View Full Version : Коте..и море ?!
Здравейте.. :-# Още като си помисля..и ми се плаче...Толкова съм свикнала на котето ми :-k преди няколко месеца бяхме отишли у леля ми за 1ден,но решиха да останем 3дена..още като чух....котето беше само вкъщи и 3дена без нас..вкъщи..и не вярвам как го оставихме,..толкова съм обвързана,че не мога 1ден без нея,все мислех за нея.Скоро отиваме на море и мисля какво ще правим с котето :-k щяхме да я оставим у баба ми,но там има 3-4 котета и 1 куче, и е къща,а ако баба ми я изпусне и тя излезе навън :-# :-# не искам да си и помисля :-k отчаяна съм
незнаем какво да правим,къде можем да я оставим?!
mArMaLaDkA
07-26-2009, 20:21
..приятели, съседи, познати..
Порасни и стига се вкарва чак в такива драми, заради единия змей.
За колко дена ще сте на море?Оставяте го и даваш ключа на някоя баба/леля/съсед да ходи да му сипва храна и вода и така ;)
northernice
07-26-2009, 20:39
Моята котка я бяхме оставили за седмица със едно кило гранули и една тенджера вода. Жива и здрава си беше
ThePowerOfLove
07-26-2009, 21:01
Я по-спокойно. Тая котка да не е целият ти живот? :? Оставяш й достатъчно храна и вода и все ще оцелее по някъв начин..
ами то и с моята маца сме много привързани една към друга , но чак толкова :( тъй като на моите котета им е по - добре в къщи като заминем на море ще останат в къщи и братовчедка ми ще минава да ги храни и да им сипва вода и да им обърне малко внимание .
За колко дена ще сте на море?Оставяте го и даваш ключа на някоя баба/леля/съсед да ходи да му сипва храна и вода и така ;)
мисля,че за 10
най-добрия вариант.....
Я по-спокойно. Тая котка да не е целият ти живот? :? Оставяш й достатъчно храна и вода и все ще оцелее по някъв начин..
Е не е точно така, защото ако на котките им дадеш много ядене те не го ядат, когато са гладни, а докато изядат всичко. И след 2 дена хоп - изсрала всичко и за 8 дена я се гътне, я не... Имам котка и сме правили подобен експеримент за 5 дни. Резултата беше плачевен. Наистина е най-добре на някой комшия да я оставиш. Бутни му 15 лв и готово. Българина за пари всичко прави.
Ilikeliljon
07-27-2009, 09:52
Да ти кажа аз тайно си гледах котка в общежитията, защото беше забранено и си я носих навсякъде с мен :D :D :D Дори и в Румъния като ходих няколко пъти 8-) 8-) 8-)
myHeartIsOnlyForYou
07-27-2009, 10:32
Вече ти казаха трябва да дадете ключ на някой доверен човек,който всеки ден да минава да я храни,пои и ако иска дори да и се радва..AceXe е прав,че котката,колкото и храна да и оставите докато не го изяде няма да спре,после сигурно ще повръща и други дни ще гладува....Друг вариант е да я вземете с вас.В зоомагазините се продават специални клетки.Слагате я в клетката и бум в колата.Ако сте в изискан хотел може да ви направят забележка и дори проблем,та трябва да я прикривате :D .Ако сте в бунгало няма да имате проблем :) .
aloveyou
07-28-2009, 11:27
Аз бях оставила котето си на най-добрия ми приятел..
А можеш да помолиш и други хора - както казаха, леля, вуйчо, съсед, чичо и т.н.
Както вече казаха може да я оставите на някоя съседка,роднина или да дадете ключа на някой,който да ходи да я храни :)
Друг вариант са и хотелите за домашни животни :)
А третия,за който се сещам е да я вземете с вас.Ще стои в хотела докато сте на плаж,а вечер ще си с нея :)
Ау,да не става дума да я взимаме с нас :D ние не можем да я качим в колата..пък остава да я вземем с нас+ 5-6 часа до морето :( иначе ми се искаше много
:( но няма как
^ За тази цел има транспортни чанти!Все пак никоя котка не обича возенето в кола,защото шума от двигателя и друсането ги плаши.
adizitk1
07-28-2009, 12:10
Ми ние най-вероятно ще дадем ключ на една приятелка на майка ми, да наглежда мойте животни... едва ли ще им бъде чак толкова мъчно :-D
Уау! Тази транспортна чанта за дом.любимци изглежда уникалнааа :shock: http://bg-pet.com/Cats/CatBag/cabrio.htm
и екстрите.... :shock: ех да я имах
148лв :lol:
кой ще ми даде
ILoweSea
07-28-2009, 19:20
Ми остави я при някой съсед или приятел, който обича животните и на когото имаш доверие. :)
Имаше преди време някфи идеотщини,дето си оставяш домашния любимец и ти го гледат за определена такса.
към авторката
3 лесни стъпки
вземи 1 ножче
отиди в банята
и си срежи вените!!!
Остави я на село,да лови мишки :grin:
Остави я на село,да лови мишки :grin:
не е свикнала на такива места и работи :?
сега пък имам друг проблем....добре де,викам че ще я оставя у някой съсед :( но....то няма на кого
един-не се интересува от животни,друг-на почивка,трети-на работа
просто няма на кого :x :-#
Да не говорим, че да стои и 10 дена сама нищо няма да и стане.Сипи и достатъчно храна, вода и толкова...
yambolov
07-31-2009, 10:58
ае много се вманиачаваш.......дайте ключ на някой съсед да я храни и толкоз......не е много сложно или ако си толкова голямо дете че да неможеш да се отделиш от нея не заминавай.
shmurkam
07-31-2009, 11:14
Тая си прави мазния ташак с нас, нали? :razz: :razz: :razz:
Тва е една мършава котка е, не човек. Ужас кви хора :x Баща ми го нямаше три месеца в друга държава и не ревах, а вие тука за няква котка ми циврите. Ми вземи я със себе си, ако си толкова вманиачена в нея сиг ше иска да си почине малко от теб :lol:
Jumbie483
07-31-2009, 13:30
Абе даваш ключовете и храната на някой съсед, казваш му кога да я храни и по колко да и дава и да не ти пука. Няма да умре тая котка за 10 дни..
Ако ти е чак толкова на грижа водете я в някой хотел за домашни любимци.