View Full Version : Помощ.. ;[
Преди един ден с приятеля ми правихме секс.... и той свърши 6 пъти..а аз не можах нито веднъж...Много се притеснявам защото той много искаше да свърша, а аз неможах... :-k Ако някой може да ми помогне да пише...Благодаря предварително :-)
Ilikeliljon
07-27-2009, 16:54
Ми другия път, да има lady night, демек да остави малко назаден план себе си и да се състредоточи главно върху твоето удоволствие, пък и така предполагам, че и на него ще му е кеф :P :P :P Айде успех, ако има още нещо питай. :) :)
BePoHuKa
07-27-2009, 17:03
За 1-ви път ли ти беше?
нормално. най-вероятно не знае какво да прави. такива бол :)
BePoHuKa
07-27-2009, 17:30
Всъщност не е станало нищо кой знае какво ;) Случило се е..е си машина :)
Еми уж е опитен..,данеби размера да е от значение...защото ние пробвахме и тези пози за стимулиране на G-точката но отново нищо.... :cry:
6 пъти :shock: :shock: :shock: ми ти се била уплашена той тоя е някъв ненормален
Всъщност това се случва 2-ри път първия пъти мислех че ще се оправи,но уви нищо не става.. :cry:
MrUndaztood
07-27-2009, 17:40
Явно го прави за негов кеф.
Кажи му,че искаш малко френска,ако трябва и с пръсти да те обработи и гледай този път ти да го "управялваш",т.е забелжи в коя поза си най-така,просто ти упражнявай контрол върху движения,ритъм и т.н ;)
Ilikeliljon
07-27-2009, 18:00
Момиче влез в темата за кой е най-готиния оргазъм и с ужас ще установиш, че не е вагиналния и знаеш ли защо. Защото повечето не са го изпитвали 8-) 8-) 8-) Аз не казвам, че ти няма да изпиташ, но говорете си повече на тая тема. Едно време четох някакви тактики за свършване на жената. Например сте в поза 69 и когато наближи времето да свършваш почвате да правите секс и някакви такива подобни, но не знам доколко са полезни. Според мен най-доброто е да седнете и да си поговорите какво да правите, нещо притеснява ли ви и така нататък. :) :)
Да,но с предишния ми приятел си свиршвах нормално...даже доста бързичко..пък сега незнам какво ми става... :(
sladkata_bebz
07-27-2009, 18:25
Щом си свършвала преди значи знаеш кое ти харесва най-много и те докарва до край.Опитай го и с новия приятел и ще стане.Експериментирайте
d0itwell
07-28-2009, 11:28
пробвайте още 2-3 пъти и ако не стане , сменяй приятеля
puhinka93
07-28-2009, 11:51
Щом си свършвала преди значи знаеш кое ти харесва най-много и те докарва до край.Опитай го и с новия приятел и ще стане.Експериментирайте
+1 :-D
SoFarSoG00d
07-28-2009, 12:09
Само той може да ти помогне.........
golqmumnik
07-28-2009, 12:20
Че говори с него де,пишка ли имаш в устата или те е срам?
NeZaPoznat
07-28-2009, 12:27
Преди един ден с приятеля ми правихме секс.... и той свърши 6 пъти..а аз не можах нито веднъж...Много се притеснявам защото той много искаше да свърша, а аз неможах... :-k Ако някой може да ми помогне да пише...Благодаря предварително :-)
6 пъти ..... и за колко време ?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Еми за няколко часа... :)
AnincetoSexy
07-29-2009, 13:47
Намери си друг ,явно този не върши раота .. 8-) 8-)