Влез

View Full Version : Проблем с приятел

ItalianMafia
07-27-2009, 22:40
Обръщам се към вас въпреки, че съм скептично настроена..
Имам един приятел с който бяхме много дружки миналата година, след това нещо нещата замряха, но все пак се чувахме от време на време.. В последния месец започнахме да си пишем и преди една седмица му дадох, както и той на мен, номера си, защото впоследствие и двамата ги бяхме сменили.. Както и да е.. Каза, че ще се обади на следващия ден да ходим на кафе, да полафим малко, т.н... Е да, ама не.. От тогава ни вест, ни кост.. Писах му в скайпа няколко дни след това, не ми отговори.. Писах му и смс да ми каже поне защо се сърди, отново без отговор.. Не разбирам, а много мразя такива неизяснени неща.. Много съм объркана и не знам какво повече мога да направя за да разбера какво става.. Отчаяна съм..
Нямаме общи приятели и не мога да накарам някой да го попита и каквото и да било.. Изчерпах идеите си, затова се обръщам към вас..

YakUZa777
07-27-2009, 22:42
Просто исках да испамя темата, не ти давам съвет. :-o 8-)

Nakadah
07-27-2009, 22:50
бе като да не повярваш прочетох поста
ма какво можем ние да направиме?

ItalianMafia
07-27-2009, 22:53
Искам някъв съвет, защото наистина не знам какво да правя и съм се сдухала от всякъде ..

Nakadah
07-27-2009, 22:56
Искам някъв съвет, защото наистина не знам какво да правя и съм се сдухала от всякъде ..

пиши му смс като го псуваш бе
ако ти отг значи ти се прави на велик
ако не ти отг може и да си е сменил телефона или нз аз кво
деа от къде да знам какво да направиш
др вариант е ако знаеш къде живее направо отивай там...
деа...

ItalianMafia
07-27-2009, 22:57
Ще обмисля предложенията ти .. :-o Мерси!

plmn
07-27-2009, 23:18
Ако всичко е вървяло нормално, не виждам причина да се е отказал внезапно, но и това не е изключено.. Най-добре да се срещнете лице в лице, намери го, ако толкова държиш на него и искаш да разбереш защо е направил така, и се разберете.. ако и тогава не получиш обяснение, или бъдеш одрязана, не виждам какво повече може да се направи.

Ungear
07-28-2009, 00:01
Момчето не е успял да дойде по няква причина или вътрешно не е искало да те вижда и сега го е срам да ти пише или не му се занимава :)

ItalianMafia
07-28-2009, 00:13
^ Момчето е на 22 и сме приятели от много години, едва ли не е искал да ме види.. ей така от нищото .. :-o

selens
07-28-2009, 06:31
Иди до мястото където живее или го остави той да те потърси,щом сте били дружки дърго време едва ли ще забрави за теб.

AceXe
07-28-2009, 07:01

Идиот...

Не си прави генерални заключения. Има много неща, които може да са.

1) Случило му се е нещо, останал е без нет/телефон и т.н.

2) Срещнал е момичеТО и естествено както всички правят, забравя за всички останали.

3) Може би не значиш нищо за него.

Ако продължи това неведение просто му се изтреси на вратата и поговори с него.

balon4eee
07-28-2009, 07:39
Жалко за теб .

YakUZa777
07-28-2009, 10:01

Идиот...

Идиот си ти, тя знае за какво говоря.

sp33der
07-28-2009, 12:59
Зарежи го. :wink:

ItalianMafia
07-28-2009, 13:18
^ Да, определено е най-лесното решение ..