View Full Version : Проблем ;(
Tajnomomiche
07-21-2009, 18:38
Закъснява ми а с моя приятел винаги сме го правили с презерватив + това не свършва и в мене ,освен това и доклкото сме виедли до сега не се късал презерватива Знам че така е невъзможно да се забременее обаче вече откачам :( :( :? за това искам и други мнения
linkin_park_girl
07-21-2009, 18:42
Ми направи си тест за бременност.
Първо ще започна аз с подгряващи въпроси и да се надяваме, че някое компетентно момиче ще успее да отговори.
Така, трябва да кажеш на колко години си, тъй като в ранната си поява месечният ти цикъл не е особено редовен. Пък и се случват понякога разни аномалии, може и да си се разболяла от нещо.
Успех
ние не може да знаем... направи си тест.........
какво да ти кажа и аз бях сигурна че ми закъснява от притеснението ама не .. добре се наредих .. така че като ти закъснява си правиш тест и толкова .. колкото по скоро разбереш по добре :?
Tajnomomiche
07-21-2009, 18:48
ами на 17 съм имам цикъл от 5 години попринцип ми подранява винаги ми идва на 24ия или 25ия ден а не на 28ия както е прието днес е точно 28ия ден и ми беше последната надежда :( :( :(
ами на 17 съм имам цикъл от 5 години попринцип ми подранява винаги ми идва на 24ия или 25ия ден а не на 28ия както е прието днес е точно 28ия ден и ми беше последната надежда :( :( :(
тест...
nIkEnCeTy_bE
07-21-2009, 18:56
Може да е от времето или нещо друго. Не се плаши, за да си сигурна направи си тест за бременност.
baby_inloff
07-21-2009, 19:13
погледни подписа ми !
|
|
|
\/
Extremescream
07-21-2009, 19:22
погледни подписа ми !
|
|
|
\/
+1 Тест.А и нищо не е станало.Значи хората тук са ми много странни.Те знаят,че нищо не е станало,ама е нужно и ние да ги убеждаваме,че е така.Ами ако всички се направим на задници и ти кажем 'Да,много е възможно да си бременна',това ще промени ли нещо?Не разбирам и до ден днешен как може да се пускат подобни теми...
Tajnomomiche
07-21-2009, 19:26
погледни подписа ми !
|
|
|
\/
+1 Тест.А и нищо не е станало.Значи хората тук са ми много странни.Те знаят,че нищо не е станало,ама е нужно и ние да ги убеждаваме,че е така.Ами ако всички се направим на задници и ти кажем 'Да,много е възможно да си бременна',това ще промени ли нещо?Не разбирам и до ден днешен как може да се пускат подобни теми...
ако си на мое място с маика като моята която от 5 дена ми мранка че ми закснява и ми задава вапроса кога ще ти доиде е нормално да се побъркаш относно теста утре ще си купя и ще ида в една приятелка да си направя :-)
slaveto1989
07-21-2009, 19:30
Тест за бременност-винаги когато закъснява и имаш и най-малкото съмнение...
друг е въпроса,че след като ти е закъсняло с 3 дни,не бива да се шашкаш.
Аз съм на 19,имам цикъл от поне 5 години и все още не ми е редовен :)
Extremescream
07-21-2009, 19:31
погледни подписа ми !
|
|
|
\/
ако си на мое място с маика като моята която от 5 дена ми мранка че ми закснява и ми задава вапроса кога ще ти доиде е нормално да се побъркаш относно теста утре ще си купя и ще ида в една приятелка да си направя :-)
И при мен е подобно.Обаче колкото и да съм притеснена не прибягвам до този форум.Защо?Защото знам,че нищо няма.А и не мисля,че имам нужда от непознати да ме утешават,как било,как нямало нищо и тн. :?
А кога сте правили секс?Смисъл,минала е една седмица,за да направиш тест,нали?
Tajnomomiche
07-21-2009, 19:42
погледни подписа ми !
|
|
|
\/
И при мен е подобно.Обаче колкото и да съм притеснена не прибягвам до този форум.Защо?Защото знам,че нищо няма.А и не мисля,че имам нужда от непознати да ме утешават,как било,как нямало нищо и тн. :?
А кога сте правили секс?Смисъл,минала е една седмица,за да направиш тест,нали?
ами последния път беше вчера за шуър чек ми казаха че очита точно след 3тия ден
Extremescream
07-21-2009, 19:45
След 3тия ден,на баба ми цървулите.След 7мия ден отчита.
Абе хора,като правите секс-научете ги тия неща! :-#
Tajnomomiche
07-21-2009, 19:53
емм като питах така ми казаха не ме вини :(
Extremescream
07-21-2009, 20:01
Не виня теб,а идиотите,дето са ти го казали...
Sladurcho
07-21-2009, 20:04
иди питай майка си тя ще ти ги обесни тези нещица :) и нЕ СИ БРЕМЕННА !!! баси хората ми кат ще се е*ете прочетете малко какво може да стане и как да се пазите .... :-x :-x :-x :-x
YourPoison
07-21-2009, 21:07
тест за бременност си вземи .. ; )
guinessgirl
07-21-2009, 23:06
ти наистина ли си толкова тъпа.. или се правиш? :-o
Tajnomomiche
07-21-2009, 23:18
че не съм тъпа не съм ама ти доста неуспешно се правиш на интересна :-x
guinessgirl
07-21-2009, 23:31
не си.. май само според себе си..
просто..не мога да проумея как може да питате във форума дали сте бременни.. не ми го побира главата
ае ... аз не съм много за тая тема ама пак да са обадя и мен да ма има ... това че ти е закъснял малко според мен не е фатално аз иам приятелки които ги е прескачало по 1 месец и все пак ще ти дам най-баналния отговор ... тест за бременност макар ,че немога да си обесня как може да си забременяла щом сте го правили с презерватив и не се е скъсал :)
ItalianMafia
07-22-2009, 01:17
Офффф чакай да проверя И ТВОЯТА съдба в кристалната топка .. :-o
graceless
07-22-2009, 01:22
ако го правеше с куклите от Здрач нямаше да ти закъснява
те гарантират качество :razz: :razz:
Tajnomomiche
07-22-2009, 15:54
додие мииииииииии :grin: :grin: :grin: :grin: леле как се кефих сутринта :-D :-D :oops:
len4eto91
07-22-2009, 16:07
abe... spored mene nqma probelm... za6toto cikula se meni spored tova kolko dni e bil primerno predniq mese... ako e bil 30 dni... a tozi mesec e 30 bi trqbvalo da doide po kusno... ne se pla6i.. a moje i ot sezoa.. toplinata... ili ako si bila bolna i si bila hap4eta moje i ot tova da e... spox
Tajnomomiche
07-22-2009, 16:09
може наистина да е било от хапчетата преди няколко дена ми се наложи да пия успокоителни и други хапчета