View Full Version : Моля ви дайте съвет - не издържам без нея!
Здравейте скъпи приятели, накратко ще ви разкажа моята история имам нужда от съвет. При мен нещата са такива, че много си харесвах едно момиче имах много голям интерес към нея, след което реших да се пробвам срещнахме се няколко пъти опознахме се много добре и започнахме да ходим след известно време започнахме да се обичаме и т.н. Правихме всичко един за друг , никои от двамата не си е позволил да погледне друг кълнехме се че връзката ни ще продължи дълго , че е перфектна . Никога за нищо не сме се карали имахме си доверие . Аз съм на 19г а тя е на 16 връзката ни трае около 3-4 месеца при което последните 2 месеца се виждахме буквално по цял ден и нощ беше ни супер, някои ще каже че сме си писнали но не е така.. и ето че в един момент ми предстоят кандидат студентски изпити и трябваше да се разделим за 1 седмица. Беше много тежко все пак бяхме свикнали да сме постоянно заедно и там започнаха продлемите .. Въобще не мислех за изпитите постояно мислех за нея и през цялата тази седмица къде бях далече от нея се карахме за глупости ама много жестоко, почнах да се съмнявам и какви ли не убиди и нанесох разплаках я и много я боля! Веднага след като се прибрах поисках да се видя с нея обаче усетих, нещо че не е наред не беше както преди .. Видяхме се и тя почна да ми говори че много съм я наранил много тежко е преживяла всичко и , че неможе да си позволи пак да и се случи това, и каза че е най-добре да не продължаваме!! И от там в следващите дни постояно плачеше не спиеше- аз какво ли не я обеждавах да продължим а тя винаги ми казваше че ще ходя студент няма да се виждаме и по добре да не сме заедно обаче аз немога да се примиря наистина много я обичам !! Всеки измънал ден до днешния я питам ще продължим ли - тя през сълзи обичам те липсваш ми обаче неможе да сме заедно - РАЗБЕРИ ГО ! обаждаше ми се късно вечер и ми казваше че за първи път в живота си е осетила какво е да и липсва човек , че никого до сега не е допъскала толкова близко до себе си ( аз и бях първия) . След всичко това реших да я оставя известно време да си даде равносметка дали наистина ме обича за да продължим обаче не издържах дълго без да я чувам и пак я потърсих след 2 дни . И тогава всякаш вече нещата не бяха както преди тя се опитва вече да ме забрави не иска да е с мене имам чувството че или не ме е обичала или много бързо и са замръзнали чувствата. Започнах да я търся постоянно исках да разговаряме а тя се дърпа вече 3ти ден така и не издържам... откачам полудявам обичам я ужасно много наистина искам да продължиме за първи път страдам толкова много за момиче много се измъчвам тя вече се прави на интересна затваря ми телефона казва ми да я търся по 1 път на ден казва ми че не ме иска не иска да я притеснявам. Много съм отчаян немога да я разбера ;( И като я питам обичаш ли ме още липсвам ли ти.. тя сменя темата или затваря, не ми дава възможност да се срещтнем дори ;( .. Последните дни даже ми говорише че е много гадно да е сама и ако си е хванала някой друг да не съм я подминавал (за момента съм сигурен 100% че няма друг ако някой ми каже че заради друг е искала да се разделим не е така ! ) .. Искам да допълня че съм ужасно ревнив че постояно я ограничавах за много неща и я държах много затворена , даже тя ми каза че това е една от причините а аз и казах че ще се променя ще гледам да не страдаме да сме заедно отново ще правя всичко да сме щастливи а тя ми казва че не искала да се променям. Ужасно направо много се промени в един момент немога да разбера поведението и. Днес като говорихме даже не използваше онези думички "беб , сакровище, любов моя" , а ме споменаваше на име ... Тази нощ като и се обадих ми каза да я оставя на мира !! и вече незнам накъде та реших да пиша тук !! Дали толкова бързо ме заличи ?? Какво да правя моля посъветвайте ме.. да продължа ли на пред , дали наистина ще е по добре така за двама ни ? Как да ч върна ? Моля ПОМОГНЕТЕ МИ ! ;( ОБИЧАМ Я СЪС ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ МНОГО ИСКАМ ПАК ДА СМЕ ЗАЕДНО НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ . БОЛКАТА Е УЖАСНА. АЗ ПРАВЯ ВСИЧКО ЗА ДА СМЕ ЗАЕДНО А ТЯ СЕ ОПИТВА ДА ЗАЛИЧИ ВСИЧКО. ПРЕВРЪЩАМ СЕ ВЪВ ШИБАН ИДИОТ КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ ПРАВЯ. ТАЗИ НОЩ КАТО И СЕ ОБАДИХ МИ КАЗА ДА Я ОСТАВЯ СЪЩО МИ КАЗА, ЧЕ СЪМ Я ЗАГУБИЛ ЗАВИНАГИ И ВЕЧЕ НЕЗНАМ НАКЪДЕ ТА РЕШИХ ДА ПИША ТУК !! СИЛНО СЕ НАДЯВАМ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ !! ;(
п.п. моля не ме съдете за безброй правописните грешки просто съм много разтроен и пиша всичко това през сълзи !! :(
седни на гъзо си
пии 1 бира
бии си 2 шамара
и отивай при нея
Всичко беше толкова хубаво толкова красиво.. Дори и да не ме иска аз няма да спра да се боря няма да я оставя ;( спрете със спама разберете, че много ме БОЛИ ВЕ ХОРА !! ИСКАМ САМО СЕРИОЗНИ МНЕНИЕЯ
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-25-2009, 02:41
това което ти се е случило е наистина тъжно но след като сама ти го е казала може би е време да я оставиш намира... що се отнася до това аз какво мисля, мисля че и 2мата сте избързали защото сам каза че сте били заедно само няколко месеца... ще те боли сега, но ще мине, просто си дай малко време. а и кой знае ;] току виж като спреш да я търсиш тя сама да ти се обади... :)
Fallen`Angel
07-25-2009, 03:04
Човеко, как да ти кажа, че няма смисъл да се бориш за нея? Знам, че сега ти е друго в главата, знам че искаш пак да си с нея - разбери го, НЕ МОЖЕШ ! Тя НЕ иска да бъде с теб. Остави я намира, защото така като я притискаш тя си мисли ' Е виждаш ли колко се е променил? ' Нали си и обещал промяна ! Прави се, че не ти пука или поне НЕ й го показвай ! Остави я намира, тя ако те обича истински като усети липсата ти, тоест не й звъниш, не й обръщаш внимание - ще те потърси. Ако не го направи, поне си преминал през първия етап на раздялата. Казвам ти как стоят нещата, защото моята последната връзка беше такава. Давах живота си за нея, но се разделихме поради ревността. Опитвах се, обеждажах я - НЕ та НЕ ! Примирих се и си продължих живота. Няма какво да се ядосвам - направи го и ти! Ще се почувстваш по-добре, а може и да си я върнеш обратно като й демонстрираш непукиство, защото тя сега е свикнала да получава вниманието ти. Ако спреш изведнъж толкова много ще я объркаш, че просто си нямаш и на идея :) Успех
Bellatrix
07-25-2009, 06:29
Начи я да съкратим: спираш да и надуваш розови облачета над главата за една седмица (само една седмица), защото ти се е наложило и тя прави от това сериозен проблем? Е тя какво е очаквала? Че няма да влизаш в университет, за да не и липсваш по време на изпитите?
Я помисли пак заслужава ли си...?
И за тая седмица си я бил много наранил, тра та та... ем ако ти се е качвала на главата баш докато си изнервен и под стрес от изпитите нормално да си го изкараш на някой. Тя ако е с толкова меко сърчице и се разревава при такива обстоятелства значи е голяма лигла.
ElinoOor
07-25-2009, 06:30
Отиди на някое закътано местенце и премисли пак...
ако истински те обича ще те потърси когато ти спреш да я търсиш.....
ако продължиш да я търсиш се нараняваш повече ии вдигаш самочувствието доо небетоо .
Остави я намира, тя ако те обича истински като усети липсата ти, тоест не й звъниш, не й обръщаш внимание - ще те потърси. Ако не го направи, поне си преминал през първия етап на раздялата.
+1
Авторе в нищо не си сигурен ти да ти кажа "момичето ти" си има друг просто те подготвя за това все пак те е обичала.Прояви гордост и спри не досаждай гадно е и си на път да и станеш супер дразнещ.Щом е почнала да ти затваря телефона и другите неща си ясно че за нея всичко е свършило.Теб те боли нормално но лека не е в напразните опити да я върнеш и да се въртиш около нея направи обратното разкарай се колкото може по далеч трябва да я забравиш.Искаш не искаш никой не те пита братче за нея нещата са свършили и това или го приеми или си прави сам гадно и и се влачи в краката както правиш в момента.
rozovsluncho
07-25-2009, 08:50
Човеко, как да ти кажа, че няма смисъл да се бориш за нея? Знам, че сега ти е друго в главата, знам че искаш пак да си с нея - разбери го, НЕ МОЖЕШ ! Тя НЕ иска да бъде с теб. Остави я намира, защото така като я притискаш тя си мисли ' Е виждаш ли колко се е променил? ' Нали си и обещал промяна ! Прави се, че не ти пука или поне НЕ й го показвай ! Остави я намира, тя ако те обича истински като усети липсата ти, тоест не й звъниш, не й обръщаш внимание - ще те потърси. Ако не го направи, поне си преминал през първия етап на раздялата. Казвам ти как стоят нещата, защото моята последната връзка беше такава. Давах живота си за нея, но се разделихме поради ревността. Опитвах се, обеждажах я - НЕ та НЕ ! Примирих се и си продължих живота. Няма какво да се ядосвам - направи го и ти! Ще се почувстваш по-добре, а може и да си я върнеш обратно като й демонстрираш непукиство, защото тя сега е свикнала да получава вниманието ти. Ако спреш изведнъж толкова много ще я объркаш, че просто си нямаш и на идея :) Успех
И аз съм на това мнение!
Ще се почувстваш по-добре, а може и да си я върнеш обратно като й демонстрираш непукиство
Нали се сещаш че с това си изречение показваш че не си продължил напред а правиш поредния отчаян опит да се завърне нещо загубено каквото и да се прави трябва да го правиш за себе си а не с мисълта ама аз ако напрая това тя може да се върне щот така не си продължил въобще напред а се самозалъгваш.
Kostadin_682
07-25-2009, 09:53
Почивка съм днеска :grin: :grin: :grin:
Авторе в нищо не си сигурен ти да ти кажа "момичето ти" си има друг просто те подготвя за това все пак те е обичала.Прояви гордост и спри не досаждай гадно е и си на път да и станеш супер дразнещ.Щом е почнала да ти затваря телефона и другите неща си ясно че за нея всичко е свършило.Теб те боли нормално но лека не е в напразните опити да я върнеш и да се въртиш около нея направи обратното разкарай се колкото може по далеч трябва да я забравиш.Искаш не искаш никой не те пита братче за нея нещата са свършили и това или го приеми или си прави сам гадно и и се влачи в краката както правиш в момента.
+1
ArTanDra
07-25-2009, 11:47
С едно обаждане по телефона нищо не става, значи не я обичаш толкова силно, щом не ти минава през акъла, че тя е момиче, а те обичат романтичните изненади !!! Трябва да измислиш нещо оригинално, обади се на някоя нейна приятелка да и направите засада и си готов... ще се съберете 100 % !!! Ама малко мислене трябва.
ThePowerOfLove
07-25-2009, 12:01
Защо да й прави изненади?
Просто вече не иска да е с теб. Трябва да се примириш колкото и да те боли. Остави я и продължи напред!
mgxpower
07-25-2009, 12:39
Благодаряй се , че не е с друг да видиш ти тогава каква болка е да знаеш , че на мястото на , което си бил ти и те е уверявала , че ще си единствения стои друг и пак се ръсят такива неща за него...тогава болката е неописуема и не знам как се свиква с нея...
Благодаряй се , че не е с друг да видиш ти тогава каква болка е да знаеш , че на мястото на , което си бил ти и те е уверявала , че ще си единствения стои друг и пак се ръсят такива неща за него...тогава болката е неописуема и не знам как се свиква с нея...
Питай мене аз ще ти кажа как се свиква с нея...
BlackWings
07-26-2009, 12:09
Момче , нямаш представа колко те разбирам . Просто все едно чета моята история.
Най-трудното нещо във внезапната раздяла , е да проумееш че всичко вече е свършило. Не можеш да повярваш , че всичките емоции и мигове и споделени спомени са останали завинаги в миналото. Не можеш да проумееш как човека , който вчера ти прошепваше мили думи на ушенце и се гушкахте , споделяхте всичко и бяхте най-щастливите на света , сега се държи толкова студено , и всяка частичка от теб иска да го хване и да го разтърси за да се опомни! Чувстваш се самотен , неразбран , чувстваш че искаш да си излееш мъката на най-близкият си човек на света , но точно ТОЙ , да ТОЙ не те иска повече! И тази мисъл те убива! Не спираш да си повтаряш "ами ако беше .. ако бях ... ако не бях ... ако нещата бяха протекли другояче"...
Искам да ти кажа един приятелски съвет , който да , няма да ти хареса , но жестоката истина е такава , че трябва да продължиш напред. Не мога да ти кажа да я забравиш , защото ти не можеш и няма да го направиш. Няма и да ти ръся клишета - "излизай , забавлявай се , разсейвай се" - защото знам колко си способен да се забавляваш когато в сърцето ти има дупка... Постой си вкъщи , потъгувай , излей си мъката - чупи , плачи , прави всичко което може да те разтовари , но не и се обаждай вече. Нищо няма да постигнеш , ако тя твърдо е решила че вече не иска да е с теб. Нейният непукизъм и студенина само ще те наранят още повече и няма да позволят на раната да зарастне. Времето ще излекува всичко.
Казвам всичко от опит с най-добри чувсва и се надявам да помогна.(hug)
FiRe_LaDy
07-26-2009, 13:12
ако истински те обича ще те потърси когато ти спреш да я търсиш.....
ако продължиш да я търсиш се нараняваш повече ии вдигаш самочувствието доо небетоо .
+1
Аз като бях разделена с моя приятел беше така.Търсех го и той все ми повтаряше,че нямал вече чувства,да гледам напред,всичко свършило.Спрях да го търся и след 1 седмица той сам ме потърси.Така че остави я!Или наистина не те обича и не иска да е с теб и ще трябва да се примириш с това и да продължиш напред.Или и трябва малко време да е сама,без да и досаждаш по какъвто и да е начин,за да осъзнае,че е сгрешила и да те потърси!
Луд ли си бе, авторе.
За някаква пикла пишман ще станеш! Студент отиваш, там има жени на талази. А тая като иска да е студена, да си е такава. Не я преодолявай, нито се опитвай да я забравиш. Просто смени ъгъла на виждане. Живота не е розов и не е справедлив. Опита ще те научи след време, че просто продължаваш и не спираш никога. Няма смисъл да се бориш за нещо, което е скапано. А и дори да сте заедно отново, тя ще те прави на американска поничка. Защо да се мъчиш? Бъди мъж и дай воля на силата си, а не на заблудата, в която си. Това твоето не е желание, а е идея-фикс, която ако бъде постигната ще донесе само болка. А и не забравяй, че ти си егоист с думите, които казваш, и егото ти колкото и да страда, може отново да е както преди!
sextazy_baby
07-26-2009, 16:31
Няма какво повече да правиш,ако тя те обича ще се върне
Братле,може би аз съм човекът който те разбира най добре.Преди месец и на мен ми се случи същото.Връската ни беше перфектна и никога не сме се карали нито сме си повишавали тон но в един момент тя реши да се рови в миналото ми и разбра неща които съвсем не и харесаха.Раздялата ни е много тежка защото ние живеехме заедно и бяхме свикнали до болка един с друг.
Моя съвет към теб е да я оставиш на саме със себе си.Ако те обича сама ще те потърси.Просто и даи време.СПРИ СЕ!!!
НЕ Я ТЪРСИ,НЕКА УСЕТИ ЛИПСАТА ТИ.
МОЖЕ БИ ЩЕ ОСЪЗНАЕ КАКВО Е ЗАГУБИЛА.АКО НЕ СЕ ВЪРНЕ ПРИ ТЕБ ЗАНАЧИ ТАКА Е ТРЯБВАЛО ДА СТАНЕ.ПРИЧИНАТА ЗА ВАШАТА РАЗДЯЛА Е СУПЕР БЕЗОБИДНА.ТЯ Е МАЛКА И ПРИЕМА НЕЩАТА ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН.
ТИ СИ ПО ДОБРЕ ОТ МЕН.
МОЯТА ПР ИСКА ДА БЪДЕМ ПРИЯТЕЛИ А АЗ ТОЛКОВА МНОГО Я ОБИЧАМ ЧЕ НЕМОГА ДА И ДАМ ТОВА.НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ КАК АЗ ЩЕ ВИЖДАМ ЧЕ ДРУГ СИ Я ГУШКА И ДРУГ Я КАРА ДА СЕ УСМИХВА.
НАДЯВАМ СЕ СЪМ ТИ ПОМОГНАЛ МАКАР ЧЕ ЗНАМ ЧЕ ТИ СЕГА СИ ЗНАЕШ
ТЖОЕТО И ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОСЛУШАШ НЯКОИ ОТ НАС.
ТРЯБВА ПРОСТО ДА МИНЕ МАЛКО ВРЕМЕ И ТЯ САМА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НО НЕ Я ТЪРСИ ЗАЩОТО ТАКА ПОСТИГАШ ОБРАТНИЯ ЕФЕКТ.
ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА СИ Я ВЪРНЕШ
ЖЕЛАЯ ТИ ГО ОТ СЪРЦЕ ПРИЯТЕЛЮ.
tfoitakuchka
07-30-2009, 22:14
Гадно е - да .. много даже .. когато стане така.. Давам ти несигурен съвет - просто я остави.. дай и малко мира .. никoй не обича постоянно да го разпитват къде си, с кой си, кфо правиш .. остави я да си отдъхне малко защото я задушаваш така буквално .. ако те потърси, ако иска да се видите - супер .. ако ли не .. вече си я загубил завинаги .. а и беше споменал че тя ти го е казала.. жалко :(
Хмм ... ти казваш че тя се била променила много изведнъж.. а не си ли помисли че може би ти си се променил. Може би ти си станал много..хм..настоятелен . Може би си я изплашил по някакъв начин . Замисли се малко и не обвинявай само нея ... :-o Остави я на мира и премисли добре ( вгледай се в грешките си )
седни на гъзо си
пии 1 бира
бии си 2 шамара
и отивай при нея
и отивай при нея! по телефона не може да те погледне в очите но на живо.... аз мисля че ако поговорите ще се реши отново да сте заедно , сигурно я плаши това че шъ ставъш студИент и я е страх...
Priceless
07-31-2009, 09:16
Тя ти е го е казала, бе мойче .. Какво повече искаш? :-o
СПРИ СЕ!!!
НЕ Я ТЪРСИ,НЕКА УСЕТИ ЛИПСАТА ТИ.
МОЖЕ БИ ЩЕ ОСЪЗНАЕ КАКВО Е ЗАГУБИЛА.АКО НЕ СЕ ВЪРНЕ ПРИ ТЕБ ЗАНАЧИ ТАКА Е ТРЯБВАЛО ДА СТАНЕ.ПРИЧИНАТА ЗА ВАШАТА РАЗДЯЛА Е СУПЕР БЕЗОБИДНА.ТЯ Е МАЛКА И ПРИЕМА НЕЩАТА ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН.
ТИ СИ ПО ДОБРЕ ОТ МЕН.
МОЯТА ПР ИСКА ДА БЪДЕМ ПРИЯТЕЛИ А АЗ ТОЛКОВА МНОГО Я ОБИЧАМ ЧЕ НЕМОГА ДА И ДАМ ТОВА.НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ КАК АЗ ЩЕ ВИЖДАМ ЧЕ ДРУГ СИ Я ГУШКА И ДРУГ Я КАРА ДА СЕ УСМИХВА.
НАДЯВАМ СЕ СЪМ ТИ ПОМОГНАЛ МАКАР ЧЕ ЗНАМ ЧЕ ТИ СЕГА СИ ЗНАЕШ
ТЖОЕТО И ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОСЛУШАШ НЯКОИ ОТ НАС.
ТРЯБВА ПРОСТО ДА МИНЕ МАЛКО ВРЕМЕ И ТЯ САМА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НО НЕ Я ТЪРСИ ЗАЩОТО ТАКА ПОСТИГАШ ОБРАТНИЯ ЕФЕКТ.
ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА СИ Я ВЪРНЕШ
ЖЕЛАЯ ТИ ГО ОТ СЪРЦЕ ПРИЯТЕЛЮ.
Човек да не изпадна в истерия ве :razz: :razz: :razz: пък и твойта тема съм я чел няма как да го разбираш точно ти най добре щото ти сам си си срал на чергичката ;)
дръж се на ниво..остави я
аа да..аз не разбирам какво се очудваш..15/16 годишните много често/бързо си менят мнението за всичко...да те пита човек за какво си хванал дете.. ти да не си отваачка..;д :lol:
LoOoVely
07-31-2009, 13:08
Според мен не е заради ревноста ти, защото щом преди сте се обичали и с тази твоя ревност и тя не е казвала нищо значи не е било кой знае какъв проблем за нея. От една страна я остави малко да диша, но от друга щом толкова много я обичаш седнете и поговорете, а ако тя отново ти откаже просто МОЖЕ БИ трябва да спреш да се занимаваш :)
srebrity
08-01-2009, 10:19
oh...
i moqt priqtel taka se e chuwstwal naranih go bez da iskam..
no za teb.. nqma kak shtom tq ne iska da e s teb..trqbwa da produljish napred.,, trqbwa da q zabrawish zabrawi ws swurzano s neq shte otneme wreme.bolka, no bolkata shte e oshte po ogromna ako q widish s nqkoi drug.. :( :(
Стягай се бе, мен! Ти мъж ли си, или на тиква дръжка? :) Колко мацки ще ти минат през ръцете!
srebrity
08-01-2009, 11:49
..
mgxpower
08-07-2009, 21:40
Питай мене аз ще ти кажа как се свиква с нея...Ами питам те отговори ми защото това е нещото с , което никога не съм можел да се преборя
PurpleDream
08-07-2009, 21:54
ами щом ти е казала,че си я загубил каквото и да правиш,ако и досаждаш още няма да се променят нещата,даже напротив....спри да я търсиш наистина,както казаха другите,ако те обича след време ще се върне...
awes0mEe
08-08-2009, 19:24
Ревността ти е изиграла лоша шега.Остави я,ако те обича и иска да е с теб ще те потърси,но щом ти е казала сега,че не иска да е с теб не я притискай толкова,спри да я търсиш за известно време.Може да иска да помисли върху някои неща,свързани с продължаването на връзката ви.И като за последно-горе главата,ще срещнеш момичето,което ще те обича истински и ще се чудиш как си позволил да страдаш сега. :)
Кандидат студентски изпити казваш? Приеха ли те?
Помисли малко, тя е на 16 и има още време да учи. ТИ от друга страна си МЪЖ на 19, бъдещ студент. Нима си заслужава толкова много да я оплакваш? Знам, че може би я обичаш, но любов на 19, а тя на 16? Любов за 2-3 месеца? Как я мислиш тази работа, докога ще изтраете?
Любовта след време изчезва, остава само уважението към близкия..
Вземи се в ръце, отивай в университет, учи и ще срещнеш други. Не бързай.
Късмет.