Влез

View Full Version : Любов или бройка ?

fenkaaa
07-27-2009, 17:16
:D

fenasf
07-27-2009, 17:28
ми по малко и от двете май...или иска да ревнуваш нещо..

mArMaLaDkA
07-27-2009, 17:32
1. това с пръстите ми е мега брутално и отвратително. Като гавра с труп ми звучи. :lol:
2. Ти нали си имаше гадже, с което щяхте да го правите, ала-бала.. Спомняш ли си? Пусна 3 теми в "Секс".

ivana0895
07-27-2009, 17:50
миличка по всичко личи че ти много яко си хлътнала ... той те харесва но не чак да те обича ... бях в подобна ситуация без секс де ..... разбиха ми сърцето .. понякога надяването идва в повече .. искрено се надявам при теб да не стане така ... успех :-)

fenkaaa
07-27-2009, 18:16
1. това с пръстите ми е мега брутално и отвратително. Като гавра с труп ми звучи. :lol:
2. Ти нали си имаше гадже, с което щяхте да го правите, ала-бала.. Спомняш ли си? Пусна 3 теми в "Секс".

Спомням си естествено ;]] Еми моето положение е доста кофти .. двама .. трудно е и незнам как да се спрая ;[[

Nakadah
07-27-2009, 18:23
1 бира за мене моля

mArMaLaDkA
07-27-2009, 18:29
Значи ти си имаш гадже и се чудиш как ще правите секс с неговата 21 сантиметрова мъжественост, докато някакъв друг те "задоволява с пръсти"? Правилно ли съм разбрала? Сега кажи и че си на 14-15.

Както и да е. Колкото и да се опитваш да мислиш как изглеждат нещата, ако си момче, няма да ти се получи. Мъжките мислят просто и не целенасочено. Един ден се прегръщат с една, друг ден - с друга, както им скимне. Говорим за такива като твоя човек. Ти си мислиш "аз, ако харесвах някоя, щях постоянно да я прегръщам и етц.", пък на него просто така му идва отвътре. И защо трябва някой пък да е видял как те гледа и прегръща? Нещо ще доказваш ли, или пък искаш да те уверят, че не си си въобразявала..? Непонятно ми е.
Когато някой те обича, не ти го доказва само с натискания и мушкане на пръсти. Обичта е нещо много по-висшо и велико от мераците на някакъв загорял пубер.
Вземи си подреди малко мислите и спри с тея лапешки, да не кажа курвенски истории, за да не останеш накрая от двата стола на земята.

DevilWish
07-27-2009, 18:43
ОФ боже мой . . как може с някакъв, с който не ходиш ,да отивате да се взаимо самозадоволявате и още по-лошо искала си да спиш с него?!
В същото време чувам, че си имаш приятел ,с който също се чудиш как да си легнеш . . кажи си адреса ще ти пратя един вибратор, та да мирясаш малко ;)

Hilary_
07-27-2009, 18:55
не те обича ... и да иска да си легне с теб, но и те харесва ... :?

П.С. Не се влияй от мнението на околните ... злобари колкото искаш .. :?

fenkaaa
07-27-2009, 18:57
Zabrawih da ytochnq che s 1viq tfa stana oshte predi da se poznawam sus segashniq si priqtel .. prosto ne sa mi istinali chywstwata kum nego .. ne sum vinovna ne gi kontroliram az .. a shto se otnasq do tova na kogo shte dokazvam mislq che stana qsno .. prosto mi pisna az da sum edinstvenata koqto da go misli za svesten a vsichki hora ot moeto obkrajenie da me uprekvat vlezte malko v polojenie .. no prosto iskah da se razrovq malko v minaloto tova ne znachi che shtom se interesuvam kakvo sum bila za nego pri polojenie che veche si imam priqtel i to seriozen shte iskam neshto s hora ot minaloto mi .. sujelqvam samo za 1 - che oshte ispitvam neshto kum nego i se nadqvam da ne e oshte dulgo vreme .. v edna stepen sys segashniqt mi priqtel mi e adski priqtno i zapochvam da chustvam che leka poleka shte si doida na mqstoto i shte spra da mislq za neshta koito veche nqmat znachenie :)

hamacs563
07-27-2009, 19:06
Едва ли те обича иначе за 1 година все трябваше да ти го каже :)

ameli
07-27-2009, 19:18
1 бира за мене моля

и за мен едничка :oops: мезенце ще има ли :lol:

fenkaaa
07-27-2009, 19:19

Правил го е .. но понякога думите не са достатъчни ..

mArMaLaDkA
07-27-2009, 19:22
И аз съм била в положение, в което трябваше да защитавам обектът на желанията си, защото сульо и пульо се опитваха да ме откажат по всевъзможни начини. С времето обаче разбрах(твърде късно), че мнението на хората изобщо не трябва да ми повлиява по абсолютно никакъв начин. Толкова.

"Малко ровене в миналото" ли наричаш натискане и проникване с пръсти? Как да си дойдат нещата на мястото със "сериозния" ти приятел, като ти ходиш да си задоволяваш нуждите при някакъв трети човек? И точно там е въпросът, че за теб нещата още имат значение, още ти пука какво изпитва той към теб. Личи си колко обичаш приятеля си, личи си и колко си забравила онова момче. Честно, не ти ли става неудобно? За първи път виждам такова поведение от девственица.

kobrichka
07-27-2009, 19:26

Правил го е .. но понякога думите не са достатъчни ..

fenkaaa ти определно не приемаш мнение по-различно от твоето. Добре щом искаш, добре той те обича, обича те толкова много, че не може да живее без теб. Сега по-добре ли е ?!? По-добре ли е че те лъжа? ... Аз мисля, че не. Истината е че никои от нас не знае дали той те обича или не, това го знае само той. Но от написаното от теб си правя извода, че не те обича, но както казах по-горе ти не приемаш този отговор.

Xitap
07-27-2009, 21:02
Ей заради такива жени аз третирам бройките като кучета!!! Двама имало, трима имало, пръсти и палци и т.н.
Еби му майката направо.

Авторке,
вземи да се осъзнаеш какво искаш и реши какво можеш да имаш. Момчето си пада по теб (или поне по тялото ти), но другото си е до теб. Давай напред и се надявай да не попадаш на такива като мене! :-x :-x :-x :-x

Priceless
07-27-2009, 21:45
НЕ ... не те обича. Спи спокойно 8)
А колкото до прегръщането и държането за ръка ... нямам коментар :?

GaBiIi__
07-28-2009, 15:28
хах странно е положението едва ли те обича ако те обичаше щеше да се постарае да е с теб тъй като ясно е че не ти е безразличен ;)

3oPuTy
07-28-2009, 15:33
Ако те обичаше щеше да е с теб :D
В случая,обаче,момчето просто иска да прави секс и тъй като приятелката ти не му се е вързала сега се опитва да вкара теб в леглото ;)

NeZaPoznat
07-29-2009, 07:30
Трудно ще е да напиша нещо полезно но ето какво си мисля:

Значи положението ми е такова .. Харесвам едно момче година и половина ( мисля че и той ме харесва ) (мислиш - това е добре)Той не веднъж е идвал в нас но когато заговорихме за секс ( това беше по скайп ) (ужас )той ми каза че преди е мислел че не го искам а всъщност аз мноооого искам да съм с него (1..3 1..3 1..3 )и същия ден ходих в тях започнахме с целувки ала бала както си му е реда (какъв ред бе мацко ?!)той ме държеше за ръката и ме гледаше тооолкова сладко :-) После влязохме в тях но не беше сам и се наложи да ме задоволи само с пръсти (хм наложило се значи ... дааа ... сърбежа е гадно нещо) :D но не в това е въпроса (какъв въпрос .... то си е направо отговор)чудя се понеже преди това имаше леки забивки между него и моя приятелка (пръстчета ... това онова)и всичко спря и сега когато пак се зарибявам с него всички тези ласки (баси ласките - пръст в п**ката)от негова страна .. казват ми какви ли не неща за него (какви неща ?!)и това ме ядосва много :booooomb: Никой не е бил с мен на място да види всички погледи и въобще случилото се(ама аз и не искам да съм на място - отврат направо) ! Ако съм момче не бих държала за ръката постоянно някое момиче и да я прегръщам непрестанно ако не я харесвам .. (разбира се че не би - направо би и бръкнала в ... ама не си момче :? )Стига съм се обеснявала въпроса ми е по това което разказах ( а то се е случвало не 1 път ) (охоо - не 1 път ! Браво браво !! )как смятате .. обича ли ме или просто иска да си легне с мен (или ти искаш ... ама ти го искаш ) :) :?

InloveAgain
07-29-2009, 07:59
Не те обича ..
Всичко за него е просто няква зарибявка ..секс (може би) и дотам. ;)

NoTime
07-29-2009, 16:45
какво е т'фа "двама" и че ти е трудно.И аз съм се колебаела между двама,но накрая тр да решиш.И все някой ти допада повече от др,така че избери, а пак и щом има др кфо ти пука за тоя дали те обича,нали си имаш другия,а пак и тоя др след като го харесваш какво правят пръстите на въпросния между краката ти??!

storex
07-29-2009, 17:20
Миличка, не мога да ти кажа дали ти за него си поредната бройка, но ако не искаш да се превърнеш в леко момиче, не се занимавай с хора, за които да се чудиш дали искат теб или просто искат да си го пъхнат в някой от отворите ти - сори за грубия ми отговор, но смятам, че е реален. С няколко думи - занимавай се с хора, за които да нямаш колебания, че се интересуват само и единствено от ТЕБ! Успех!

fenkaaa
07-29-2009, 22:37
какво е т'фа "двама" и че ти е трудно.И аз съм се колебаела между двама,но накрая тр да решиш.И все някой ти допада повече от др,така че избери, а пак и щом има др кфо ти пука за тоя дали те обича,нали си имаш другия,а пак и тоя др след като го харесваш какво правят пръстите на въпросния между краката ти??!

а пак и тоя др след като го харесваш какво правят пръстите на въпросния между краката ти

Тогава още не се познавах със сегашния ми приятел и преди това казах,че вече не искам нищо с това момче просто ми е интересно да разбера какво е изпитвало към мене .. ОБИЧАМ ПРИЯТЕЛЯ СИ И НЕ СЕ КОЛЕБАЯ МЕЖДУ НИКОЙ ЗА ДА БЪДА С НЕГО :smt007

Kukumqvka
07-29-2009, 22:40
Казаха ти НЕ те обича .. а те харесва 8-) Тва обеснява защо иска да си легне с теб :lol: .

ама само за секс е цялата история.. той само тва иска 8-)

IndependentGirl
07-29-2009, 22:45
Дам.. за съжаление.. ти си му поредната бройка.. :?

Aicken
07-30-2009, 05:56
1 бира за мене моля

за мен 1 уиски с лешници да се наслаждавам на безмислената тема

fenkaaa
07-30-2009, 12:14
1 бира за мене моля

Като е безмислена кфо прайш тука ?

0nem0retIme
07-30-2009, 12:55
Не е възможно да те обича .. :lol: Може би има някакви симпатии към теб,но си иска и секс...ако не е от ония плейбойчета,които те зарязват след като преспиш с тях,с времето чувствата може да се задълбочат. :)
Според мен,най-добрия вариант е да изчакаш и да не му се поддаваш още...ако успее да те изчака без да си намери друга за секса :D ,значи са намесени и чувства. =D>
Мое мнение ! :P

fenkaaa
07-30-2009, 20:14
Не е възможно да те обича .. :lol: Може би има някакви симпатии към теб,но си иска и секс...ако не е от ония плейбойчета,които те зарязват след като преспиш с тях,с времето чувствата може да се задълбочат. :)
Според мен,най-добрия вариант е да изчакаш и да не му се поддаваш още...ако успее да те изчака без да си намери друга за секса :D ,значи са намесени и чувства. =D>
Мое мнение ! :P

Аз вече уточних че няма да чакам никой и ми е се тая кво ше стане с мен и тва момче,а ако ще има нещо ще е след като скъсам със сегашния си приятел,което се надявам да не е скоро :)

Priceless
07-30-2009, 20:15
1 бира за мене моля

Като е безмислена кфо прайш тука ?

Че той откъде да знае, че е безмислена без да я видял? 8-) 8-)