View Full Version : Сами на плаж
Били ли сте сами на плаж-без приятели,родители? Как е чувството? Какво правите когато сте сами на плажа?
Била съм и определено..е по-добре. :)какво да правим -лудуваме,а това пред родителите ми не бих правила 8-)
плувам сигурно?
ол забравих че ти не можеш
ем тогава ти ще спиш бе
Била съм и на 5-тата минута си намерих компания,една приятелка с която не се бяхме виждали от години,супер беше :)
Била съм 8-) Де да знам кво е чувството, лежах си просто :lol: :lol:
kombarka
07-24-2009, 19:36
Без родители- да... Беше супер. Сама не съм пробвала... ще се чувствам странно :-o
valence7o
07-24-2009, 19:41
Ми да оставала съм сама. Чувството е супер-лежиш, почиваш и гледаш пичове 8-) 8-)
Аз с който и да съм си плувамм
Яко е.. никой не ти досажда на главата, можеш да си починеш, плуваш си когато ти е кеф.. малко кофти с багажа, който остава без надзор само..
YakUZa777
07-24-2009, 23:01
Сам никога не съм бил, последния път бяхме в 5 сутринта там и спахме на плажа беше яко студ
едит в момента съм пил
Искам вечерта да ида на плаж.. когато няма хора, водата е все още леко топла... и да си плувам.. бахти якото. ;д
rozovsluncho
07-24-2009, 23:24
Това е трета година,която ходя без наще на плаж.Ако ходя ще е 5 пъти на лято 8-) което не е много за мен защото аз съм почти всеки ден на плаж :oops: :D
Чувството е добре,смисъл не е кой знае какво.От както ходя с приятели на плаж се запознах с много нови хора и е забавно. Познавам се с някои от спасителите 8) големи сладури :oops:
Даже сега съм си харесала едно момче от плажа..има такава тема в Любов :)
Аз съм била сама и беше голяма скука. :/
била съм ... с различни хора и зависи от компанията, но до сега тъпо не съм си изкарвала
fifinkathefreak
07-25-2009, 08:24
Когато бях 6. клас ходех много често на басейн - почти всеки делничен ден.Абсолютно самичка.Не се оплаквам,беше ми добре,единственото ми притеснение беше,че някой ще ми открадне багажите :D .
Иначе веднъж на морето нашите ходиха да обядват,а аз не исках и ме бяха оставили за час сама на плажа.Имахме телефони,фотоапарати и какви ли не джунджурии и аз трябваше зорко да ги пазя.Да,ве,заспах на 5тата мин :D
Честно казано ще ми е тъпо и нелепо :?
Обичам да съм в голяма компания и ако съм сама на плажа най-вероятно лявото ми ухо ще остане бяло,защото няма да спра да звъня на познати :lol:
SummerParty
07-25-2009, 09:34
Ами аз попринцип ходя с приятели на плажа.. Имало е случай, когато съм била сама.. Ами лежа си, пека се, плувам, ходя на бара, разхождам се по плажа 8-) , чета списание.. :)
MrUndaztood
07-25-2009, 09:35
Обичам да съм в голяма компания и ако съм сама на плажа най-вероятно лявото ми ухо ще остане бяло,защото няма да спра да звъня на познати :lol:
Жалко,че не правят и водоустойчеви телефои :D
Жалко,че не правят и водоустойчеви телефои :D
Има време!!! :smt001 =; :D Ако направят водоустойчив телефон ще съм най-щастливият човек на земята!!! :grin: Не стига,че съм с карта,с която говоря НАПЪЛНО безплатно с цялата ми компания 24/7,а сега ако мога с телефона да влизам и да плувам ... Лелеее живот!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
sexa_na_kompleksa
07-25-2009, 09:56
От доста време ходя на плаж без родителите си, но нямам и нищо против от време на време да ходя с тях. : )
Обикновено съм с приятели, но съм ходила и сама. Отивам да се пека и плувам, няма особено значение дали някой лежи до мен и кой е ...
xXbambiiXx
07-26-2009, 12:46
Била съм с авери,супер е.Няма кой да ти мрънка за щяло и не щяло 8-)
xXbambiiXx
07-26-2009, 12:49
Била съм с авери,супер е.Няма кой да ти мрънка за щяло и не щяло 8-)
rachel_billson
07-26-2009, 13:22
Вчера и аз бях на плаж сама,а до мене бяха някакви гаджета.Майкооо мацката супер много мрънкаше.Горкото момче... :?
Усещането е, че можеш да останеш малко сам със себе си и да си починеш истински :)
djudjulinkaa
07-26-2009, 13:57
Сама на плажа не.. Първо че ще ми е скучно..второ няма кой да ми наглежда багажа когато съм във водата и трето такива ги има по плажа гадни педофили..че сама не бих рискувала :)
Jumbie483
07-26-2009, 14:33
Сама не бих отишла. Ще ми е скучно.. аз обичам с компания.
А иначе на морето миналата година ме оставиха сама за известно време, че на другите им се ходеше да пият и да хапнат нещо. Чувството беше.. тъпо :D Трябваше да наглеждам оставения багаж на 5-6 хавлии около мен. Пък и във водата нямаше как да вляза при такава "отговорност" ... Абе с компания е най-добре.
сам никога не бих отишал ще е скучно някак
Веднъж ми се случи да отида сама на плажа, и през цялото време говорех по телефона.. след известно време дойдоха едни познати и ме спасиха от скуката. Въобще не е приятно да си сам на плажа. :!:
flowerlina
07-26-2009, 15:32
Без родители е приятно, но без приятели сигурно ще ми е скучно
Не мисля,че ще ми е добре! :?
Sladurcho
07-26-2009, 20:08
не ми се е случвало.. дори и да отида сам все си намирам с кой да си правя компания :)
mArMaLaDkA
07-26-2009, 20:18
Сама на плаж съм оставала, ако сме само двамата с баща ми и той отиде за кафе, във водата или нещо от сорта. Не ми е било скучно, защото е било за сравнително кратко време. Определено обаче не мисля, че бих се замъкнала сама на плаж/басейн без грам компания. На мен ми е тегаво 20 мин. да вървя сама, какво остава за 5 часа на плаж?
your_secret
07-26-2009, 21:58
С 2 приятелки-правехме йога и тичахме 8-)
Иначе абсолютно сама-не 8-)
DJ_Mrav4o
07-26-2009, 23:09
Сам-саничка си направих първия плаж тая година. Беше ми малко странно, но поне нямаше кой да ми мрънка, че му е студено във водата. :)
Не съм винаги тряя да има някои с мене
singlelady123
07-28-2009, 09:04
яко и в двата случая :D
dead_princess
07-28-2009, 09:08
Аз от няколко години само с приятели ходя на плаж :д
ама сама .. не :)
Перфектно е просто.Правиш си квото искаш.
DeNNichkA
07-28-2009, 23:09
Когато съм си в града и се събираме компания е весело да се ходи на плаж, но когато ходя при баба ми мнооого обичам да ходя сама с книжка.... Да не говорим с колко нови хора се запознаваш пък и никой не ти казва кога трябва да си ходиш , кога да правиш нещо си ... Аз до миналата година бях супер скептично настроена да отида сама, но един ден просто не си намерих компания пък много ми се ходеше и се реших и честно казано не съжалявам - запознах се с нови хора и си изкарах приятно.. и сега като ходя при баба бих ходила сама от време на време
psychopath
07-29-2009, 02:01
Може да се каже, но беше по-различно от вашата представа за "сам на плаж".
Какво да е...слушам музика и лежа (спя)... :D
тая тема още е жива бе :-o
Сам ходя,грехота е ,плажа ми е на 1 км :D
kinkygirl
08-02-2009, 17:29
без родители си ходя обичайно много рядко ей тей да ида с майка .. иначе редовно сам си на басейн с някой самаа..сама до сега не ми се е случвало да ходя но сигурно е скучно?!! :(
l0veyouu
08-02-2009, 17:50
Без родители да :D . . ноо сама не съм била ше ми е скучно :roll:
Sladurchoo
08-03-2009, 11:32
сама-нее .. била съм или с приятели или с наще :D
HarumScarum
08-03-2009, 11:37
С приятели,но сама не.