View Full Version : Закъснява ми.. (за момичета)
Ще почна отдалече. Седмица и малко преди да ми дойде заминах за друга държава (на 1500 км от БГ) Трябваше да ми дойде около 20ти , но ве4е е 24 и още не ми е дошло. Корема ми се поду и ми излязоха доста пъпчици, както преди да ми дойде, но не ме болят гърдите. Случвало ли ви се е да не ви болят гърдите преди да ви дойде?? Случвало се е и др път да ми закъснее, например пролетта ми закъсня с 3/4/5 дни . Вероятността да съм бременна е минимална даже нищожна. Този месец сме правили секс само 2 пъти и то винаги с презерватив.
Ilikeliljon
07-24-2009, 20:46
Извинявай, пътуваш на другия край на света. Стресови ситуации колкото искаш: голяма надморска височина, различен часови пояс (мноооого различен часови пояс), климатични промени, различен въздух. Помисли за тези работи :) :)
Ilikeliljon
07-24-2009, 20:54
@Ilikeliljon а теб боляха ли те гърдите, че пишеш? :D
пп: доколкото разбрах тва е въпроса?
Хахаха бате, тя пише, че не я болят гърдите, не знам защо ме питаш. Просто се опитвам да и дам обяснение, не че разбирам толкова много :D :D :D
Питам и дали ви се е случвало да ви дойде без да ви болят гърдите и дали екскурзииката ми е причина за закъснението
marsella
07-24-2009, 21:18
Ами според мен няма от какво да се притесняваш. Невинаги цикалът е много точен, и на мен ми е закъснявало и то с доста дни. А относно гърдите - мен никога не ме болят, преди да ми дойде.
да случвало ми се е да не ме болят гърдите..иначе от смяната на климата стреса може да ти закъснява ;)
rozovsluncho
07-24-2009, 22:08
Ооо по-спокойно...Нормално ама съвсем нормално е да не ти идва в точно определен ден ...от екскурзията и както в по-горни постове пише стреса,смяната на климата може да ти закъснее не се притеснявай толкова много :-)
А за гърдите,пак казвам,че е нормално да имаш различни симптоми :wink: не се притеснявай :-)
hamacs563
07-24-2009, 22:12
На мен дори когато бях девствена ми се случваше без болка в гърдите,но при те мисля,че е от смяната на климата,а и 4 дни не е фатално напълно нормално ако питаш мен :)
И аз си мисля, че е от смяната на климата, но все пак знаете как като не ви дойде и почвате да си мислите какво ли не.. а от това напрежение още повече се бави това което чакам :-o :-o
Благодаря ви момичета. Ще съм благодарна и други да споделят опита си.
ElinoOor
07-24-2009, 23:11
разбира се че ми се е случвало..
както казаха е заради смяната на климата (:
не се тревожи,ще ти дойде :-D
smallbab
07-24-2009, 23:21
миличка лягай да спинка спокойно.....и направо се възползвай заминавай на море докато не ти е дошло
стреса , времето да ти закъснее няколко дни или подрани е нормално
puhinka93
07-25-2009, 02:49
Има безброй причини, поради които може да ти закъснява..
BePoHuKa
07-25-2009, 04:44
Питам и дали ви се е случвало да ви дойде без да ви болят гърдите и дали екскурзииката ми е причина за закъснениетоНикога не ме болят ;) Въобще не страдам от предменструален синдром. Нито корем ме боли,нито нищо ;) Не се притеснявай,нищо ти няма :)
ако те болят гърдите
имаш рак на гърдата или си бременна ходи се иследвай
Това не е задължително вярно. Преди менструация при някои жени се наблюдава повишена чувствителност на гърдите и леко набъбване. Не плаши момичето. И все пак е препоръчително да се ходи на мамолог поне веднъж годишно :)
saygoodnight
07-25-2009, 11:24
напълно нормално е :) :-)
vampirekiss
07-25-2009, 11:46
Абе аз ли съм ненормална?Мен гърдите никога не са ме боляли.
По темата-няма за какво да се трувожиш.На мен миналия месец ми закъсня със седмица и окото не ми мигна.
Sladurcho
07-25-2009, 11:54
Нищо ти няма е баси паниката! тука вече и рак изкараха че може да имаш.. лудост и безумие
Не са ме болели гърдите от рак. Болели са ме само преди да ми дойде, а този месец не ме болят..
Продължавайте да споделяте опита си. :):):)