View Full Version : сънищата..
ElinoOor
07-29-2009, 03:45
снощи сънувах ..
събудих се и отворих съновника /както никога досега../
и за всички подробности които помня пишеше 'смърт в семейството' разни предателства, неприятности и страшно се наплаших
сънувам го за втори път за последните 6 месеца
преди малко казах на майка и тя ми каза че има някакви проблеми но не толкова брутални като смърт.. :-#
забелязах че последните дни все ми четеше лекции и като я питах защо така преди няколко дни тя ми каза 'не знам до кога ще ме бъде и затова' после не обелих и дума след като ми каза ;/
таа възможно ли е тва да е някакво предсказание,предупрежден� �е или.. защо го сънувам ?!?! :-o :-#
ItalianMafia
07-29-2009, 03:48
Ели, не се панирай..
По принцип самият сън не може да се сбъдне, смисъл никога не става това което си сънувал.. Винаги сънят има друго значение..
Майка ми е оперирана три пъти.. Преди всяка операция сънува бебета.. :neutral:
баце
земи пии 1 вода
и отивай обратно в леглото
:neutral: Понякога ставало точно обратното.Знам,че е гадно,но и аз съм сънувала такива :wink:
Дори да се случи нещо, едва ли ще е в следствие на съня ти, или пък ако си мислиш, че има некви свръх естествени сили и виждаш бъдещето... :shock: :lol:
Споко,самите сънища представляват някакви асоцияции,които мозъка прави от минали събития,нещо преживяно някакви картини или сцени,и накрая става един филм от тея работи ей то го съня,споко :grin:
aloveyou
07-29-2009, 08:03
Споко,самите сънища представляват някакви асоцияции,които мозъка прави от минали събития,нещо преживяно някакви картини или сцени,и накрая става един филм от тея работи ей то го съня,споко :grin:
Май си е така..И аз вчера сънувах,че починал роднина ме прегръща - както беше преди ( когато беше жив ме прегръщаше )
Не се тревожи..Това е просто сън
myHeartIsOnlyForYou
07-29-2009, 08:29
Не се тревои излишно заради един сън.Живей в реалността :) .Все пак майка ти защо не ти е споделила за проблемите и? ??Поразпитай я и сама прецени дали е сериозно.Ако смяташ,че е сериозно тогава ще имаш повод за притеснение.Във всеки съновник пише различно=>съновниците са лъжливи.Ако не вярваш,потърси някой в нета и ще видиш,че за твоя сън пише друго.От друга страна сигурна ли си,че си търсила правилно.Смисъл за най-важното нещо от съня ти ддз..не се притеснявай,но поговори с майка ти :-)
Нано,и аз съм сънувала такива неща..е нищо не се случи..спокойно :-)
your_secret
07-29-2009, 11:25
Сънят това са преживяни неща в невъзможни комбинации... смис както някои преди мен написа, че го е прегърнал починал роднина
ILoweSea
07-29-2009, 11:40
О, спокойно ! Миналото лято е мен ме бяха наплашили по почти същият начин. И най-накрая абсолютно никой не умря. Не се връзвай. Само Бог знае кога ще се случи, а не някакви съновници и т.н. Не си заслужава да се тревожиш. :-)
И на мен ми се е случвало..Бях сънувала нещо свързано с обувки,не помня точно,и именно в съновника пишеше смърт..И аз се бях наплашила доста,но нищо не се случи..Просто забрави за това..Не си внушавай,че ще се случи,не предизвиквай съдбата,няма смисъл,нищо лошо няма да се случи. ;-)
YouCantStopMe
07-29-2009, 13:54
И аз да се изкажа.
Значи преди около месец,та може и повече,сънувах някакъв сън.Няма да казвам точно какъв.И аз понеже нямаше какво да правя се сетих да си проверя в съновника какво означава.Е,оказа се смърт.Даже точно се посочи на кого.
Още преди това сънувах,че ми пада зъб и страшно много се наплаших,защото и това означаваше нещо лошо.
Точно тогава майка ми имаше проблеми.На мен ми стна много зле.Попринцип не вярвам много,много в такива неща,но този път ме хвана бъзето.
Е,проблемите отшумяха и засега нищо не е станало.Да чукам на дърво. [-o<
А ти не се притеснявай...Недей да вярваш на съновници и такива работи.Всичко може да се промени.Всичко може да тръгне в съвсем различна посока винаги.
Не се хващай на глупости.
rauwkost
07-29-2009, 18:41
Много често ми се случва да сънувам нещо и след време да ми се случва абсолютно същото нещо, същите детайли и обстановка както в съня, и не говоря за дежа-вю, защото след като се събудя си спомням съня и всичко останало. ТОЕСТ сънят ти може да означава всичко. Стискам палци да не е нещо лошо!