View Full Version : Защо хората крият сълзите ?
Било то момиче или момче почти всеки крие сълзите си и не разбирам защо.Нима тва не е нормално? Ще те помислят за слаб ?Не показвай че ти е гадно хората са още по гадни така ли е наистина или само аз си го мисля ..Сега си седях и си мислех че аз на всеки си показвам емоцийте и казвам как се чуствам ...Трябва да криеш кво ти е и да казваш че си добре и да ти тежи или да кажеш и да ти олекне... Случвало се е на скайп да си напиша плачещи емотикони и един мой приятел ми каза махни ги не показвай кво ти е....Как смятате прикривай чувствата или не...!?
ItalianMafia
07-29-2009, 22:48
Не, не е нормално.. Някои крият сълзите си от срам, други от гордост, трети, защото не искат да изглеждат слаби пред другите.. Четвърти, защото искат да се справят сами.. Различните хора по различни причини ..
Kukumqvka
07-29-2009, 22:50
Не, не е нормално.. Някои крият сълзите си от срам, други от гордост, трети, защото не искат да изглеждат слаби пред другите.. Четвърти, защото искат да се справят сами.. Различните хора по различни причини ..
Много правилно. И все пак аз си мисля,че рано или късно сдържаните емоции излизат на яве.
Темата ти направо ме разчувства.
Утре отивам да рева пред БНБ да плача, защото обменния курс на еврото е много неизгоден и направо не ми се мисли как ще събера пари за таксата тази есен ...
*глас на Георги Мамалев* иии ... направо ми се къса сърцето ...
ItalianMafia
07-29-2009, 22:52
Много правилно. И все пак аз си мисля,че рано или късно сдържаните емоции излизат на яве.
Да, човек като държи всичко в себе си в крайна сметка идва момент в който се пречупва и всичко излиза наяве..
И аз съм такава, събирам, събирам, събирам, ама и хората които винаги се усмихват накрая..........
Или защотото хората са гадни и ще гледат да ти напраат по гадно :)
PurpleDream
07-29-2009, 22:56
да и зашото хората са гадни и ако плачеш пред хора - те ще се смеят...
хората са гадни няма спор....
Kukumqvka
07-29-2009, 22:57
Че и света е гаден .. ама кой ни е крив?
+++
Въпреки, че аз пред някои хора не мога да ги скрия .. :-k :-k
егати защо аз немога да си представя да се смея на друг е така кат му е гадно, а винаги помагам в крайна сметка аз като искам помощ всички ми казват ча0 8-)
Много правилно. И все пак аз си мисля,че рано или късно сдържаните емоции излизат на яве. Мдам - аз лично съм от хората които сами се справят, но това не пречи една вечер да се разрева пред една приятелка ^^
А да и се е случвало много често заради сълзите си да чувам "На теб все ти е гадно" "Стига се прави на жертва" :)
PurpleDream
07-29-2009, 23:08
А да и се е случвало много често заради сълзите си да чувам "На теб все ти е гадно" "Стига се прави на жертва" :)
хората са гадни...още едно доказателство :P
Kukumqvka
07-29-2009, 23:08
Такъв е живота .. труден и безличен.Ама свиква се като намериш средно положение 8-)
или както каза PurpleDream хората са гадни
Майната им на останалите - ако на тях не им пука за теб, ти трябва ли да им се връзваш ? Случвало ми се е доста често да плача и въпреки че съм момче нито един важен за мен човек не ми се е подигравал заради това.
PurpleDream
07-29-2009, 23:16
Майната им на останалите - ако на тях не им пука за теб, ти трябва ли да им се връзваш ? Случвало ми се е доста често да плача и въпреки че съм момче нито един важен за мен човек не ми се е подигравал заради това.
е важни хора,приятели - не ,ама я се разплачи в училище в коридора през междучасие....
И аз крия сълзите си по същите причини .. най-вече защото се приемат за признак на слабост :)
е важни хора,приятели - не ,ама я се разплачи в училище в коридора през междучасие.... Е чак до такова нещо не съм стигал. А и причината за да стане това трябва да е наистина сериозна.
егати защо аз немога да си представя да се смея на друг е така кат му е гадно, а винаги помагам в крайна сметка аз като искам помощ всички ми казват ча0 8-)
и за двете си много права .. и съм ги изпитвала и продължавам ... :?
sladur4etyYy
07-29-2009, 23:23
ми някак си не върви да тръгнеш да плачеш примерно пред хора, които не са ти близки. в такава ситуация веднага ще последват въпроси от сорта на ''какво ти е'' и т.н. от хора, на които не им пука всъщност какво ти е, а само искат да разберат, щото са селските клюкари да кажем, и после ще го раздухат насам- натам. ;д аз също предпочитам да крия отрицателните си емоции и определено бих предпочела, ако някой път ми е адски гадно, да си плача вкъщи, вместо който и да било да разбира колко не ми е добре. предполагам, че го приемам като 1 вид показване на слабост.
NamelessRomantic
07-30-2009, 00:27
Елементарно - хората са ГАДНИ.На тях не им пука защо плачеш - за тях си слаб,за тях си някой който се прави на жален,в общи линии падаш в очите им.Всеки има своята причина,но за всеки тя е различна....
Аз не крия, плача си вкъщи някой път, или ако се скараме с приятелката ми до такава степен,че да не издържа и пред нея плача някой път...със слаби нерви съм, пък и не искам да тая нищо в мен.
psychopath
07-30-2009, 01:57
Правят го хората, които не могат да си сдържат емоциите и се чувстват безсилни. :)
smiirnoff
07-30-2009, 07:05
ми по принцип никой не трябва да прикрива чувствата си .. но понякога просто се налага , и аз не знам защо , просто всичко така е устроено и понякога наистина се налага .. :?
.. аз лично съм толкова емоционална , че за най - малкото мога да се разрева ;д .. да и го правя , щото ако си го тая ей така в себе си , ми става още по - гадно и още повече ми се плаче ;д .. ето вчера се разплаках от едно нещо , не беше кой знае кво , само за няколко думи , ама все пак емоцията излиза навън , бута , докато не я пуснеш .. и аз винаги я пускам ;д ..
.. иначе няма абсолютно никакъв смисъл да ставаш , железния кретен , на който не му пука за нищо , просто няма смисъл :? :?
eminemfenka
07-30-2009, 07:42
Значи де да знам аз съм емоционален човек в големи количества зимам всичко навътре и дума по скайп може да ме нарани такава съм факт явно си е характер е много хора ми казват да съм непокист и аз просто немога да не ми пука!?!?!?! :? Незнам дали ще мога да се променя или цял живот ше си остана такава, но наистина много си патя...
vampirekiss
07-30-2009, 08:10
Защо ли?Защото винаги има пумяри и зависливи малки душици,които се радват на чуждото нещастие.А защо трябва да им доставяме удоволствие и така да крепим нищожното им съществуване?Няма лошо да показваш чувствата си,но зависи пред кого.
pifiella
07-30-2009, 09:37
Да, човек като държи всичко в себе си в крайна сметка идва момент в който се пречупва и всичко излиза наяве..
И аз съм такава, събирам, събирам, събирам, ама и хората които винаги се усмихват накрая..........
И аз съм такава.....Например наскор оперираха баба ми от рак и всички реват,а аз си стоя спокойно,защото винаги съм била опора на майка ми и на сестра ми и просто чувствам,че трябва да има поне един които да мисли реално и да не се поддава на чувствата....Наистина когато ми се насъбере толкова много,се затварям някъде и почвам да плача с часове..Може би не е добре,е се затварям емоционално,но така съм свикнала от малка,да не плаче пред никого.........
NaNa_SladuRana
07-30-2009, 09:56
Мисля,че като плачеш не се слаб,а истински.Точно за това не плача прад всеки,не се разкривам пред всеки,не обичам да правя душевен стриптийз...
Jumbie483
07-30-2009, 10:04
Хора всякакви. Не е хубаво да криеш емоциите си от срам, страх и т.н. Но пък винаги ще се намери някой, който да ти се присмее за това, че плачеш.. Но пък и много си зависи от какво плачеш.
Аз лично съм плакала само пред двама приятели. Не защото ме е срам от другите, просто не мога да понасям убитите им физиономии и въпросите им "какво ти е", "какво е станало", "защо плачеш" .. Отвратително е. Да не говорим, че почти на никой не му пука какво ти е..
Аз винаги крия сълзите си..незнам така съм свикнала..колкото и да ми е гадно винаги пред другите се правя на щастлива..
zvezdichkaaa
07-30-2009, 10:31
Защо ли?Защото винаги има пумяри и зависливи малки душици,които се радват на чуждото нещастие.А защо трябва да им доставяме удоволствие и така да крепим нищожното им съществуване?Няма лошо да показваш чувствата си,но зависи пред кого.
Мда и аз мисля така.Малко хора са ме виждали да плача,а в дейстителност се засягам адски лесно,но го карам просто по-непукистки.Не давам на този,който ме е разтройл да разбере,че го е направил.Може би найстина го чувствам,като признак на слабост,признак на това,че ми пука?!Незнам,но не обичам да плача пред хората всъщност дори и не плача много.За дребни проблеми мога да се оплаквам,но когато става въпрос за нещо по-голямо никой не разбира.... :?
bmwsasho
07-30-2009, 11:05
Според мен хората крият сълзите си, защото ги смятат за "признак" на слабост, а надали има човек, който иска да бъде разбиран като "слаб" ( емоционално ).За мен това е причината.
Nadelina
07-30-2009, 11:14
Аз много плача. Понякога имам усещането, че имам нуждата да плача. Емоционална ли съм прекалено или ми се случват все гадни неща, не съм сигурна. Но е факт, че пред всеки не мога да заплача. Имах наскоро един случай, в който бях във фаза, в която вече не можех да издържам, толкова ме бяха обидили... но после като си тръгнахме с един приятел, направо си ревнах по улиците. А защо не го направих по-рано ли - защото щях да изглеждам още по-слаба и щях да докажа, че може да продължат да се държат с мен като с боклук, задържа ме на повърхността тая пуста гордост, без която иначе сигурно щях да плача постоянно.
myHeartIsOnlyForYou
07-30-2009, 11:26
Това че си много открита според мен е хубаво,но понякога може да ти донесе неприятни последствия.Нпаример недоброжелатели да ти се присмеят,да разказват на други хора,да те злепоставят.Въпреки това според мен не трябва да се показват чувствата пред всеки...И при все това,което казвам понякога се получава така че съм показала чувствата си на не когото трябва.Просто аз не мога да лъжа или да крия.Каквото ми е на сърцето,това ми е и на устата.Трудно ми е да се правя на щастлива и да се усмихвам,ако вътрешно се чувствам зле.В днешно време обаче хората са станали злобни и разкриването на чувства пред всеки е опасно :?
vagarious
07-30-2009, 12:08
Аз и да искам не мога да си скрия емоциите.Когато съм щастлива-съм щавтлива до край и всички го разбират.Когато ми е криво много плача.Дори да няма причина,аз отвътре си го чувствам,че ми се плаче и после ми е по0-хубаво.Незнам,според мен е хубаво да си разкриваш чувствата,но само пред "доверени" лица.Иначе както казват по-нагоре - има много недобропожелатели и става кофти :? Плачкам си редовно и не ме е срам. :P
YourPoison
07-30-2009, 12:15
+
Било то момиче или момче почти всеки крие сълзите си и не разбирам защо.Нима тва не е нормално? Ще те помислят за слаб ?Не показвай че ти е гадно хората са още по гадни така ли е наистина или само аз си го мисля ..Сега си седях и си мислех че аз на всеки си показвам емоцийте и казвам как се чуствам ...Трябва да криеш кво ти е и да казваш че си добре и да ти тежи или да кажеш и да ти олекне... Случвало се е на скайп да си напиша плачещи емотикони и един мой приятел ми каза махни ги не показвай кво ти е....Как смятате прикривай чувствата или не...!?
Аз рядко крия сълзите си, но понякога това ми се струва единственото лекарство. Мога или да цивря с месеци за някой или да си сложа веселата физиономия и да се чувствам добре. По този начин забравям за всичките си проблеми и се чувствам прекрасно. Не испитвам болка и тн.
Не всеки иска да изразява мислите си и чувствата на всеки срещнат. Това е все едно да почна да си развявам оная работа по улиците за да изразя колко сам надарен...
Niakoitam
07-30-2009, 16:18
Мисля,че като плачеш не се слаб,а истински.Точно за това не плача прад всеки,не се разкривам пред всеки,не обичам да правя душевен стриптийз...
Това са две невзаимноизключващи се неща. Именно, защото си открит се чувстваш слаб. Всеки може да премине през оголената от теб защията или както аз обичам да го наричам черупка и ако не е добронамерен да ти навреди.
stanislafchety
07-30-2009, 17:29
Явно не искат да показват 4е в същност са слаби
SuperMeBojo
07-30-2009, 17:31
Плача рядко ... на около 3-4 години и то само по доста основателен повод, досега не мисля че е имало път, в който да не съм говорил с някой за това. Дали ще е с присмех на това каква гадина ми е била в главата та съм се разплакал или просто да се споделя проблема не е от значение. Та така... :)
asi_basi
07-30-2009, 17:34
Az vinagi sam krila, kogato mi e gadno i to prosto, za6toto neobi4am da zanimavam horata s problemite si... Samo prez 2-3ma sam plakala i to nai-dobrata mi priqtelka i biv6iq mi.
Vseki izbira dali da si pokazva emociite, az li4no ne vijdam ni6to lo6o v tova...
P.S. Mnogo izvinqvaite za latinicata :(
TheGirlNextDoor
07-30-2009, 17:45
аз съм много емоционална..но в повечето случаи сдържам всичко в себе си.Каквото и да става приемам всичко с усмивка и щом се прибера вкъщи си плача и с часове даже..ай така имам чувството че ми олеква.Обаче ако ми е много тежко не мога да скрия сълзите си и не се съобразявам кой как ще го приеме..как ще се подиграва и т.н...
Priceless
07-30-2009, 18:11
Апф .. мене само майка ми и най-добрата ми приятелка са ме виждали да плача... :? Не обичам да си показвам емоциите пред хората, още по-малко пък те да разбират, че заради тях плача. МРАЗЯ въпросите от рода на " Какво ти има .. сподели, ще ти олекне" .. МРАЗЯ да ме разпитват хора, на които до вчера не им е пукало за мен ... За това .. плача само и единствено пред себе си ..
DevilWish
07-30-2009, 18:13
И аз съм така ,всеки знае , как се чувствам.Малко се унижавам по този начин. . и аз мисля ,че трябва да спра, но ми е трудно ;)
А знаете ли когато споделя нещо в този сайт ми става по добре окоражителните реплики :) ситулацията е следната всеки е некъде един го мързи да си мръдне задника уж най-добрата ми фр си излиза с някфа от скоро и дори не ме търси или ако аз я потърся тя ще спи в тях и да това лято нямах възможност да отида на море прекарвам лятото си в нас понеже няма на кой да се опра нямам приятел понеже секи около мен търси забивка а аз не :)
FeelMyPain
07-30-2009, 18:30
А знаете ли когато споделя нещо в този сайт ми става по добре окоражителните реплики :) ситулацията е следната всеки е некъде един го мързи да си мръдне задника уж най-добрата ми фр си излиза с някфа от скоро и дори не ме търси или ако аз я потърся тя ще спи в тях и да това лято нямах възможност да отида на море прекарвам лятото си в нас понеже няма на кой да се опра нямам приятел понеже секи около мен търси забивка а аз не :)
Намери си приятелка? :-o
покажеш ли слабост, ще те смачкат
не може да се разкриваш пред всеки
Намери си приятелка? :-o Няма е тва е иначе аз тичам като некой нещо иска но за мен няма е тва е съдбата на добрите за тва бъди гаден :)
FeelMyPain
07-30-2009, 18:35
Някой приятел от библията беше казал: На злото отговори с добро.
Не се самозалагвай, че ако беше гадна в живота, щеше да си по-добре.
Намери си приятелка? :-o Няма е тва е иначе аз тичам като некой нещо иска но за мен няма е тва е съдбата на добрите за тва бъди гаден :)
гаден не, но не разчитай много много на хората
Дам време е да престана да давам всичко и да се науча :)
kogato iska6 da popla4e6 pla4i... ne se zanimavai s 4ujdite sylzi nqma da gi razbere6 :D
Покажеш ли слабост те мачкат,винаги има хора,които обичат да се възползват от слабоста на другите.Не крий всичко но и не разкривай всичко. :)
Апф .. мене само майка ми и най-добрата ми приятелка са ме виждали да плача... :? Не обичам да си показвам емоциите пред хората, още по-малко пък те да разбират, че заради тях плача. МРАЗЯ въпросите от рода на " Какво ти има .. сподели, ще ти олекне" .. МРАЗЯ да ме разпитват хора, на които до вчера не им е пукало за мен ... За това .. плача само и единствено пред себе си ..
pla4i se ot 6tastie druga pre4ina nqma ... ot bolka myka i takiva revat hora sys po slaba psihika pone spored men i az sym imal takiva izblici normalno e 4ove6ko e nqma 4ovek na tozi svqt koito da ne e plakal ... s vyzrasta spored men 4ovek osyznava kolko typo e da si habi6 sylzite za ne6ta koito nestruvat ....
ами зависи от човека и от мисленето му все пак. Аз съм плакала много за различни неща и понякога са ме виждали хора, които не бих искала да видят слабостите ми, но какво да се прави, случва се. Иначе гледам да прикривам емоциите си колкото мога.
Никога не съм плакала пред друг човек, мразя да показвам емоциите си... То всъщност не точно, че ги крия... Просто съм свикнала подсъзнателно да ги спирам и да ги държа единствено вътре в себе си.
Може отвътре да се късам, но усмивката ми да грее.
Може сълзите да напират, но очите ми ще блестят от радост.
Никога не показвам какво всъщност чувствам, никога не го казвам.
А и много много рядко плача...
Не че няма за какво.... Напротив!! Просто нещо спира сълзите ми, веднага намирам спасителната мисъл, хващам се за нея като удавник за клечка и отново грейвам....
Не мисля, че сълзите са слабост или въобще, че човек, който показва чувствата си е слаб... Напротив, той е достатъчно силен, че да ги разкрие...
Не казвам нито че съм силна, нито че съм слаба... Просто така съм свикнала, винаги съм била такава.... :-| [-o<
размазва ви грима
а като ви размаже грима сте се 1 в цикъл...
xHARDCANDYx
07-30-2009, 21:36
Защото не искат другите да ги видят в момент на слабост...
Не знам и аз... просто съм свикнала да не показвам много-много кво ми е... ама понякога просто не издържам.
mOBSCENE
07-31-2009, 00:26
Аз например не обичам да казвам!
По принцип съм мъжкарана и това за мен е слабост.
Обаче моя незнае нещо как да се държи какво да говори и това се случва често. :/ с неговите неуместни бъзици до никъде не се стига ..
Не му казвам просто ,защото няма никакъв смисъл..
Понякога само казвам как се чувствам.Не съм от типа хора ,които споделят всичко с абсолютно всичко с всеки.
:-o
smileforyou12
07-31-2009, 01:36
Лично аз няма как да си ги скрия, когато ми стане наистина кофти те просто се стичат, но има има случай когато се сдържам. :(
сложна работа..всеки според себе си решава..Аз лично не знам каква съм,но сълзи не мога да скрия..чувствителна съм си...най-лошото е ,че не винаги показвам други емоции кото гняв..и ето защо всеки си позволява да си прави каквото иска с мен..И докато не поомнея ще страдам :(
Tomorrowww
08-01-2009, 09:52
попринцип се старая да прикривам.. но понякога немога , дори помня някой моменти , в който толкова ме е боляло , че изобщо не ми е пукало кой ще види и какво ще си помисли :?
sladkalady
08-01-2009, 10:01
И да искам да прикрия емоциите си -не мога,защото всички разбират какво ми е.Не е срамно да плачеш,сълзите не са признак на слабост както някои си мислят....
srebrity
08-01-2009, 10:08
horata kriqt sulzite si,,zashtoto shte izglejdat slabi w ochite na drugite.,.. primerno az sum dosta chuwstwitelna.. :(
Аз съм човек,който често си показва емоциите.Може би,защото имам нужда понякога да бъда успокоявана,но на определен етап е по-добре до не показваш какво чувстваш пък било то дори и пред прители,защото дори и те биха го използвали срещу теб,ако се ядосат или искат да си отмъстят.Бъди искрена в емоциите си,но не вярвай на хората винаги. :?
iliqn4eto0o
08-01-2009, 10:49
По принцип в дадена ситуация се правя на силна и успявам да сдържа сълзите си .. но после остана ли самичка си поплаквам .. от вън изглеждам силна и трудно ранима но всъщност съм крехка и то много .. и най-малкото нещо може да ме разплаче но в повечето случаи успявам да скрия сълзите си .. плача само пред наи-близките ми .. а за сега съм плакала само пред най-добрата ми приятелка : )) :)
п.с Не разкривайте душата си пред всички .. все се намират някои боклуци които да се смеят на нещастието ти : )) :?
8992LIGHTER
08-01-2009, 10:52
Не може да се разревеш пред всеки ...не всеки е това което изглежда не всеки ти мисли добро ...както вече казаха ..хората са гадни и тва няма да се промени. Аз също съм много чувствителна но се сдържам ...предпочитам когато ми е тежко да плача сама заровила лице в възглавницата отколкото да плача пред някой на който не му пука какво ми е ..или някой дето тайно се кефи че съм зле а иначе си е лепнал маската на милосърдието.
Може би ако скриеш сълзите си ще изглеждаш по-силен,но това е заблуда..защото просто изглеждаш такав, а всъщност не си.Защо трябва да заблуждаваме себе ??!?Все пак първото нещо,което сме направили на този свят е да се разплачем-признакът,че сме живи и здрави.Може бе е отредено чрез сълзите да намираме отеха и да посрещами промените.Много мразя като някой ми играе роли.Защо пък да ни дадем воля на чувствата си като така или иначе са наши и са вътре надълбоко в нас.Мисля си,че това е много подходяща тема за сегашното ми състояниелНищо не се промени като си поплаках.Е,поруменяха ми бузките ама какво толкова нали е признак,че съм жива :)
tItEufFf
08-01-2009, 16:17
Много рядко рева пред някой. Просто не мога, не ми е комфортно. Може би не съм срещнала човек, на който да мога да се доверя до такава степен.
Пред другите винаги съм усмихната и ведра. Това съм го наследила от майка ми. Има си и добри страни. Просто не мога да бъда тъжна пред хора, особено в даскало.
Плача винаги късно вечер в леглото.
malka_sladkka
08-01-2009, 19:30
+1
DJ_Mrav4o
08-01-2009, 22:15
Много малко хора са ме виждали да плача - родителите ми, които често стават причина за това ииии... наааай-близките ми приятели. Не че е смятам, че е признак на слабост или нещо такова, просто гледам да се усмихвам повече, отколкото да плача. За това и много хора са ми казвали, че съм желязна и съм заредена само с положителни емоции. Ако някой път просто не мога да се сдържа - гледам да остана сама и си пускам сълзите на воля. Просто не искам да товаря другите с моите проблеми.
Jessieee
08-02-2009, 00:53
Понякога хората крият сълзите си от другите и то с право според мен ( както правя аз . ) .. Това те прави някакси по-силен може би пред приятели ти , познати или роднини и от друга страна крием сълзите си с цел да не нараним някого , или ние да бъдем наранените ,, ноо това е само според мен :)
mirinda1
08-02-2009, 07:23
Сълзите са като оголване, ама душевно. Трябва да си загубил всякакво самоуважение, за да плачеш пред когото ти падне..
:o :o Глупости !! :shock:
slun4ice_90
08-02-2009, 07:39
Твърде емоционална съм,като човек и не мога да крия емоциите си.Много съм спонтанна,но не мисля,че това е лошо. :-P
ice_cream_f
08-02-2009, 08:42
От много време съм забелязала ,че когато на някой му е гадно аз винаги отивам да му помогна да се успокои и тн. Обаче знам ,че аз ако ревна никой няма да ми обърне внимание. Е за тва си сдържам емоциите.
lipsvashh_mi
08-02-2009, 09:44
при всеки е различно...
причнципно и аз съм от хората,които рядко показват ако им е зле или са тъжни..просто мразя някой да се възползва от моментната ми слабост и предполагам вече умело съм се научила да я прикривам зад усмивка и закачки...
само пред 3ма човека наистина съм показвала абсолютно всичко от мен и добро и лошо ,защото им имам доверие повече от колкото на самата себе си :)
kroasandvi4
08-02-2009, 09:55
Защото не ги искат.
Уважаващите себе си и другите хора не плачат,а работят за доброто на себе си и другите дори при отвратителни обстоятелства.
buntar90
08-02-2009, 11:12
аз личноси крия проблемите за да не натоварвам другите, което нее мн хубаво ,защото кат избуша по някое времеи се държа доста странно :D
Зависи няма точен отговор на този въпрос.Понякога хората си мислят че като прикриват сълзите или своите чувства от другите изглеждат по-силни,но не е така.Добре е да имаш поне един човек в живота си пред който да разкриваш всичко твоите мъки и терзания,да имаш човек до себе си който да те разбира и да ти подава ръка.Човек пред който да разкриеш душата си и да плачеш на воля,без да се страхуваш че няма да те рабере или ще ти се присмее.Сигурен съм че всеки един от вас има такъв човек до себе си.Аз също имам,но не мисля че бих го направил пред друг,поне засега или поне докато не спечели моето доверие.
Аз не ги крия. Момче съм, ама всеки има нужда да поплаче... 8)
GossipGirl89
08-02-2009, 11:32
Според различните хора е различно. Аз също съм криела сълзите си доста пъти по различни причини. Например, когато съм се разделяла с гадже или нещо нещата не са вървяли съм ги криела от него, за да не ме помисли за по-слаба от него, за да не покзвам колко ми е гадно... С една дума - от гордост. Но доста често показвам емоциите си. Имам една приятелка, която пък почти никога не плаче - може да й е супер гадно отвътри, но няма да го покаже по такъв начин и чрез сълзи, защото е прекалено горда и явно смята, че ако покаже емоциите си по този начин другите ще я помислят за слаба. Не знам, за мен е глупаво това нещо да криеш сълзите си, защото на човек понякога му идват в повече нещата и трябва да си излее душата пред някой, за да му стане по-леко... Наистина е хубаво всеки да има поне по един такъв човек, на който може да разчита и да се довери. И въпреки всичко момичетата сме по-несдържаните - търпим до определено време и в един момент си изливаме всичко... Докато момчетата крият повече - при тях е като че ли общоприето, че мъж, който плаче е слаб, което пък е още по-глупаво... защото както казах вече, на всеки понякога му идва в повече и трябва да си излее чувствата, за да му олекне :?
vesSynkaa
08-02-2009, 14:37
Не знам за другите, но аз не си показвам сълзите пред хората ..
Мразя да ме питат "Какво ти е, защо плачеш?!" и така ми се опява,
докато не кажа какво ми е , а когато плача искам да остана сама и да
се успокоя, а не някой да ми вие на главата "Какво ти е бе, кажи.." ..
Случвало ми се е и да се разплача пред приятелка, пред някой близък,
но това е ставало, когато вече наистина не мога да се сдържа ..
Гледала съм като ми се приреве да излизам навън с кучето ( като е тъмно )
и така няма кой да ме види, колкото и да рева ..
Tomorrowww
08-02-2009, 14:51
6OTO NEMOAT DA BUDAT KATO MEN
AZ NAPRIMER KATO SE BIQ I ONQ SAMO KATO ME VIDI I PO4VA DA REVE PUK AZ BAM PRAS BAM PRAS FRAS I T.N I ONQ V NOKAUT (NZ KAK SE PI6E)
ми не знаеш , шото си ПРОСТ ! :-|
защото се чустваме още по-слаби като се разплачкаме пред някой 8)
0nem0retIme
08-02-2009, 21:00
\:D/
Много хора крият сълзите си именно заради това,че неискат да изглеждат слаби пред другите,искат да се справят сами и да не показват своята немощ,но идва един момент в който на човек му писва да е силен и излива сълзите си
KoRnFlAkE
08-02-2009, 21:43
то си е до човек дали ще крие емоциите си или не.
познавам доста хора, дори и момчета, които не ги крият.
"Човекът с две лица,най-често показва усмихнатото" :wink:
ifkataAa
08-02-2009, 23:17
случва се да плача пред други хора, но избягвам, понеже имам чувстото, че ме съжеляват.Това чувство ме убива ..
Психика е всичко. Повечето хора не искат да ги виждат чисто голи. Е сълзите са чувство на голота на душата. Само много тесен кръг от хора може да вижда голотата ни!
мм щото сълзите се възприемат като проява на слабост... аз лично мразя някой да ме съжалява... :?
valdesbg
08-03-2009, 05:20
Ама сте толкова двулични... :)
"Не искам да ме съжалява" и после "Ама той/тя не ме разбира"
TheDevilInMe
08-03-2009, 09:16
Пред близките ми приятели и роднини понякога си позволявам да го правя, защото знам, че ще се опитат да ме разберат и да ми помогнат, а не да ме съжаляват. Пред другите просто нее нужно, някои неща трябва да останат скрити. Предпочитам да си се наплача вкъщи самичка и да ми олекне. :)
Предпочитам да си се наплача вкъщи самичка и да ми олекне. :)
Ще ти олекне по-бързо ако има някой с който да споделиш,да те прегърне и да те успокои,а не да плачеш сама не мислиш ли ? ;)
Pliok0019
08-03-2009, 09:29
Защото е тъпо и много слабохарактерно да плачеш пред всички. Ако се чувстваш тъжна плачеш/хленчиш/разказваш и се оплакваш на определен кръг от хора - най-близките ти приятели.
Всичко останало е досадно и скапано. Не бива да показваш чувствата си на всички.
Ама сте толкова двулични... :)
"Не искам да ме съжалява" и после "Ама той/тя не ме разбира"
хах... като не ме разбира - неин проблем ;)
brokeninside13
08-03-2009, 09:54
Obi4amMaikaTi
08-04-2009, 21:47
za da ne izglejdat slabi...kogato edin chufek se razplache pred drug..toi feche e lesen za manipulirane...:X ne plachi za tofa koeto ne plache za teb...
CrazySweety
08-04-2009, 22:44
Сълзите обикновенно са израз на слабост,а някои чакат точно този момент :)