View Full Version : Насочено към момчетата и момичетата :) !!!
crazyall
07-20-2009, 12:57
Какво момиче искате?! 8) (стил на обличане, прическа :-D , характер.......) А момичетата да пишат те какви момчета искат?! Моля пишете с подробности :-o Благодаря предварително?! :)
AgentSchtuz
07-20-2009, 13:01
Какво момиче ли искам? Искам момиче, което да уважава себе си, родителите си, съответно и мен. Стила на обличане не е от никакво значение поне за мен. Прическата може да е всякаква освен такава, която да закрива едното око(емо стил)... А относно характера-не обичам лиглите, а леко сериозните момичета, да има чувство за хумор и да обича да се забавлява без да се хвали как се е напила, как се е ебала с колко и така нататак. 8)
crazyall
07-20-2009, 13:02
Какво момиче ли искам? Искам момиче, което да уважава себе си, родителите си, съответно и мен. Стила на обличане не е от никакво значение поне за мен. Прическата може да е всякаква освен такава, която да закрива едното око(емо стил)... А относно характера-не обичам лиглите, а леко сериозните момичета, да има чувство за хумор и да обича да се забавлява без да се хвали как се е напила, как се е ебала с колко и така нататак. 8)
Благодаря :-)
therichbitch
07-20-2009, 13:15
хмм да ме харесва заради това, което съм, а не заради това как се обличам например и колко ми е къса полата, да ме уважава и винаги да може да прецени защо се държа по еди -какъв си начин,т.е. да ме разбира, иначе за вид- да е със сини очи :D
Extremescream
07-20-2009, 13:16
Ъм,нали знаеш,че това,че едно момче харесва такива момичета не значи,че всички харесват такива.Но сега по темата:
Харесвам нормални момчета,коите не прекарват цялото си време във фитнеса,четат книги и просто се забавляват.За стил:никакви чалгари,фешъни,емота и всякакви изгъзици.Би било хубаво и да лсушаме еднаква музика,или поне подобна.
Но най-важното е да ме обича и да ме приема такава каквато съм-с всички недостатъци
crazyall
07-20-2009, 13:20
Ъм,нали знаеш,че това,че едно момче харесва такива момичета не значи,че всички харесват такива.Но сега по темата:
Харесвам нормални момчета,коите не прекарват цялото си време във фитнеса,четат книги и просто се забавляват.За стил:никакви чалгари,фешъни,емота и всякакви изгъзици.Би било хубаво и да лсушаме еднаква музика,или поне подобна.
Но най-важното е да ме обича и да ме приема такава каквато съм-с всички недостатъци
Да знам 8) Благодаря за отговора :)
мм и аз съм така
crazyall
07-20-2009, 13:22
хмм да ме харесва заради това, което съм, а не заради това как се обличам например и колко ми е къса полата, да ме уважава и винаги да може да прецени защо се държа по еди -какъв си начин,т.е. да ме разбира, иначе за вид- да е със сини очи :D
:lol: добре ще е със сини очи :lol: Благодаря :)
crazyall
07-20-2009, 13:22
мм и аз съм така
:) :) :)
Какво момиче искате?! 8) (стил на обличане, прическа :-D , характер.......) А момичетата да пишат те какви момчета искат?! Моля пишете с подробности :-o Благодаря предварително?! :)
Нали е отправено към момчетата бе?!Малеее и ти не знаеш кво искаш! :D :D :D
AgentSchtuz
07-20-2009, 13:31
Но най-важното е да ме обича и да ме приема такава каквато съм-с всички недостатъциЩом не слушаш чалга, не си фешънка, и емовска музика не слушаш, тогава коя е твоята музика.
Едно въпросче от мен. :-D
golqmumnik
07-20-2009, 13:33
Да може да си говорим на всякакви теми,да е поне 170 см и да не е дебела,да изглежда симпатична и естествена.Да не е извратена и перверзна,да ми прави масаж на гърба,да не пуши.Горе-долу това.
crazyall
07-20-2009, 13:35
Да може да си говорим на всякакви теми,да е поне 170 см и да не е дебела,да изглежда симпатична и естествена.Да не е извратена и перверзна,да ми прави масаж на гърба,да не пуши.Горе-долу това.
=D> ;-) :)
Extremescream
07-20-2009, 13:36
Но най-важното е да ме обича и да ме приема такава каквато съм-с всички недостатъциЩом не слушаш чалга, не си фешънка, и емовска музика не слушаш, тогава коя е твоята музика.
Ми чалгата,емо бозите и техното не са единствените музикални стилове.Слушам поп (от стария-Мадона,Майкъл Джексън) и рок и метъл
crazyall
07-20-2009, 13:37
Ами предполага се че и момиче може да попадне на темата ?! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
crazyall
07-20-2009, 13:39
Ми чалгата,емо бозите и техното не са единствените музикални стилове.Слушам поп (от стария-Мадона,Майкъл Джексън) и рок и метъл
:-({|=
AgentSchtuz
07-20-2009, 13:39
Ми чалгата,емо бозите и техното не са единствените музикални стилове.Слушам поп (от стария-Мадона,Майкъл Джексън) и рок и метълПрава си, че не са само това стиловете музика, но малко рядко се среща някое момиче да слуша метъл или рок. Аз по принцип съм си заклет рокаджия и си слушам само такава музика, но най-често метъл. :-P
crazyall
07-20-2009, 13:41
Ми чалгата,емо бозите и техното не са единствените музикални стилове.Слушам поп (от стария-Мадона,Майкъл Джексън) и рок и метълПрава си, че не са само това стиловете музика, но малко рядко се среща някое момиче да слуша метъл или рок. Аз по принцип съм си заклет рокаджия и си слушам само такава музика, но най-често метъл. :-P
:grin: :grin: :grin: :smt006
Extremescream
07-20-2009, 13:44
Наздраве по този повод :smt006
AgentSchtuz
07-20-2009, 13:46
:smt006 :smt006
crazyall
07-20-2009, 13:51
:smt006 :smt006
точно така :smt002
SpOrTs_GiRl
07-20-2009, 13:54
Човек не си избира в кой да се влюби, доста хора не очакват да обикнат точно този човек, нооооо съдба...
Та какъв искам .. о.О .. Аз какъвто искам - го имам в момента. (Пу да не му уруки..) Желателно е да ме уважава като човек, а не като гадже или там както му викате.. Хм.. да имаме общи интереси и взимно доверие. Много важно за мен да ми бъде приятел, да мога да споделя с него, а не просто да излизаме и да се мляскаме.. *грубо казано* .. А любов.. не мога да изисквам от никой. (Да, разбира се, че искам да ме обича, но да не би аз да решавам това?)
П.П. Без чувство за хумор няма да го взема! 8-) Аа и да знае как се работи с кафе-машина! :D
crazyall
07-20-2009, 14:01
Човек не си избира в кой да се влюби, доста хора не очакват да обикнат точно този човек, нооооо съдба...
Та какъв искам .. о.О .. Аз какъвто искам - го имам в момента. (Пу да не му уруки..) Желателно е да ме уважава като човек, а не като гадже или там както му викате.. Хм.. да имаме общи интереси и взимно доверие. Много важно за мен да ми бъде приятел, да мога да споделя с него, а не просто да излизаме и да се мляскаме.. *грубо казано* .. А любов.. не мога да изисквам от никой. (Да, разбира се, че искам да ме обича, но да не би аз да решавам това?)
П.П. Без чувство за хумор няма да го взема! 8-) Аа и да знае как се работи с кафе-машина! :D
:lol:
Ами предполага се че и момиче може да попадне на темата ?! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ами то е ясно,че ЩЕ попаднаТ много момичета...ама загавието ти не е коректно зададено. :) Тъпа работа...
По темата:Искам момче,което да ме разбира и да е чаровно.Да мога да му се доверя и да знам,че и той иска да ми споделя,не само аз на него.
crazyall
07-20-2009, 14:30
Ами то е ясно,че ЩЕ попаднаТ много момичета...ама загавието ти не е коректно зададено. :) Тъпа работа...
По темата:Искам момче,което да ме разбира и да е чаровно.Да мога да му се доверя и да знам,че и той иска да ми споделя,не само аз на него.
И все пак благодаря за отговора!
искам някаква дето си заслужава
Jumbie483
07-20-2009, 14:49
да не е много по-нисък от мен..
най-добре да е по-висок или колкото мен.. :D
другото почти няма значение.. ако съдим само по външен вид
Sladurchoo
07-20-2009, 14:57
мм искам момче, с което да мога да споделя всичко и да знам, че ще ме подкрепи .. да го познавам много добре и да знам, че мога да му вярвам .. да знам, че винаги когато му се обадя и ми се е случило нещо .. ще поговорим и дори ще излезем .. но най-вече .. момче, което да ме обича .. не само да го казва, но и да го показва .. външният вид не е много от значение .. но все пак .. да не е някво зле ..
изискванията не са малко .. но аз не държа да го срещна на момента .. все пак не искам да тръгвам с първия, който видя .. и да скъсаме след 2 дни .. :-D :-D
therichbitch
07-20-2009, 15:17
ми да, не виждам кое ти е смешно при положение,че ти питаш и разпитваш за облекло и тем подобни,а ако трябва да сме честни, никой няма точно определени критерии за това,което търси,винаги може някой да те изненада, било то положително,било отрицателно, тъй че темата е малко безсмислена погледната от този ъгъл на разсъждение, а ти защо питаш ми е интересно
1. искаш да видиш какви момичета харесват момчетата и обратно- едва ли, защото както по-нагоре някой каза,че това,че едно момче харесва еди-каква си, не значи,че другите също
2. правиш си тефтерче със статистика какво се харесва на момчетата/момичетата в днешно време-неее, не мисля
3. скучно ти е и реши да пунеш тема-май ,май, това ще да е
djudjulinkaa
07-20-2009, 15:29
Обикновено обличане.. нито нещо семпло, нито пък нещо супер атрактивно.. Като характер да не е лигаве, нито пък да е супер сериозен.. Да знае кога какво да говори.. Прическа.. както му отива :D Да ме приема такава каквато съм, да ме уважава, да знае как да се държи с мен и т.н. :D НО такова момче все още не познавам 8)
ItalianMafia
07-20-2009, 16:16
За външен вид няма определен тип момче което да харесвам.. Естествено, че всяка жена харесва някой хубав мъжага, но всяко момче има своя чар.. Бих казала, че си падам по естествени момчета, не някви супер превзети, гелове, прически ала бала.. Не знам, всеки човек има своята красота.. Това не е най-важното.. По скоро бих се влюбила в характера и държанието на едно момче, а не във външния му вид.. Когато се влюбиш този човек, красив или не за теб е единствения.. което по свой начин го прави красив.. в твойте очи...
Аз искам човек който да ми прави комплименти, да знам, че си за него съм красива и единствена, независимо дали съм.. Искам някой който да ме целуне по челото, за да ми покаже света когато съм в затруднение, който държи ръката ми пред приятелите си.. Някой който от време навреме да мии напомня колко много държи на мен и знае какъв щастливец е, че ме има, че сме заедно.. Някой който без срам ще казва пред приятелите си *Тя е единствена* .. Някой който наистина да ме цени.. независимо каква съм да ме обича заради това което съм.. Така както и аз мога да го обичам ..
:smt002 ACDC :smt002 :smt066
На първо място искам да бъда с момче което ме обича, а не да ми кръшка през цялото време докато ходим. Искам да ме уважава и да не ме лъже. Да е романтичен и пълен с изненади, също и забаван. За външния вид не разбирам какво всички казвате че няма значение... все едно сте готови да излезнете с някоя пъпчасала лояна топка с мазна коса. Естествено е че и външния вид има значение. Моето момче за предпочитане е да бие лека на великобританец но да няма руса коса и тялото му да бъде леко мускулесто. :grin:
Искам да държи на мен ... да прави всичко, за да съм щастлива ... да имаме общи теми на разговор, да не ни е скучно заедно .. да се забавляваме когато сме заедно ... да е мил, чаровен, притеснителен дори и малко .. :oops: .. да мисли като говори .. да прави компромиси .. да оценява малките неща в живота .. да е романтичен, с чувство за хумор ... да не е претенция нито да се влияе от чуждото мнение ... иии ако ме обича ще е най-добре! :-D :-)
А за външен вид .. да не е клечка .. ии да има поне малко усет как да се облича ... да не е кифла с очила тип щори ... :razz: :razz: и да не е с дълга коса и брада .. :?
crazyall
07-20-2009, 17:55
ми да, не виждам кое ти е смешно при положение,че ти питаш и разпитваш за облекло и тем подобни,а ако трябва да сме честни, никой няма точно определени критерии за това,което търси,винаги може някой да те изненада, било то положително,било отрицателно, тъй че темата е малко безсмислена погледната от този ъгъл на разсъждение, а ти защо питаш ми е интересно
1. искаш да видиш какви момичета харесват момчетата и обратно- едва ли, защото както по-нагоре някой каза,че това,че едно момче харесва еди-каква си, не значи,че другите също
2. правиш си тефтерче със статистика какво се харесва на момчетата/момичетата в днешно време-неее, не мисля
нищо лично не исках да изразя с :lol: Много извинявай :(
crazyall
07-20-2009, 17:58
За външен вид няма определен тип момче което да харесвам.. Естествено, че всяка жена харесва някой хубав мъжага, но всяко момче има своя чар.. Бих казала, че си падам по естествени момчета, не някви супер превзети, гелове, прически ала бала.. Не знам, всеки човек има своята красота.. Това не е най-важното.. По скоро бих се влюбила в характера и държанието на едно момче, а не във външния му вид.. Когато се влюбиш този човек, красив или не за теб е единствения.. което по свой начин го прави красив.. в твойте очи...
Аз искам човек който да ми прави комплименти, да знам, че си за него съм красива и единствена, независимо дали съм.. Искам някой който да ме целуне по челото, за да ми покаже света когато съм в затруднение, който държи ръката ми пред приятелите си.. Някой който от време навреме да мии напомня колко много държи на мен и знае какъв щастливец е, че ме има, че сме заедно.. Някой който без срам ще казва пред приятелите си *Тя е единствена* .. Някой който наистина да ме цени.. независимо каква съм да ме обича заради това което съм.. Така както и аз мога да го обичам ..
Много точно написано :)
therichbitch
07-20-2009, 18:27
нищо лично не исках да изразя с :lol: Много извинявай :(
np :)
babyto92
07-20-2009, 18:51
Момчето за мен трябва да е мил,готин,забавен.Трябва да знае какво обичам и какво мразя.Да слуша почти всякаква музика(точно като мен :) ) Колкото до външния вид - трябва да е поне малко красив.Рус със сини очи и матов би бил прекрасен :D но да не издребнявам.Да НЕ е някъв с един тон гел по косата и да се държи естествено (ДАЛЕ СЪЩЕСТВУВА ТАКЪВ 8-)
crazyall
07-20-2009, 18:53
Момчето за мен трябва да е мил,готин,забавен.Трябва да знае какво обичам и какво мразя.Да слуша почти всякаква музика(точно като мен :) ) Колкото до външния вид - трябва да е поне малко красив.Рус със сини очи и матов би бил прекрасен :D но да не издребнявам.Да НЕ е някъв с един тон гел по косата и да се държи естествено (ДАЛЕ СЪЩЕСТВУВА ТАКЪВ 8-)Мисля че съществува :grin: Да се надяваме да има много такива :P :-D
moneycomeme
07-20-2009, 19:33
Първо да бъде човек,после да бъде мъж!(струва ми се комично да обсъждам точно определен стил на обличане или прически,всеки е индивидуален и всеки има право да изглежда като идиот или капризник!)
Priceless
07-20-2009, 19:40
Него .. искам Него .. с главно Н ! Искам пъъък ! :x 8-)
MOM4E-ME4TA :-D :razz:
lipsvashh_mi
07-20-2009, 19:45
искам сериозно момче,което да знае какво иска и как да го постигне...Това е най-важното..Искам да има чувство за хумор,богатата обща култура е плюс...
за външния вид-да е по-висок от мен,и да е със сини или зелени очи...просто светлите очи са ми слабост :oops: :oops: :oops:
golqmumnik
07-20-2009, 20:08
Искам да държи на мен ... да прави всичко, за да съм щастлива ... да имаме общи теми на разговор, да не ни е скучно заедно .. да се забавляваме когато сме заедно ... да е мил, чаровен, притеснителен дори и малко .. :oops: .. да мисли като говори .. да прави компромиси .. да оценява малките неща в живота .. да е романтичен, с чувство за хумор ... да не е претенция нито да се влияе от чуждото мнение ... иии ако ме обича ще е най-добре! :-D :-)
А за външен вид .. да не е клечка .. ии да има поне малко усет как да се облича ... да не е кифла с очила тип щори ... :razz: :razz: и да не е с дълга коса и брада .. :?
Само на това не отговарям,отпадам ли от списъка? :oops: :neutral:
а къде е темата за безполовите ?
XTREMEFREERIDE
07-21-2009, 07:01
Нали се сещате сега, че обвързаните ще пишат за половинката си, а влюбените за онзи/онази в който/която са влюбени?!
По принцип аз нямам критерии какво точно трябва да бъде момчето до мен. По скоро мога да кажа какво НЕ трябва да бъде.
Не трябва да е лигльо. Определено не трябва да е мамино синче. Нито страхливец, за да мога да се чувствам защитена. Не трябва да е инат. Не трябва да е интригант или лъжец. НИТО ЖЕНКАР!!! Плийбойчета, фешъни, емоФци и всякакви разновидности на кифли в мъжки род не ги приемам. Да не пуши, да не пие много, да не се гаври с мен, да не се държи подмолно и арогантно.
Това е общо взето.
А, да, мразя момчета с по къса от 6-7 см. коса. :smt078 Не, че нещо, просто не са ми симпатични такива ошмукани. :smt102
fifinkathefreak
07-21-2009, 09:30
Всеки човек е индивидуален.Това клише сте го чували милиони пъти,но е вярно.
Аз с ръка на сърце мога да кажа,че не гледам външния вид толкова.Важна е личността и нейното поведение.За толкова години живот всеки е успял по някакъв начин да си изгради някакъв начин на обличане,прическа и т.н.,които по някакъв начин да му отиват и да отговарят на вътрешния му свят и представите му кое е естетически красиво.
Не знам дали знаете,в момента говоря за момчета и може би при тях е малко по-трудно,но..какво пък.
Тук не съм споменала фешъните и другите подобни,защото самият техен начин на обличане ,прическа.. показват и начинът им на поведение.Който коренно се различава от моят и няма допирни точки.
И след всичките издрънкани глупости искам да кажа едно - за да потръгне нещо в една връзка - приятелска,любовна - то двамата души трябва да се опознаят.А за да се закрепи тази връзка трябва да имат сходен начин на мислене и ценностна система .Така,когато правят общи по вид грешки ще могат да си прощават.
Другото е вятър работа и първично привличане.Което нещо при мен не се котира.
За външния вид не ми пука особено,защото ако успее да ме накара да се влюбя в него,това как изглежда,мисля че само ще ме радва или нещо от сорта. :lol:
Искам момче,което знае какво иска,има самочувствие и е сигурен в себе си.Човек,на когото може да се разчита,да е добър приятел ии да е забавен.
мм и аз съм така
и при мен така ... и да добавя не бих отказал да е малко срамежлива .. :oops:
Take_That
07-21-2009, 16:40
Искам момче, което да е умно и чаровно, но външния вид за мен няма кой знае какво знчение. Предимно държа на това да ме уважава и да ме харесва такава, каквато съм :) Да е забавно и да знам, че мога да разчитам на него :)
portokal4eto
07-21-2009, 19:07
моята представа за момче е ...попринцип преди не харесвах русите сьс сини очички ама сега май са ми слабост :D ..таа предпочитам го с хубаво телце..да има големи (ама не прекалено) рамена и малко дупе 8) ..да се дьржи надуто кьм другите но не и кьм мен разбира се..да му пука за мен..да ме обича и цени..опс май описах бившето си гадже но няма значение това ми е представата на мен :P :P
portokal4eto
07-21-2009, 19:09
забравих да спомена и да се облича хубавко ..това е от голямо значение да не е някьф льохман :lol:
guinessgirl
07-21-2009, 23:27
ахах.. сега ако напиша какво искам,утре ще го срещна,и ще се окаже,че всъщност не искам това..
след това ще напиша друг тип,ще срещна него,и пак ще се окаже,че не ми е нужно това..
не знам какво искам..и е гадно.. и не знам дали защото съм малка не мога да се влюбя,или просто съм пълната сухарка..
Най-голямо значение има лицето .. поне за мен де и до някаде тялото ... все пак да е и слабичка но не някоя клечка която ще се счупи .. но за мен най-важно е характера .. да е добра мила и да харесва романтиката като мен :P :P :P
thespark
08-20-2009, 01:06
искам момиче да моа дражи на бой и на пиание :razz:
MaLkaTa_LaDy
08-20-2009, 07:55
И аз това щях да питам :D
А такава тема има вече. Т.е. те са две различни теми - едната за момичетата и едната за момчетата. [и малко ме съмнява да са само по една] Но все пак:
Харесвам най-вече спортисти, с чувство за хумор, които знаят какво искат, умни. [не тъпи xD] Трябва да са със здрави нерви, ама много здрави. Да знаят къде е границата и да я спазват, за каквото и да е било и да знаят как да се забавляват. Да не са бройкаджии, свалячи, адидасъри [в бургас това е свещенна марка], мускулести надувковци и т.н. Общо взето трябва да се забавлявам с момчето, да мога да говоря на много теми с него, да ме разбира и да има някой друг приоритет пред мен... :D
Еми нормално момиче, да е естествена и да бъде себе си в всякакви ситуаций. Да мога да си приказвам за всичко с нея, да не се държи надуто, когато сме с други хора и да има малко мозък в главата.За стил нямам претенций, ама да не е няква пънкарка дето ми са разкарва изсухлена и по пътя да пие бира..щото и такива ги има! :-D И най-важното да ме обича и да разчита на мен :)
Искам момче,което може да ме подкрепи в повечето ситуаций да е опорната ми стеная с една дума.Да го интересува за мен,а не да е с мен само за бройката.Обичам сериозните,точни и властни момчета,тоест само като го погледнеш във очите да виждаш силата в него,а не някакъв пишлио кадето не знае е..е ли му се пикае ли му се :-D . Да има добро телозложение,да мисли за външният си вид достатъчно,а не да излезнем на кафе и да е целият в пот и с неизмити зъби /бляяяк/.да е естествен,да уважава и държи на приятелите си.Стилът може да е всякакъв само не рокаджийски,метъл,емо и такива щуротий-най добре да наподобява на лошо момче с стила си или леко на фешънче,но НЕ на педерасче :-D . И също така е добре да е висок и изправен ,а не прегърбен.
NaNa_SladuRana
08-20-2009, 13:01
Никога не знам какво искам,просто като го виду ще си кажа "да,точно това търсех" на същия принцип съм и с пазаруването :D
Много се радвам на позитивни хора,които не се опитват да дефинират живота,а просто го живеят,спокойни,оригинални ,слънчеви,шарени... Идеала ми за човек е някой толкова странен,че никога да не мога да загубя интерес.Да не е като интелигентните книжни плъхове,а да е умен,душевно богат,да ти е кеф да си говориш с него на всякакви теми и да не спирате да се смеете.Въпшния вид не е толкова важен,не искам някой мистър мускул,когато човек харесва себе си и това,което е,то и другите го харесват :) Не симпатизирам на надутите красавци,по-скоро искам някой лъчезарен и магнетичен. Визията в детайли не мога да я опиша,защото е важно цялосното излъчване.Стилът на обличане не играе важна роля,въпреки че растафарите и металистите са ми слабост :oops: Не се нуждая от някой,които да ми се разтапя в краката,да добре е да е мил,но предпочитам да ме приема като свой приятел и да не липсват моментите,в които все се дразним помежду си,за да има интрига. ТРЯБВА ДА ЗНАЕ КОЙ Е И КАКВО ИСКА.
1 - Да не псува като някой каруцар 8-)
2 - Да е сладка
3 - Да имаме теми за разговор ,да си изкарваме добре
4 - Да не е по-висока от 178 см (ще е малко стряскащо за мен) 8-)
5 - Да не ме прави на глупа
6 - Да не е "скована"
Май само това искам от едно момиче :)
Swingswing
08-20-2009, 19:25
Трябва да е естествена, те другите работи от там тръгват
А като визия... да се харесва, да си знае хубавите черти и да ги подчертава
А и да си държи на мнението дори да трябва да се опита да ми направи нещо физически... умирам си за "борбени" момичета :oops: много е сладко като се опитват да ти направят нещо и са супер сериозни а на теб ти идва да се разплачеш от смях вече :oops:
shmurkam
08-20-2009, 20:09
Характер:забавен, сериозен по отношение на чувства, горд, самоуважаващ се, мозък, не баш някаф професор, дето да ми философства, готин, респект и уважение към момичетата, толерантен, добър слушател, търпелив, мноооого търпелив и най-вече честен и искрен
Външен вид:среден на ръст, аз съм ниска и някаф два метра не ми се нрави особено, хубаво стегнато тяло, светли очи(по възможност зелени), тъмна коса(чернЪ 8-) ) и малко рошава,приятни черти, задължително отлична хигиена, не мога да трая някви мърльовци, нормално облечен...
Опа, описах мъжо ми 8-) :lol:
Факт, по такива момчета си падам, общо взето винаги си приличат по тия основни неща, защо? Учените още не са открили отговора...
:lol:
Kostadin_682
08-20-2009, 20:14
Искам момиче, с което а се разбираме, обичаме, искам да бъде малко инат, да бъде упорита и естествено да има акъл в главата, а не да витае из облаците и да си мисли, че всичко което лети се яде... за стил на обличане нямам претенций, да се облича както си иска... ама много искам ... събуди се Костаа... няма да намериш такава :razz: 8-)
Dimana99
08-20-2009, 20:14
Искам див мъж :)
Мииии влечат ме зубарки :-o
Някакси такива момичета, по-знаят какво искат, не са лигави и са по-улегнали.
Външния вид няма значение. Всеки човек е красив по свой си начин :?
Thefrostless
08-20-2009, 21:37
Да не е някаква лигла, харесвам сериозните жени, които са готови за сериозна връзка . Високи около 1.60 с кафяви очи, руса коса и характер ,който ще ми допадне.
отностно обличането - Не би трябвало да има сериозни претенции от страна на мъжката част
За грим: Не обичам някакви направени , нахлепани с 2 туби фон дю тен и спирали , моливи , и други.... това не ги прави по-красиви ,защото ако ги видите без грим..''майко мила ,защо си ги родила'' Важното е да бъдат естествени. Опсс. май описах жена си
:-)
Големия парадокс беше ,когато 1 фр ми каза - '' Аве луд, що не кажеш на приятелката си да се понаправи малко ??'' А тя без грим е по-хубава :( . (Има и такива лидери хаха, които харесват нацапаните)
(една спирала и един гланц само )
Така ,че бъдете внимателни в изборът си!
Лека вечер
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
Обичкам си Котито
<M :smt049 U :smt049 S :smt049 E> :-)
shmurkam
08-20-2009, 21:44
Да не е някаква лигла, харесвам сериозните жени, които са готови за сериозна връзка . Високи около 1.60 с кафяви очи, руса коса и характер ,който ще ми допадне.
отностно обличането - Не би трябвало да има сериозни претенции от страна на мъжката част
За грим: Не обичам някакви направени , нахлепани с 2 туби фон дю тен и спирали , моливи , и други.... това не ги прави по-красиви ,защото ако ги видите без грим..''майко мила ,защо си ги родила'' Важното е да бъдат естествени. Опсс. май описах жена си
:-)
Големия парадокс беше ,когато 1 фр ми каза - '' Аве луд, що не кажеш на приятелката си да се понаправи малко ??'' А тя без грим е по-хубава :( . (Има и такива лидери хаха, които харесват нацапаните)
(една спирала и един гланц само )
Така ,че бъдете внимателни в изборът си!
Лека вечер
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
Обичкам си Котито
<M :smt049 U :smt049 S :smt049 E> :-)
Опаааа, май с жена ти се познаваме :razz: :razz: :razz:
добър
да уважава хората,семейството си
да обича да чете книги
да е умен
да има чувство за хумор
не ми трябва първия хубавец ,достатъчно ми е да е симпатичен
ноо ..
кестенява коса ,сини или зелени очи .
матова кожа ,ако не бяла .
Bombshell
08-20-2009, 21:53
ОТДАДЕНОСТ И ЛЮБОВ! :x
soni4kuu
08-21-2009, 14:33
Момчето трябва да е чувствително и нежно.Характера също е важен.Стила на обличане не ме интересува стига да не носи къси поли и да се облича като момиче демек да не е прикрит травестит :-D прическата също не е от значение.Аз също не обичам лигави момчета и такива,които се хвалят,че пушат,пият и т.н.Разбира се най-важното е да е честен и да не ми изневерява.
Над 170 санта,да не е дебилна,хубави форми,хубав фейс и като кажа че искам мусака да ми сготви мусака!!!!
slun4ice_90
08-21-2009, 14:43
Няма как да отговоря,защото е относително.Напоследък излизам в компанията на момчета и всичките са различни един от друг и готини.Предпочитам вече компанията на момчета,отколкото на момичета... :-o :)