Влез

View Full Version : някой ще ми каже ли какво да правя...

portokal4eto
07-21-2009, 19:37
Значи..имах врьзка с момче 5 месеца след което аз го зарязах но после пак се сьбрахме и пак скьсахме .. тоий имаше бал скоро..исках да го видя така и стана(вьпреки че не се бяхме виждали отдавна и той много се изненада)след което настояваше вечерта да сьм с него..така и стана заряза всички и бяхме цяла вечер заедно..говорихме за какво ли не казах му че ми липсваше и че бих искала нещата да се оправят и той ми повтаряше сьщото каза ми че иска вече по-сериозна врьзка,че сьм единственото момиче за коет0 му е пукало и какви ли не неща след което на следващия ден писа 2 реда в нета и изчезна..тела му изключен няма6е нет..слд месец ми се обади и каза че не бил в страната и че щял да ми се обади да се видим..после пьк си беше тука но пак нямал време да се видим..ако имаше желание и чувствата му не бяха изчезнали нямаше ли да иска да ме види..а ако е така защо ги е казал онези неща... много сьм обьркана някой ще ми помогне ли на кьде да насоча мислите си ....

bog4eto
07-21-2009, 19:40
Ако си го зарязала и 1вия път и 2рия...значи го разбирам напълно.Най-вероятно просто те е бъзикал.. ;)

Hilary_
07-21-2009, 19:43
Може тези месеци да има работа ... все пак ти се е обадил нали? :-o
Изчакай докато нещата се успокоят ..

TheDevilInMe
07-21-2009, 19:53
Дори и той самия не знае какво иска. :D

portokal4eto
07-21-2009, 20:05
през тези месеци аз не знаех какво исках..но с течение на обстоятелствата разбрах че той е любовта.. когато си говорихме на бала му той ме попита дали сега зная какво искам и аз му казах че вече да..знам че искам да сцм с него .. попитах го и аз сьщия вьпрос и той ми отговори че и преди и сега иска да е с мен....а сега не ми се обажда не се сеща за мен .. незнам какво става .. мисля си че или работи или е на море но няма как да разбера..

lipstik
07-21-2009, 20:10
Ами обаждай му се ти и си поговорете за вас двамата хубаво.

TheDevilInMe
07-21-2009, 20:10
през тези месеци аз не знаех какво исках..но с течение на обстоятелствата разбрах че той е любовта.. когато си говорихме на бала му той ме попита дали сега зная какво искам и аз му казах че вече да..знам че искам да сцм с него .. попитах го и аз сьщия вьпрос и той ми отговори че и преди и сега иска да е с мен....а сега не ми се обажда не се сеща за мен .. незнам какво става .. мисля си че или работи или е на море но няма как да разбера..

изчакай малко, може просто да е зает, ако наистина държи на теб, както сам твърди пред теб ще ти се обади на всяка цена, но не чакай прекалено много, обърни страницата. :)

portokal4eto
07-21-2009, 20:18
според мен не мисля че по телефона ще може да го обсьдим,но в крайна сметка може и да пробвам..проблема е там че немога да си харесам друго момче..никое не ми грабва окото ..е вярно капризна сьм ама той си е моето..няма друг като него :cry: ако аз му се обадя пак няма ли да е досадно..май да го изчакам тои да се сети.. :-k

TheDevilInMe
07-21-2009, 20:21
според мен не мисля че по телефона ще може да го обсьдим,но в крайна сметка може и да пробвам..проблема е там че немога да си харесам друго момче..никое не ми грабва окото ..е вярно капризна сьм ама той си е моето..няма друг като него :cry: ако аз му се обадя пак няма ли да е досадно..май да го и зчакам тои да се сети.. :-k
Не мисля, че ще е досадно да му се обадиш, ще проявиш загриженост- :)

Nakadah
07-22-2009, 02:54
пии 2 мастики

Lysit0
07-22-2009, 04:11
Обади му се,нека види,че още се интересуваш от него.

NeZaPoznat
07-22-2009, 06:36
Значи..имах врьзка с момче 5 месеца след което аз го зарязах но после пак се сьбрахме и пак скьсахме .. тоий имаше бал скоро..исках да го видя така и стана(вьпреки че не се бяхме виждали отдавна и той много се изненада)след което настояваше вечерта да сьм с него..така и стана заряза всички и бяхме цяла вечер заедно..говорихме за какво ли не казах му че ми липсваше и че бих искала нещата да се оправят и той ми повтаряше сьщото каза ми че иска вече по-сериозна врьзка,че сьм единственото момиче за коет0 му е пукало и какви ли не неща след което на следващия ден писа 2 реда в нета и изчезна..тела му изключен няма6е нет..слд месец ми се обади и каза че не бил в страната и че щял да ми се обади да се видим..после пьк си беше тука но пак нямал време да се видим..ако имаше желание и чувствата му не бяха изчезнали нямаше ли да иска да ме види..а ако е така защо ги е казал онези неща... много сьм обьркана някой ще ми помогне ли на кьде да насоча мислите си ....

Върнал ти го е !! Кефиш ли се ?!! А?!

selens
07-22-2009, 07:00
Решил е да ти го върне 8-) или може би не му пука и затова не те търси :(

KimBerLy1912
07-22-2009, 07:41
Обади му се,нека види,че още се интересуваш от него.
+1

Priceless
07-22-2009, 07:48
Оф Боже .. ако седиш и чакаш нищо няма да постигнеш .. :?

portokal4eto
07-22-2009, 09:57
вярно че аз го зарязах и последствията за него не бяха добри...започна да не му пука за абсолютно нищо и тем подобни но той не е такьв човек че да ми го врьща..а ме е страх да му се обадя.. да изчакам той да се сети или да му звьня пьк да става каквото ще

GossipGirl89
07-22-2009, 10:33
Ми според мене има няколко опции:

1) След като ти си го зарязала и последствията за него са били кофти -> искал е да ти го върне, като те накара да си признаеш, че искаш отново да се с него.

2) Може да е бил подпийнал и просто да е искал да се позабавлява малко - все пак цялото това нещо се е случило на бала му.

3) Може наистина да е зает и да няма нужното време, което да ти отдели... макар че аз си придържам към това, че ако човек има желание за нещо ще намери и начин да го направи :)

Според му трябва да му звъннеш, да го питаш как е ,що е, къде е и да се разберете кога евентуално ще може да се видите и тогава ще ти се изясни всичко ;)

portokal4eto
07-22-2009, 15:46
мне не мисля че беше пиян.. пьк и щом на следващия ден пак ми ги каза тея работи.. ще изчакам още малко и ако не се сети той пьрви мисля да му се обадя ..благодаря на всички за сьветите :-) :twisted:

MiChKoO
07-22-2009, 16:06
ами според мен трябва да изчакаш тои да ти се обади и да настояваш да се видите и да поговорите ако има желание ще намери време за теб :P

ItalianMafia
07-22-2009, 17:41
Иска да разбереш, че си постъпила гадно с него и да осъзнаеш, че държиш на него.. Обади му се ти, защо чакаш той да го направи ?

Nakadah
07-22-2009, 17:43
пии 2 мастики

InloveAgain
07-22-2009, 17:54
може да се е напил на бала и за тва..
да не е знаел какво говори ..
случват се и такива работи ..

portokal4eto
07-22-2009, 19:24
за напиването ви казах че не е..познавам го... когато последния пьт му се 0бадих той ми каза че ще ми се обади на другия ден а не го направи.. а минаха поне 4 5 дена от тогава ..от една страна искам да видя дали ще се сети и дали наистина му пука обаче от друга не издьржамм