друг начин разбира нещата. Освен това не го вини. Не обичам подлизурковците и мърльовците, които използват жените все едно са инструмент за удоволствие и нищо повече. Но в случая нещата са по-различни. Човек, с които си приятел много години някакси не може да ти бъде любов. Може и да има изключения, но просто така са устроени хората. Възможно е той да изпитва същото и за него да е невъзможно да се влюби в теб, точно защото те познава прекалено добре. А когато познаваш някого твърде добре, спира да ти е толкова интересен и съответно не се влюбваш в него. Ти защо мислиш, че рано или късно любовта в двойките угасва? Точно защото опознавайки се губят взаимен интерес и започват да търсят други по-загадъчни хора, за които нищо не знаят. В това се крие тръпката на любовта. :)

Боже .. ти си моя идол ! :shock: 8)

AceXe
07-20-2009, 06:34
Това, че сте били заедно 6 години не значи, че сте формирали еднакъв мироглед. Той има други представи за хората и по друг начин разбира нещата. Освен това не го вини. Не обичам подлизурковците и мърльовците, които използват жените все едно са инструмент за удоволствие и нищо повече. Но в случая нещата са по-различни. Човек, с които си приятел много години някакси не може да ти бъде любов. Може и да има изключения, но просто така са устроени хората. Възможно е той да изпитва същото и за него да е невъзможно да се влюби в теб, точно защото те познава прекалено добре. А когато познаваш някого твърде добре, спира да ти е толкова интересен и съответно не се влюбваш в него. Ти защо мислиш, че рано или късно любовта в двойките угасва? Точно защото опознавайки се губят взаимен интерес и започват да търсят други по-загадъчни хора, за които нищо не знаят. В това се крие тръпката на любовта. :)

Е благодаря за честта :)

curka87
07-20-2009, 06:42
не му се връзвай

Подкрепям с двете ръце.

anSsito
07-20-2009, 08:59
Съгласна съм с горните мнения - по-добре не му се връзвай и не го търси. Няма смисъл да си изиграна и после да страдаш още повече.

Hilary_
07-20-2009, 09:06
Да го зарежеш ??? :shock: :shock: За какво ти е такова момче ... :?

Emoooo0
07-20-2009, 09:43
ne my se vrazvai
i s te4enie na vremeto 6te go zabravi6

lazzza
07-20-2009, 09:43
да де ама .. постоянно ми е в главата .. :-o

SuNsEt
07-20-2009, 09:50
^^Спокойно...все ще се намери някой,който да го замести. :) Просто е въпрос на време.

RaZzer
07-20-2009, 09:56
В никакъв случай не му пускай... Спри да го търсиш и да му обръщаш внимание и в крайна сметка или ще го забравиш, или той ще се осъзнае и ще те потърси за нещо повече от секс! :)

Sladurchoo
07-20-2009, 10:21
даа и аз мисля, че трябва да го оставиш .. поне засега .. а ако се осъзнае и те потърси за нещо различно от секс .. тогава може и да се случи нещо между вас .. :) :)

DJEB
07-20-2009, 11:16
Това, че сте били заедно 6 години не значи, че сте формирали еднакъв мироглед. Той има други представи за хората и по друг начин разбира нещата. Освен това не го вини. Не обичам подлизурковците и мърльовците, които използват жените все едно са инструмент за удоволствие и нищо повече. Но в случая нещата са по-различни. Човек, с когото си приятел много години някакси не може да ти бъде любов. Може и да има изключения, но просто така са устроени хората. Възможно е той да изпитва същото и за него да е невъзможно да се влюби в теб, точно защото те познава прекалено добре. А когато познаваш някого твърде добре, спира да ти е толкова интересен и съответно не се влюбваш в него. Ти защо мислиш, че рано или късно любовта в двойките угасва? Точно защото опознавайки се губят взаимен интерес и започват да търсят други по-загадъчни хора, за които нищо не знаят. В това се крие тръпката на любовта. :)
вземи прочети 'Тавански спомен' :)(става въпрос за последните ти 4 реда )

GossipGirl89
07-20-2009, 11:26
Като цяло съм съгласна с мнението на AceXe. Наистина, когато опознаеш някого до такава степен, че знаеш във всеки един момент какво ще направи и какво ще каже, той спира да пробужда интереса ти. Не знам, ти си решаваш какво да направиш, но според мен не си заслужава само за единия секс...

bog4eto
07-20-2009, 11:30
Щом е казал секс-значи секс иска.Не връзка.Най-добре не си губи времето,освен ако и ти не искаш само секс.Ама не очаквай нищо повече ;)

MoHuTo
07-20-2009, 11:46
Той ти е казал директно какво иска от теб, по думите ти съдя, че ти не искаш същото, тогава не разбирам защо се колебаеш как да постъпиш. Остави го и не се занимавай повече, както виждаш той не може или не иска да ти даде това, което искаш.

mOBSCENE
07-20-2009, 18:54
да де ама .. постоянно ми е в главата .. :-o

тва ,че ти е постоянно в главата не значи ,че трябва да правиш секс с него!
какво глупаво разсъждение..
и като му пуснеш кво?Кво ще стане?

Глупаво.

BlackRose93
07-20-2009, 19:01
той или е бройкаджия или го прави защото си мисли че след това ще го оставиш че повече няма да го търсиш

LetMeBeYourFantasy
07-20-2009, 19:03

Е благодаря за честта :)

Боже вие сте идиоти...

А иначе по темата накарай го да те желае още повече, да си мисли за теб... пък в краен случай може и да спиш с него... сиг няма да ти хареса и ще го забравиш, а на него може да му хареса и да иска още.. няма такова нещо като да я познава прекалено добре, ако те познава и мислиш че може да си му писнала.. накарай го да те види под друга светлина :) Успех... само не се впрягай

allie
07-20-2009, 19:07
ne my se vrazvai
i s te4enie na vremeto 6te go zabravi6

Товаа време ще и се стории вечностт .. :?