PDA

View Full Version : Помощ (нужда от съвет)

adolfez
07-28-2009, 20:54
Здравейте на 17 сам имам проблем с бръсненето.След като се обръсна ми излизат доста папки които не ми минават с МЕСЕЦИ (насякаде на корема на триъгълника) слагам кремове,непомага,слагам одеколон и той непомага.Незнам какво да правя...предголагам,че на мойта приятелка не и е приятно,но нищо неказва,но и на мен не ми е приятно ако можете да ми дадете някакъв съвет ще ви бада много благодарен.

t0d1t0
07-28-2009, 20:56
а със на тати бръсначката ли се бръснеш?

Ilikeliljon
07-28-2009, 20:57
Къв триъгълник бе момче, тригълното окосмяване е характерно за жените :D :D :D Явно имаш чувствителна кожа, само това мога да кажа :) :) :)

Xitap
07-28-2009, 20:57
Здравейте на 17 сам имам проблем с бръсненето.След като се обръсна ми излизат доста папки които не ми минават с МЕСЕЦИ (насякаде на корема на триъгълника) слагам кремове,непомага,слагам одеколон и той непомага.Незнам какво да правя...предголагам,че на мойта приятелка не и е приятно,но нищо неказва,но и на мен не ми е приятно ако можете да ми дадете някакъв съвет ще ви бада много благодарен.
Кола маска, епилатор, Veet или Депилираща Пяна!

3oPuTy
07-28-2009, 20:59
Да не си взел по погрешка самобръсначката на някой от вашите?!
Или се бръснеш на сухо?!А,може би,си слагаш пяна,която не ти понася?!
А може и кожата ти да е чувствителна ...

NeZaPoznat
07-29-2009, 07:08

Чакай сега малко. Значи ти става зле, но продължаваш да се бръснеш ... Няма логика онбре. Ако ти е зле - спри :? Какъв е проблема ?!

Jus7DreamBoy
07-29-2009, 08:03

Чакай сега малко. Значи ти става зле, но продължаваш да се бръснеш ... Няма логика онбре. Ако ти е зле - спри :? Какъв е проблема ?!

Очевадно е че проблема ще му е че ще бъде прическа тип лоренцо ламас отдоло ....

NeZaPoznat
07-29-2009, 08:17
И кво ... то верно, че на калпав к*р - вълната му пречи :?

MrsSmith25
07-29-2009, 08:43
Бръсненето почти винаги докарва все някакви проблеми.Особено на хора с чувствителна кожа.Най-добре бръсни само по посока на космите и използвай силно хидратиращи продукти за чувствителна кожа.Гледай да не съдържат спирт или парфюм,това допълнително дразни.Най-добрия вариант ако можеш да търпиш е кола маската...но при положение,че си решил да се обезкосмяваш и грижата за кожата трябва да е правилна.Ако се заинтересуваш,мога да ти препоръчам и продукти. :)

Jus7DreamBoy
07-29-2009, 09:17
Бръсненето почти винаги докарва все някакви проблеми.Особено на хора с чувствителна кожа.Най-добре бръсни само по посока на космите и използвай силно хидратиращи продукти за чувствителна кожа.Гледай да не съдържат спирт или парфюм,това допълнително дразни.Най-добрия вариант ако можеш да търпиш е кола маската...но при положение,че си решил да се обезкосмяваш и грижата за кожата трябва да е правилна.Ако се заинтересуваш,мога да ти препоръчам и продукти. :) честито ти първо мнение :) радвам се че е в раздела секс :D