Влез

View Full Version : jivota mi

nikoleta93
07-25-2009, 07:56
Starshno mn se izvinqva za latinicata no mn barzam.Imam brat i sestra na 2 i 17 az sam na 15 maika mi e razvedena hodi na rabota sestra mi prez denq e na dom a vecher az q vzimami trqbva da q gledam dokato maikaa mi e po restoranti i kafeta s gadjeto si sabota i nedelq ne e na rabota izliza s gadjeto si az chistq v kashti tq ne nqmam svobodno vreme edinstveno kogato e na dom sestra mi no kogato sam na uchilishte nqmam svobodno vreme nqmam nikakvi priqteli s koito da izlizam.ocenqvam tova 4e se ma4i da izkarva pari za prehranata ni no i az iskam da jiveq.molq vi pomognete mi a kogato i kaja zashto samo az trqbva da q gledama ti vecher se razhojdash po4va oooooo ama ti mai neshto mi se otavarq6 cqlden se blaskam zaradi vas. :(

ElinoOor
07-25-2009, 08:03
майка ти е леко безотговорна, но се старае
защо не я попиташ да ти освободи няколко часа и да излезеш?
:-o

YakUZa777
07-25-2009, 08:20
Кирилицата се пуска само с едно натискане... По - надолу имаше подобна тема ...

selens
07-25-2009, 12:05
Гадно е така,но неможеш ли да отидеш при баща си за седмица-две поне да си починеш?

SuNsEt
07-25-2009, 12:22
ама ти си много тъпа ве ..

Защо да е тъпа?Ти си зле.Момичето все пак е на 15,иска и тя малко да има свободно време или да излезе някъде.Ако беше на нейно място,дали щеше да издържиш,а?
Горе долу ти влизам в положението.Защо не отидеш да живееш при баща си?Или ако някой друг твой роднина живее във вашия град.Като говориш с нея се опитай да си спокойна,а тя да е в добро настроение.Просто и обясни,че и ти искаш малко свободно време и малко разнообразие.Няма нищо лошо.Както ти се опитваш да я разбереш,така и тя нека те разбере.Вярно е,че тя се грижи за вас и на нея не и е лесно,но понякога и родителите не постъпват правилно.Не винаги това,което си мислят,че е добро за нас е правилно.И все пак...и двете страни могат да се постараят малко повече.