View Full Version : Малко помощ
rozovsluncho
07-22-2009, 19:56
Хора моля ви дайте ми съвет какво да правя?!Ходя на плаж всеки ден и преди 1 2 седмици играхме волейбол с едни приятели и имаше едни непознати момчета и едното беше мн сладко и забелязах,че от тогава доста явно ме заглежда и приятелките ми ми казват постоянно,че не сваля поглед от мен.Два пъти сме се засичали в центъра на града и той ми се усмихва и ми казва здравей и това е..Всеки ден на плажа друго не казва само ме зяпа и здравей :? (имам чувството,че друга дума незнае или и той си глътва граматиката :X)Преди 2 3 дни видях че е сам и му казах "хей защо не дойдеш при нас да не си сам" и той малко се учуди че го заговорих или ддз и ми каза "аз съм с компанията си" малко тъпо се получи.
Кажете ми да отида ли да го заговоря пак какво да му кажа?Да се запозная ли с него..много ме е срам между другото едвам му изтарсих да дойде при нас направо си глътвам граматиката и всичкото..
Чудя се дали няма да е по-добре да не правя повече нищо и да изчакам той да дойде при мен и да ме заговори. :oops:
Доста изчерпателна бях :oops: Моля ви за съвет как да постъпя? :oops: :? :(
Заговори го пак .. нещо от сорта на "Кога пак ще играем волей?" ... или нещо подобно .. 8)
ThePowerOfLove
07-22-2009, 20:16
Да, не се отказвай ;) Питай го как се казва (ако не знаеш) и някви такива.. :)
smiLexaga1n
07-22-2009, 20:28
Явно той е срамежливият и в случая ти трябва да действаш. Както изглежда той май няма да направи първата стъпка, тъй че си ти. Както @Hilary_ каза можеш да му предложиш да поиграете волейбол. :)
Явно той си е запазил вече ролята на срамежливия, така че ти ако не действаш, най-вероятно нещата няма да се променят особено... Давай, надвий го пустия срам!
rozovsluncho
07-22-2009, 20:33
Бях питала един негов приятел,който е мой приятел близо година вече дали е срамежлив по принцип и той твърдо ми каза,че не е срамежлив.Незнам :-o .. мисля утре да го заговоря нещо,но ужасно мн ме е срам и мен.Добре,че беше една приятелка ония ден да ме накара да говоря нещо с него(дето го поканих да дойде при нас),че иначе аз нямаше въобще да се замисля да трагвам да го заговарям :oops:
О и да ви кажа има супер чаровна усмивка :oops: :-) просто като ми се усмихне и няма начин да не се усмихна :oops: 8-)
Срам ?? Кво значи срам ... :lol: Нищо не значи .. ако искаш нещо си го вземи !!! 8) Няма от какво да те е срам .. нито ше се събличаш пред него нито нищо .. тва са просто думи .. заговаряне .. :wink:
buntar90
07-22-2009, 20:40
питай го кога най-сетне ще те покани на среща . мисля ,че ще свърши работа
rozovsluncho
07-22-2009, 20:42
Това много ми хареса :D :-) може и да го пробвам :D :-D :-D
ако искаш нещо си го вземи !!!
... или поне не се отказвай без да опиташ :)
ако искаш нещо си го вземи !!!
... или поне не се отказвай без да опиташ :)
.. само така .. :grin: :D :D :wink:
rozovsluncho
07-22-2009, 20:47
Представете си той ми каже " аз чаках ти да ме поканиш " :D :razz: :-D :-D :-D :-D шегувам се 8-) :lol:
fucklowebaby
07-22-2009, 20:51
Когато уселиш удобен момент го заговори, не чакай той да дойде, защото ако не го направи и ако ти не отидеш..ще го изпуснеш ;) Успех !! :-)
buntar90
07-22-2009, 21:06
Представете си той ми каже " аз чаках ти да ме поканиш " :D :razz: :-D :-D :-D :-D шегувам се 8-) :lol:
аз точно тва казах на едно момиче веднъж :D ама тя си ме знаеше , че съм идиот и се базикам постоянно със себе си и всичко наоколо ,ама се съмнявам в този случай тоя да се покаже кретен кат мен :D
rozovsluncho
07-22-2009, 21:08
аз точно тва казах на едно момиче веднъж :D ама тя си ме знаеше , че съм идиот и се базикам постоянно със себе си и всичко наоколо ,ама се съмнявам в този случай тоя да се покаже кретен кат мен :D
Хахаха значи да съм подготвена и за такъв вариянт :D 8-) :lol:
Хора моля ви дайте ми съвет какво да правя?!Ходя на плаж всеки ден и преди 1 2 седмици играхме волейбол с едни приятели и имаше едни непознати момчета и едното беше мн сладко и забелязах,че от тогава доста явно ме заглежда и приятелките ми ми казват постоянно,че не сваля поглед от мен.Два пъти сме се засичали в центъра на града и той ми се усмихва и ми казва здравей и това е..Всеки ден на плажа друго не казва само ме зяпа и здравей :? (имам чувството,че друга дума незнае или и той си глатва граматиката :X)Преди 2 3 дни видях че е сам и му казах "хей защо не дойдеш при нас да не си сам" и той малко се учуди че го заговорих или ддз и ми каза "аз съм с компанията си" малко тъпо се получи.
Кажете ми да отида ли да го заговоря пак какво да му кажа?Да се запозная ли с него..много ме е срам между другото едвам му изтарсих да дойде при нас направо си глатвам граматиката и всичкото..
Чудя се дали няма да е по-добре да не правя повече нищо и да изчакам той да дойде при мен и да ме заговори. :oops:
Доста изчерпателна бях :oops: Моля ви за съвет как да постъпя? :oops: :? :(
Аз като гледам и правописа си глАтваш... Басирам се, че след 2-3 дни ще видим същия разказ от неговата гледна точка... Ние момчетата недей да мислиш, че сме големите смелчаци в това отношение... Сигурно и той се притеснява. Просто го заговори. Като например му кажи, че треа сама да ходиш да си купиш нещо за ядене (на плаж си все пак) и ако иска да дойде с теб. :)
Само пример ти давам. Айде успех
buntar90
07-22-2009, 21:11
Хахаха значи да съм подготвена и за такъв вариянт :D 8-) :lol:
споко едва ли ще го направи. в моя случай с момичето се познавахме вече 1 година някуде, ама на някое друго дето не познавам много се съмнявам ,че ще го кажа :D
rozovsluncho
07-22-2009, 21:43
Утре на място ще реша какво да му кажа в подходящия момент..
Това :
Просто го заговори. Като например му кажи, че треа сама да ходиш да си купиш нещо за ядене (на плаж си все пак) и ако иска да дойде с теб. Само пример ти давам. Айде успех
Ми хареса доста.Небрежно е няма да изглеждам някфа надута ала бала пък и всеки ден така или иначе отивам до една закусвалня да папам :oops: :-D ще го помоля да дойде с мен :oops:
Голям срам още сега си се представям да изтарся нещо несвързано типично в мой стил като ме напече слънцето :D тогава просто ще ми иде да си заровя главата в пясъка. 8-) Но не се притеснявам за това то нека до там да се стигне :oops: 8-) :P
rozovsluncho
07-23-2009, 11:16
Днес го нямаше на плаж :( ... като дойде на плаж ще ви кажа резултата :) :P 8-) :booooomb:
fire_cat
07-23-2009, 12:12
Той ти казва само "Здравей", защото иска да бъде сигурен, че изпитваш интерес към него. Това е началото. Той иска да види дали ще отговаряш винаги на поздравите му а и защо толкова често би те поздравявал? Теб? Втората стъпка е разговорът. Или ти, или той трябва да заговори другия. Може той да е по-стеснителен. Бъди смела и се опитай да го опознаеш. Заговори го пак и се навъртай покрай него. Успех!
NeZaPoznat
07-23-2009, 12:16
Виж тук:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265426
qvno toi se sramuva pove4e ot teb taka4e deistvai po vaprosa za da ne go izpusne6!!!
opitai se da go zagovori6 s ne6to ot sorta KOGA PAK STE IGRAEM VOLEI ili ne6to ot tozi sart.... :-o :-o
Заговори го пак .. нещо от сорта на "Кога пак ще играем волей?" ... или нещо подобно .. 8)
+1
vagarious
07-23-2009, 14:30
Бе като игарете волейбол хвърли топката "уж,без да искаш" по него хаха бъзикам се.Ама иначе направи нещо от тоя сорт и от там ще прецениш дали да питаш как се казва тва-онова.Айде и успех.Кажи после кво е станало. :grin: :)
rozovsluncho
07-23-2009, 19:04
Оооо хора какво стана днес :x
Излизаме аз още две приятелки и едно момче и тръгнахме към гарата да изпращаме едно друго момче.И се отбихме на едни чешмички да пием вода и чувам едната казва: "А брат ми" и само стоя и се изправям и гледам МОМЧЕТО- това момче - той беше-от плажа .Стоя и той: здрасти(с чаровната му страхотна усмивка) и аз му казах здравей .То се оказало,че приятелката ми казала "а здрасти" та както и да е ..тъкмо тръгваме и другата приятелка ми вика извикай ги с нас (те бяха 3ма) и аз въобще без да се замисля викам си "кфо губя в крайна сметка" и отидох и викам "абе вие защо не дойдете с нас да се разходим ще отидем към гарата и после към морската" и те стоят чудят се ко да кажат (честно не помня какво точно сме си приказвали и какво са казали и как са реагирали бях в несвяс май :X ) и през тфа време момчето,което харесвам (знам че се казва митко) та митко се заговори с някоя позната и тя казва цитирам" смятай до каде сте стигнали- момичетата да ви канят да се разходите" и те им стана малко тъпо и честно казано не разбрах кфо стана ама ми отказаха : единия "имаме малко работа може би друг път" но после нещо приказваха сагласиха се минаха 3 крачки и май митко каза "ние ще ходим по магазините " :lol: и аз ми ок и тогава един от тях каза може би друг път :? мен ми стана супер кофти и се ядосах много как можа да ми откаже..после разбрах,че Митко е казал "на плажа ще се разберем" (това ми го каза едната приятелка) но аз въобще не съм го чула та както и да е супер ядосана бях и вървим после към морската и ги виждам и си гледах напред не ги отразих въобще те се обърнаха след нас но съм толкова бясна че не е истина :-x идеше ми да го наритам :x
Мисля утре като го видя на плажа и той дойде и почне да ме занимава или дори здравей да ми каже да не му говоря или да му се накарам,че така яко ме е отряза :-x направо се почувствах ужасно... почвам да се съмнявам, че е нормален човек-смисал мисля си че нещо не му е наред да ми отказва така ..а съм сиг че си няма приятелка питах един негов приятел :? :(
Как да постъпя според вас :-) Моля без да ме нареждате и да ми се карате :? :oops:
Ъм - тежък е! 8)
Ама маай... твоята покана е изглеждала повече към другите насочена отколкото към него (може би от срам и дори неволно, но...) и на него да му е станало тъпо, че не си го поканила директно него... :?
rozovsluncho
07-23-2009, 20:34
Ъм - тежък е! 8)
Ама маай... твоята покана е изглеждала повече към другите насочена отколкото към него (може би от срам и дори неволно, но...) и на него да му е станало тъпо, че не си го поканила директно него... :?
О не аз другите въобще ги няам за 5 пари 8-) :oops: то беше ясно за кой става въпрос ама мъже..кфо очаквам :-|
Днес ако беше дошъл на плажа щях да го помоля да дойде с мен да ям до закусвалнята.Аз като казах на едната си приятелка и ме базикаше "Айде да дойдеш с мен до закусвалнята да те черпя една мазна баница" :lol: :D
rozovsluncho
07-23-2009, 20:54
... и утре е ден... 8)
Утре най-много да го напсувам като го видя 8-) :D
Не шегувам се,но ще се направя за начало,че не съм го видяла или ако ми се обади няма да го отразя и после ако съм гладна,ще му кажа "ае ма*ицата ти ай да дойдеш с мен да ме черпиш една мазна баница" :-D не шегувам се няма никфи баници никфи кифли :razz: не ме слушайте защото не ме слуша главата :lol: :lol:
rozovsluncho
07-24-2009, 11:50
Цял ден не го отразявах,не че ме заприказва, но в момента в който се засили и спасителя ме заприказва и се смяхме двамата с него и на въпросното момче (митко) му стана тъпо. Няколко пъти като си срещнахме погледите той ми се усмихваше,аз само стоях гледах го без да си променя физиономията за 10 15 секунди и поглеждах настрани..
Кой ли знае,сигурно цял ден ще ме мисли. :D :-o :grin:
Сигурно сега съжелява,че не се е съгласил да се разходи с нас :D
Ако ме пита дали иска да излезем,ще му кажа : "аз те помолих онзи ден,но ти ми отказа явно неискаш да излезеш с мен" да видя как ще реагира..мислех си нещо от сорта на "пропиля си шанса" но не искам да го отрязвам просто искам да му стане малко кофти за това,че ми отказа да се разходим малко заедно :-D
стига се тежкари и ти... той ако те покани да излезнете просто се съгласи! само не му показвай колко се радваш от факта, щото май малко му трябва... :)
Take_That
07-24-2009, 20:37
Давай, момиче - смело атакувай :D В смисъл - да заговори го 8-)
rozovsluncho
07-24-2009, 21:02
Давай, момиче - смело атакувай :D В смисъл - да заговори го 8-)
О вече нямам желание..т.е. имам желание,но ще чакам той да дойде пръв при мен..Днес наистина му стана тъпо,че даже не му се усмихнах :razz: охх много ли съм гадна :oops: кфо да направя мен ми стана толкова кофти,че ми отказа,че просто не е истина :o :( :?
kamucheto0
07-25-2009, 13:55
Emi da ti kaja 4estno i az n kak bix postapila..nz ima li 4ystvo za xymor..;x kato go vidi6 pitai kak si ..kakvo praiv6 :d ne6to ot sorta ii ako toi ne te popita kak si ili ne6ot takova zna4i go e sram ili ne te xaresva. :) 6te vidq kakvo 6te mi otg ii 6te pomisla pak :D:D
rozovsluncho
07-25-2009, 14:05
Ами ще е добре да прочетеш всичките ми мнения,защото има напредък така да кажа :-D
Сега ще чакам той да дойде,а това ще се случи,ся 2 3 4 дни няма да ме има на плаж и ще се затъжи :-D и кой ли знае ще ме мисли през цялото време :D и доста изревнува от спасителя..абе който ми пише мнения в темата моля прочетете и развитието на събитията :)
kamucheto0
07-25-2009, 14:45
emm az nz kakfo da kaja mislq 4e 6te se spravi6 po tozi na4in :D:D Yspex :) :D
rozovsluncho
07-25-2009, 14:56
Благодаря :D ще видим след време кфо ще стане :-D
ами знаеш ли според мен ако той те покани недей да го отрязаш , засщото може да си помисли че повече не се интересуваш от него и тогава ще стане още по кофти...
Незнам ти си решаваш де , но ако аз бях на твое място ако той ме заговори или покани някаде бих се съгласила , но и да му намекна че се е даржал гадно миналия пат ...
Това е от мен :)
rozovsluncho
07-25-2009, 15:03
Мисля да му кажа: "Аз си мислех,че ти неискаш да излезем,защото ония ден като те помолих отказа" нещо такова...смисъл може да не е в същия словоред,но нещо такова ще е да разбере,че не се е държал както трябва :)
kamucheto0
07-25-2009, 15:12
emm az sum saglasna..ako stane ne6to kazvai :D da znam a vie na kolko godini ste ;)
rozovsluncho
07-25-2009, 15:18
Аз съм на 16,а от източници знам( :oops: :-D ) че той е 90 набор тфа ще рече 19.
kamucheto0
07-25-2009, 15:28
axaamm emm 6tom e na 19 nz kakfo toi sa bavii trea da znae kak da deistva :D
rozovsluncho
07-25-2009, 16:18
И аз се чудя 8-)
аа цялото това супер ме кефи :) .. пък и ти мацка добре се справяш доколкото разбирам :)
rozovsluncho
07-25-2009, 20:38
аа цялото това супер ме кефи :) .. пък и ти мацка добре се справяш доколкото разбирам :)
И аз се радвам на филма в който съм 8) Справям се горе доло...така и трябва :o :-D :-)
rozovsluncho
07-31-2009, 20:05
Малее хораа ужас :shock: направо ме е срам от себе си :oops: :D :D
Въпросното момче не сваля поглед от мен но последните дни не ми е казвал "здрасти" както обикновенно :lol: и само зяпа и аз днеска го погледнах и ония ми намигна :shock: :-D :razz: :razz: напуши ме много на смях :razz: после трябваше да трагвам по-рано и неговия приятел,който е и мой приятел ми предложи да тръгна с тях и тръгваме и си приказваме всички и аз трябваше да завия в друга пресечка и казах чао на моя приятел,но другото момче не го и погледнах :shock: :oops: :-D много ме беше срам :lol: и така сега 3 дни няма да ме има на плаж...отново.. и после като свърши почивката и вече не ме интересува трябва да се запозная с него защото усещам как ще ми се изплъзне без да усетя :?
Та проблема...кфо да му кажа щото явно няма да се сети да проговори :lol: въй направоо няам думи изчезва граматика и всичко :oops: :D
Tomorrowww
07-31-2009, 20:21
ахаха мн ми е интересна тая тема .. продължавай да пишеш като ходите пак на плажа :grin: .. и добрее се справяш междо др. .. ама то тоя мисля , че му е време и той да действа .. да няма всичкото ти да правишш :( .. Успех иначе :-) .. очаквам с нетърпение продължението на сапунката :D 8-)
rozovsluncho
07-31-2009, 20:32
ахаха мн ми е интересна тая тема .. продължавай да пишеш като ходите пак на плажа :grin: .. и добрее се справяш междо др. .. ама то тоя мисля , че му е време и той да действа .. да няма всичкото ти да правишш :( .. Успех иначе :-) .. очаквам с нетърпение продължението на сапунката :D 8-)
Пх :-D в интерес на истината веднъж се бяхме хванали за ръка :lol: :lol: :lol:
Значи бяхме във водата аз моята приятелка и на спасителя дъщеричката а тя сега ще е първи клас и играхме на една игра "Делфинчета" и сме хванати за ръце и ние я повдигаме да мине над ръцете ни и както и да е много ми е досадно това дете :oops: :-D ии викам айде аз влизам навътре и го оставих на моята приятелка и лапето започна да вика и да крещи (лигави се) искало да играй и в този момент видях тфа момче и казвам на детето "ей тоя батко иска да играе с вас" :razz: :razz: :razz: набутах го него там аз се цопнах на по дълбокото и се връщам и той се отказа и лапето почна да крещи "Искам да играем четиримата" :shock: ШОК :D и се чудя ко да прая :razz: и отидох хванах приятелката ми и той ми хвана раката и :smt007 :-D бтв Бахти лапата дето вкара :lol: :lol:
Tomorrowww
07-31-2009, 20:35
Пх :-D в интерес на истината веднаж се бяхме хванали за ръка :lol: :lol: :lol:
Значи бяхме във водата аз моята приятелка и на спасителя дъщеричката а тя сега ще е първи клас и играхме на една игра "Делфинчета" и сме хванати за ръце и ние я повдигаме да мине над ръцете ни и както и да е много ми е досадно това дете :oops: :-D ии викам айде аз влизам навътре и го оставих на моята приятелка и лапето започна да вика и да крещи (лигави се) искало да играй и в този момент видях тфа момче и казвам на детето "ей тоя батко иска да играе с вас" :razz: :razz: :razz: набутах го него там аз се цопнах на по дълбокото и се връщам и той се отказа и лапето почна да крещи "Искам да играем четиримата" :shock: ШОК :D и се чудя ко да прая :razz: и отидох хванах приятелката ми и той ми хвана раката и :smt007 :-D бтв Бахти лапата дето вкара :lol: :lol:
тва като бонус към последната серия :lol: бее добър филм се получава .. вече имаш заклета фенка :lol: :lol:
rozovsluncho
07-31-2009, 20:38
Хахахах :razz: :razz: :razz:
Много ми е приятно да споделям с вас :-)
Скарах се с най-добрата си приятелка,пък тя постоянно ми завижда и вече немога да я понсям и нищо не и споделям другото момиче дето е с нас на плажа и да и приказвам и да не и приказвам все тая тя си мисли за нейните филми(сиг се зарибява с 10 момчета а има "сериозна връзка" от 2 години и нещо...) и на който и да кажа не ме разбира просто не се радва с мен и ми е кофти..
Благодаря на всички :-) :-) :-)
vagarious
08-01-2009, 20:49
Ми следващия път се усмихвай и ти и го накарай да дойде с теб до закусвалнята или дз. :D Измисли нещо. И да ти кажа честно и мене мн ме кефи тая тема.Супер готино се справяш и ти пожелавам повече кураж,че да не изпуснеш шанса. :grin: :-)
Tomorrowww
08-01-2009, 20:52
ама аз все още си очаквам следващия епизод.. ? :D
eminemfenka
08-01-2009, 21:43
rozovsluncho
08-04-2009, 12:25
Тфа с волейбола няма да се получи... :? някфо тъпо ми е да отида и да му кажа така при положение,че почти всеки ден се играе волейбол.Ох хора помагайте просто немога да отида той с още 5 човека и да му кажа нещо каквото и да е ще прозвучи много тъпо :( някфо тъпо става да стана от хавлията и да отида до него и да го заговоря,а рядко се случва да остане сам,незнам направо започвам да се отказвам,той само стои и ме зяпа :-s чудя се ко да направя вече.. мислех да говоря с тоя мой приятел дето се познават с него да ни запознае обаче съм сигурна,че ще стане някфо нагласено и ще ми е супер кофти,приятелките ми ми казват да не казвам на Киро защото той май ме харесвал и сигурно ще направи нещо тъпо или ме изложи по някакъв начин макар,че не смятам,че ще се случи ама винаги трябва да внимавам :( незнам незнам кфо да правя ..започвам да си мисля че тоя е някаф спекал :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :razz: :oops: 8-) днеска направо ми идеше да отида при него и да му фрасна един :o
peteto_love
08-04-2009, 15:53
Амии иди при него...Питай го,как се казва,запознайте се ..По-натам може и да се получи..От това което прочетох е бая срамежлив и се харесвате и двамата ,давай....Късмет!!!!
rozovsluncho
08-04-2009, 16:03
Ами немога просто да отида при него и да му кажа как се казваш :? многооо тъпо ми звучи ддз.. :? ест че ще се запознаем обаче е толкова трудно да завържеш разговор при положение че момчето не прави усилия :x
rozovsluncho
08-15-2009, 21:16
Взех му скайпа от един приятел (щото не издържах вече)(въй ужасно хубав е на снимката :oops: ) :grin: :oops: :oops: :oops: :-D Туко що той ми писа: "коя си ти бе" ся се чудя кфо да му кажа..Може би "Приятелка съм на Киро.Засичали сме се на плажа и ония ден взех скайпа ти от Киро" но много ме е срам :oops: :oops: и приятелката ми и е изключен тела (или е извън обхват) и немога да се свържа с нея да ме нахъса малко :oops: :x :?
JustSmilee
08-15-2009, 21:43
Хах, и на мен ми е много интересно кво става.. Та все пак кво му каза по скайпа? :D
rozovsluncho
08-15-2009, 21:58
Писах му почти същото което споменах горе :-D и той в началото ме е помисли май за друго момиче,после даже ми вика: "чакай сега да не стане още някакво объркване с черен бански ли ходиш обикновено? " (значи е забелязал) и аз му казах да,от време на време и със жълт и с един червен(червения не съм го носила от началото на юни) и той:" е червения не съм го виждал " :-D
[00:27:07] M174K4 каза: много странно че не сме се запознавали до сега
[00:27:19] Съни каза: мм да
[00:27:45] M174K4 каза: а аз съм почти сигурен че се познаваме от преди това
[00:27:54] M174K4 каза: но не знам от къде точно
[00:28:08] Съни каза: така ли
[00:28:20] Съни каза: хм странно
Щях да му кажа "пич тфа е изтъркан лаф,ама както и да е :D " айде няма да изпадам в подробности накрая едно хубаво заподозря,че съм разпитвала за него и аз му казах "не всъщност киро сам ми каза" :-D което е вярно и най-накрая ме отряза мн яко :x писах му нещо и той "мхм ай аз ше лягам" :smt097 ебаси глупака (без извиненя за израза) и аз му казах ок и той лека и аз лека и така ... разбрах,че утре ще е на плаж ама ако си мисли,че заради тфа че ми е казал че ще ходи аз ще отида жестоко се лъже :D :-D :lol:
JustSmilee
08-15-2009, 22:06
Е, браво..хубаво е все пак, че сте си поговорили (писали).. Иначее верно е много тъпо така като кажат "аре аз ше си лягам..", ама пък може да не е искал да те отреже така. Успех иначе ако пак се видите, ии да пишеш ако има напредък. ;) :D
sexy_for_you
08-15-2009, 22:35
Супер забавна история :D Стана ми интересно.Ще следя за развръзката ;)
Лелеее ама ти яко си хлътнала 8-) Той вече ако не усеща, че имаш симпатии към него, значи е тъпчо. 8-) Сега ти предлагам е да го оставиш и той да направи нещо най - после :smt008 ;-)
rozovsluncho
08-16-2009, 06:37
Решила съм въобще да не се занимавам с него повече ...докато той не направи нещо де 8) Пък ако не направи,без тфа ми мина зора вече :lol: :? .Доколкото разбрах ще учи в София така,че още най-много 1 месец да е тук после заминава... един приятел доста често ми казва "Бог затваря една врата,за да отвори друга" само,че доста лутане ще има в коридорите :-D
"Бог затваря една врата,за да отвори друга" само,че доста лутане ще има в коридорите :-D
Понякога отваря по-повече врати та става течение,така че внимавай :D
rozovsluncho
08-16-2009, 08:20
"Бог затваря една врата,за да отвори друга" само,че доста лутане ще има в коридорите :-D
Ххахах мерси за съвета :lol: 8-)
Ъм туко що прочетох в списание Joy хороскопа си и има отстрани съвет:"Ако харесвате някой,не се скатавайте в ъгъла от срам,ами действайте" всичко ми го натяква :lol: :? :o :-o :-o вече и аз се чудя кфо да правя :smt101
Ххахах мерси за съвета :lol: 8-)
Ъм туко що прочетох в списание Joy хороскопа си и има отстрани съвет:"Ако харесвате някой,не се скатавайте в ъгъла от срам,ами действайте" всичко ми го натяква :lol: :? :o :-o :-o вече и аз се чудя кфо да правя :smt101
Попринцип за мен хороскопите са пълни само с глупости,но този път ще се съглася.Трябва ти малко решителност в действията,не оставяй винаги първата крачка на някой друг.Така и така стана дума за Господ,та казано е-Помогни си сам,за да ти помогне и Господ. ;)
rozovsluncho
08-16-2009, 09:01
От една страна неискам да се натрапвам,ще стане много кофти и от негова страна едва ли интереса ще стане по-голям ..по скоро да изчезне.От друга страна "действай,покажи че го харесваш,нетрябва да се срамуваш" .... ще видим кфо ще стане тея дни и според ситуацията ще постъпвам различно ..ако влезе в скайп няма да му пиша първа,от друга страна една приятелка ми каза да му кажа ако иска да дойде с нас на плаж ама ми се струва и тъпо щото ако дойде на плаж то така или иначе се на едно място ходим все ще се засечем... незнам незнам...объркана сам на 150% :-o
Пък и той на плажа ме заглеждаше тфа онова и накрая в скайп как ме отряза с тфа "мхм ай аз ше лягам" :? :x нещо не ми се връзват действията му..
отиди при него сабуи му гащите извади му чурката и лапаи докато не ти излязат пришки и ще ти обърне внимание и да си грозна
rozovsluncho
08-16-2009, 10:23
отиди при него сабуи му гащите извади му чурката и лапаи докато не ти излязат пришки и ще ти обърне внимание и да си грозна
Въобще не си интересен :? пробвай нещо по-оригинално другия път.Макар,че се съмнявам,че ще кажеш нещо умно с глава пълна с хлебарки :?
rozovsluncho
08-19-2009, 10:55
Вчера пак си писахме в скайп :grin: обаче е трудно да подържаш разговор с него...или и аз незнам какво..нещо му има :-D Та той ми каза,че ще е на плаж днеска и аз отидох имах уговорка с едно момче ама видях,че е с някфо момиче и се ядосах както и да е една приятелка беше там с кака и и реших да отида при тях..ии по едно време .. Той дойде :grin: :grin: въй както си мислех аа оставям го няма да се занимавам и като го видях си забравих всичките тъпи мисли :D :oops: после играхме волейбол аз,приятелката ми бившия ми .. и още едно момче и както играем и гледам Митко се обърнал и ме гледа :oops: уу умрях от срам :oops: както и да е... бившия ми приятел почна да ме зарибява по едно време :o усещам как ще зарибява зарибява и накрая ще го отрежа така яко,че повече няма да си помисли да ме нарани :? :booooomb: дано да успея да удържа изкушението си към него :D :oops: :oops: днеска за малко да не го прегърна ..даже и той си помисли,че ще направя нещо ама аз се усетих и си викам "нее съни не!" :lol:
Както и да е...чудя се дали му пиша в скайп на Митко? Той няма да ми пише почти сигурна съм..незнам защо,но просто имам чувство,че няма да ми пише...
Tomorrowww
08-19-2009, 11:52
yes we .. сериала е продължил :D .. пиши му в скаайп , ако всеки път си казваш '' не , той няма да отговори'' няма да стане нищо.. пробвай пък каквото стане.. аз до миналата седмица бях като тебе - с една приятелка си бяхме харесали едни 2 момченца , които играеха волейбол на плажа.. те ни викаха да играем с тях , ноо ние сме некадърни и просто отидохме до тях да зяпаме.. то и тва ни стигаше 8-) .. на другия ден ги нямаше .. отчаяхме се , ама ги видяхме случайно вечерта по центъра .. почнахме да пищим , то една еуфория бешее :razz: .. оказа се че са чехи и ни питаха къде има сладолед наблизо.. запознахме се на развален английски , ама поне си ги спечелихме + безплатен сладолееед :lol: .. а колко слядки бяхааа :-) .. съжалявам че се отклоних от темата , ама и аз да си излея душицата 8-)
Tomorrowww
08-19-2009, 11:55
та хубавите неща стават случайно.. вече напълно съм се убедила в тва.. колкото и да нагласяш нещата , няма да станат както искаш , а когато най - малко очакваш нещо - то винаги тогава идва най - хубавото :smt050
loveisgonee
08-19-2009, 12:08
Щом искаш го покани на плаж,но да сте само двамата не с твоите приятелки,защото помисли си ако ти отидеш с неговите приятели.. те си имат едни теми за разговор и ти ще останеш на заден план.. така че давай събери смелост и го покани,нищо не губиш можеш само да спечелиш от това.Нещата и без това са в застой,а така ще раздвижиш малко нещата :grin: успех :-) :-) :-)
rozovsluncho
08-19-2009, 12:42
[14:52:10] Съни каза: zdrasti
[14:52:13] Съни каза: kakvo pravish
[14:52:13] Съни каза: ;]
[14:52:54] ***** каза: гледам филм
[14:52:59] *****каза: файтинг
[14:53:02] *****каза: или нещо такова
[14:53:07] Съни каза: aa ok ostavqm te togava
[14:53:14] *****каза: ахахах
[14:53:21] Съни каза: ?
[14:53:27] *****каза: нищо
[14:53:48] Съни каза: posle kato si izgledash filma pishi :)
[14:54:10] *****каза: аз ще излизам след малко
[14:54:15] Съни каза: ok
:? :? пък на плажа ме гледа..аве ей кфо гледаш вее :x
:? :? пък на плажа ме гледа..аве ей кфо гледаш вее :x
Аве ей кво му се връзваш вее :x
rozovsluncho
08-19-2009, 12:48
Много е странно всичко просто..ако иска нещо да го постигне бахти тъпака :? :booooomb:
loveisgonee
08-20-2009, 11:48
Някакво развитие :-) интересно ми е какво се е случило :lol:
rozovsluncho
08-20-2009, 11:58
Ми няма развитие..не съм ходила на плаж,той и той май не е ходил щото като станах в 10 и 30 беше на линия... сега пак е на линия ама няма да му пиша.. писна ми..!
http://sl.glitter-graphics.net/pub/261/261502lkfsgfpune.gif
ъ без първата реплика...баш да рева :D
valdesbg
08-20-2009, 12:04
6 страници дивотии не ми се четат. Я ме светнете за какво иде реч с няколко думи?
rozovsluncho
08-20-2009, 12:29
Аз немога на кратко :D :razz: :grin: ако някой иска да му обясни... ама вече невиждам и смисъла :-D :lol: :lol: :lol: :lol:
loveisgonee
08-20-2009, 12:54
ми то е толкова подробно и интересно,че ако го преразкажем ще загубим смисъла :grin:
rozovsluncho
08-20-2009, 13:07
Радвам се че се забавлявате с историята ... :lol: макар да не ми е много весело..
Един приятел,спасител е на поста дето по-принцип ходя на плаж ми каза,че май ходят с едно русо момиче :? незнам докато не ги видя с очите си няма да повярвам :o :-o а и като ходят защо подяволите цял месец ме зяпа,намига,кфо ли непрай?!Дори и вчера продължаваше с неговото гледане :? :shock: :booooomb: :booooomb: :-x
loveisgonee
08-20-2009, 13:12
Не че се забавляваме.. просто интересно ми е как ще свършат нещата .. той чака ти да направиш първата крачка.. а мисля че ти я направи няколко пъти вече. Щом са ти казали,че ходи там с русокоска :D защо не отидеш на плажа за да видим дали е така и дали пак ще ти намига след като е там с нея,а ти пък го дразни ако е с нея ходи при спасителя или пък по добре го злепоставяй пред русокосата намигай му предизвиквай го пред нея :grin:
rozovsluncho
08-20-2009, 13:16
Това звучи жестоко :grin: :grin: :-D :D :D :D С една приятелка стигнахме до два извода,ако наистина нищо не ни се случи: или не ни е било писано,или има пилешки мозък :razz:
loveisgonee
08-20-2009, 13:21
По - скоро пилешки мозък.. защото изпуска шанса да бъде щастлив с момиче като теб :grin: :-) :lol:
rozovsluncho
08-20-2009, 13:37
Благодаря ти :oops: много си мила :-)
Ми няма развитие..не съм ходила на плаж,той и той май не е ходил щото като станах в 10 и 30 беше на линия... сега пак е на линия ама няма да му пиша.. писна ми..!
http://sl.glitter-graphics.net/pub/261/261502lkfsgfpune.gif
ъ без първата реплика...баш да рева :D
Баш да рева?
Значи реването е пресилено,а умирането по него не ? :lol: :lol: :lol:
rozovsluncho
08-20-2009, 13:53
:lol: да,но едно е да изглеждам някфа ревла,друго е да го задържам в себе си :-o ..Просто ме изкефи картинката 8-) особенно
Tired of trying .. :o
loveisgonee
08-20-2009, 14:43
Благодаря ти :oops: много си мила :-)
по - скоро съм права :-) :-)