PDA

View Full Version : Мисля, че ми изневерява

Sunshine155
07-21-2009, 19:27
Помогнете ми моля ви ..
Ходя с едно момче вече година и половина .. Но деня преди да ми предложи е спал с бившата си .. Той постоянно ми говори за нея .. И започвам да си мисля, че ми изневерява с нея .. Какво да правя ?

Hilary_
07-21-2009, 19:27
Говорил ти е през цялото това време смао за нея ?? :shock:

Sunshine155
07-21-2009, 19:31
Да .. А уж казва че ме обича .. Незнам какво да правя ..

Hilary_
07-21-2009, 19:32
Яяя сериозно си поговори с него .. :? Как така .. ? Защо си му позволила да ти говори за нея .. ?? Сега е с теб не с нея ... ? :? Говори с него ..

bog4eto
07-21-2009, 19:35
Попринцип мъжете винаги сравняват бившето със сегашното,ама чак пък да ти говори за нея... :?

Питай го кратко и ясно,и ако почне да овърта му тегли една майна...тц тц тц :?

Sunshine155
07-21-2009, 19:35
Говорихме .. Казахме си кой с кого го е правил .. Той ми изброи всички само нейното име не каза и аз научих от друг докато бях на кафе .. Стана ми кофти , разплаках се и отидох в тоалетната на кафето .. После го попитах защо не ми каза за нея .. а той ми отговори че не съм го била питала .. И не мога да заговоря за нещо .. Той все ми наваля на главата за нея .. Кофти ми става много ..

P.S: Тя ми е приятелка .. Ще се побъркам накрая ..

bog4eto
07-21-2009, 19:37
Говорихме .. Казахме си кой с кого ко е правил .. Той ми изброи всички само нейното име не каза и аз научих от друг докато бях на кафе .. Стана ми кофти , разплаках се и отидох в тоалетната на кафето .. После го попитах защо не ми каза за нея .. а той ми отговори че не съм го била питала .. И не мога да заговоря за нещо .. Той все ми наваля на главата за нея .. Кофти ми става много ..

Ама чакай са и ти ли си му изневерявала :shock:
Доста е смешен тоя :D Не ти трябва..некъф женкар..махай го :?

п.п.Имам чувство,че тая тема е ебавка..

Sunshine155
07-21-2009, 19:39
Не е ебавка .. И аз не съм му изневерявала .. Имах предвид преди да тръгним кой с кого го е правил .. Пък и той май продължава да се вижда с нея ..

NaNa_SladuRana
07-21-2009, 19:45
е те с бевшата му приятели ли са,движат ли се в една компания или просто ей така си ти разказва усмивки от старите ленти

Sunshine155
07-21-2009, 19:51
Казва че не са приятели но най-добрата ми приятелка ги е виждала да се натискат .. МИсля че една най-добра приятелка не би излъгала нали ? .. Той ми разказва колко са били щастливи .. Мисля че продължава да спи с нея и да ходи с нея .. Но на мен не ми казва .. Ето пример днес го викнах на кафе той каза че има работа .. а аз като се прибрах ми казаха че е бил на кафе с нея ..

TheDevilInMe
07-21-2009, 20:15
Казва че не са приятели но най-добрата ми приятелка ги е виждала да се натискат .. МИсля че една най-добра приятелка не би излъгала нали ? .. Той ми разказва колко са били щастливи .. Мисля че продължава да спи с нея и да ходи с нея .. Но на мен не ми казва .. Ето пример днес го викнах на кафе той каза че има работа .. а аз като се прибрах ми казаха че е бил на кафе с нея ..

Хмм, работите са наистина сериозни, ако беше само говоренето щях да кажа, че просто още не я е забравил напълно или се опитва да те сравни с бившата, ама щом най - добрата ти фр ги е видяла заедно тя няма причина ай така да те кара да страдаш и да се чустваш зле, ако не е истината. Питай го направо, друг избор нямаш.

Sunshine155
07-21-2009, 20:18
Значи и да го питам той ще ми каже че не е вярно .. Незнам съмнявам се .. Все ми повтаря обичам те обичам те ама при това което ми каза това момиче започвам да се съмнявам .. Ами ако не я забравил защо не остана с нея а тръгна с мен .. Така мене наранява .. :cry: :cry:

DevilWish
07-21-2009, 20:20
Това ,че ти казва ,че има работа ,а ходи с нея на кафе мисля, че е достатъчен ден да го оставиш преди той да те остави и унижи ;)

Sunshine155
07-21-2009, 20:24
Всички ми казват остави го .. Как да го оставя като за година и половина съм го обикнала толкова много че за него си давам живота .. :cry: :cry: :smt085 :smt089

Wrathchild
07-21-2009, 21:23
Ами, колкото и да е гадно, трябва да го оставиш. Обичаш го, но той теб - не. Все пак, избери си - искаш да го оставиш и да го забравиш или да се мъчиш още дъълго време и да си втората в списъка му?

Sunshine155
07-21-2009, 21:30
Да ви кажа чесно не ми е лесно .. Незнам на какво да вярвам вече .. Незнам и какво да правя .. Скъсахме един път .. Когато не е до мен нещо отвътре ме гори .. Обаче когато сме заедно нещо ми казва " Недей .. ! .. После ще страдаш повече .. " Незнам това как да го рабирам ..

Относно секса .. Ходим една година .. Още не съм му пуснала защото му нямам много доверие .. Все си мисля че ако му пусна ще ме изостави .. Знам, че сигурно греша но мисля че само така мога да го запазя .. Аз му казах ако продължава да спи с нея да ми каже и да скъсаме и да си ходи при нея от колкото да страдам .. А той ми вика " Не бе не искам да късаме аз обичам само тебе .. " Да му вярвам ли незнам ??

Blairr
07-21-2009, 21:33
Ходили сте година и половина и той ти говори през това време за бившата си. А и все още продължава. Съдуби се, момиче - това момче не те обича.

Sunshine155
07-21-2009, 21:36
Не искам да повярвам и все си мисля че ако не ме е обичал нямаше да тръгни с мене и още по малко да сме заедно година и половина .. Но може и да сте прави .. Май трябва да поговоря с него пак .. Пробвала съм и като се сетя за какво искам да говорим и винаги се разплаквам и не мога да говоря ..

Blairr
07-21-2009, 21:37
Явно му е добре с теб, но обича още нея. Казвам го от опит, аз също съм с момче което не обичам, но ми е хубаво с него въпреки, че обичам друг. Поговорете си сериозно.

Rapture
07-21-2009, 21:41
Мали зарежи го тоя ебаси....нормално е да ти е трудно и да ти е гадно...ама ти задаваш риторични въпроси..не се излагай как така ще се унижаваш така
А колкото до другото , трябва много да те обича един мъж за да не спи с жена година и половина...то на човек като му се ебе му се ебе...и може да изневери дори и да няма чувства...

Sunshine155
07-21-2009, 21:45
Rapture много си прав/а .. Но поне да ми каже да знам .. Не да научавам от друг .. Бих го приела по-добре и по-спокойно ако ми го каже той .. Не някой друг .. Щото така е супер кофти ..

Но е факт че всеки път когато се опитам да говоря с него за това нещо в мене се къса и се раплаквам и бягам на някъде .. И немога и немога ..

beb4yy
07-21-2009, 22:33
тегли му камшика кво го бавиш не се видел с теб бил с нея на кафе бахти тъпата работа ...

3oPuTy
07-21-2009, 22:45
Миии когато има липса на комуникация така се получава :-D

CS^BoY
07-21-2009, 23:23
young and stupid , за година и половина толкова ли не се усети? чак сега ... :shock:

ItalianMafia
07-21-2009, 23:32
Зарежи го бе.. кво още има да му мислиш?
Той обича бившата си приятелка.. Истината боли ама лъжата не лекувай.. Приеми истината !

Nakadah
07-22-2009, 00:28
изневери и ти

Sunshine155
07-22-2009, 11:05
Ако ви интересува ..

Днес говорих с него .. Попитах го дали все още има връзка с нея .. А той се раплака и ми каза " Ти луда ли си .. ! .. Ходил съм с толкова много момичета и на нито една не съм изневерявал ... " И аз му викам а факта че най-добрата ми фр те е видяла да се натискаш с нея .. Това за мене е изневяра .. И ако продължаваш да спиш с нея и да се виждате без аз да знам ще скъсаме .. Той ми вика не съм се натискал с нея .. Тя те лъже аз искам да съм само с тебе .. Тя не значи нищо за мен вече .. При факта че за пръв път се разплака пред мене незнам какво трябва да значи но даже и в сълзите му се съмнявам .. :?

Wrathchild
07-22-2009, 11:21
Имай предвид, че има големи актьори.

Sunshine155
07-22-2009, 11:26
Да .. Знам .. Само незнам какво да правя .. Мисля че наистина ще се раделим .. Но после как да преодолея болката по него .. Пък аз не мога така да тръгна с едно момче без да го обичам за да забравя друго .. А пък и ние сме в една компания ..

:-)

bog4eto
07-22-2009, 11:38
А защо тярбва да тръгваш с някой?Брееей,все искате да имате някой-ей така,да не сте сами.. :?
Голям паляк е тоя и не си заслужава..Вземи послушай всички и му бий шута,вече няма кво да се говори.. :?

GossipGirl89
07-22-2009, 11:40
Абе мацко стига си го мислила - зарязвай го! Тоя си те върти както си иска... Нали най-добрата ти приятелка + още някакви там са го видяли с бившата му ? Тогава какво още чакаш ?! :shock: Не виждам причина всички да лъжат... Няма логика и най-добрата ти приятелка да те лъже... освен ако не го харесва и не иска да ви раздели... А пък другите за кво ше те лъжат тогава ? Той те гледа в очите и те лъже! Разиграва ти театри, а ти като първата групачка му се връзваш... Сам няма да ти признае - то се е видяло, ама тогава що не вземеш да го проследиш ? Знам, че е групаво ама в твойта ситуация ми се вижда най-удачния вариант... Проследи го, хвани го на местопрестъплението с бившата, бий му два шамара и го зарежи... Така поне ще излезнаеш достойно от цялата ситуация... щото повярвай той ако все още има нещо с нея ( в което съм 99% сигурна) те ти се подиграват зад гърба... Направи така, че поне да го зарежеш ти първа и с дойстойнство, а да не чакаш той да го направи и още повече да ти се подиграват...

Направо ти се чудя как все още го търпиш това нещо :shock: Аъде остави факта, че са го виждали с нея, ама и това, че година и половина постоянно ти приказва за нея... това не ти ли говори нещо, че примерно още има чувства към нея ? Разбираемо е 1-2 пъти да я спомене, ама постоянно... Мале тва ако ми беше на мене още на втория-третия месец да съм му била шута...

sextazy_baby
07-22-2009, 11:45
Не знам как си го изтърпяла,най-добре ще е да го зарежеш

Sunshine155
07-22-2009, 11:53
GossipGirl89 мерси много ще пробвам да го проследя .. Той тази вечер щял да излиза но не ми каза с кой .. Ще видя какво точно става , но ако са ме излъгали незнам .. А ако е с нея на кафе пред сички хора ще му забия 10 туката с 7 8 ритника и да си ходи при нея .. Че барабар с него и нея ше обахта ..

MoHuTo
07-22-2009, 12:47
Май ще ти дойде акъла в главата. Хич не му вярвай на сълзите.. те тея мъже винаги намират начини да се измъкнат, сякви ги има.. :?

Ilikeliljon
07-22-2009, 14:48
Да ви кажа чесно не ми е лесно .. Незнам на какво да вярвам вече .. Незнам и какво да правя .. Скъсахме един път .. Когато не е до мен нещо отвътре ме гори .. Обаче когато сме заедно нещо ми казва " Недей .. ! .. После ще страдаш повече .. " Незнам това как да го рабирам ..

Относно секса .. Ходим една година .. Още не съм му пуснала защото му нямам много доверие .. Все си мисля че ако му пусна ще ме изостави .. Знам, че сигурно греша но мисля че само така мога да го запазя .. Аз му казах ако продължава да спи с нея да ми каже и да скъсаме и да си ходи при нея от колкото да страдам .. А той ми вика " Не бе не искам да късаме аз обичам само тебе .. " Да му вярвам ли незнам ??

Аааа сори, ама ще ми кажеш ли защо писа, че ходите от година и половина, а в сегашния пост от година. Доста голямо време, за да си направила грешката случайно!! Не мислиш ли така? Колкото до него сядаш и говориш или му изпльокваш доказателствата насреща. :-o :-o

NaNa_SladuRana
07-22-2009, 15:28
давай некст,какво ощи година ли искаш да си и човек,който обича др :?

raia338
07-22-2009, 15:46
обясни,че не искаш да я споменава.Питай го защо само я споменава :x :?

ImmortalForever
07-22-2009, 15:54
Това ,че ти казва ,че има работа ,а ходи с нея на кафе мисля, че е достатъчен ден да го оставиш преди той да те остави и унижи ;)

thirteen
07-23-2009, 13:07
Веднъж породи ли се съмнението няма отърване. Считай, че ако останеш с него все така ще я караш. Ама дали не се виждат, ама дали тва онова...... И другото е, ако мислиш, че наистина ти изневерява, може да му липсва точно секс. Не знам ти дали си девствена, но едно момче, което вече го е правило не можеш да го държиш така на сухо. И ти да си ще потърсиш друга опция. 8)

ognenaaaaaa
07-23-2009, 13:52
изпитай го !!! примерно една вечер му кажи аз няма да излизам лощо ми е , а го остави тои да си излезе (ако ти изневерява няма да пропусне да се види с ,, нея ,,) по някое време му званни и го питай каде е с кой е - ще получиш отговор който трябва да провериш като идиш ти тайно тайно или някоя твоя приятелка . друг начин по който съм хващала момче да ми изневерява е с фалшиф профил в aha.bg почваш да си пишиш с него после в скайпа и по деликатния начин го разпитваш като започнеш да се оплакваш от твойта връзка , той ще се отпусни и ако има нещо нередно мн често си признават изневярата ;)

lipstik
07-23-2009, 14:07
Зарязвай го.То появи ли се веднъж съмнението,става лошо.

l0lz
07-23-2009, 14:11
И аз мисля, че има Дядо Коледа, ама няма, нали..? :cry:

NeZaPoznat
07-23-2009, 14:22
Помогнете ми моля ви ..
Ходя с едно момче вече година и половина .. Но деня преди да ми предложи е спал с бившата си .. Той постоянно ми говори за нея .. И започвам да си мисля, че ми изневерява с нея .. Какво да правя ?

ГРЕШКА ! Не той е спал с нея а тя с него. Не би могъл да го направи ако тя не е съгласна ...

А това е за МИДАТА !! Какво значи ‘ходим’ но не съм му пуснала. За какво излиза с теб ?! За да си похарчи излишните пари ?! Нослетата ли си търкате ?! :?
Ако не правиш секс с него защо се сърдиш че го прави с друга ?! Да не се е замонашил ?! Откъде да е сигурен, че ще му пуснеш ?! :?

Аз лично го оправдавам . Има си гадже с което не прави секс има си и бивша, която не му отказва ... за какво да стои на сухо ?! И аз бих постъпил така !! :?

ognenaaaaaa
07-23-2009, 15:29
Помогнете ми моля ви ..

ГРЕШКА ! Не той е спал с нея а тя с него. Не би могъл да го направи ако тя не е съгласна ...

А това е за МИДАТА !! Какво значи ‘ходим’ но не съм му пуснала. За какво излиза с теб ?! За да си похарчи излишните пари ?! Нослетата ли си търкате ?! :?
Ако не правиш секс с него защо се сърдиш че го прави с друга ?! Да не се е замонашил ?! Откъде да е сигурен, че ще му пуснеш ?! :?

Аз лично го оправдавам . Има си гадже с което не прави секс има си и бивша, която не му отказва ... за какво да стои на сухо ?! И аз бих постъпил така !! :?

една година наистина е мн момчето си има нужди

selens
07-23-2009, 16:05
+1

mOBSCENE
07-23-2009, 16:26
Помогнете ми моля ви ..

една година наистина е мн момчето си има нужди

fc
07-23-2009, 16:43
Леле майко О_o една година го държиш...

Nakadah
07-23-2009, 17:15
баце
заеби я
всички женки изневеряват

LqlQLqQxD
07-24-2009, 02:51
баце
заеби я
всички женки изневеряват

Май трябваше да прочетея по-вниматлно темата. Момиче пише, защото мисли, че приятеля и и изневерява.

Nakadah
07-24-2009, 03:28
баце
заеби я
всички женки изневеряват

Май трябваше да прочетея по-вниматлно темата. Момиче пише, защото мисли, че приятеля и и изневерява.

NeZaPoznat
07-24-2009, 08:04
Май ще ти дойде акъла в главата. Хич не му вярвай на сълзите.. те тея мъже винаги намират начини да се измъкнат, сякви ги има.. :?

А бе как я мислите тази работа бе ! Да се измъкнем ?! От какво да се измъкваме ?!

Тя му е гадже ... или поне така казва .. и НЕ МУ ПУСКА цяла година защото не била сигурна в него ?!! :shock: И после чака да не изневерява... ами няма да стане. И аз сглупих да 'чакам' една да и дойде кефа и после друг намаза ... и кво ?!
Гадже !! Да я черпи, да я води тук и там ама секс - не. И кво - връщаш се в къщи и хвърляш сперма по тавана. Че каква е разликата да имаш и да нямаш гадже тогава - така и така лъскаш ?!
Ако си купя кола ще искам да я карам , а то - хем колата в гаража - хем и автобус да не ползувам щото имам кола .. :? ??!!
Няма да стане - ако иска да не изневерява - да прави секс с него ! Ако е двествена - има още 2 начина и тогава чак да каже - ето аз ти давам това, което искаш а ти кръшкаш. Тогава бих приел думата ИЗНЕВЯРА но да го лишаваш момчето от секс и да се сърдиш че го прави с друга ?!? Айде моля !!! Не сме балъци ... поне повечето не сме :?

gLypChenCee
07-24-2009, 08:48
Охохохохо милаа ..
Тва ако знаеш колко ми е познато ..
Прочети ми темата..
Той винаги ме сравняваше с нея ..
И ако видиш темата ми ще разбереш кво е станало от тва "говорене" .. ;/

l0lz
07-24-2009, 10:16

А бе как я мислите тази работа бе ! Да се измъкнем ?! От какво да се измъкваме ?!

Тя му е гадже ... или поне така казва .. и НЕ МУ ПУСКА цяла година защото не била сигурна в него ?!! :shock: И после чака да не изневерява... ами няма да стане. И аз сглупих да 'чакам' една да и дойде кефа и после друг намаза ... и кво ?!
Гадже !! Да я черпи, да я води тук и там ама секс - не. И кво - връщаш се в къщи и хвърляш сперма по тавана. Че каква е разликата да имаш и да нямаш гадже тогава - така и така лъскаш ?!
Ако си купя кола ще искам да я карам , а то - хем колата в гаража - хем и автобус да не ползувам щото имам кола .. :? ??!!
Няма да стане - ако иска да не изневерява - да прави секс с него ! Ако е двествена - има още 2 начина и тогава чак да каже - ето аз ти давам това, което искаш а ти кръшкаш. Тогава бих приел думата ИЗНЕВЯРА но да го лишаваш момчето от секс и да се сърдиш че го прави с друга ?!? Айде моля !!! Не сме балъци ... поне повечето не сме :?

NeZaPoznat Е НАПЪЛНО ПРАВ..
Кво само мъжете обвинявате, кифли с кифли.. Виж се себе си ква си проста, после гаджето ти било виновно.. Не си му пуснала една година и искаш да не ти "изневерява".. Земи се в ръце, щот такива като теб- бол и вече ми се повръща от селянки. М/у другото цяла година сте заедно и му нямаш доверие? ХА- ХА- ХА! Злее..