View Full Version : Искам да създам семейство
AvariqGolqma
07-20-2009, 20:14
На 18 съм. Приятелката ми НЕ е бременна. Но се замислям,и искам да прекарам остатъка от живота си с нея. Може би ми е рано да се женя и да мисла за деца, но чувствам отвътре, че би било чудесно да живеем заедно, да работим и може би да имаме дете.
lipsvashh_mi
07-20-2009, 20:18
еми изчакай5-6 годинки и ако още сте заедно и се обичате действай..сега ти е прекалено рано да мислиш за толкова сериозни неща като брак,дом и деца...животът е пред теб,имаш да направиш 1 куп избори ,ще се промениш за тея 5 години 100 пъти,така че по-кротко го раздавай :-o
golqmumnik
07-20-2009, 20:24
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=5321664&highlight=#5321664
Нали не си правил секс още с нея?Или току що я отвори и смяташ,че е задължително да се жениш като си я ебал?
dan40123
07-20-2009, 20:30
удри си 2-3 шамара да се осъзнаеш ся честно това ти е само моментно утре сутрин ще мислиш по съвсем различен начин ако не си ме разбрал или мислиш че аз не разбирам сподели идеята си със семейството....
:? :? :?
shmurkam
07-20-2009, 20:34
Мразя да говоря като някоя стара лелка ама: ПАРИ ОТКЪДЕ??? Я, си изкарай едно-две висши, закрепи положението и тогава му мисли.
Пък и с нея говорил ли си? Представи си, че й се живее.. :lol:
evelinka1122
07-20-2009, 20:36
не знам ти как си ги пресавяш нещата, но търси и намери сериозна работа, която да може да покрива сметките и да изхранва себе си, жена си и детето си... намери си хубава квартира или апартаент... успех до тука... и когато ти е осигорено това.. тогава мисли деца пък ако искаш и две... пак успех.. не казвам нищо лошо... все пак предполагам, че искаш детенцето ти да си има всичко...
брей станахте на 18 и вече даваай жена, деца... тцттц
познавам хора които са правили тая грешка.След време ще сажаляваш вярвай ми има време за всичко сега си изживей най-хубавите години :)
Priceless
07-20-2009, 20:41
За да имате дете, първо х*я ти трябва да стане, мойто момче .. иначе няма шанс 8-)
За да имате дете, първо х*я ти трябва да стане, мойто момче .. иначе няма шанс 8-)
не става само със ставане трябва и работа да се върши :D
Priceless
07-20-2009, 20:47
не става само със ставане трябва и работа да се върши :D
Той ме разбра 8-)
AvariqGolqma
07-20-2009, 20:48
Да, още не ми става ама си мисла, че това ще промени нещата. И така :-D :-D
yambolov
07-20-2009, 20:50
тъй кат гледам в момента не мислиш трезво,изчакайте година и ако още мислите така дейвсвайте,има ли смисъл да правите дете което няма да има нормално семейство(кавги)за пари глупости а и когато се появи това дете и решите че ви се живее?какво правите тогава........просто обмислете хубаво нещата преди да правите някоя глупост.
Ти си идиот. Знаеш ли какво значат децата? Знаеш ли какво значи любовта? Знаеш ли какво значи да живееш и да се съобразяваш с някого - постоянно? Знаеш ли кой си ти самия? Преди да получиш отговори на тези въпроси изобщо не мисли за семейство. Човешките отношения са сложно нещо и само ще си прецакаш живота. Да не ти минава и през ума. Широкоскроен съм, против закостенелите разбирания на консвераторите, но просто виждам, че ако направиш семейство сега след години ще последва развод, съдене за попечителство на детето, проблеми с пари и т.н. Не мисли, че е толкова лесно...
Priceless
07-20-2009, 20:59
Ти си идиот.
Мисля, че това беше достатъчно 8-)
П.П. Оооох ти се появиии ! :grin: 8-) :-)
vampirekiss
07-20-2009, 20:59
Да днес сватба..утре развод.И после все питат хората защо им е трябвало да си провалят младостаа и да се заробват със семейство.Живей си сега и се кефи на живото!Не ти трябва още да създаваш семейство.И замисли се сега ако имаш дете когато си на 20,то искаш ли на 45 да си дядо?Искаш ли докато приятелите ти се кефят по баровете ти да сменяш памперси?
AvariqGolqma
07-20-2009, 21:00
Благодаря много за мненията. Беше ми интересно какво хората мислат.
Ти си идиот.
Ох мерсииииииииии :-)
Priceless
07-20-2009, 21:20
Ти си идиот.
Ох мерсииииииииии :-)
За? 8-) Просто ти се зарадвах 8-) :-)
Zaharinka
07-20-2009, 21:24
Нещо не ти е добре,пий една студена вода. :-)
vampirekiss
07-20-2009, 21:26
Благодаря много за мненията. Беше ми интересно какво хората мислат.
Да много неща хората мислАт и все против брака.Все тая не се заяждам,просто ме напуши на смях.
BTW Кой знае аз с колко правописни грешки пиша.
Да между другото правописа ти ще ти създаде проблеми в брака. Семейни проблеми :D
Ее радвам се, че ми се радваш. И аз ти се радвам :)
Priceless
07-20-2009, 21:32
Да между другото правописа ти ще ти създаде проблеми в брака. Семейни проблеми :D
Ее радвам се, че ми се радваш. И аз ти се радвам :)
То по тая логика колко разведени хора щеше да има ... :? 8-)
AvariqGolqma
07-20-2009, 21:43
Ауч вече ме заболя. Не трябваше да почвате с правописа!!! Всеки допуска грешки, къде от незнание, къде от бързина и все пак това е форум и никой не се старае - не защитавам докторат. АЙДЕ МОЛЯ ?! Толкова години в чужбина и все още мога да се похвала с добър правопис. Лека Вечер !
vampirekiss
07-20-2009, 21:47
^ Автора пък навътре взе че го прие.Не се коси толкова!Просто ме напуши на смях и даже опоменах,че не се заяждам.Аз пиша с много повече .Лека и на теб!
Ауч вече ме заболя. Не трябваше да почвате с правописа!!! Всеки допуска грешки, къде от незнание, къде от бързина и все пак това е форум и никой не се старае - не защитавам докторат. АЙДЕ МОЛЯ ?! Толкова години в чужбина и все още мога да се похвала с добър правопис. Лека Вечер !
Не можеш. :)
Грешка от бързина е да сбъркаш буква, но грешната буква и правилната да са една до друга. Но "Ъ" и "А" са в двата края на клавиатурата. Това не е грешка от бързина, а възприятие на думата. :) Не те упреквам. Всъщност не знам защо си първия човек, на който не ми е гот да нарека тъпо парче. Не знам защо.
Не мисли за първите ми постове... Направи това, което ти е на сърце. Остави глупостите, които аз ти говоря и наричам практично съвети. Направи това, което сърцето ти подсказва. :)
Snickers
07-20-2009, 22:00
аз пък искам дете, което е безумно (на 13 съм)... т.е не точно искам, а като гледам как малките дечица си играят в парка се размечтавам и си мисля как някой ден ще тичам по някой, малък бебок 8-)
На 18 съм. Приятелката ми НЕ е бременна. Но се замислям,и искам да прекарам остатъка от живота си с нея. Може би ми е рано да се женя и да мисла за деца, но чувствам отвътре, че би било чудесно да живеем заедно, да работим и може би да имаме дете.
може ли да ни направиш услуга и да скочиш от аспаруховия мост без въже или парашут?
благодаря
ItalianMafia
07-21-2009, 02:29
Всичко с времето си ..
lLady_MooN_RaiN
07-21-2009, 07:24
Искам да ти задам само 1 въпрос: Живял ли си някога с нея?
NeZaPoznat
07-21-2009, 07:25
Поживейте заедно и напълно отделно поне 1 г и тогава .... ако все още искаш :? се жени !!
iz4akai o6te malko vreme naprimer o6te 4 godini za da vidi6 dali vse o6te 6te se obi4ate i ako se obi4ate deistvaite......pak i o6te ne ti li e rano? :shock: :shock: :shock:
kindergarden
07-21-2009, 08:15
Абе ти акъл имаш ли?! :shock: Как ще тръгваш да се жениш на 18?! :shock: Почакай малко да ти озрее пипето и тогава!Какъв е тоя зор да слагате подписи?Живейте заедно,но без да сте обвързани до такава степен.Кое е по-различното ако сте женени?Ще носи твоята фамилия и какво от това...След една-две години ще мислите по друг начин и ще тръгвате да се развеждате.Първо си осигурете бъдещето пък после се натоварвайте с отговорности.Сега навлизаш в живота,сега разбираш какво е да се издържаш сам и хайде веднага да издържаш още жена и дете.Толкова прости хора има на тоя свят.Всичко правят,за да си провалят бъдещето.Какъв е тоя зар да си правите проблеми.Ужас!!!Пък и що за родители биха се съгласили...вярно,че си на 18 ама все пак и тяхното мнение е важно....Пфу!
irr3plac3able
07-21-2009, 09:12
ти знаеш ли какво е да имаш семейство и да се грижиш за него.. 8-)
Тва ме подсеща за вица: МЪж ще прави секс, преди да започне акта пита жената: Може ли да те наричам Ева
Ж: Защо
М:Защото си ми първата
Ж: А аз мога ли да ти викам Боинг?
М: Защо?
Ж: ЗАщото си ми 737
За сега си остани само с чувството.. След някоя друга година, когато си стъпите здраво на краката и все още се обичате - тогава вече може да създадете семейство. Все още сте млади, живее ви се, а да имаш семейство и дете - това са много отговорности, с които едно 18 годишно момче не може да се справи.
Има време - за къде си се разбързал?
fifinkathefreak
07-21-2009, 09:23
Бившият ми приятел ми развива подобни теории.Ама мани,недей.Сега си на 18.В университет ли си,или тъкмо си завършил?И в двата случая, ще се срещнеш с много нови хора и обстоятелства.Преди животът ти да е достигнал до някакво стабилно стъпало,недей да вземаш големи решения. ;)
HipHopBlond
07-21-2009, 20:56
Господи убий го преди да се е самоубил :lol:
може ли да ни направиш услуга и да скочиш от аспаруховия мост без въже или парашут?
благодаря
executor313
07-22-2009, 11:07
няма лошо че мислиш за брак...щом се обичате е добре...но моето мнение е че трябва да изчакате....няколко годинки..изкарай си висше...намери си дом и работа и тогава...трябва детето ти да има всичко което му е нужно...
GossipGirl89
07-22-2009, 11:24
О да. Познати са ми тия мисли. :lol: И аз като бях на 18 исках същото с тогавашния ми приятел - исках да се женим, да си имаме деца... Сега съм благодарна, че той прояви повече разум от мен 8-) След известно време се разделихме, аз пораснах и осъзнах каква глупост съм щяла да направя... Срещаш първата истинска любов и вече край - готов си да се жениш, да създаваш семейство... Да, и аз бях така, но после се опомних. Наистина е хубаво, че се обичате, но не мислиш ли, че ви е твърде рано за брак ? Първо, че ти си на 18 - тепърва ти предстоят толкова много неща в живота, най-малкото сигурно ще учиш 4-5 години... Тя не разбрах на колко е, но едва ли е готова за женитба... Изчакайте още 2-3 години поне - ако все още сте заедно първата крачка, която е логично да предприемете е съвместно съжителство... като за начало... пък след това вече, ако наистина се обичате много и се разбирате, тогава мислете за брак и за деца :) Недейте да правите глупости на тая възраст, защото в 99% от случаите после си биете главите и съжалявате...
Тва е много хубаво нещо, че го искаш, но въпроса е дали тя иска .. ? :-o Изчакай още и някоя друга година .. не си прави планове за напред, за да не се сринат за един миг .. :(
ThePowerOfLove
07-22-2009, 13:15
Поживей си първо :)
slun4ice_90
07-22-2009, 13:17
Тва ме подсеща за вица: МЪж ще прави секс, преди да започне акта пита жената: Може ли да те наричам Ева
Ж: Защо
М:Защото си ми първата
Ж: А аз мога ли да ти викам Боинг?
М: Защо?
Ж: ЗАщото си ми 737 Много смешен виц е... :lol: :shock:
Да, още не ми става ама си мисла, че това ще промени нещата. И така :-D :-D
О, ти за тфа ли.. Експериментираш да видиш при кфи условия може да се дигне.. 8-)
Ся сериозно. Човеко, млад си.. Чакай 5-6 години, ако наистина се обичате няма да е проблем.
П.С. Замислял ли си се, че може и да нямаш чувства към нея? Всичко да е просто.. заблуда, внушение? Щото да не се възбуждаш, now that's weird..
Едит: тва като че беше за другата тема 8-)
fuck_brainpants
07-22-2009, 14:06
Ама ти няма ли да учиш висше ?!!?! Ти знаеш ли каква отговорност е семейството ?!?!?! А знаеш ли как ше страдаш след като след максимум 2 год. се изпокарате. Оттук.. дела, безпаричие, караници !!! Съветът ми е първо да се изучиш, после да си намериш работа с пари и тогава да мислиш за женско + бебе (семейство) :):) 8)