Влез

View Full Version : Приятели или Гадже ?

profear
07-29-2009, 14:32
Според вас Приятелите или Гаджето е по-важно в живота?

devi
07-29-2009, 14:36
Определено приятелите (ако са истински). Всичките ми гаджета са ме ревнували от приятелите ми, понеже 90% от тях са момчета и много пъти са ме карали да избирам м/у тях и приятелите ми. Естествено винаги съм избирала приятелите, понеже те са винаги до мен, помагат ми и тн,а гаджето какво прави освен да ме ядосва, да поставя ултиматуми от сорта на аз или блейда или аз или приятелите ти и да кръшка др не прави.

XTREMEFREERIDE
07-29-2009, 14:43
Приятелите.

Kukumqvka
07-29-2009, 15:01
Ае немога да ви разбера нямате ли мозък в тея глави .. Много ясно,че приятелите

l0lz
07-29-2009, 15:03
Аз имам само един истински приятел (момче) и затва избирам гаджето. :lol:

Python5
07-29-2009, 15:09
Ти понеже вложи много мозък в изказването. Ако гаджето ти се окаже човекът, с който ще прекараш остатъка от живота си, разбира се, че той/тя.

Но разбирам по-горното изказване - днешните "гаджета" са по-нетрайни от носните кърпички, с който бършете лицемерните си сълзи, след като скъсате.

Hilary_
07-29-2009, 15:11
Зависи от човека ... някои предпочитат приятелите .. други гаджетата си .. а на трети НЕ ИМ ПУКА ЗА НИЩО И НИКОЙ ... :x

пффф .. за мен са важни за момента приятелите щоту момчетата напоследък са станали нетърпими .. :? :?

П.С. Абее май е най-добре да гледаш себе си и тфа е .. саму за тебе да ти пука .. :x :? :?

niku
07-29-2009, 15:15
Квото и да си говорим като тръгнете с някой/я до голяма степен заебавате (най-добрия/та) приятел/ка, така че ...

Hysteric_Bitch
07-29-2009, 15:17
Гадже и приятел е едно и също за мен, само 'дето на приятелките може да се оплачеш от гаджето и да го критикуваш.
И приятелите си заминават и те предават също както гаджетата. Истински, не истински просто трябва да имаш сложена граница която да не надминаваш, да не се отпускаш, да бъдеш винаги подготвен да получиш удър. А в живота все някак ще се оправиш, винаги ще имаш едно от двете, даже и наведнъж.

Sladurchoo
07-29-2009, 15:20
Приятелите ..

Kukumqvka
07-29-2009, 15:23

Ти понеже вложи много мозък в изказването. Ако гаджето ти се окаже човекът, с който ще прекараш остатъка от живота си, разбира се, че той/тя.

Ми да много мозък вложих .. Интересно как гаджето ми ще се окаже тоя с който ще прекаръм остатъка от живота си като съм толкова малка и любовта за мен не съществува.И точно щото изглежда не съм намерила гаджето-приятел.. Разъждавам така ! :) ,Че приятелите са по-важни от едно гадже с което незнаеш до кога ще си !

пп:като не ми разбирате посланията от постовете,които пиша не се обаждайте

DeadSilence
07-29-2009, 15:45
Разбира се че приятелството! По - добре прииятел завинаги от колкото гадже за 1 седмица!

Python5
07-29-2009, 15:53
Че приятелите са по-важни от едно гадже с което незнаеш до кога ще си !

Фактът, че ставаш гадже с човек, с когото не знаеш "до кога ще си" говори доста красноречиво за подбора, който правиш.

П.П. не знам, не мога, не искам и тн. са отделни думи

Kukumqvka
07-29-2009, 15:58
Че приятелите са по-важни от едно гадже с което незнаеш до кога ще си !

Фактът, че ставаш гадже с човек, с когото не знаеш "до кога ще си" говори доста красноречиво за подбора, който правиш.

П.П. не знам, не мога, не искам и тн. са отделни думи

Ей то пък човек да не обърка нещо ..

И между другото,как можеш да разбереш колко дълго ще си с даден човек, че по тоя фактор да го подбираш?

Python5
07-29-2009, 16:00
И между другото,как можеш да разбереш колко дълго ще си с даден човек, че по тоя фактор да го подбираш?
Като първо отделиш време да го опознаеш и чак след това започнеш връзка. А не "омг, видях едно много готино момче онзи ден, не сме си говорили даже, но аз го обичам, омг" ... отвращавате ме понякога.

Kukumqvka
07-29-2009, 16:02
[b]И между другото,как можеш да разбереш колко дълго ще си с даден човек, че по тоя фактор да го подбираш?
Като първо отделиш време да го опознаеш и чак след това започнеш връзка. А не "омг, видях едно много готино момче онзи ден, не сме си говорили даже, но аз го обичам, омг" ... отвращавате ме понякога.

Слагаш всички под някъв общ знаменател .. т'ва ,че познаваш човека с който ще се обвързеш не значи,че знаеш как евентуално ще протече връзката ви и колко ще е продължителна тя.

Python5
07-29-2009, 16:03
Слагаш всички под някъв общ знаменател .. т'ва ,че познаваш човека с който ще се обвързеш не значи,че знаеш как евентуално ще протече връзката ви и колко ще е продължителна тя.
Така, с по една реплика, можем да се надлъгваме до утре ;). Знаеш какво имам впредвид.

Kukumqvka
07-29-2009, 16:04
^Знам :) Айде .. и аз съм права сама за себи си,както и ти :)

ItalianMafia
07-29-2009, 16:04
Самото наименувание "гадже" е несериозно фактически е временно.. Приятелите в този етап от нашия живот са много, ама много по-важни от "гаджетата".. Хората с които сме в момента, тези с които се запознаваме и са част от живота ни са хората от които зависиш и с които се съобразяваш.. Някои от тези хора ще останат с нас за цял един живот.. А сегашното "гадже" едва ли ще е за цял живот? Независимо от това колко време сте заедно, все по-рядко се случва той да е мъжа на живота ти ..
По-натам когато вече сме по-зряли и имаме сериозна връзка с човек с който се гледа в бъдещето, брак, деца и т.н. вече ТОЙ/ТЯ става по важен човек за нас.. Това ще е новото ни семейство, а няман ищо по-важно от семейството.. На този етап този човек не само е твоят партньор, но е и твоят най-добър приятел.. Няма място за срам, за лъжи, за каквото и да било ...

Nakadah
07-29-2009, 16:05
ква тая тема

Punisherrr
07-29-2009, 16:09

Ми да много мозък вложих .. Интересно как гаджето ми ще се окаже тоя с който ще прекаръм остатъка от живота си като съм толкова малка и любовта за мен не съществува.И точно щото изглежда не съм намерила гаджето-приятел.. Разъждавам така ! :) ,Че приятелите са по-важни от едно гадже с което незнаеш до кога ще си !

Кукумявке, как стигна до заключението,че еди кой си няма мозък в главата,след като сама каза,че мнението ти е изградено от това,че не си изпитвала любовта и дори казваш,че не вярваш в нея? ;) Леко глупаво се изказа... Говори за себе си и толкоз. Ти сама го каза ''за мен''.

Та по темата - на тоя етап гаджето. Именно защото не ми е просто гадже,а много повече. И е бил с мен и ме разбира много по-добре и в доста повече моменти,отколкото повечето приятели (..с едно изключение) ;)

Kukumqvka
07-29-2009, 16:11
Кукумявке, как стигна до заключението,че еди кой си няма мозък в главата,след като сама каза,че мнението ти е изградено от това,че не си изпитвала любовта и дори казваш,че не вярваш в нея? ;) Леко глупаво се изказа... Говори за себе си и толкоз. Ти сама го каза ''за мен''.

Добре де,съжелявам .. понякога се изказвам доста погрешно и донякъде неправилно :)

Python5
07-29-2009, 16:15
И ние бяхме малко гадни обаче :D.

П.П. И в последния пост има правописна грешка, но вече спирам, защото стана банално.

bog4eto
07-29-2009, 16:59
Доста тъпо да се определея кое е по-важно,според мен. ;)
Хем трябват приятели,хем и мъж/жена трябва за създаване на поколение ;)

storex
07-29-2009, 17:15
Аз гласувам за семейството, всичко друго е на 2-ро място. Когато един ден, живот и здраве, се оженя, предполагам, че жена ми ще е на 1-во място, а когато ми се роди дете - детето и така... а приятелите... днес един ти е приятел, утре ще те разочарова и ще си намериш друг и така... аз преди няколко месеца разбрах, че човек, когото смятах за много добър приятел, ме е крадял системно в продължение на месеци... нямам кво да добавя повече...

FCB
07-30-2009, 07:33
За мен на първо място винаги са били приятелите (предимно момчета).Винаги предупреждавам гаджето да не се опитва да ме дели и да ревнува от тях.Заради гадже приятелите си няма да зарежа.А отнсно гаджетата ... с тях пък като скъсаме си оставаме приятели,глупаво е да не кажеш едно "Здравей" на човек с който до скоро си споделял толкова неща.С бившите ми сме в отлични отношения,ако аз или той имаме проблем-помагаме си.

m1m177oo
07-30-2009, 18:55
spored men i dvete no nai vajnoto e da ima s kogo da spodelqh nezavisimo dali ti e gaje ili priqtel ;)

vampirekiss
07-30-2009, 19:29
Приятелите.Каквито и да са обстоятелствата за мен прителите са винаги по-важни.

Amateur
07-30-2009, 20:01
Приятелите ако са истински,с гаджето все някога ще скъсаш а приятелите остават за цял живот!

Midi4ka
07-30-2009, 20:02
Eстествено,че приятелите...гаджетата са до време... макар,че в някой случай и приятелите,но говорим за истински :)

Lorane
07-30-2009, 23:05
Приятелството, защото е вечно, а пък при гаджетата все някога ще се скарате или ще ти разбие сърцето, и ако това се случи имаш приятели, към които да се обърнеш.
Говорим естествено за истински приятели.

smileforyou12
07-31-2009, 00:10
Приятелите!

LoOoVely
07-31-2009, 13:17
Приятелите, разбира се и то истинските. Може някой ден с гаджето да се разделите, но с истинските приятели.... :)

woo
07-31-2009, 13:30
абе тфа е мн относително ве ....

blabalbla
07-31-2009, 13:35
приятела :)

FaTaLn0t0_LaDy
07-31-2009, 13:38
Приятелите ест, даже имах едно гадже което като излезем с моите приятели и млъква не си говори с тях и постоянно искаше да сме сами а аз няма да изоставя приятелите си заради едно момче и скъсах с него :D но тва беше изключение понеже по принцип с когото и да ходя търся златната среда както се казва и го сприятелявам с моите приятели .. а и ако ми има доверие няма да се дразни от най-добрите ми приятели (повечето са момчета) ... :)

kinkygirl
08-01-2009, 16:21
приятелите естествено! :) истинските приятели ще са с теб когато имаш нужда и ще те подкрепят докато не се знае гаджето ти днес може да е с тебе но утре може да е с друга..така че за мен на 1во място са приятелите :)

Evanescense
08-01-2009, 16:50
Гаджето бих избрала, говоря за сега, ако беше преди, щяха да са приятелите, но не и сега. Приятелите забиват нож в гърба в най-неочаквания момент, и гаджето го може (зависи от човека и връзката) но имам човек до себе си, на който да разчитам и който ме убожава, а и предавали са ме мн, и мога да разграничавам хората. Ходим сериозно и тн. (няма да се впускам в обяснения), но избирам него, по ред много причини. :)

gergana999
08-01-2009, 17:06
Evanescense
Фен
Фен

МнениеПуснато на: Съб Авг 01, 2009 7:50 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Гаджето бих избрала, говоря за сега, ако беше преди, щяха да са приятелите, но не и сега. Приятелите забиват нож в гърба в най-неочаквания момент, и гаджето го може (зависи от човека и връзката) но имам човек до себе си, на който да разчитам и който ме убожава, а и предавали са ме мн, и мога да разграничавам хората. Ходим сериозно и тн. (няма да се впускам в обяснения), но избирам него, по ред много причини. Smile

i az sum na tova mnenie :)

malka_sladkka
08-01-2009, 19:28
Гаджето! И мисля,че въпроса не е зададен както трябва.Според мен трябва да го зададеш така: Любовта или Приятелството? И тогава ще отговоря любовта :-D Що пък гаджето трябва да е само за 1 седмица не мога да ви разбера :-o

Tomorrowww
08-01-2009, 19:37
аа зависи.. попринцип залагам на приятелите - но знаеш ли , и те могат да те предадат някога.. нищо не се знае.А момчето пък може да се окаже това , с което ще прекараш остатъка на живота си.. неща да се филмирам , ама и тва го има 8-)

тей че съм пас.

sulley
08-01-2009, 20:24
Приятелите.

:shock:

limonchencety
08-01-2009, 21:13

Но разбирам по-горното изказване - днешните "гаджета" са по-нетрайни от носните кърпички, с който бършете лицемерните си сълзи, след като скъсате.

licemernite si salzi??? izvinqvai ako 6te sme licemerni togava za6to 6te pla4em...?

a i po temata ako ako ti e istinski priqtel nqma da te kara da izbira6 mejdu nego i gadjeto si i obratnata...

mirinda1
08-02-2009, 07:21
А най-добре гаджето да ти е бест фр :grin: