PDA

View Full Version : добър в леглото ?

mat
07-26-2009, 11:45
Така това е въпрос може би най вече към момичетата.Я кажете по какъв критерии определяте дали едно момче е добро в леглото? какво трябва да прави за да кажете "той е добър в леглото" или съответно къде бърка за да не е добър в леглото?от какво зависи?Този въпрос ми е интересен от известно време...

lovec
07-26-2009, 11:49
трябва да имаме голямо въображение за да се харесаме на моми4етата в леглото :-D

l0lz
07-26-2009, 12:00
Бърка в бурканите с компот и лютеница. >.<

FeelMyPain
07-26-2009, 12:08
Да си "добър в леглото" е относително понятие.За една може да си добър за друга - не.Примерно ако си по-груб в леглото на една може да и хареса на друга - не.

А най-доброто определение за "добър в леглото", е ако успееш да накараш момичето да свърши няколко пъти.Тогава няма как да не си добър.

Ravage
07-26-2009, 12:51
Мда Feelmypain се изказа доста добре :) Твърде относително е ... някой девойки обичат яко хард, други пък обичат нежен чувствен секс, но ако успееш да накараш момичето да свърши няколко пъти значи си добър :D :D

AceXe
07-26-2009, 13:05
Секса се прави по инстинкт. Почнеш ли да му разсъждаваш, доникъде няма да го докараш.

Ilikeliljon
07-26-2009, 13:52
Какво значи да си добър в леглото, ами да не правиш лоши работи предполагам :lol: :lol: :lol: 8-) 8-)

Sladurcho
07-26-2009, 14:59
Секса се прави по инстинкт. Почнеш ли да му разсъждаваш, доникъде няма да го докараш.
+1 и аз съм на същото мнение!

puhinka93
07-26-2009, 15:01
Какво значи да си добър в леглото, ами да не правиш лоши работи предполагам :lol: :lol: :lol: 8-) 8-)

Като ти чета последните постове ми се струва, че си го ударил повечето на хумор.. :D :D btw нищо лошо не искам да кажа с това, просто ми направи впечатление, че преди пишеше супер дълги и ... точно изказани мнения.. а сега и хумор добавяш :D :D :D

Xitap
07-26-2009, 15:29
Добрия са ми казвали, се познава по това, да е универсален и да усеща всеки един момент как да действа. И да свършва, КОГАТО ТОЙ РЕШИ, а не да му идва от секса.

Ilikeliljon
07-26-2009, 15:59

Като ти чета последните постове ми се струва, че си го ударил повечето на хумор.. :D :D btw нищо лошо не искам да кажа с това, просто ми направи впечатление, че преди пишеше супер дълги и ... точно изказани мнения.. а сега и хумор добавяш :D :D :D

Ми, има нещо такова 8-) 8-) Задават се въпроси, чийто отговор е страшно труден и изисква тонове изписани работи, за това викам дай да се пошегувам. Пък и ако си чувала за обратната логика, ще знаеш, че най-добрия начин да разбереш какво едно нещо е, е като разбереш какво не е 8-) 8-) 8-) Всичко останало е доброто :razz: :razz: :razz:

Ilikeliljon
07-26-2009, 16:00
Гледай Какво искат жените. Трябва все едно да си в главата на жената 8-) 8-) 8-) Айде, че ей сега ще ме предупредят :-o :-o

InloveAgain
07-26-2009, 16:39
Кирилицата е задължителна!
Редактирано от Punisherrr

Hilary_
07-26-2009, 16:53
+1 и аз съм на същото мнение!
++++ :D :D

marsella
07-26-2009, 18:08
Доста относително е!

golqmumnik
07-26-2009, 18:39
Според мен баце,трябва да се плющи яко като коча на село,напрао трябва да й хвръкнат зъркелите от зор и да й са разместат червата ти каам :D

uNvaLuabL3
07-26-2009, 19:14
Да си "добър в леглото" е относително понятие.За една може да си добър за друга - не.Примерно ако си по-груб в леглото на една може да и хареса на друга - не.

А най-доброто определение за "добър в леглото", е ако успееш да накараш момичето да свърши няколко пъти.Тогава няма как да не си добър.
точно така :wink: \:D/

Sigrina
07-26-2009, 19:57
Всеки е различен и харесва различни неща. Няма как да се харесаш на всички жени. Важното е да си себе си и да си се отпуснал. Ако тръгнеш да му мислиш ами сега от тук ли да я погаля, от там ли да застана.. Няма да ти се получи. Това е природа, идва ти отвътре :)

zqpako
07-26-2009, 20:02
Яко да плющи, да не говори, да получава оргазми на 10 секунди, да ти се възхищава на члена и да прави квото и кажеш.

TwiXXed
07-26-2009, 20:08
МНОГО НЕЖЕН И ВНИМАТЕЛЕН!ГРУБИТЕ МЪЖЕ МЕ ОТВРЪЩАВАТ!

gren
07-26-2009, 20:41
Прочетох няколко мнения, че ако я докараш до няколко оргазъма няма как да не си "добър".Искам да попитам за какъв оргазъм се говори (вагинален или клиторен).По моето скромно мнение едно момиче с което си за първи път неможеш да я докараш до вагинален оразъм.

Xitap
07-26-2009, 20:47
Прочетох няколко мнения, че ако я докараш до няколко оргазъма няма как да не си "добър".Искам да попитам за какъв оргазъм се говори (вагинален или клиторен).По моето скромно мнение едно момиче с което си за първи път неможеш да я докараш до вагинален оразъм.
Всяко момиче може да докараш... ама въпроса е, тя да го "извика". Иначе само мускулна треска ще си докараш. Жените решават дали и кога да свършат.

djuki
07-26-2009, 20:52
най вероятно ако креща от кеф си е свършил работата :D

Ilikeliljon
07-26-2009, 20:54
Всяко момиче може да докараш... ама въпроса е, тя да го "извика". Иначе само мускулна треска ще си докараш. Жените решават дали и кога да свършат.

Това беше най-странното изказване, което съм чел. Жените решавали кога и дали да свършат. :-o :-o Глупости на търкалета 8-) 8-)

Xitap
07-26-2009, 20:57

Това беше най-странното изказване, което съм чел. Жените решавали кога и дали да свършат. :-o :-o Глупости на търкалета 8-) 8-)

Ами те да ти кажат бе пич! То да не е като нас мъжете... при тях е чиста психика, а при нас е наполовина физическо. Като вземеш да си лягаш с по-големи от 21 години и знаещи какво и как искат, ще разбереш, че сами решават в кой момент да свършат. Нека дамите се изкажат по този казус!

Magic_Girl
07-28-2009, 08:33
Ами добър е когато те кара да се чувстваш страхотно всяка една минута независимо дали свършваш. За мен най-голямата грешка, която може да направи едно момче е да бърза прекалено много да свърши без да се интересува дали на мен ми харесва. Най-добре е да си хванеш някой опитен батко и да научиш нещо вместо да се занимаваш с такива, които не знаят какво да правят с едно момиче. Не говоря само за секса, а и за отношението му към теб.

Smite
07-28-2009, 10:51

+1 (готино аватарче)

NeZaPoznat
07-28-2009, 11:18
МНОГО НЕЖЕН И ВНИМАТЕЛЕН!ГРУБИТЕ МЪЖЕ МЕ ОТВРЪЩАВАТ!

Искаш да кажеш, че трябва да те друса като гладен цигани джанка :-P :-P :-P

lawl
07-28-2009, 11:23

xD owned!

По темата : Еми според мен е различно за всяка :)

t0d1t0
07-28-2009, 11:43
Според мен баце,трябва да се плющи яко като коча на село,напрао трябва да й хвръкнат зъркелите от зор и да й са разместат червата ти каам :D
+++++++++++++ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

NaNa_SladuRana
07-28-2009, 18:23
когато силно желаеш да се изчукаш с накого,ще има страст и как да кажеш,че не е добър...Всичко е въпрос на привличане :) Лично мен ме устройка страстна и грубо чукане (което напоследък ми липсва,защото желание НИКАКВО :? )

BePoHuKa
07-28-2009, 18:34

А най-доброто определение за "добър в леглото", е ако успееш да накараш момичето да свърши няколко пъти.Тогава няма как да не си добър.+1 :P Не всички момчета са способни да докарат партньорката си до оргазъм. Аз бих нарекла "добър в леглото" някой,който ме е докарал до край,но като цяло секса е бил удоволствие за мен и искам пак и пак.

Ilikeliljon
07-28-2009, 19:02

А най-доброто определение за "добър в леглото", е ако успееш да накараш момичето да свърши няколко пъти.Тогава няма как да не си добър.+1 :P Не всички момчета са способни да докарат партньорката си до оргазъм. Аз бих нарекла "добър в леглото" някой,който ме е докарал до край,но като цяло секса е бил удоволствие за мен и искам пак и пак.

Надявам се, че осъзнаваш, че не зависи само от другата страна, за да достигнеш до оргазъм :) :)

sweettdream
07-28-2009, 19:59

Ами те да ти кажат бе пич! То да не е като нас мъжете... при тях е чиста психика, а при нас е наполовина физическо. Като вземеш да си лягаш с по-големи от 21 години и знаещи какво и как искат, ще разбереш, че сами решават в кой момент да свършат. Нека дамите се изкажат по този казус!

винаги мога да се направя че свършвам !!

Ilikeliljon
07-28-2009, 20:07

Много хубаво, че можеш да се направиш, ама явно "умната" ти главица не разбира, че има дадени физически показатели, които показват дали свършваш или не. :-o :-o

Xitap
07-28-2009, 20:37

Много хубаво, че можеш да се направиш, ама явно "умната" ти главица не разбира, че има дадени физически показатели, които показват дали свършваш или не. :-o :-o
+1 Опитните мъже ще усетят, когато симулираш. Аз лично съм хващал момиче да го прави... кофти и се случи!

sweettdream
07-28-2009, 20:44
ако някой ме усети ,че симулирам мн гадно сигурно ше се почувствам :?

Xitap
07-28-2009, 20:50
ако някой ме усети ,че симулирам мн гадно сигурно ше се почувствам :?
От себе си или от шамара, който ще получиш?

sweettdream
07-28-2009, 20:56
дано не се стига до шамари....

Xitap
07-28-2009, 20:59
дано не се стига до шамари....
Не до шамари да не се стига, ами до симулации... че от там е верижна реакция... симулацията е лъжа... а когато някой го лъжат обикновено побеснява... а на мъжете тема секс им е много тънка и може чак на гняв да иде! Ставал съм свидетел на такова нещо 2 пъти и все свършваше със сериозни последици! На мен лично не ми се е случвало, да чукна на дърво!

BePoHuKa
07-28-2009, 21:16

Надявам се, че осъзнаваш, че не зависи само от другата страна, за да достигнеш до оргазъм :) :)Да разбира се... искам да кажа,че ако едно момиче дава всичко от себе си,но момчето пак не може,значи просто не го бива.. (като се има на предвид,че даденото момиче е достигало до оргазъм с други момчета) ;)