PDA

View Full Version : Проблем ;(

Tajnomomiche
07-21-2009, 18:38
Закъснява ми а с моя приятел винаги сме го правили с презерватив + това не свършва и в мене ,освен това и доклкото сме виедли до сега не се късал презерватива Знам че така е невъзможно да се забременее обаче вече откачам :( :( :? за това искам и други мнения

linkin_park_girl
07-21-2009, 18:42
Ми направи си тест за бременност.

NASA
07-21-2009, 18:43
Първо ще започна аз с подгряващи въпроси и да се надяваме, че някое компетентно момиче ще успее да отговори.
Така, трябва да кажеш на колко години си, тъй като в ранната си поява месечният ти цикъл не е особено редовен. Пък и се случват понякога разни аномалии, може и да си се разболяла от нещо.
Успех

dessko
07-21-2009, 18:44
ние не може да знаем... направи си тест.........

cassy
07-21-2009, 18:44
какво да ти кажа и аз бях сигурна че ми закъснява от притеснението ама не .. добре се наредих .. така че като ти закъснява си правиш тест и толкова .. колкото по скоро разбереш по добре :?

Tajnomomiche
07-21-2009, 18:48
ами на 17 съм имам цикъл от 5 години попринцип ми подранява винаги ми идва на 24ия или 25ия ден а не на 28ия както е прието днес е точно 28ия ден и ми беше последната надежда :( :( :(

dessko
07-21-2009, 18:50
ами на 17 съм имам цикъл от 5 години попринцип ми подранява винаги ми идва на 24ия или 25ия ден а не на 28ия както е прието днес е точно 28ия ден и ми беше последната надежда :( :( :(

тест...

nIkEnCeTy_bE
07-21-2009, 18:56
Може да е от времето или нещо друго. Не се плаши, за да си сигурна направи си тест за бременност.

baby_inloff
07-21-2009, 19:13
погледни подписа ми !
|
|
|
\/

Extremescream
07-21-2009, 19:22
погледни подписа ми !
|
|
|
\/

+1 Тест.А и нищо не е станало.Значи хората тук са ми много странни.Те знаят,че нищо не е станало,ама е нужно и ние да ги убеждаваме,че е така.Ами ако всички се направим на задници и ти кажем 'Да,много е възможно да си бременна',това ще промени ли нещо?Не разбирам и до ден днешен как може да се пускат подобни теми...

Tajnomomiche
07-21-2009, 19:26
погледни подписа ми !
|
|
|
\/

+1 Тест.А и нищо не е станало.Значи хората тук са ми много странни.Те знаят,че нищо не е станало,ама е нужно и ние да ги убеждаваме,че е така.Ами ако всички се направим на задници и ти кажем 'Да,много е възможно да си бременна',това ще промени ли нещо?Не разбирам и до ден днешен как може да се пускат подобни теми...
ако си на мое място с маика като моята която от 5 дена ми мранка че ми закснява и ми задава вапроса кога ще ти доиде е нормално да се побъркаш относно теста утре ще си купя и ще ида в една приятелка да си направя :-)

slaveto1989
07-21-2009, 19:30
Тест за бременност-винаги когато закъснява и имаш и най-малкото съмнение...

друг е въпроса,че след като ти е закъсняло с 3 дни,не бива да се шашкаш.

Аз съм на 19,имам цикъл от поне 5 години и все още не ми е редовен :)

Extremescream
07-21-2009, 19:31
погледни подписа ми !
|
|
|
\/

ако си на мое място с маика като моята която от 5 дена ми мранка че ми закснява и ми задава вапроса кога ще ти доиде е нормално да се побъркаш относно теста утре ще си купя и ще ида в една приятелка да си направя :-)

И при мен е подобно.Обаче колкото и да съм притеснена не прибягвам до този форум.Защо?Защото знам,че нищо няма.А и не мисля,че имам нужда от непознати да ме утешават,как било,как нямало нищо и тн. :?
А кога сте правили секс?Смисъл,минала е една седмица,за да направиш тест,нали?

Tajnomomiche
07-21-2009, 19:42
погледни подписа ми !
|
|
|
\/

И при мен е подобно.Обаче колкото и да съм притеснена не прибягвам до този форум.Защо?Защото знам,че нищо няма.А и не мисля,че имам нужда от непознати да ме утешават,как било,как нямало нищо и тн. :?
А кога сте правили секс?Смисъл,минала е една седмица,за да направиш тест,нали?
ами последния път беше вчера за шуър чек ми казаха че очита точно след 3тия ден

Extremescream
07-21-2009, 19:45
След 3тия ден,на баба ми цървулите.След 7мия ден отчита.
Абе хора,като правите секс-научете ги тия неща! :-#

Tajnomomiche
07-21-2009, 19:53
емм като питах така ми казаха не ме вини :(

Extremescream
07-21-2009, 20:01
Не виня теб,а идиотите,дето са ти го казали...

Sladurcho
07-21-2009, 20:04
иди питай майка си тя ще ти ги обесни тези нещица :) и нЕ СИ БРЕМЕННА !!! баси хората ми кат ще се е*ете прочетете малко какво може да стане и как да се пазите .... :-x :-x :-x :-x

YourPoison
07-21-2009, 21:07
тест за бременност си вземи .. ; )

guinessgirl
07-21-2009, 23:06
ти наистина ли си толкова тъпа.. или се правиш? :-o

Tajnomomiche
07-21-2009, 23:18
че не съм тъпа не съм ама ти доста неуспешно се правиш на интересна :-x

guinessgirl
07-21-2009, 23:31
не си.. май само според себе си..

просто..не мога да проумея как може да питате във форума дали сте бременни.. не ми го побира главата

rumcho
07-22-2009, 01:06
ае ... аз не съм много за тая тема ама пак да са обадя и мен да ма има ... това че ти е закъснял малко според мен не е фатално аз иам приятелки които ги е прескачало по 1 месец и все пак ще ти дам най-баналния отговор ... тест за бременност макар ,че немога да си обесня как може да си забременяла щом сте го правили с презерватив и не се е скъсал :)

ItalianMafia
07-22-2009, 01:17
Офффф чакай да проверя И ТВОЯТА съдба в кристалната топка .. :-o

graceless
07-22-2009, 01:22
ако го правеше с куклите от Здрач нямаше да ти закъснява
те гарантират качество :razz: :razz:

Tajnomomiche
07-22-2009, 15:54
додие мииииииииии :grin: :grin: :grin: :grin: леле как се кефих сутринта :-D :-D :oops:

len4eto91
07-22-2009, 16:07
abe... spored mene nqma probelm... za6toto cikula se meni spored tova kolko dni e bil primerno predniq mese... ako e bil 30 dni... a tozi mesec e 30 bi trqbvalo da doide po kusno... ne se pla6i.. a moje i ot sezoa.. toplinata... ili ako si bila bolna i si bila hap4eta moje i ot tova da e... spox

Tajnomomiche
07-22-2009, 16:09
може наистина да е било от хапчетата преди няколко дена ми се наложи да пия успокоителни и други хапчета