View Full Version : Триене на профил?!?!
Как би могло да стане това?!
Няма опция да си изтриеш профила сама.Това го правят само администраторите.По желание също няма да стане.Профили се трият само в краен случай,когато си пристъпила всички правила на форума.
Е добре какво трябва да направя че да го изтрият.Имам и друг профил. този не го искам
Казах ти вече,че няма да го изтрият само шот на теб така ти е скефнало.Като толкова ти пречи не пиши от него,кое му е трудното?
Започни да псуваш потребителите и модераторите \:D/
Всеки сайт има опция за изтриване на акаунт или поне би трябвало да има. правя си акаунт,пускам тема,отговарят ми, искам да ми изтрият акаунта - но не. :lol:
ужаассс
Не мисля,че ще има резултат...
Изтриииииииииииите ми профилааааааааааааааа вееееее :booooomb:
Не мисля,че ще има резултат...
:lol: :lol: :lol:
Не ме успокои мацка :grin:
marsella
07-21-2009, 22:12
Изтрийте профила на момичето, верно много е тъпо така :?
^^Кажи ми пас-а и ше ти помогнаи на теб :-)
RiseGirl
07-21-2009, 23:05
Профили не могат да се трият по лична прищявка!
Не може сульо и пульо да пише, а после да иска да си трие профила. Ще стане каша.
Ще се прецакват и изчезнат стотици теми, които малко или много биха били полезни.
Да не говорим за хората, които злоупотребяват по всякакъв начин с форума, реклами на други сайтове, предложения, измами...
Не можем да си го позволим.
Помисли отново. :)
RiseGirl
07-21-2009, 23:11
^^не визирах теб :)
....а въпросните _eLITO_ и marsella, понеже изглежда никак не са на ясно.
Това е форум и би трябвало да има тази опция..все пак живеем в свободна държава нали? Същото важи и гости да пишат във форума..а и някои като се изказва негативно да не му се трие мнението..всеки има право на мнение, нали за това е форум?!?!?!
По два начина:
1. Никакси
2. В никой ден обикновенно позволяват
ti vnimavai koi vizira6 qsno li ti e. Prez onaq rabota mi e moderator li si kfa si. Prosta murla :smt073
caseoftheex
07-24-2009, 12:08
е с туй последното мнение вече си пас :-) 8-)
RiseGirl
07-24-2009, 16:39
ti vnimavai koi vizira6 qsno li ti e. Prez onaq rabota mi e moderator li si kfa si. Prosta murla :smt073
или какво!? :-o
emi ei tfa che ne me ebe kfa si :grin:
RiseGirl
07-24-2009, 21:27
сладурана :-)
а сега съм сладурана, ама иначе преди неможа да ми обесниш като нормален човек за профила, а почна да се правиш на важна. щеше ли да ти е проблем да го обесниш нормално, а не да се заяждаш веднага...
а сега съм сладурана, ама иначе преди неможа да ми обесниш като нормален човек за профила, а почна да се правиш на важна. щеше ли да ти е проблем да го обесниш нормално, а не да се заяждаш веднага...
доктор по правопис?
доктор върви на майната си?
Мисля, че изчерпахме дискусията. Ако все пак на авторката не и е ясно ВСЕ ОЩЕ защо не трием профили, да ми пише ЛС и да очаква силно закъснял отговор.