View Full Version : Коремни преси и други упражнения в тая жега
Абе, като са такива високи температурите, вредно ли е за сърцето и организма да се натоварвам така физически? Защото майка ми ме наплаши и ми се скара, че правя коремни преси в тоя пек.
fenkatakrisi952
07-25-2009, 09:00
Зависи.Ако ги правиш на климатик или вентилатор (когато вътре не е топло) няма нищо страшно.Но не ги прави някъде на открито,защото си натоварваш мн сърцето в тия жеги 8-) :lol:
EarthShaker
07-25-2009, 09:06
ако сърцето ти е свикнало, няма особени проблеми :) не трябва да се прекалява разбира се...
на климатик въобще недей да правиш... прави ги просто сутрин, когато е по-хладно
Ем, не съм особено свикнала... Ама аз и без това не ги правя в най-най-голямата жега... Абе, ще гледам да се ограничавам.
Мерси. :)
споко, няма да хвърлиш топа
ние сме правили ремонт на апартамента в най-голямата жега и съм бил вир вода от сутрин до късно вечер. накрая си удрям само 1 душ и съм тип-топ. така че от няколко преси нищо няма да ти стане. ;)
Най-разумно е да ги правиш рано сутрин, когато е прохладно.
А климатика не виждам какво толкова може да навреди (освен ако не ти духа директно). Може да го включиш за 30-40 минути да изстудиш помещението и след като го спреш не мисля, че ще има проблем да тренираш :)
dead_princess
07-25-2009, 09:16
споко, няма да хвърлиш топа
ние сме правили ремонт на апартамента в най-голямата жега и съм бил вир вода от сутрин до късно вечер. накрая си удрям само 1 душ и съм тип-топ. така че от няколко преси нищо няма да ти стане. ;)
:lol: :lol: :lol: :lol:
YakUZa777
07-25-2009, 09:18
Почти всеки ден съм във фитнеса от 5, досега не съм засичал някой да колабира 8-)
Почти всеки ден съм във фитнеса от 5, досега не съм засичал някой да колабира 8-)
вие там климатици нямате ли 8-)
DarkKisss
07-25-2009, 10:58
Нищо няма да ти стане тренирам по 3 пъти дневно а и бягам на стадиона тренировка на най-голямото слънце така че ... няма проблем с това..
caseoftheex
07-25-2009, 11:22
Нищо няма да ти стане тренирам по 3 пъти дневно а и бягам на стадиона тренировка на най-голямото слънце така че ... няма проблем с това..
3 пъти дневно? :shock:
браво :))
DarkKisss
07-25-2009, 11:31
ъ .. как мислиш че трябва да се постигат резултати .. скъсвам си задника за да е идеално всичко и пак не е..
за коремните преси ... след колко време дават резултат ?
просто ги прави сутрин като се събудиш или вечер преди да легнеш
therichbitch
07-25-2009, 13:27
хаха, ми ако става в 3ч. следобед :-D :-D :-D ,т.е. мислълта ми беше,че аз съм обречена
Little_Lady93
07-25-2009, 13:59
ъ .. как мислиш че трябва да се постигат резултати .. скъсвам си задника за да е идеално всичко и пак не е..
ъъъъъ.... а поне ядеш ли каквото си искаш или се ограничаваш?
Хах,няма да ти стане нищо,пий повечко вода и всичко ще е наред.Аз вчера и днеска до 14h тичах в парка на най-голямата жега и както виждаш-жива съм,така че споко. ;]
emin3mchet0
07-26-2009, 14:11
Аз коремни преси правя след 18:30 и нищо ми няма ( Все о0ще :D ) ..
Ми то затова имаш потни жлези, бре! Като е жега ще се поизпотиш малко повече и тва е. Пък и кви са тия глупости майка и баба казали тва и онова...ти все 1 не си в тялото си, за да прецениш дали ти се натоварва сърцето. Майка ти сигурно те съветва и кога да отидеш до тоалетна. :-D
О, Боже! :-o
ехооо , защо никой не ми отговаря ... малко или много е свързано с темата
за коремните преси ... след колко време дават резултат ?
beautygirl
07-26-2009, 19:10
Аз плувам повече от км на ден и нищо ми няма ! Нестига че правя по 30 коремни на ден !
хаха, ми ако става в 3ч. следобед :-D :-D :-D ,т.е. мислълта ми беше,че аз съм обреченатогава вечер