View Full Version : Такам...за срещите...
понеже целта е да се проявиш като забавен пич (говорим си за първо впечатление) дайте разни вицове, които са подходящи да разкажеш на момиче :) - безобидни, но все пак забавни - нещо като:
Мъж си говори със жена:
-Само като видях усмивката ти разбрах, че със сигурност ще се видим отново...
-О, ласкаеш ли ме?
-Не, зъболекар съм.
NeZaPoznat
07-21-2009, 08:52
http://vicove.gbg.bg/
Не знам как биха реагирали другите момичета,но аз лично бих останала с много тъпо впечатление ако някое момче започне да ми разказва вицове на първа среща :? Ще го помисля за супер безинтересен и със сигурност ще избягвам следващите покани за срещи ... :?
Сори пич,но има къде,къде по-забавни и впечатляващи неща от няколко тъпи вица ... :?
NeZaPoznat
07-21-2009, 09:00
Разходка с Бентли например ?!
:lol:
Защо не му споменеш някое от по-забавните и впечатляващи неща Ааа?!
kindergarden
07-21-2009, 09:02
шопинг в малЪ 8) като ми купи дрехи за илядо лева и съм негова :D
Не знам как биха реагирали другите момичета,но аз лично бих останала с много тъпо впечатление ако някое момче започне да ми разказва вицове на първа среща :? Ще го помисля за супер безинтересен и със сигурност ще избягвам следващите покани за срещи ... :?
Сори пич,но има къде,къде по-забавни и впечатляващи неща от няколко тъпи вица ... :?
ем първото ни излизане най-вероятно ще е в по-голяма компания така че си е нужно
а иначе аз точно тъпи вицове не искам!!! затова казах такива, каквито биха се харесали конкретно на момиче.
NeZaPoznat
07-21-2009, 09:03
шопинг в малЪ 8) като ми купи дрехи за илядо лева и съм негова :D
или пък дъ ми удрусъ сливътъ чий призрялъ :-P
irr3plac3able
07-21-2009, 09:04
+
Ако някой тръгне да ми разказва вицове на първа среща (а и не само) - ще ми се иска да го гръмна въпросния човек.. Лично за мен вицовете са толкова безинтересни..
По - добре да разкаже някой интересна/ смешна случка. отколкото да ме занимава с някакви вицове/лафчета..
golqmumnik
07-21-2009, 09:08
Само хората без чувство за хумор разказват вицове.Ти да не си Къци Вапцаров или Слави Трифонов с техните простотии.Не можеш ли просто да се шегуваш без да се правиш на шут,на който му липсва червения нос?
Ето ти един да се кефиш,поне е смислен:
Две приятелки си говорят. Едната хвали мъжа си:
- Моят е толкова готин, толкова секси, просто чудо.
- Защо му изневерваш, ако е толкова добър?
- Колкото повече изневерявам, толкова повече се убеждавам, че е най-добър от всички! :D
NeZaPoznat
07-21-2009, 09:09
Ако някой тръгне да ми разказва вицове на първа среща (а и не само) - ще ми се иска да го гръмна въпросния човек.. Лично за мен вицовете са толкова безинтересни..
По - добре да разкаже някой интересна/ смешна случка. отколкото да ме занимава с някакви вицове/лафчета..
'Виц' не беше ли 'смешна случка' ??!! :?
'Виц' не беше ли 'смешна случка' ??!! :?
Ъх.. имах предвид случка, която е преживял..
А не нещо от сорта
"влиза човек в магазин и бла бла.. " :?
Първо че я земеш с бавареца ако го нямаш в наличност магарцедеса, че и без тва лапа по-малко, а е и еколигичко чист. После я довиш на кафенче и като тарикат ще я почерпиш ест. Оттам отивате в мола и й казваш да си избере каквото и сърце искаш ама тя ламята ще земе да избере най-скъпите неща и ти под предлог ще и казваш, че те не са достойни за нейната красота. Ще и кажеш, че знаеш много по-хубав магазин (феникса) ама преди тва я водиш на кино. Там правиш квото правиш с нея. Накрая ако па не ти пусне я водиш да скачате с бънджи ама ако височината е 100 метра и въжето да е 100 метра (ако те е огряло бънджито отпада)
Разходка с Бентли например ?!
:lol:
Защо не му споменеш някое от по-забавните и впечатляващи неща Ааа?!
Да си чувал за разговори и комуникация например?!
Ако речника му не е беден и ако не е някой задръстен кретен със сигурност ще успее да подхване тема,която да й е интересна и чрез която да й покаже що за човек е ...
А относно "тъпите вицове" - разбрах,че искаш интересни вицове,но за мен такива НЯМА и точно за това го казах ;) Интересно ми беше да слушам вицове,когато бях 9-10 годишна и се събирахме с другите деца в някоя детска градина или на площадката пред блока ... :? Освен това първите срещи са за придобиване на представа що за човек седи срещу теб и не мисля,че като назубриш 10-тина вица ще покажеш на мацката,колко забавен и интересен можеш да си ... :?
Е в крайна сметка ти си знаеш най-добре ;) Щом си решил да разказваш вицове - ами разказвай ;) Само се надявам на мен да не ми се наложи да излизам на първа среща с човек като теб :shock: :lol: :o
NeZaPoznat
07-21-2009, 09:25
Само се надявам на мен да не ми се наложи да излизам на първа среща с човек като теб :shock: :lol: :o [/b][/color]
Айдеее размечтахме се 8-) 8-)
Незнам за вас .. но за мен няма проблем да подхвърли 1-2 вица ... :? Скоро бях на една таква среща и момчето беше много мило, сладко ии си говорихме целия ден за какво ли не .. и определено ми хареса като от време на време (според темата) изръси нещо .. :razz: :razz:
А за автора: Апфф виж по гугъл има хиляди такива сайтове .. супер добрите .. :lol: :lol:
И сериозно гледай да не е цялата среща само във вицове, че ще стане малко тъпо ... :D :D
NeZaPoznat
07-21-2009, 09:28
Сетих се !! :grin: :grin: :grin:
Принтни и МИДАТА !!! :-P :lol: :lol:
После стой и гледай :lol:
Само се надявам на мен да не ми се наложи да излизам на първа среща с човек като теб :shock: :lol: :o [/b][/color]
Айдеее размечтахме се 8-) 8-)
Не съм се размечтала,защото подбирам хората,с които излизам :-P
А иначе горното ми мнение се отнасяше за автора (в случай,че има някой,който да не е разбрал 8-) )
smileforyou12
07-21-2009, 09:43
Няма ли да е по-добре да и разкажеш някоя твоя забавна случка, отколкото да разправяш стари и безинтересни вицове? :-o
Ballbreaker
07-21-2009, 09:54
Бе хора, не е важен вица а как го разказваш!
Аз лично си имам достатъчно случки, но и вицове отвреме на време минават! Но както всяко нещо те трябва да са на място и вързани с темата, а не като Къци - под път и над път.
Пък и важно е как го разказваш. И да добавиш своето е важно.
Вица е просто изразно средство. Така че може да свърши същата работа като погледа, смеха, пеене, разговор, сваляне и флиртуване - понякога успява, понякога не, точно както гореспоменатите.
NaNa_SladuRana
07-21-2009, 09:58
и да разкажеш най-якия виц,ако не ти идва от вътре,няма смисъл.Докато има хора като един приятел,които като ти разкажат най-голямата простотия се смееш като луд.2 дни се смях, като се сещах как едно момиче разказа:
На едно дърво си седяли бухъл и менгеме.Бухалът казал:
-Буууууу
Менгемето казало:
-Копеле,кефиш ми,дай да ти стисна ръката :razz:
^^
:lol: :lol: ама такава простотия ако изтърсяя :D
иначе никой май не с схвана, че не ми трябват някви просташки вицове, но както и да е ше търся сам
клиууууч плз 8-)
Ми ако момичето пък харесва вицове,супер.
Но иначе дано не прекалиш,че ако се засмее първият път,не значи,че трябва да й разкажеш всякакви простотии. :lol:
NeZaPoznat
07-21-2009, 12:26
^^
:lol: :lol: ама такава простотия ако изтърсяя :D
иначе никой май не с схвана, че не ми трябват някви просташки вицове, но както и да е ше търся сам
клиууууч плз 8-)
Припомням:
понеже целта е да се проявиш като забавен пич (говорим си за първо впечатление) дайте разни вицове, които са подходящи да разкажеш на момиче :) - безобидни, но все пак забавни - нещо като:
Мъж си говори със жена:
-Само като видях усмивката ти разбрах, че със сигурност ще се видим отново...
-О, ласкаеш ли ме?
-Не, зъболекар съм.
Ама то този виц хич не е просташки .... е и смешен не е ... но важното е, че не е просташки :?
smileforyou12
07-21-2009, 13:51
клиууууч плз 8-)
Това мисля, че трябва да значи ключ. :-o Затова темата се заключва.