Влез

View Full Version : мастурбиране

dunati
07-23-2009, 10:40
може ли да попитам ако мастурбираш секи ден .... това помага ли ако свършваш много бързо при секс

AceXe
07-23-2009, 10:42
Зависи как мастурбираш. Ако се тренираш мастурбирайки, да ще ти помогне. Ако си ги биеш бързите за по 3 минути, няма как да стане. :)

Sladurcho
07-23-2009, 11:28
Зависи как мастурбираш. Ако се тренираш мастурбирайки, да ще ти помогне. Ако си ги биеш бързите за по 3 минути, няма как да стане. :)

+1 :P

FromAutumToAshes
07-23-2009, 11:36
Бе не съм ободен, че това много помага, ноо.... xD Всеки с гледната си точна. Лично аз не намирам особена разлика, пък и то е до настроение и колко си възбуден :oops: Случвало ми се е както за 5минути, така и за 45минути да свърша. Както казах относително е ;)

NeZaPoznat
07-23-2009, 12:18
може ли да попитам ако мастурбираш секи ден .... това помага ли ако свършваш много бързо при секс

Ако маструбираш ВСЕКИ ден в кой ден правиш секс ?! :shock:

Mastta
07-23-2009, 21:19

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

vankata_kz1991
07-23-2009, 21:22

Кво му пречи да прави секс и да мастурбира :D :-D :-D :lol:

slun4evka
07-29-2009, 15:25
Бе не съм ободен, че това много помага, ноо.... xD Всеки с гледната си точна. Лично аз не намирам особена разлика, пък и то е до настроение и колко си възбуден :oops: Случвало ми се е както за 5минути, така и за 45минути да свърша. Както казах относително е ;)

Бе, че не си ОБОДЕН ... съм сигурна (поне се надявам :D )
а иначе по темата + ^^

t0d1t0
07-29-2009, 19:50
уат дЪ фак ... Ем като нямаш сили как искаш на секундата да свършиш ...

beliqsmok
07-29-2009, 19:55

\:D/

LambOfGod
07-29-2009, 20:00
Бе не съм ободен , че това много помага, ноо.... xD Всеки с гледната си точна. Лично аз не намирам особена разлика, пък и то е до настроение и колко си възбуден :oops: Случвало ми се е както за 5минути, така и за 45минути да свърша. Както казах относително е ;)

http://www.pic4ever.com/images/127fs3556139.gif

УБЕДЕН! УБЕДЕН!

Macallan
07-30-2009, 06:29

продължаваш с глупавите коментари ...

По темата няма значение дали всеки ден мастурбираш. Ако искаш да издържиш повече при секса удари една точно преди акта и си пушка

denim4o
07-30-2009, 09:57
[quote=dunati]може ли да попитам ако мастурбираш секи ден .... това помага ли ако свършваш много бързо при секс

По темата няма значение дали всеки ден мастурбираш. Ако искаш да издържиш повече при секса удари една точно преди акта и си пушка

+ :-D

Amateur
07-30-2009, 11:51

Много точно казано!

Smite
07-30-2009, 12:22

Бе, че не си ОБОДЕН ... съм сигурна (поне се надявам :D )
а иначе по темата + ^^

+

vichevv
08-04-2009, 00:14
естествено че не

Walentin
08-04-2009, 16:19

продължаваш с глупавите коментари ...

Аз ако си ударя една, няма да свърши работа... поне 2-3 тряа да акна :D :D