View Full Version : Аз го обичам .. А той .. ;xx
gLypChenCee
07-23-2009, 18:10
Та ..
Не, че искам съвет или нещо такова .. Просто имам нужда да споделя с някого дори и непознат .. Та ситуацията:
Януари месец 2008 година на един купон се запознах с едно момче (е не с едно де) .. Като на всеки купон аз бях пияна и се оказа, че сме си разменили номерата и на следващия ден ми се обажда и решихме да поизлезнем на кафе .. Добре ама аз не го харесах .. Но се оказа, че той ме хареса супер много и постоянно ми правеше предложения да станем гаджета и така нататък.. Но уви все отказвах.. След някоя друга седмица се отказа .. И разбрах, че ходи с една много добра приятелка .. Естествено като всяка добра приятелка се радвах адски много на връзката им защото не го обичах и дори не го харесвах ..
И постоянно взехме ние тримката да се делим от компанията и т.н. .. Те колко пъти се скарваха толкова пъти ги сдобрявах .. И така до април месец .. Един ден това момиче дойде при мене и ми каза "Душичке аз повече не мога да те лъжа .. Тръгнах с Ицо (така се казва въпросното момче) само защото той адски много те харесва и решихме, че така ще се опознаете по-добре и ти ще го харесаш" И ме помоли да му дам поне един шанс..
Е добре на 02.03.2008 му дадох този шанс .. И ходихме ала бала .. И постоянно го обикнах .. Но септември месец се налагаше да замине за Турция и не беше ясно дали ще се върне и решихме да прекратим вързката си .. И дойде 14 февруари и той ми се обади по телефона и каза "Слънчице върнах се , искам да се видим" И аз в целият си възторг отидох и там целувки бля бля .. Но вече нямаше същата тръпка нито при мене нито при него (поне така казваше той) и решихме да не се събираме отново .. Но ето дойде 15 Март и телефонна звъна .. Беше непознат номер .. И аз кво да права , кво да права .. Вдигнах му и веднага познах гласа му ..
Говорихме си там извесно време (1-2 часа) и той ми каза че онази тръпка никога не е изчезвала .. И както и да е излезнахме .. И когато ми каза "Слънце обичам те." Имах чуството, че света спря да се върти.. Но както и да е ..Мина там колко време и Юни месец (не помня датата) той ми се обади и каза, че трябва да говорим за нещо важно .. И срещахме се и той ми каза, че се е напил предишната вечер и ми е изневерил .. Аз трудно го приех но някак успях да му "простя" .. Или поне така си мислих .. И почнахме да се държим постепенно по-хладно .. И от средата на Юни почти не си говорихме до към 1-2 тоя месец .. И както и да е след прослувута фраза "Слънце обичам те" всичко уж се оправи .. И ето и това за което ви пиша .. Днеска отидох до това момиче с което "ходиха" само за да се опознаем защото тя ми се обади и каза, че е спешно .. Отидох и я попитах какво има толкова и тя ми каза "Седни" седнахме и тя почна да ми обяснява, че още от както миналата година са скъсали той не е преставал да и пише колко я обича и така нататък .. Но тя все го игнорирала .. И даже показа хронология от скайп, какво и писал днес .. Колко я обичал и , че аз не съм значела нищо .. И точно тогава той и се обади и тя му вдигна и го пусна на високоговорител .. Чух как хиляди пъти казваше, че я обича и, че аз съм била просто едно нищо в живота му .. И тогава не издържах и му казах да върви подяволите .. и затворих телефона и .. Тя ми каза, че това не е всичко .. когато "бил" в Турция всъщност си е бил тука но ме е излъгал и не я е оставял намира .. За доказателство ми показа обаждания .. Дори снимки с дата през тва време (уж на цялата компания) .. И аз се прибирах .. Щеше да ме блъсне камион с превръзки .. Но не ми пукаше .. И от тогава до сега не съм спирала да плача ..А уж не го обичах .. Е оказа се че не е така.. та това беше основното .. Благодаря на всички които са си направили труда да прочетат темата ми .. Надявам се да не бъда нападана колко съмм тъпа и наивна щото това го знам прекрасно ..
InloveAgain
07-23-2009, 18:16
Мила,изобщо не си тъпа.Това,което ти се е случило е доста гадно .. прекрасно ти се е подигравал,а ти дори не си разбирала..
Недей да плачеш за него,не го заслужава ,игнорирай го ..и все едно го няма .точно тогава ще разбере какво е направил..
Колкото до приятелката ти.. малко късничко се е сетила да ти каже истината,но се радвай,че го е направила,а ти продължавай напред.Ще го забравиш . ;) :-)
Ilikeliljon
07-23-2009, 18:18
Момиче, твоята история е достойна за сценарий на латиноамерикански сериал :D :D Аз казвам да го разкарвате и двете от живота, което означава напълно да го разкарате, да не сте и приятели. Тоя здраво ви е въртял обаче, кретенска история :-o :-o
gLypChenCee
07-23-2009, 18:18
Еми след като се е разделила с 2 момчета на които адски държеше само защото въпросното момче буквално ги е "изгонил" .. :?
Не съм толкова тъпа колкото наивна .. :?
gLypChenCee
07-23-2009, 18:20
Момиче, твоята история е достойна за сценарий на латиноамерикански сериал :D :D Аз казвам да го разкарвате и двете от живота, което означава напълно да го разкарате, да не сте и приятели. Тоя здраво ви е въртял обаче, кретенска история :-o :-o
Ам за мен не е проблем .. Даже не ми се обади да каже "извинявай" .. А относно приятелката ми .. Той не я оставя намира .. Звънни и по 50 пъти на ден .. Ако не вдигне звъни докато го направи .. Все като излезне по случайност са на едно и също място и т.н.
Имам чуството че е фанатик .. ;/
InloveAgain
07-23-2009, 18:20
Еми след като се е разделила с 2 момчета на които адски държеше само защото въпросното момче буквално ги е "изгонил" .. :?
Не съм толкова тъпа колкото наивна .. :?
Ти не си виновна .. нямало е как да знаеш какъв е той.. не се самообвинявай .. ; ).
Идиот... опитай се да го преодолееш!
gLypChenCee
07-23-2009, 18:47
На думи е тоолковаааааааааа лесно .. :-# :-#
TheGirlNextDoor
07-23-2009, 18:48
чудя се как хората са способни на такива неща #-o ..просто му дай да разбере какъв боклук е и не се тормози заради него
Той е идиот.Приятелката ти не му отстъпва.Дишай дълбоко,пресичай на зелено и си продължавай живота далече от такива хора.. ;)
gLypChenCee
07-23-2009, 18:50
Не мога .. Тъкмо когато си мисля че съм го забравила и не го обичам .. Той почва да ме обеждава колко ме обича .. И след прослувутата фраза "Слънце обичам те." Просто .. Незнам кво ми става и забравям за всичко .. :-# :-# ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
InloveAgain
07-23-2009, 18:52
Не мога .. Тъкмо когато си мисля че съм го забравила и не го обичам .. Той почва да ме обеждава колко ме обича .. И след прослувутата фраза "Слънце обичам те." Просто .. Незнам кво ми става и забравям за всичко .. :-# :-# ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Така като си спомняш за хубавите неща , които е правил за теб ,и които ти е говорел,няма да го забравиш.Погледни лошите неща,които ти е причинил.
gLypChenCee
07-23-2009, 18:54
Сега звъни по телефона ..
Не мога да му вдигна ..
Не искам .. :(
Сега звъни по телефона ..
Не мога да му вдигна ..
Не искам .. :(
Недей..
Не трябва...
gLypChenCee
07-23-2009, 19:00
Той е упорит като магаре ..
Не спира да звъни .. :( :( :(
Той е упорит като магаре ..
Не спира да звъни .. :( :( :(
изключи си GSM-a..
Първо- Историята е относително тъпа и постъпките ви са доста необмислени.
Второ- Абе, деца.. Вие няма ли да се научите, че като идете на някой купон и като се НАПИЕТЕ, няма да станете безсмъртни. Най- малко, пък момиче да се напива.. ;х Тва са просто евтини "маниери", (ако мога даже така да ги нарека) с които показваш, че си една долнопробна свиня.
Трето- Не трябва да си с някой от съжаление, за да го направиш щастлив. Трябва и ти да искаш да сте повече от приятели и там гаджета ли квото сте.
Четвърто- И приятеля ти не е стока, така че, си подбирай приятелите и компанията, щото от твойте постъпки ще си патиш.
Каквото и да ти казва по-добре не му вярвай защото има ли 1 път има и 2 :( Успех и не се затваряй в себе си заради това,не си заслужава :)
gLypChenCee
07-23-2009, 19:09
Въпроса е, че нашите чакат леля да се обади, щото само аз съм на мтел ..
Лолз ..
Мерси за "мнението" но ако исках някой да ми казва какво трябва и какво не, щях да го кажа на нашите .. ;/
Въпроса е, че нашите чакат леля да се обади, щото само аз съм на мтел ..
Лолз ..
Мерси за "мнението" но ако исках някой да ми казва какво трябва и какво не, щях да го кажа на нашите .. ;/
Да съм ти казал, кво тряа да прайш, освен, че ти дадох съвет да си подбираш компанията и приятелчетата?
Извинявай че го написах така но твоята история направо ме шокира .. Успех :)
gLypChenCee
07-23-2009, 19:14
Еми, че да се напиеш особено за момиче незнам кво си било ..
Айде бе ..
Все едно слушам баща си .. :x
(Мерси за съвета все пак .. )
gLypChenCee
07-23-2009, 19:15
Извинявай че го написах така но твоята история направо ме шокира .. Успех :)
Не няма нищо ..
Ако става за правописни грешки или запетаи или тем подобни ..
По принцип обичам да се заяждам за тва ..
Ама в момента не ми е до тва .. :(
gLypChenCee
07-23-2009, 19:16
споко
и той те обича
Да бе .. :?
споко
и той те обича
споко
gLypChenCee
07-23-2009, 19:18
споко
и той те обича
споко
Май не си ми чел темата? :-o
TheGirlNextDoor
07-23-2009, 19:19
Еми, че да се напиеш особено за момиче незнам кво си било ..
Айде бе ..
Все едно слушам баща си .. :x
(Мерси за съвета все пак .. )
ами да права е ..това е меко казано грозно
..да гледаш някакво момиче пияна-заляна и в повечето случаи да се направи на интересна пред някое момче :-o
иначе аз ако бях на твоя място бих му вдигнала и бих си изляза всичко..просто след такава ситуация не знам как не го мразиш
gLypChenCee
07-23-2009, 19:21
Е не казвам мъртво пияна .. Просто достатачно пийнала че да не помня горе - долу нищо .. 8-) :(
И аз тва се питам ..
Но обичам го ..
Мамка му ..
Адски много го обичам .. :smt089 :smt089
TheGirlNextDoor
07-23-2009, 19:22
кажи му да спре да си играе с теб ..аа и да го духа
gLypChenCee
07-23-2009, 19:23
Викаш да му вдигна ..
Той веднага ще почне да казва че всичко е лъжа че ме обича адски много и т.н.
..
И аз ..
Пак ще му повярвам .. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Sladurchoo
07-23-2009, 19:23
не мисля, че те обича .. след всичко, което е направил .. единствения вариант според мен е да го забравиш .. не е нито първия .. нито последния .. а просто поредния .. не се затваряй в себе си .. а и си има и добра страна .. тва че приятелката ти е помогнала .. :wink:
gLypChenCee
07-23-2009, 19:30
И кое му е доброто?
Че около година ме е лъгал а аз съм си мислела че ме обича ..
Да бе направо е супер ..
TheGirlNextDoor
07-23-2009, 19:32
Викаш да му вдигна ..
Той веднага ще почне да казва че всичко е лъжа че ме обича адски много и т.н.
..
И аз ..
Пак ще му повярвам .. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
ми не му вярвай бе..ебати
gLypChenCee
07-23-2009, 19:35
За една година знаеш ли на колко лъжи съм му повярвала след фразичката която той обужава да ми казва ..
ама ако я кажа още 1 път ще стана банална .. ;/
Ако ти харесва да си му играчка-вярвай му..ние кво можем да направим..ехх даваме ти съвети ама май не слушаш :?
TheGirlNextDoor
07-23-2009, 19:38
разбирам те ама и сега ако му повярваш ще е вече
ебати глупостта..обичаш го ама да го оставяш да те прави на шматка :-o ..уважавай себе си все пак : ))
gLypChenCee
07-23-2009, 19:39
Еми не искам да му вярвам ..
ама ..
(епа край вече с долната фраза станах прекалено баанална)
Като ми каже "Слънце обичам те" ..
Ии.. :-#
Много ясно че не ми харесва .. ;/
Правя се че го мразя ала като ми звънне и ..
Дори не успявам да сдържа сълзите си .. ](*,)
Не, аз се отказвам да пиша всякакви мнения, просто ще ти задам един въпрос: На 13 ли си..?
Priceless
07-24-2009, 05:08
Бооожееее .. заради едно "обичам те" дай тука да правим драми .. :? Момиче, осъзнай се !!! Той даже не го е мислел, като ти го е казал :shock:
EndlessNights
07-24-2009, 05:23
нп
InloveAgain
07-24-2009, 06:44
Е не казвам мъртво пияна .. Просто достатачно пийнала че да не помня горе - долу нищо .. 8-) :(
И аз тва се питам ..
Но обичам го ..
Мамка му ..
Адски много го обичам .. :smt089 :smt089
Е как го обичаш след всичко това. След всичките тези лъжи ..
Извинявай...казал ти е ,че заминава за еди къде си само за да се отърве от теб и да ходи при няква друга.Как може да търпиш подобно нещоо .. :-o Ти не си играчка,за да те разиграваа..Стегни се !!
EarthShaker
07-24-2009, 06:59
ебаси курвата е тоя олигофрен
NeZaPoznat
07-24-2009, 07:28
За една година знаеш ли на колко лъжи съм му повярвала след фразичката която той обужава да ми казва ..
ама ако я кажа още 1 път ще стана банална .. ;/
ОбУжавам такива истории. Те ме карат да обичам приятелката си още повече ... :?
Добре дошла в МИДАТА :D
gLypChenCee
07-24-2009, 07:46
Не съм на 13 ..
Снощи не слагах нито запетаи, нито ме интересуваха правописните грешки ..
В момента се опитвам да се стегна ..
Даже снощи му се ядосах и му написах един смс който след тва не вярвах, че съм го написала ..
Сега ще се самоцитирам ;/
"Не ме търси повече щото няма да ме намериш. Що за пеерас би постъпил като тебе .. Много си зле .. А да и да го духаш .. Ти си нищожество .. Не ти ли стана поне малко гадно и не каза дори едно `извинявай` ? Ау забравих ти нямаш сърце нито срам" Даже пуснах 2 смс-а като един щото не ми стигнаха буквичките за един ..
Ама тва подробности ..
slun4evka
07-24-2009, 07:47
.. Щеше да ме блъсне камион с превръзки ..
съжалявам просто не издържахх .. :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
gLypChenCee
07-24-2009, 07:50
Еми в такъв момент кой гледа дали пресича на червено или на зелено ..
Аз бях толкова разстроена, че в главата ми беше само тва как съм могла да вярвам на всичко .. ;/
slun4evka
07-24-2009, 07:59
Еми в такъв момент кой гледа дали пресича на червено или на зелено ..
Аз бях толкова разстроена, че в главата ми беше само тва как съм могла да вярвам на всичко .. ;/
разбирам те мило ... дадоха ти съвети какво да направиш ... не мисля да повтарям ... просто ... камион в превръзки :razz: :razz: :razz: извинявай, но е смешно ... :razz: :razz: извинявай пак ... :lol:
gLypChenCee
07-24-2009, 08:00
А дали щеше да е смешно ако ме беше блъснал .. ;/
Да благодаря за съветите ..
slun4evka
07-24-2009, 08:01
пак се засмях ..... :lol: боже аз откачих ..... тая тема ....
gLypChenCee
07-24-2009, 08:03
Спря на няколко сантиметра от мене ..
Аз вървях буквално като парцал ..
slun4evka
07-24-2009, 08:05
офф ... горката ...... :smt058 :smt058 от мен да знаеш .. Времето лекува всичко :smt007
gLypChenCee
07-24-2009, 08:08
Толкова пъти сме късали и след 1-2 месеца тъкмо когато си намеря някой .. Той пак цъфва и аз се връщам при него .. ;/
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 08:10
Спря на няколко сантиметра от мене ..
Аз вървях буквално като парцал ..
Мила, недей, не се разстройвай толкова.
Знам, че е супер трудно при положение, че те е накарал да го обикнеш, но помисли дали той заслужава толкова нерви и сълзи. :?
Направо, адски ме трогна темата ти, не че има значение де, ама се поставих на твое място и... аз бих била точно като теб.
"Слънце, обичам те." :-# :-# :-#
Не бих устояла на това, въпреки, че всички ще кажат: "това е само едно момче", "горе главата" и така нататък.
Трудно ти е, не можеш да се изправиш изведнъж, но истината е, че времето лекува. Винаги лекува. Просто не му се давай, да те тъпче пак. Любовта е такава, че си готова отново да му простиш, нали!? И аз бих простила, но преди това се увери, че той ще се промени, колкото и да ти е трудно да го повярваш.
Следя темата ти, и успех! :-)
gLypChenCee
07-24-2009, 08:12
XTREMEFREERIDE .. Ти си единствения човек който ме разбра ..
Почуствах се малко по добре ..
Благодаря ти ..
InloveAgain
07-24-2009, 08:13
gLypChenCee
той отговори ли ти на смс-а?
NeZaPoznat
07-24-2009, 08:13
Толкова пъти сме късали и след 1-2 месеца тъкмо когато си намеря някой .. Той пак цъфва и аз се връщам при него .. ;/
Така е - глупостта не ходи по гората ... по хората ходи :?
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 08:14
XTREMEFREERIDE .. Ти си единствения човек който ме разбра ..
Почуствах се малко по добре ..
Благодаря ти ..
Моля. За това са съфорумниците, нали?! ;)
Иначе той търси ли те още, че изгубих връзката на темата по едно време?! :-o
InloveAgain
07-24-2009, 08:15
Тука въпроса не е кой е глупав и кой не ..
Тъпите ти мнения ги пази за себе си ; ).
Един човек очаква някакво мнение,а не обиди.
gLypChenCee
07-24-2009, 08:18
InloveAgain на смс-а не е отговорил ..
Ама като всяка сутрин звънна в 5 и 30 ..
Ама не му вдигнах ..
Щото мисля, че казах какво е 80% вероятно да стане ..
Мисля, че отговорих и на въпроса на XTREMEFREERIDE .
NeZaPoznat то тва не е толкова глупост колкото тва, че адски много го обичам въпреки всичко .. ;/
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 08:18
Абсолютно!
Не виждате ли, че момичето е съсипано отвътре?!
Когато ви се стовари всичко това на главата, тогава ще ви питам пак!!
Не й помагате, като й казвате, че е била глупава.
Човек, който обича, в такъв момент изобщо не го интересува глупав ли е не е ли.
Или дайте адекватен отговор, или мълчете.
На момичето не й трябва допълнително напрежение.
NeZaPoznat
07-24-2009, 08:21
Ако човека както гледам приема мнения, които съвпадат с неговото - не виждам защо пуска тема ?!
Ако човека разсъждава правилно - няма да има проблем - ако има проблем - не разсъждава правилно. Ако не разсъждава правилно - всички мнения, които съвпадат с неговто също не са правилни.
Ясен ли съм ?!! :?
В същност - кво ми пука - не ме чукат мен ... :?
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 08:22
Не ти ли е хрумвало да поговориш с него?!
Да го попиташ в очите, защо го е правил?!
Или те е страх от ''фразата'' ?!
gLypChenCee
07-24-2009, 08:24
Страх ме е от фразата ..
Щото ако ми я каже аз ще седя като пън ..
Ще следва една извинителна прегръдка или целувка ..
Ще се извика по средата на центъра, че ме обича ..
И до там беше с идеята да го забравя .. ;/
InloveAgain
07-24-2009, 08:27
ее.. твоето положение доста объркано ми се струва..
вижда се ,че го обичаш неизмеримо много,че дори си готова да му простиш всичко това.. :? ,но той както се вижда не осъзнава какъв човек си.
Ами те сега с тая твоя приятелка какви отношения имат..нали уж я обичал или и нея лъже :? ..?
gLypChenCee
07-24-2009, 08:32
Ам с моята приятелка ..
От както скъсаха миналата година тя пълно го е игнорирала и дори ходеше с разни момчета с който се налагаше да скъса щото господинчото ги изгонил всички .. ;/
И тя сподели, че от тогава - телефонни обаждания, където и да идела той по няква случайност все е там и т.н.
..
Имам чуството че е някъв от ония откачени фанатици . . :x
(ама го обичам .. )
InloveAgain
07-24-2009, 08:35
А тези чатове,които ти е показвала,където е пишело,че той обича нея ,и че за него ти не значиш нищо,те откога са?
gLypChenCee
07-24-2009, 08:37
От вчера .. ; ) Преди да тръгна за моята приятелка ми писа по скайп "Слънце обичам те" мрън мрън .. И постоянно говореше тая моя приятелка ква е тъпа и т.н. само му била звъняла и т.н.
А като видях пропуснатите и входящите разговори ..
Всеки ден минимум 20 пропуснати и 10-15 приети по 10-15 мин разговори .. Даже имаше някои и по 1 час и нещо ..
Смисъл той и е звънял ..
InloveAgain
07-24-2009, 08:39
Не..,не .. определено този човек не е за теб :x
gLypChenCee
07-24-2009, 08:42
Знам ..
Знам му също и номерата ..
Ще ме остави 1-2 месеца мах за да ми мине и да съм позабравила случката .. И пак ще се появи с прословутите си фрази ..
И както винаги след 2-3 дена в молене да му простя.. Всевъзможни неща е правил само и само да му простя ..
И аз накрая щото съм тъпа и влюбена ..
Му прощавам .. ](*,)
InloveAgain
07-24-2009, 08:46
То няма лошо да му прощаваш , но за нормални неща.
Това,което той прави с теб - да те разиграва и тем подобни , въобще не заслужава прошката ти.
Единственото ,което мога да ти кажа е ,че е крайно време да сложиш край на това,знам,че ти е тежко ,и че няма да ти бъде изобщо лесно,защото много го обичаш,но не бива да се оставяш да те прави на маймуна,да те лъже ,а ти след това всичко да прощаваш .. :(:(
gLypChenCee
07-24-2009, 08:50
Айде за скайп и телефона няма да му отговарям ..
Ама като живеем през един блок .. ? :x
Макар, че имат още 3-4 апартамента .. :-#
И дори да мина през магазина той все там седи с приятели и пие бира ..
Аз буквално не искам да мръдна от нас поради простата причина, че почти винаги го засичам някъде .. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
InloveAgain
07-24-2009, 08:52
Ми като го видиш се прави,че не го забелязваш ..
Нека види ,че те е испуснал.
gLypChenCee
07-24-2009, 08:56
Вчера ми се наложи да излезна с майка ..
И той беше на едни пейки с некви негови приятели ..
И се провикна "Слънцееееееееееее .."
Майка вика аре върви при него аз ще ида до там и ще се върна ..Ама аз се направих, че не съм ги чула и продължих напред .. ;/
InloveAgain
07-24-2009, 08:59
Ами .. истината е ,че ако ти самата не си наложиш някаква воля,и не се убедиш в това,че той не е теб -просто няма как да стане .. ;)
Като го идеализираш няма да спреш да мислиш за него .. а да не говорим да го забравиш.Никога не можеш да забравиш човек с хубавото,което е направил. Нужно е да си пропомниш лошото,което в твоя случей има в изобилие.
gLypChenCee
07-24-2009, 09:03
Е да ..
Ама като почна да си мисля кво ми е причинил..
И някой каже нещо .. и веднага почвам да си спомням само хубавите мигове .. :-#
InloveAgain
07-24-2009, 09:06
Е, не трябва така .. ;).
Аз съм в подобно положение,не знам дали се чела темата ми , 0питвам се да забравя един човек,и осъзнавам,че наистина с хубавото няма да мога да го забравя. :) Порсто друг начин няма,или го забравяш,или ще продължава да те тъпче.Твое е решението какво ще избереш., :).
gLypChenCee
07-24-2009, 09:09
Четох я ..
Въпроса е, че не мога да го забравя ..
А пък и не искаам да се подиграва с мен .. :(
Имам въпрос ..?
Ако пак звънне да му вдигна ли ..
И кво да направя ако чуя прословутата фраза и хиляди оправдания и извинения .. ? :(
InloveAgain
07-24-2009, 09:11
Можеш да го забравиш,трябва да си наложиш воля ;).
Еми.. ,ако искаш му вдигни,но трябва да си нясно с това,какво ще правиш. :)
gLypChenCee
07-24-2009, 09:14
Искам да му вдигна ..
Ама не трябва щото знам кво ще се случи ..
Стах ме е ..
А и вече му казах да ме забрави .. ;/
InloveAgain
07-24-2009, 09:15
Аз мисля,че ако му вдигнеш .. той ще почне да ти говори неговите си глупости,на които ти отново ще повярваш .. и ще нправиш грешката да му простиш . ;).
gLypChenCee
07-24-2009, 09:16
И аз така мисля .. ;/
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 12:49
Най - добре е да му вдигнеш..
ии да се разберете да се видите.
На 4 очи най - нормално ще се изясните.
gLypChenCee
07-24-2009, 13:03
Ама ако му простя след 4те очи вие ще сте виновни .. 8-) :( :( :(
На думи е много лесно да се каже "забрави го.."..знам го,защото преживях и от декември насам едва сега започвам да забравям въпросния човек...
Не му вдигай..колкото и да ти се иска..игнорирай го..Ако вдигнеш,както казаха,ще започне пак : "Слънчице,обичам те" и подобните му..Не му се връзвай повече!Така по-лесно ще го забравиш..гледай само как те е мамил през цялото време..и теб,и приятелката ти..Не те заслужава..не заслужава нито една своя сълза..Жалко,че аз наскоро осъзнах тези неща и за себе си..
Успех.. :-) Ще следя темата ти,бъди силна и ще се справиш http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a050.gif
О да, тва че си глупава патка и че не си държиш на принципите и мнението, ние сме виновни, разбира сееее.. :smt023
просто го забрави защото ина4е тои ще продалжава да се подиграва с теб.....
та тои ти е изневерил изобщо не го мисли направо го забрави......
та тои не те заслужава.... :? :? :? :? :?
недей да плачеш за него,доста ще е трудно да го забравиш но трябва.......
и запомни от мен че тои не е единствен на света има и други....... :( :( :?
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 13:24
Emoooo0, много е лесно да й го кажеш.
И на нея й е лесно да го прочете.
Ама на думи винаги е по - лесно.
Хич не е така както изглежда.
Ами като го види?!
Няма ли да си спомня всичко хубаво?!
И аз мисля, че той не я заслужава, ама тя.. влюбена е горката. Обича го направо. Няма да може да го забрави така изведнъж. Няма да може да си каже "не ми пука" и да спре да й пука. А да задържа емоциите вътре в себе си, е по - зле за нея.
gLypChenCee, опитай да поговориш с него при условието, че няма да ти говори мили неща, а просто ще обяснява защо е постъпил по този начин. Колкото и невъзможно да звучи, може да си има причина. :smt102
NeZaPoznat
07-24-2009, 13:26
5-те очи. Смока с едно око къде го забравяш :-P
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 13:28
О да, тва че си глупава патка и че не си държиш на принципите и мнението, ние сме виновни, разбира сееее.. :smt023
НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ НЕ СА ИНТЕРЕСНИ ОБИДИТЕ ВИ В МОМЕНТА?!!!
Нито е казала, че някой е виновен (още по - малко точно ТИ ), нито не си държи на принципите, нито нищо подобно!!!
Когато обикнеш някоя мадама, ще разбереш какво е. ;)
Айде със здраве.
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 13:29
5-те очи. Смока с едно око къде го забравяш :-P
Аах, един човек да развесели обстановката.
:lol:
Нито е казала, че някой е виновен (още по - малко точно ТИ ), нито не си държи на принципите, нито нищо подобно!!!
Айде със здраве.
Sad? :razz:
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 13:34
Айде със здраве.
Да ти дам 50 стотинки за разказа?! :smt003
Айде със здраве.
Да ти дам 50 стотинки за разказа?! :smt003
Не ти ги искам.. Купи си ляп, че като гледам си гладен/на..
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 13:40
Жалки опити за оригиналност.
Ех, ех, на какво ли не се нагледах в тоя форум.
:razz: :razz: :razz:
Не се опитвам да бъда оригинален.
Опитвам се да бъда поне някой, за разлика от някои хора..
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 13:53
Ахам.
valdesbg
07-24-2009, 13:57
Много правилно, опитваш се :)
Keep tryin` :razz:
Поста ми няма връзка с темата.
Много правилно, опитваш се :)
Keep tryin` :razz:
Поста ми няма връзка с темата.
valdesbg- Handicapped? :smt017
valdesbg
07-24-2009, 14:06
Go ahead, my boy :)
C'mon, show me your best :)
cinderella_gugutka
07-24-2009, 14:09
нормално е да ти е гадно но с пла4ене нищо няма да промениш.въпреки това сълзите малко ще ти умек4ат болката.дай си време (1-2 седмици ).след това вдигаш глава и продължаваш напред.нямаш друг избор.живота ни излага пред изпитания.от теб зависи как и за колко време ще ги преодолееш.вси4ко е до желание ,воля и упоритост.няма невъзможни неща. това мом4е пове4е не го и поглеждай.колкото до твойта приятелка.....ами или е много тъпа или просто не ти е истинска приятелка.и двамата са те лъгали поне по един път.аз ли4но вярвам 4е и в момента може да има други работи които да не ти казват.намери си хора на които можеш да вярваш.не е толкова трудно да ги разпознаеш
Go ahead, my boy :)
C'mon, show me your best :)
Не заслужаваш, пък и ся не ми е до тва.
valdesbg
07-24-2009, 15:14
Мхм, мхм и аз така си мисля :)
Мхм, мхм и аз така си мисля :)
Мдаа, напълно си прав.. И твоя дядо да почине днес сутринта от инсулт и на теб няма да ти е до нищо, нали? Не ми се занимава в момента..
Ако рИвеш нищо няма да постигнеш! От капките може да ти се протрие лицето и ква стана тя :razz: :oops: Кефи се на живота и си намери друг ! :-P
fire_cat
07-24-2009, 17:02
Ситуацияла ти наистина е много гадна. А това, че те е лъгал толкова време като уж е бил в Турция, си е направо ужасно. Поне е добре, че приятелката ти е казала за това и сега си наясно с всичко. Направо го зарежи и спри да общуваш с него. Ако иска и приятелката ти да направи така - още по-добре. Да ходи да лъже някой друг, не теб. Ти си намери момче, което наистина заслужава вниманието ти и ще видиш, че пак с времето ще го харесаш много и ще забравиш мухльото.
споко
и той те обича
споко
Май не си ми чел темата? :-o
споко
не се и наложи
просто испии 2 водки
и отиди да му удариш 2 шамара
на сутринта всичко ще е както трябва
kykLaTaa
07-24-2009, 19:20
Вярно, че е много гадно, но не е единствения :)
sladur4etyYy
07-24-2009, 19:58
ама, чакай, кво значи ''аз знам, че ако се видим/ говорим, той ще каже еди кво си и аз ще се върна при него''. кво значи тва? дали ще се върнеш или не, си зависи от теб. като си твърда, няма да се върнеш. и не ми излизай с ''о ама той като ми го каже, аз забравям всичко''. как така забравяш всичко? ти да не си програмирана, като чуеш тия думи, да се връщаш? атига филми, бе, баси... като ти се подиграва най- явно, верно трябва да си адски глуповата, че да продължаваш да се връщаш. ''като чуя думите такова..''- едни думи могат да те трогнат, ако смяташ, че са истина. като си сигурна, че са лишени от смисъл, не би трябвало по никакъв начин да ти действат. внушаваш си, че си по- безпомощна, отколкото си всъщност. ако ти харесва да се правиш на жертва, продълажвай.
gLypChenCee
07-24-2009, 20:04
Така ..
1во
Мерси за спама от страна на лолз..
2ро Ако исках критика или нещо подобно щях да кажа на първият човек за който се сетя..
3то
На всичките ви е толкова лесно ..
Я се поставете на мое място ..
Ебаси ..
sladur4etyYy
07-24-2009, 20:12
^ мда, типично за самосъжаляващ се човек да говори така. ''вие нищо не знаете, толкова ми е трууудно, не ме разбирате, никой не е преживявал, каквото аз...блаблаблаа''- айде сега..
да, трудно ще ти е, никой не казва, че ще ти е лесно, ама вкарваш много ненужен драматизъм. ''няма да устоя, няма да усепея''- пф, казваш си, че сега го разкарваш веднъж завинаги и толкова. после и да се моли, и да реве, и да се тръшка, и на колене да ти пада, и пода под краката да ти излиже, казваш ''пропусна си шанса'' и заминаваш. няма да тъпчеш на едно място, заради някакъв си неориентиран глупак.
Така ..
1во
2ро Ако исках критика или нещо подобно щях да кажа на първият човек за който се сетя..
3то
Ебаси ..
лелей
аз май ти давам най доброто решение...
ма ти каот не искаш да ми повярваш...
Take_That
07-24-2009, 20:14
Като ти прочетох историята си останах ей така :shock: и само казах ОМГ... та както и да е, съветът ми е: Махайте го тоя от главата си и двете и въобще повече не комуникирайте с него! Но приятелката ти може би има малко вина, защото е трябвало да ти каже по-рано за всичко това, което се случва, а не да гледа отсрани как той те разиграва, а ти се влюбваш.....
Така ..
1во
3то
Ебаси ..
Moля, моля.. Винаги си добре дошла. :)
bigsmall999
07-24-2009, 21:43
В много трудно полужение си.Едва ли сега има нещо,което да те успокои.Мога да ти кажа не мисли за него,зарави го,намери си друг,но въпреки малкото ми опит знам,че това е невъзможно!Всяка секунда мислиш за него и в един момент си му простила.. а не трябва да е така,защото това е човек,който си е роден с този характер-да лъже,да знае,че всичко е негово.Това всичко е въпрос на възпитание,но сега това няма значение.Мисълта ми е ,че той няма да се промени и каквото е направил сега ,ще го направи пак,защото знае,че му прощаваш.Именно за това казва тези думи "слънце обичам те" , които са слабото ти място.Тези хора немогат да се променят и никога няма да са честни,а ти убедена съм не искаш такъв човек за себе си,не искаш да живееш в лъжа.Единственото решение е лека по лека да се отдръпнеш от него .. , защото си попаднала на връзка обречена на кръговрат. Трудно е ,но не е невъзможно.Заслужаваш повече,ако останеш с него никога няма да си щастлива,остави другото,просто никога няма да му имаш доверие,я връзка без доверие е обречена на провал :( извинявам се за дългият отговор.
Така ..
1во
3то
Ебаси ..
Moля, моля.. Винаги си добре дошла. :)
:lol: :lol:
XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 06:41
а от мен се очаква?
От теб точно, по - добре нищо. ;)
gLypChenCee
07-25-2009, 07:56
sladur4etyYy
Не знаеш как се чуствам ..
Ако предполагаше дори и мъничко какво ми е ..
Нямаше да ми говориш така..
Знам, че трябва да го забравя ..
И не съм казала, че все някой ден няма да спра да мисля за него ..
Но до тогава за мен си остава болката и както ти каза "самосъжеление".
Съжелявам се не защото не мога да му простя, а за това, че вярвах на всичко и въпреки, че разбрах МНОГО неща които вие не знаете за неговия живот ..
И незнам дали е нужно да ви го казвам ама ..
Да вметна само, че възрастовата ни разлика е дооста голяма .. що годе 9 години .. ;/ Та вчера ми казаха доста работи които той не ми беше казвал .. И се радвам, че го направиха защото ..
Може би сега ще ми е по-лесно да го забравя ..
Но малко се съмнявам ..
Nakadah аз колко алкохол изпих след тая случка .. Не можеш и да си представиш .. Още ме цепи глава ;/ ( 8-) )
Take_That еми тя много пъти ми е казвала, че си мисли, че той я обича .. Може би ми е намеквала .. Не знам .. Но както казват - любовта е сляпа ..
l0lz .. Коментар за тебе нямам ..
bigsmall999 напълно се прав/а ама ..
Jingles от тебе пък кой ли е очаквал нещо ..
slun4evka
07-25-2009, 08:05
sladur4etyYy
Не знаеш как се чуствам ..
Ако предполагаше дори и мъничко какво ми е ..
Нямаше да ми говориш така..
Знам, че трябва да го забравя ..
И не съм казала, че все някой ден няма да спра да мисля за него ..
Но до тогава за мен си остава болката и както ти каза "самосъжеление".
Съжелявам се не защото не мога да му простя, а за това, че вярвах на всичко и въпреки, че разбрах МНОГО неща които вие не знаете за неговия живот ..
И незнам дали е нужно да ви го казвам ама ..
Да вметна само, че възрастовата ни разлика е дооста голяма .. що годе 9 години .. ;/ Та вчера ми казаха доста работи които той не ми беше казвал .. И се радвам, че го направиха защото ..
Може би сега ще ми е по-лесно да го забравя ..
Но малко се съмнявам ..
Nakadah аз колко алкохол изпих след тая случка .. Не можеш и да си представиш .. Още ме цепи глава ;/ ( 8-) )
Take_That еми тя много пъти ми е казвала, че си мисли, че той я обича .. Може би ми е намеквала .. Не знам .. Но както казват - любовта е сляпа ..
l0lz .. Коментар за тебе нямам ..
bigsmall999 напълно се прав/а ама ..
Jingles от тебе пък кой ли е очаквал нещо ..
Е ти кво искаш в крайна сметка от хората тук ... Казват ти каквото мислят за правилно ... Казват ти да спреш да плачеш, ти само знаеш да се самосъжаляваш .... И ние какво да направим ... ???!!!!!! Толкова се ядосах като го прочетох това горе ^^ ...... думи нямам за теб момиче ... сиг си от някое селце .... престани да обиждаш хората, които все пак си направиха труда да напишат ТЯХНОТО мнение по твоя тъй сложен проблем ... Като не ти харесват оправяй се сама ... ************ Аман от дечковци на 12 с гаджета на 30 ........ :---)
gLypChenCee
07-25-2009, 08:10
Още в началото казах, че нито искам съвети, нито нападки .. исках просто да го напиша .. да споделя с някого ..
Това, че хората ми влезнаха в положението не значи, че съм искаала, ама им благодаря защото ми помогнаха много .. :)
И не съм на 12 нито той е на 30 (;
InloveAgain
07-25-2009, 08:13
slun4evka... не си права мила моя ;) Наистина би трябвало да се опиташ да се поставиш на нейно място и ще видиш,че и ти ще бъдеш същата.Колкото до тези твои думи - "престани да обиждаш хората, които все пак си направиха труда да напишат ТЯХНОТО мнение" ..
Аз не виждам да е обидила някой. Ако не си видяла има доста несериозни постове,за които момичето говори,но ти явно се правиш на сляпа ... Не защитавам никой .. просто нямаш право да говориш кой е от село,кой не,защото понякога точно хората от село са много по свестни от тези в големите градове. ;)
Извинявам се ..
pandelka
07-25-2009, 08:20
InloveAgain - точна както винаги .
Недей да нападате момичето,а се поставете на мястото и,защото наистина т'ва е гадно.
gLypChenCee - мила,остави го тоя .. той ще съжелява.. не си трови живота.
XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 08:38
gLypChenCee, доста голяма ви е разликата в годините и той за това може да си мисли, че ставаш за играчка?! :-o
а ти на колко си?!
slun4evka
07-25-2009, 08:58
О Боже .... хич не оценява мненията ви тази пикла, а вие сте седнали да й набивате в главата някви врели- некипели .... Болни ли сте вие, че да ми засичате така мнението ... Това е МОЕ мнение, изразявам го, въпреки че вие и това не оценявате .... Колко пъти й се повтори на тая овца тъпа кво да прави .... И ми казвате да се поставя на нейно място ...Еми била съм, даже ако не беше и ПО-ЗЛЕ ...... Вие сигурно и вие сте на по 12-13, че да й ходите по акъла ...
само ме ядосвате тука ще получа удар в тоя форум ... :razz:
Айде и аз се извинявам ... ама ... прекалихте беее :shock:
XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 09:00
slun4evka, защо се ядосваш?!
Нали си си казала твоето мнение?!
Какво ти пука, какво пишат останалите?!
Не е хубаво да хвърляме обиди за щяло и нещяло.
slun4evka
07-25-2009, 09:03
Просто не харесах саркастиката, която влагате в това да коментирате казаното от мен ...
пп: Еми мила "потърпевша" ... Като си искала да споделиш .. СПОДЕЛИ ГО, НАПРАВИ ГО ... и квооо ??? Ние какво да направим по въпроса със споделеното ... изкарваш хората виновни, че не ти влизат в положението и само ревеш ....
Еми едно съветче ... СТАНИ ЕМО И СЕ ГРЪМНИ !!!!!
InloveAgain
07-25-2009, 09:07
Просто не харесах саркастиката, която влагате в това да коментирате казаното от мен ...
пп: Еми мила "потърпевша" ... Като си искала да споделиш .. СПОДЕЛИ ГО, НАПРАВИ ГО ... и квооо ??? Ние какво да направим по въпроса със споделеното ... изкарваш хората виновни, че не ти влизат в положението и само ревеш ....
Ти не разбираш ли ,че на момичето му е трудно бе,празноглава тикво ..?
Аре писна ми и на тебе да ти гледам тъпотиите.. :x
XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 09:08
Какво се вживявате толкова по тия форуми не ми е ясно?! :smt102
slun4evka
07-25-2009, 09:10
Еми на сички ни е трудно ... колко пъти й казаха ... пък като не възприема ...
охх бе кво ли се занимавам с вас .... То от прост, по-прост в тая тема се набута ...
InloveAgain
07-25-2009, 09:21
Еми на сички ни е трудно ... колко пъти й казаха ... пък като не възприема ...
охх бе кво ли се занимавам с вас .... То от прост, по-прост в тая тема се набута ...
мдам ,разкарай се ,за да освободиш място ..
Трудно тръгвам да се заяждам с хората ,ама са просто няма как. :?
Добре каза си мнението,кво продължаваш да тъпчеш.Стига,разбрахме,че мислиш,че е тъпа,неориентирана и незагряваща..ок ;).
gLypChenCee
07-25-2009, 11:35
Слънчевка ..
Едва ли някога си обичала истински ..
Но аре щом казваш..
Тъпа съм,неориентерана или там квато ме искара..
ДОВОЛНА?
Пу ебаси човек да не каже нещо .. :?
slun4evka
07-25-2009, 12:54
Слънчевка ..
Едва ли някога си обичала истински ..
Но аре щом казваш..
Тъпа съм,неориентерана или там квато ме искара..
ДОВОЛНА?
Пу ебаси човек да не каже нещо .. :?
ти неможеш да знаеш дали съм обичала истински ... тъй че ... както й да е
Извинявай ако съм те засегнала, просто тва съм аз ...
mOBSCENE
07-25-2009, 13:06
Така и не се разбра на колко си..що не вземеш и това да споделиш?!
и 9 години не са малка разлика!Просто може да си е играл с теб.
Правили ли сте секс?! [-(
rozovsluncho
07-25-2009, 13:15
И на мен ми е интересно на колко години си?! 8-)
mOBSCENE
07-25-2009, 13:42
И на мен ми е интересно на колко години си?! 8-)
8-) :-)
XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 14:21
Ами той е на 19.
9 години им е разликата.
Значи тя трябва да е на 10.
Колкото и да е странно..
mOBSCENE
07-25-2009, 14:39
Ами той е на 19.
9 години им е разликата.
Колкото и да е странно..
Квоо?! :shock:
Невъзможно :lol:
InloveAgain
07-25-2009, 14:46
Ами той е на 19.
9 години им е разликата.
Колкото и да е странно..
амм. аз също мисля,че е невъзможноо ... ?? :shock:
XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 14:55
Ами той е на 19.
9 години им е разликата.
Колкото и да е странно..
Причислявам се към мислещите, че е невъзможно.
Ама явно може. 8-)
mOBSCENE
07-25-2009, 15:07
Ами той е на 19.
9 години им е разликата.
Колкото и да е странно..
Ама явно може. 8-)
И какво ?Сега излиза ,че една 10 годишна ни се уплаква от `любовна` мъка :lol:
Аз съм в шок! :lol: :shock:
XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 15:08
Защо, не?!
То по - добре да не страда де.
Ама на мен ми изглежда поне на 14.
:-o
mOBSCENE
07-25-2009, 15:13
Защо, не?!
То по - добре да не страда де.
Ама на мен ми изглежда поне на 14.
:-o
Как така `защо,не` Оо
когато бях на 10 си играх с куклички :smt007
Невъзможно е да е на 10!Просто начина и на писане и изразяване...
П.П.Нещо ме кара да мисля,че тя му се е `отдала`..и по тази причина той я търси и я лъже ,че я обича.
Мое мнение.
sladur4etyYy
07-25-2009, 15:14
как ще е на 10, бе, тва е невъзможно ;д
XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 15:19
Нали?! 8-) Ама пък казва, че разликата им е 9 години. Значи или той е на повече от 20, или тя е на 10. :shock:
rozovsluncho
07-25-2009, 15:22
Ами той е на 19.
9 години им е разликата.
Колкото и да е странно..
Ама явно може. 8-)
НЕВЪЗМОЖНО! С двете раце и двата крака съм се хванала за тази теза,че тя неможе да е на 10 8-)
mOBSCENE
07-25-2009, 15:28
Ами той е на 19.
9 години им е разликата.
Колкото и да е странно..
Ама явно може. 8-)
НЕВЪЗМОЖНО! С двете рЪце и двата крака съм се хванала за тази теза,че тя неможе да е на 10 8-)
естествено ,че неможе :lol: :lol: :lol:
Ама явно онзи е над 20 както каза XTREMEFREERIDE
Обаче си е странно ,защо не отговори на никого ,като я питаха на колко е .. :?:
sladur4etyYy
07-25-2009, 15:30
Нали?! 8-) Ама пък казва, че разликата им е 9 години. Значи или той е на повече от 20, или тя е на 10. :shock:
е, чакай, кой ти каза, че не е на повече от 20? не пускай така мухата, че била на 10, без да си сигурна 8-) според мен тя е на 15- 16, а той на.. там +9 начиии... 24- 25. леле.. егати боклука, на 25 години се държи като 16- годишен неориентиран мухльо.. :booooomb:
mOBSCENE
07-25-2009, 15:34
е, чакай, кой ти каза, че не е на повече от 20? не пускай така мухата, че била на 10, без да си сигурна 8-) според мен тя е на 15- 16, а той на.. там +9 начиии... 24- 25. леле.. егати боклука, на 25 години се държи като 16- годишен неориентиран мухльо.. :booooomb:
Меко казано неориентиран мухльо !
InloveAgain
07-25-2009, 16:10
По-вероятно е той да е на повече от 20 ;дд
XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 16:18
Yep.
InloveAgain
07-25-2009, 16:35
Yep.
Ама няма я авторкара да ни просветли .. : (
mOBSCENE
07-25-2009, 17:01
Yep.
Ама няма я авторкара да ни просветли .. : (
мхм.
Аз пък като й гледам акъла нищо чудно да си е на 10.
Първо: тя пише тук и иска съвет, но когато някой си изкаже мнението, че е твърде навътре във филма тя започва да пищи как този някой не я разбира; никога не е обичал истински и блаблабла.
Второ: в същото време обяснява колко са й помогнали онези, които, видиш ли, са я разбрали. Аз не разбирам как едно "ооо да, миличка, много е гадно; в много кофти ситуация си'' помага, но нейна си работа.
Трето: авторке, осъзнай се и излез от филма. Щял да ти каже фразата-която-не-бива-да-се-назовава и край ти вече ще си в краката му :lol:.
Докато искаш да си с него ще е така да. Когато си изградиш принципи и започнеш да ги спазваш тогава ще е иначе. И тук да ти помогнат могат точно онези, които не те разбират и са безчувствени копелета :( . Но и те ще ти помогнат само с осъзнаването. От там нататък сама трябва да си помогнеш и да се сетиш как точно трябва да постъпиш спрямо въпросния индивид. Докато си на мнението, че знаеш какво трябва да направиш, но не можеш понеже е твърде трудно - значи все още не знаеш какво трябва да направиш или не искаш да го направиш. Нали знаеш, "няма не мога - има не искам".
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет.
Сократ.
gLypChenCee
07-25-2009, 19:01
Септември месец той прави 26 .. Явно не съм видяла кво съм писала .. ;/ Извинявам се ..
Та смятайте .. ;дд :)
gLypChenCee
07-25-2009, 19:03
Първо: тя пише тук и иска съвет, но когато някой си изкаже мнението, че е твърде навътре във филма тя започва да пищи как този някой не я разбира; никога не е обичал истински и блаблабла.
Второ: в същото време обяснява колко са й помогнали онези, които, видиш ли, са я разбрали. Аз не разбирам как едно "ооо да, миличка, много е гадно; в много кофти ситуация си'' помага, но нейна си работа.
Трето: авторке, осъзнай се и излез от филма. Щял да ти каже фразата-която-не-бива-да-се-назовава и край ти вече ще си в краката му :lol:.
Докато искаш да си с него ще е така да. Когато си изградиш принципи и започнеш да ги спазваш тогава ще е иначе. И тук да ти помогнат могат точно онези, които не те разбират и са безчувствени копелета :( . Но и те ще ти помогнат само с осъзнаването. От там нататък сама трябва да си помогнеш и да се сетиш как точно трябва да постъпиш спрямо въпросния индивид. Докато си на мнението, че знаеш какво трябва да направиш, но не можеш понеже е твърде трудно - значи все още не знаеш какво трябва да направиш или не искаш да го направиш. Нали знаеш, "няма не мога - има не искам".
Сократ.
В НАЧАЛОТО НА ТЕМАТА ЯСНО СЪМ НАПИСАЛА, ЧЕ НИТО ИСКАМ СЪВЕТ НИТО НЕЩО ДРУГО. ИСКАХ ПРОСТО ДА СПОДЕЛЯ .. ЕБАСИ..
InloveAgain
07-26-2009, 07:17
Септември месец той прави 26 .. Явно не съм видяла кво съм писала .. ;/ Извинявам се ..
Та смятайте .. ;дд :)
Znachi si na 16 .. :-D
slun4evka
07-26-2009, 07:48
Сократ.
още един човек да е на моето мнение :grin: :grin:
евала на приятелката ти..друга щеше да те изиграе
това мъжете са ... долни същества.... :o :(
жалко че благодарение на тях още съжествувате... :(
Priceless
07-30-2009, 18:13
Ахахах кажи им го !! :?
DevilWish
07-30-2009, 18:31
Хммм ,прочетох мнението ти във всяка една страница . . Според мен е глупаво да не го забравиш при полужение ,че той те използва. . освен това не зная ,но как прощаваш на приятелката си?Тя е играла по неговите правила цяла година . . много по-малко би била наранена ако още в началото тя ти беше казала ,че все пак той не я оставя и само те използва.Това не е приятелство според мен ;) В моите очи това момче се държи като 11 годишен.Разбирам те напълно, труден момент е, но трябва да си наложиш да го забравиш.Сама казваш ,че често се засичате, тогава поне не му вдигай.Не му позволявай да каже тази фраза, която винаги ти стопавя сърчицето.Зная ,че на мен ми е по-лесно да го кажа от колкото на теб ще ти е да го направиш, но . . повярвай ми по-добър избор нямаш.
А относно тази приятелка - може и 2ри път да те предаде. . може би се е опитвала да те предпази и за това не ти е казвала . . но ако е една истинска приятелка ще ти каже още от самото начало ,за да не си правиш излишни илюзии ;) Но ти решаваш дали да й простиш или не . . аз бих останала приятелка с нея, но бих имала едно на ум.
Надявам се ,че малко поне ти помогнах ;)
Ахахах кажи им го !! :?
оф я моля ти се .... добре, че сме ние да ви раждаме, че едвали вие ще можете да се разможавате... спорно е че първо мъжът е създадет на този свят... митове и легенди....
мда добре, а кой ти плаща всички боклуци бе, та то ако не сме ние тука вие и пукнатата стотинка няма да имате, и ще мрете от град, и няма кой да ви вземе на работа, и нз си кво ще стане
ама че сте надути, особено ТИ!!!
мацкаа тр да си стъпиш на краката и да се стегнеш. Не го обичаш вярвай .. простоо си в хмм.. емоционална "дупка" да го наречем. Овидно ти е отношението и постъпката на това момче затоваа плачеш, защото си му вярвала ..а дефакто е било напразно.
Разбирам те прекрасно и съм съпричастна, минах през това съвсем скоро и просто трябва да се стегнеш и да премислиш..наплачи се ии ъо само ще ти ти писне да цивриш за лузъри :)
myHeartIsOnlyForYou
07-31-2009, 09:34
Егати и историята.. :shock: .Ако питаш мен смени си номера и не позволявай да го научат момчето и "приятелката" ти!!!Започни живота си начисто без тях!Това е мнооогоо странна и оплетена история...но не разбирам как ти през времето през,което той не те е търсил и ти си си го чакала......а като ти се е обадил след 1 месец все едно тоя месец го не е имало и ти хоп при него....много странно....Тоя май се ебава и с двете ви,а действително незнае какво искаа... :-o .Това хич не е присъщо за неговата възраст :D ,хората имат вече деца,а той прави "любовни триъгълници".....и дори не се сещам каква му е ползата от тези неща...струва ми се извратен,гаден,долен,ненор ален........
misskrasavica
07-31-2009, 10:53
Вииж какво .. въобще не трябва да ти мигва и окото за тоззии .. пълен тъпакк е ! и ще се изпаттии сигурна съм!
И аз имах подобен случей само,че при теб е приятелка.. а при мен беше най-най-най голямата курва на света,която познавам :) и само приятелите ми помогнаха да го ппеживеяя и за това супер много си ги обичаамм..
а ти наистинаа заеби го и негоо и приятелката ти(и тя не е много чистаа като гледамм) :-)