Влез

View Full Version : Досаден баща

Angle_f
07-23-2009, 21:23
С приятеля ми ходим от 1 година.Аз съм на 18 вече..Правили сме секс,обаче винаги съм го криела от нашите.На скоро споделих с майка ми и тя нямаше нищо против.Днес обаче преди няколко часа бях решила да спя у тях и за първи път в живота ми не я излъгах че ще спя у приятелка,защото ми е писнало от това...Еее баща ми като се разкрещя да съм се прибирала веднага трябвало морални норми да има.Аз мн се ядосах и мислех да не се прибирам да му търпя крясъците ама в крайна сметка си прибрах да ни кряска на майка ми.В момента ,в който влязох той се приготвяше да излиза ,за да ме прибере...Побеснях направо чувствам се ужасно ограничена.Мисля че съм достачъно голяма да си взимам сама решенията.Никога не съм правила мизерии ни съм се прибирала пияна или нищо подобно и не разбирам какво е това отношение към мен ;( Ако имате идея какво да правя помагайте плсссс

shmurkam
07-23-2009, 21:33
Италиански скандал :)
Тва правя аз винаги. Крещя, блъскам, плача, ръкомахам, да не може да ми вземе думата, викам като ненормална:Тва ли заслужавам аз?! Кога съм ви правила мизерии, да не съм на 5, не стига, че ви казвам, катод другите ли искате да съм, искате ли да ви лъжа и да бягам?!
И тем подобни...
С нужните децибели и доза сълзи ще се стъписа, трябва баща ти да е безчувствено копеле, че да не се трогне от хленчещото си малко момиченце :lol: Ако блъскаш като мен по земята и подсмърчаш:Обичам го, обичам го...Ще е идеално :razz:

Nakadah
07-23-2009, 22:14
тъпа пикла

Brunetkaa
07-23-2009, 22:23
просто се притесняват, но според мен трябва да спиш при гаджетто си няма нинщо особено..
а не разбрах за първи път си иззлъгала ли или за първи път не си ги излъгала че ще си при приятелка?

lipstik
07-24-2009, 13:39
Само си представи какво му е на баща ти.Да си представя там някакъв пикьо как ще си го пъха в негово малко момиченце.

selens
07-24-2009, 15:29
Такива неща не се споделят 8-) особено с бащите ..

NeverTheSame
07-24-2009, 16:23
абе кфото и да е на баща й...
определено тя вече не му е `малкото` момиченце и има право да решава какво да прави.

след като си на 18 няма причина да те спира да спиш при приятеля си...
няма нищо...
ъм...
неморално в това...вече си голяма :D

caseoftheex
07-24-2009, 17:03
кофти 8-)
няма оправия, просто бягаш и не се връщаш докато не свикнат
така правех аз едно време 8-)

kombarka
07-24-2009, 19:39
Щом си пълнолетна значи можеш да взимаш решения сама и да отговаряш за себе си... Трябва да покажеш на баща ти, че вече не си малкото наивно момиченце! :o

valence7o
07-24-2009, 19:50
Такива работи верно не се споделят с бащи. :D Те имат некъф инстинкт де да ги знам и та преди време някаде бях чела, че според майките нормалнта възраст момичето им да прави секс е 18-19, а за бащите нормалното е 25-26 :D :D

RaZzer
07-24-2009, 20:12
Абе, те бащите е хубаво да си имат предразсъдъци, ноо когато момичето вече е пълнолетно и бащите трябва да свикнат с тая мисъл... Няма какво да се плашиш - говори с него (разговорът ще е труден и всеки ще си държи на неговото, но в крайна сметка след 2-3 дни баща ти ще почне да осмисля казаното от теб и сл път като идеш няаа да посмее да се обади) :P

П.П. От теб се иска само да му обясниш, че си голяма и че не мизерстваш... Не изпадай в други подробности! :D

brokeninside13
07-24-2009, 21:12
Такива работи верно не се споделят с бащи. :D Те имат некъф инстинкт де да ги знам и та преди време някаде бях чела, че според майките нормалнта възраст момичето им да прави секс е 18-19, а за бащите нормалното е 25-26 :D :D

Лелелеее... :lol:

NamelessRomantic
07-24-2009, 22:03
Вие хубаво казвате че момичето е вече на 18,пълнолетна и т.н.,но нали ако недай боже се случи нещо с този приятел тази зряла и пълнолетна госпожица ще се обърне към родителите си?Тогава няма да е голямото зряло момиче.Мислете със мозъците си не с п*тките си !(с извинение)

plmn
07-24-2009, 22:25
Абе бащата ти си е прав...Дъщеря си му, той иска най-доброто за теб. И в представите му за това определено не влиза това да те няма цяла нощ под предтекст, че спиш у тях. Само като си помисли, че няма да спите, а ще правите секс.. и ще му призлее. А може и да си помисли, че го лъжеш и въобще не си в апартамент с приятеля си, а се друсаш или си пияна някъде по улиците навън. Постави се и на негово място, не бързай да ревеш и да тропаш с крак. Докато те храни и ти осигурява покрив над главата, искаш не искаш ще се съобразяваш..

sexa_na_kompleksa
07-25-2009, 10:04
Реакцията му е напълно нормална. Докажи му, че наистина си зрял човек - говори с него, а недей да хленчиш. Опитай се да привлечеш майка ти на твоя страна и тя да ти помогне в разговора с татко ти. ; )

Ilikeliljon
07-25-2009, 10:09
Само си представи какво му е на баща ти.Да си представя там някакъв пикьо как ще си го пъха в негово малко момиченце.

Според теб дали е редно да си представя такива неща :shock: :shock: :shock: И дали те вече не отиват нанякъде другаде, ако си ги представя 8-) 8-) 8-)

vampirekiss
07-25-2009, 12:01
Разби ме.И си напълно права.

asi_basi
07-25-2009, 12:44
E dobre be, vsi4ki kazvate "na 18g e ve4e", e i ??? Kakvo ot tova? Bila porasnala i neznam si kakvo, ami kato e taka za6to o6te jivee pri tqhnite? Tova, 4e sme na 18 nezna4i, 4e roditelite nqmat dumata za ni6to. Te q izdarjat i tq 6te trqbva daa se saobrazqva s tqh za sega.

Ina4e e normalno parviq pat da mu e kofti na ba6ta ti kogato iska6 da spiv proqtelq i, ne e sviknal o6te. Edin normalen razgovor po bi pomognal, otkolkoto bqganiq ot vka6ti vikane krqsaci i drami za6toto po zle moje da stane ;)