View Full Version : Някой има ли.....
Някой има ли цялата серия на schwarzkopf gliss asia straight за изправяне на косата?
http://img.interia.pl/kobieta/nimg/l/p/Gliss_Kur_Asia_Straight_3095939.jpg
аз имам само балсама и шампоана,затова няма голям ефект
който ги има и 4те - става ли ви права косата?
:-)
sladur4etyYy
07-25-2009, 15:12
не се подлъгвай по това, което пише на опаковките, че само при използване на цялата серия ще има видим ефект. лъжат, да си продадат стоката :D
не се подлъгвай по това, което пише на опаковките, че само при използване на цялата серия ще има видим ефект. лъжат, да си продадат стоката :D
а пробвала ли си! ?
aloveyou
07-25-2009, 15:19
Аз бях използвала само балсама - не бях доволна.Иначе приятелката ми използва цялата серия и е доволно,наистина ефект има-косата и става все по права...
sladur4etyYy
07-25-2009, 15:25
Аз бях използвала само балсама - не бях доволна.Иначе приятелката ми използва цялата серия и е доволно,наистина ефект има-косата и става все по права...
ми то зависи каква й е косата по принцип. 1 приятелка с не особено къдрава, но пък много упорита коса ползва цялата серия и не й действа.
естествено,че ще има ефект.там на описанието пише - при комбинирана употреба с шампоан,балсам,маска и изправящ крем
и аз също имам само балсама и шампоана (ефект-малък)
миналата седмица щях да купя маската http://4.bp.blogspot.com/_MmaJQ5wI8a0/SdwzIr9v0VI/AAAAAAAABmE/rsd_N4SoJDY/s400/gliss.jpg 4тото,но беше 8 лева ама не я купих ,но аз имам пари и тая седмица ще я купа
само че - в тоя магазин няма изправящтия крем (2рото) :(
Sttickwitty
07-25-2009, 18:00
И аз имам само шампоана и балсама - ефект има. При всеки е различно. Моята коса само долният пласт е къдрав отгоре ми е права и е много податлива на разни такива за изправяне. При всеки е различно. Незнам какво е при цялата серия. Утре сигурно ще си взема другите неща от серията :P
еми то зависи и от косъма ..
Нямам цялата серия, но веднъж си взех това пред предпоследното - е няма такъв боклук просто!! Ужасно...
Съмнявам се тази продукти да имат кой знае какъв чудотворен ефект, най-много да изправената коса да стои такава за по-дълго време.